Burcu Binici

Burcu Binici

Son dakika burcu binici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burcu binici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burcu binici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Binici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu binici gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 burcu binici haberi bulunmuştur. Tüm burcu binici haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Binici'den samimi itiraf: Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi, başkasıyla evlendirdiler
Burcu Binici'den samimi itiraf: Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi, başkasıyla evlendirdiler Oyuncu Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas ile yedi aylık evliliğini tek celsede bitirmesiyle uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilişkiler üzerine samimi açıklamalarda bulunan Burcu Binici, yıllar önce başından geçen bir olayı anlattı.
15.10.2023 Magazin
Ünlü oyuncu, eski eşinden şiddet ve tehditten şikayetçi oldu!
Ünlü oyuncu, eski eşinden şiddet ve tehditten şikayetçi oldu! Oyuncu Şebnem Özinal, 3 yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı işletmeci Şefik Öztek hakkında tehdit ve hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
14.05.2023 Magazin
Avukata taciz ve ölüm tehdidine uzaklaştırma: 'Senin kafanı keseceğim'
Avukata taciz ve ölüm tehdidine uzaklaştırma: 'Senin kafanı keseceğim' Ankara'da avukat Mehtap Taşçı (29), avukatlığını üstlenmesini isteyen G.A.'nın teklifini, duygusal yakınlık kurmaya çalıştığı gerekçesiyle reddetti. G.A. bunun üzerine sosyal medya üzerinden taciz ve ölüm tehdidi içerikli mesajlar gönderince Taşçı, şikayette bulunup, uzaklaştırma kararı aldırdı.
12.05.2023 Yaşam
Burcu Binici'den eski eşine 'çürük' göndermesi: Anlayamıyorsun ki!
Burcu Binici'den eski eşine 'çürük' göndermesi: Anlayamıyorsun ki! Burcu Binici (36), 1 Eylül 2022'de evlendiği rapçi Tankurt Manas (31) ile 22 Mart'ta anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Manas'ın, ünlü oyuncuyu aldattığı iddiası ise "Bu kararda herhangi bir üçüncü kişinin etkisi bulunmamaktadır" şeklindeki ortak açıklamayla yalanlanmıştı. Son olarak güzel oyuncu, eski eşine ağır bir göndermede bulundu.
12.05.2023 Magazin
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşandı!
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşandı! Geçtiğimiz yıl eylül ayında nikâh masasına oturan oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (31), evliliklerinin sona erdiğini duyurdu. 22 Mart Çarşamba günü anlaşmalı olarak boşanan çift, 'ihanet' iddialarına da avukatları aracılığıyla yanıt verdi.
25.03.2023 Magazin
Burcu Binici: Altıncı hissim kuvvetli sanırım, ilk önce hissediyorum
Burcu Binici: Altıncı hissim kuvvetli sanırım, ilk önce hissediyorum Oyuncu Burcu Binici ve müzisyen Tankurt Manas, eylül ayında nikah masasına oturmuş; ancak geçtiğimiz haftalarda ikilinin ihanet sebebiyle boşanacağı öğrenilmişti. Konuyla ilgili, "Olay yargıya intikal etti" diyen Binici, önceki gün Avis Mag dergisine özel açıklamalarda bulundu.
7.01.2023 Magazin
Burcu Binici ile Tankurt Manas'ın evliliği 2,5 ay sürdü! Boşanıyorlar
Burcu Binici ile Tankurt Manas'ın evliliği 2,5 ay sürdü! Boşanıyorlar Oyuncu Burcu Binici, geçen eylül ayında rap’çi Tankurt Manas ile evlenmişti. Çift, evlendikten birkaç gün sonra ayrılma kararı almış kısa süre sonra da barışmıştı. Evliliklerine ikinci şansı veren çiftten Binici’nin eşinin ihanetini yakaladığı için yeniden boşanma kararı aldığı öne sürüldü.
24.12.2022 Magazin
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı'
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı' Oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (30), Eylül 2022'de sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu. Binici, geçtiğimiz ay boşanmanın eşiğinden dönmüş, daha sonra "Fevri davrandık" açıklamasında bulunmuştu. Son olarak ünlü çiftin evliliğiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
23.12.2022 Magazin
Burcu Binici'den eşiyle ilgili açıklama geldi! 'Fevri davrandık'
Burcu Binici'den eşiyle ilgili açıklama geldi! 'Fevri davrandık' Oyuncu Burcu Binici'nin, müzisyen Tankurt Manas ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Mutlu birlikteliklerini yaklaşık bir ay önce nikâh masasına taşıyan ünlü çiftin sosyal medyada birbirlerini takibi bırakması ve birlikte olan fotoğraflarını silmesi; 'Ayrılıyorlar mı?' sorusunu akıllara getirmişti. Konuyla ilgili ilk açıklama Burcu Binici'den geldi.
22.09.2022 Magazin
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşanıyor mu? Evleneli bir ay olmuştu...
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşanıyor mu? Evleneli bir ay olmuştu... Oyuncu Burcu Binici, müzisyen sevgilisi Tankurt Manas ile eylül başında nikah masasına oturmuştu. Güzel haberi Instagram hesabından duyuran oyuncu paylaşımının altına 'Sıfır şaka' notunu düşmüştü. Çiçeği burnunda çiftten kötü haber geldi. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkıp, tüm fotoğraflarını sildi. İşte detaylar..
21.09.2022 Magazin
Burcu Binici ile Tankurt Manas evlendi!
Burcu Binici ile Tankurt Manas evlendi! Oyuncu Burcu Binici ve bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Tankurt Manas evlendi. Binici, güzel haberi Instagram hesabından takipçilerine duyurdu.
1.09.2022 Magazin
Burcu Binici'den 'Yargı' itirafı: Oynamak isterdim
Burcu Binici'den 'Yargı' itirafı: Oynamak isterdim Oyuncu Burcu Binici, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binici, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Yargı' ile ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.05.2022 Magazin
Burcu Binici sevgilisini öpmelere doyamadı!
Burcu Binici sevgilisini öpmelere doyamadı! Oyuncu Burcu Binici (35) ve basketbolcu Muhammed Mustafa Baygül'ün (29) aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çift ilk defa Bebek'te objektiflere yansıdı. Binici, sevgilisini yol ortasında öpücüklere boğdu.
27.12.2021 Magazin
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?
Burcu Binici kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? EDHO yeni sezon bu akşam ekranlara geliyor. 200.bölüm ile ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin yeni yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin yeni sezon oyuncularından biri de Burcu Binici oldu. Peki; Burcu Binici kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Burcu Binici kaç yaşında, nereli ve evli mi?
26.10.2021 Gündem
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu?
EDHO bu akşam var mı? 19 Ekim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bugün var mı yok mu? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor 2021, bu akşam var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı diziye Uğur Yücel de katıldı. Peki, EDHO 200. Bölüm ne zaman başlayacak, EDHO 171. Bölüm bekleniyor…
19.10.2021 Gündem
Burcu Binici estetik ile ilgili ilk kez konuştu!
Burcu Binici estetik ile ilgili ilk kez konuştu! Oyuncu Burcu Binici, yıllardır herkesin kendisine sorduğu ‘Burnunda estetik mi var?’ sorusuna yanıt verdi. Binici, bu vesile ile 2005 yılında uçakta başına gelen talihsiz bir olayı ilk kez anlattı.
14.02.2021 Magazin
Burcu Binici başına gelen talihsiz olayı ilk kez anlattı! Uçakta...
Burcu Binici başına gelen talihsiz olayı ilk kez anlattı! Uçakta... Oyuncu Burcu Binici, yıllardır herkesin kendisine sorduğu ‘Burnunda estetik mi var?’ sorusuna yanıt verdi. Binici, bu vesile ile 2005 yılında uçakta başına gelen talihsiz bir olayı ilk kez anlattı.
13.02.2021 Magazin
Burcu Binici de olaya dahil oldu! Hatice'ye yanıt: Herkes kendi hayatına baksın!
Burcu Binici de olaya dahil oldu! Hatice'ye yanıt: Herkes kendi hayatına baksın! Oyuncu Burcu Öberk'in "Evlenmeyi düşünmüyorum ama kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim" açıklamasına şarkıcı Hatice'den yanıt gelmişti. Bir diğer oyuncu Burcu Binici de tartışmaya dahil oldu.
6.02.2021 Magazin
Burcu Binici'den cesur paylaşım!
Burcu Binici'den cesur paylaşım! Ünlü oyuncu Burcu Binici, iç çamaşırlı cesur pozuyla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Binici fotoğrafa İngilizce olarak, "Siyah" notunu ekledi.
9.10.2019 Magazin
Burcu Binici kız kıza eğlencede
Burcu Binici kız kıza eğlencede Oyuncu Burcu Binici, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.
22.08.2019 Magazin
"Şans eseri sağ salim gelebildim"
"Şans eseri sağ salim gelebildim" Burcu Binici, önceki akşam çağırdığı takside şok yaşadı. Oyuncunun bindiği taksinin şoförü, trafik kontrolünde 60 promil alkollü çıktı. Burcu Binici, sorumsuz taksiciye isyan etti
4.05.2019 Magazin
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim Başrolünü Müge Boz, Jess Molho ve Nergis Kumbasar’ın üstlendiği Erhan Baytimur yönetmenliğinde ve Cinemazadeh yapımcılığında 'Çat Kapı Aşk' filminin galası önceki akşam İstanbul’da bir AVM’de gerçekleştirildi. Galaya filmin oyuncularının yanı sıra Nebahat Çehre, Bülent Serttaş, Burcu Binici, Mustafa Topaloğlu ve Yunus Günçe gibi ünlü isimler de katıldı.
22.03.2019 Magazin
Vitrin önü sohbet
Vitrin önü sohbet ‘Dürüye'nin Güğümleri’ dizisinde iki kız kardeşi canlandıran Burcu Binici ile Deniz Sipahi önceki gün Nişantaşı City’s AVM’nin önünde görüntülendi.
20.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Binici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu binici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.