Tanju Bilgiç

Tanju Bilgiç

Son dakika Tanju Bilgiç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tanju Bilgiç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tanju Bilgiç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanju Bilgiç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanju bilgiç gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 tanju bilgiç haberi bulunmuştur. Tüm tanju bilgiç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilçam’ın Sultanı’na Moskova’da özel davet
Yeşilçam’ın Sultanı’na Moskova’da özel davet Başrollerini Türkan Şoray, Alla Sigalova ve Faruk Pekel’in paylaştığı 1978 yapımı “Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin” filminin özel gösterimi Moskova Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı ev sahipliğinde 3 Şubat’ta Dom Kino sinemasında gerçekleşti.
10.02.2024 Magazin
Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne Öncü Keçeli atandı
Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne Öncü Keçeli atandı Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne, Türkiye'nin Washington ve Bakü büyükelçiliklerinde çalışan, son olarak Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Nezdinde Daimi Temsilciliğinde Daimi Temsilci Yardımcısı olarak görev yapan Öncü Keçeli getirildi.
21.10.2023 Gündem
Rusya ve Ukrayna'ya yeni büyükelçi atandı
Rusya ve Ukrayna'ya yeni büyükelçi atandı Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararına göre; Türkiye'nin Rusya Büyükelçiliğine Tanju Bilgiç, Ukrayna Büyükelçiliğine ise Mustafa Levent Bilgen atandı.
13.09.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ etti
Dışişleri Bakanı Fidan, yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ etti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ ederken, Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği görevi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Tanju Bilgiç'e verildi.
16.06.2023 Gündem
Dışişleri: Irak-Süleymaniye’ye giden uçaklar Türkiye'den geçemeyecek
Dışişleri: Irak-Süleymaniye’ye giden uçaklar Türkiye'den geçemeyecek Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, "Türk hava sahası, Irak Süleymaniye Uluslararası Havalimanı'nı iniş/kalkış için kullanacak hava araçlarının kullanımına 3 Nisan itibarıyla kapatılmıştır" dedi.
5.04.2023 Gündem
Dışişleri'nden, Avrupa Parlamentosu'nun 'AB- Ermenistan ilişkileri' raporuna tepki
Dışişleri'nden, Avrupa Parlamentosu'nun 'AB- Ermenistan ilişkileri' raporuna tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Avrupa Parlamentosu tarafından yayınlanan 'AB- Ermenistan ilişkileri' başlıklı rapora tepki gösterdi.
17.03.2023 Gündem
Dışişleri'nden Kerkük'teki terör saldırısına kınama
Dışişleri'nden Kerkük'teki terör saldırısına kınama Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Irak Türkmen Cephesi'nin Güvenlik Dairesi eski sorumlularından Ahmet Tahir'in, Kerkük'te terör saldırısında öldürülmesini kınadı.
3.03.2023 Gündem
Dışişleri Sözcüsü Bilgiç: Türkiye'nin kimseden tarih dersi almaya ihtiyacı yoktur
Dışişleri Sözcüsü Bilgiç: Türkiye'nin kimseden tarih dersi almaya ihtiyacı yoktur Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, "Türkiye’nin kimseden tarih dersi almaya ihtiyacı yoktur. Fransa Senatosu, başkalarına tarih dersi vermek yerine, kendi tarihine bakmalıdır" dedi.
8.02.2023 Gündem
Türkiye ve KKTC’den Rumlara sert doğal gaz tepkisi!
Türkiye ve KKTC’den Rumlara sert doğal gaz tepkisi! Kıbrıs Rum kesiminin adanın batısında doğalgaz rezervi bulunduğunu açıklamasının ardından Türkiye ve KKTC, ‘KKTC’nin haklarının ihlal edildiği’ açıklamasında bulundu.
25.12.2022 Gündem
Dışişleri Bakanlığı: İsviçre’nin terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz
Dışişleri Bakanlığı: İsviçre’nin terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, PKK mensup ve yandaşlarının Dünya Sağlık Teşkilatı binasına zorla girmeleri ve uzun süredir devam eden propaganda eylemleri hakkında, “İsviçre’de kanlı terör örgütünün propaganda eylemlerine son vermesini ve terörle mücadelede uluslararası işbirliğine katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi.
11.11.2022 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Arap Ligi Zirvesi' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Arap Ligi Zirvesi' açıklaması Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Cezayir'de düzenlenecek Arap Ligi Zirvesi ve Arap Ligi ülkeleriyle ilişkiler hakkında açıklamalarda bulundu.
29.10.2022 Dünya
Türkiye'den AB'ye Libya yanıtı: Uluslararası hukuka aykırıdır
Türkiye'den AB'ye Libya yanıtı: Uluslararası hukuka aykırıdır Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, “Yunanistan ve Avrupa Birliği (AB) Sözcüsü tarafından yapılan açıklamaların ülkemiz açısından hiçbir önemi ve kıymeti yoktur. İki egemen devlet arasında işbirliğine yönelik bu anlaşmaya itiraz edilmesi hem uluslararası hukuka, hem de BM’nin temel ilkelerine aykırıdır” dedi. Öte yandan Türkiye, Birleşmiş Milletlere (BM) gönderdiği 17 Eylül 2022 tarihli mektupta, Yunanistan'ın Doğu Ege adalarının gayri askeri statüsünü ihlaline dayanak gösterdiği temelsiz iddiaları güçlü hukuki argümanlarla çürüttü.
4.10.2022 Gündem
Almanya Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Almanya Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Almanya Federal Parlamento Başkan Yardımcısı Wolfgang Kubicki'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren ifadeleri nedeniyle Almanya Büyükelçisi'nin Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldığını açıkladı.
27.09.2022 Gündem
Türkiye'den AB'ye Yunanistan tepkisi
Türkiye'den AB'ye Yunanistan tepkisi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı sıfatıyla Çekya Dışişleri Bakanlığı ile bazı AB kurumlarının Ege ve Akdeniz ihtilafına yönelik açıklamalarına ilişkin, "AB'nin üyelik dayanışması gerekçesiyle Yunanistan'a Ege ve Akdeniz ihtilaflarında sorgusuz sualsiz destek vermesi, hem AB'nin kendi müktesebatına hem de uluslararası hukuka aykırıdır" dedi.
6.09.2022 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Macron'a tepki: Son derece talihsizdir
Dışişleri Bakanlığı'ndan Macron'a tepki: Son derece talihsizdir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, "Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macronun Cezayire yapmakta olduğu ziyaret sırasında diğer bazı ülkelerle birlikte ülkemizi hedef alan beyanlarda bulunması son derece talihsizdir" dedi.
27.08.2022 Gündem
Dışişleri Sözcüsü Bilgiç: Suriye ihtilafının çözümüne aktif katkımız sürmektedir
Dışişleri Sözcüsü Bilgiç: Suriye ihtilafının çözümüne aktif katkımız sürmektedir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, "Türkiye, mültecilerin gönüllü ve güvenli geri dönüşleri için uygun şartların hazırlanması ve ihtilafa, BM Güvenlik Konseyi'nin 2254 sayılı kararında ortaya konulan yol haritası uyarınca çözüm bulunması yönündeki çabalara aktif katkısını sürdürmektedir" dedi.
12.08.2022 Siyaset
Türkiye'den Yunanistan'ın kararına sert tepki
Türkiye'den Yunanistan'ın kararına sert tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, “Yunanistan’ın her yıl tasarruf tedbirleri ve öğrenci sayılarının yetersizliğini bahane ederek, Batı Trakya Türk azınlığına ait 4 ilkokulu daha kapatma kararı almış olmasını kınıyoruz” dedi.
22.07.2022 Gündem
Türkiye'den İngiliz bakana sert cevap! 'Sığınmacıları Türkiye'ye göndereceğiz' demişti
Türkiye'den İngiliz bakana sert cevap! 'Sığınmacıları Türkiye'ye göndereceğiz' demişti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Liz Truss’un İngiliz basınında Türkiye’ye ilişkin yer alan iddialarına ilişkin, "Türkiye herhangi bir ülkenin sığınmacı kampı veya sınır muhafızı olmayacak, üçüncü ülkelerin uluslararası yükümlülüklerini hiçbir şekilde devralmayacaktır" dedi.
16.07.2022 Gündem
Türkiye'den AİHM'e Osman Kavala tepkisi
Türkiye'den AİHM'e Osman Kavala tepkisi Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "AİHM'in Osman Kavala kararı beklentilerimizi boşa çıkarmış ve Avrupa insan hakları sisteminin itibarının bir kez daha sorgulanmasına sebep olmuştur." denildi.
11.07.2022 Gündem
Norveç vatandaşları Türkiye'ye kimlikle giriş yapabilecek
Norveç vatandaşları Türkiye'ye kimlikle giriş yapabilecek Norveç vatandaşları geçici bir süreliğine Türkiye'ye kimlik kartlarıyla gelebilecek. Kararı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesinin ardından Norveç Dışişleri Bakanı duyurdu.
17.06.2022 Gündem
Dışişleri'nden Almanya'nın akıl dışı iddiasına tepki: Kabul edilemez
Dışişleri'nden Almanya'nın akıl dışı iddiasına tepki: Kabul edilemez Dışişleri Bakanlığı Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsünün dün yaptığı basın toplantısında Yunanistan’ın hukuk dışı iddiaları temelindeki Türkiye aleyhinde sarf ettiği sözler üzerine yazılı açıklama yaparak tepki gösterdi.
16.06.2022 Gündem
Türkiye'den Fransa'da gözaltında ölen Türk vatandaşına ilişkin açıklama
Türkiye'den Fransa'da gözaltında ölen Türk vatandaşına ilişkin açıklama Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Fransa'da gözaltında bulunduğu karakolda yaşamını yitiren Türk vatandaşı Merter Keskin ile ilgili, "Merhum vatandaşımızın ölüm nedenlerinin en kısa sürede aydınlatılmasını bekliyoruz" dedi.
11.06.2022 Gündem
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı...
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı... İtalya'da radardan kaybolan içinde 4 Türk'ün de bulunduğu helikopterin Cusna Dağı yakınlarında düştüğü belirlendi. İtalyan Ansa haber ajansı az önce helikopterdeki 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.
11.06.2022 Gündem
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor İtalya’nın Lucca kentinden kalkan 4’ü Türk 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin radarla bağlantısı, Alpler’in bir kolu olan Apenin Dağları semalarındayken kesildi. 4 Türk’ün Eczacıbaşı Holding’in yöneticisi olduğu öğrenilirken, İtalyan ekiplerin helikopteri bulma çalışmaları sürüyor.
11.06.2022 Yaşam
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya'da dün sabah saatlerinde kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu tespit edildi. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin çalışanları olduğu ve bir fuar için İtalya'ya gittikleri duyuruldu. Helikopteri, arama çalışmaları devam ederken İtalyan basını, pilotun telefon sinyalinin bulunduğunu aktardı.
10.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tanju Bilgiç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanju bilgiç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.