Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı'
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı' Oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (30), Eylül 2022'de sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu. Binici, geçtiğimiz ay boşanmanın eşiğinden dönmüş, daha sonra "Fevri davrandık" açıklamasında bulunmuştu. Son olarak ünlü çiftin evliliğiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
23.12.2022 Magazin
Burcu Binici'den eşiyle ilgili açıklama geldi! 'Fevri davrandık'
Burcu Binici'den eşiyle ilgili açıklama geldi! 'Fevri davrandık' Oyuncu Burcu Binici'nin, müzisyen Tankurt Manas ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Mutlu birlikteliklerini yaklaşık bir ay önce nikâh masasına taşıyan ünlü çiftin sosyal medyada birbirlerini takibi bırakması ve birlikte olan fotoğraflarını silmesi; 'Ayrılıyorlar mı?' sorusunu akıllara getirmişti. Konuyla ilgili ilk açıklama Burcu Binici'den geldi.
22.09.2022 Magazin
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşanıyor mu? Evleneli bir ay olmuştu...
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşanıyor mu? Evleneli bir ay olmuştu... Oyuncu Burcu Binici, müzisyen sevgilisi Tankurt Manas ile eylül başında nikah masasına oturmuştu. Güzel haberi Instagram hesabından duyuran oyuncu paylaşımının altına 'Sıfır şaka' notunu düşmüştü. Çiçeği burnunda çiftten kötü haber geldi. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkıp, tüm fotoğraflarını sildi. İşte detaylar..
21.09.2022 Magazin
Burcu Binici ile Tankurt Manas evlendi!
Burcu Binici ile Tankurt Manas evlendi! Oyuncu Burcu Binici ve bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Tankurt Manas evlendi. Binici, güzel haberi Instagram hesabından takipçilerine duyurdu.
1.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri