Tanga

Tanga

Son dakika tanga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tanga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tanga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanga gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 tanga haberi bulunmuştur. Tüm tanga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik"
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik" Albümleri en çok satanlar listesinde yer alan Dua Lipa, arkadaşlarıyla çılgın bir gece geçirdi. Şarkıcı yeni yıl için fazla iddialı bir elbise seçti. Lipa'nın dekoltesini görenler inanamadı.
2.01.2023 Magazin
Rita Ora transparan elbisesiyle dikkat çekti!
Rita Ora transparan elbisesiyle dikkat çekti! Sessiz sedasız yönetmen Taika Waititi ile evlenen şarkıcı Rita Ora arkadaşının doğum günü kutlamasında tercih ettiği kıyafetiyle adından söz ettirdi. Ora, fileden bir elbise giyerek cesur bir tercih yaptı.
4.12.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Ebru Polat: Pek fazla ileri gidemem diyordum ama...
Ebru Polat: Pek fazla ileri gidemem diyordum ama... Son dönemde sınırları zorlayan pozlarıyla adından söz ettiren Ebru Polat Onlyfans'a girdi. Müstehcen pozların paylaşıldığı sitede ne kadar ileri gidebileceği sorulan Polat tanga videolarını gördükten sonra sınırları zorlayacağını itiraf etti.
24.07.2022 Magazin
Selin Ciğerci'nin tatil sezonu açılışı olay oldu! 'Taş gibi oldun'
Selin Ciğerci'nin tatil sezonu açılışı olay oldu! 'Taş gibi oldun' 15 kilo verip bambaşka biri olan ve Gökhan Çıra ile yeniden evlenen Selin Ciğerci tatil sezonunu bir açtı pir açtı. Ciğerci yazlığında tatil yaparken tanga bikinili pozlarını paylaşarak kıvrımlarını sergiledi.
8.07.2022 Magazin
15 kilo verip bambaşka biri olmuştu! Selin Ciğerci'den iddialı paylaşım
15 kilo verip bambaşka biri olmuştu! Selin Ciğerci'den iddialı paylaşım 15 kilo verip bambaşka biri olan ve Gökhan Çıra ile yeniden evlenen Selin Ciğerci tatil sezonunu bir açtı pir açtı. Ciğerci yazlığında tatil yaparken tanga bikinili pozlarını paylaşarak kıvrımlarını sergiledi.
8.07.2022 Magazin
Ece Seçkin spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı!
Ece Seçkin spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı! Şarkıcı Ece Seçkin,sahnede iddialı isimler arasında yer alıyor. Şimdilerde tatil yapan Seçkin, spor yaparken çekildiği videosunu paylaştı. Tanga bir bikini giyen Seçkin, kalçalarına şeftali emojisiyle sansürledi. İşte o anlar...
5.07.2022 Magazin
Demet Akalın'dan Halsey'e olay yorum! "Yatakta ne giyiyor?"
Demet Akalın'dan Halsey'e olay yorum! "Yatakta ne giyiyor?" Türk sevgilisi Alev Aydın ile Oscar partisine katılan Halsey'i tanga iç çamaşırı üzerine transparan giydi. Halsey'in tarzı ve makyajı Demet Akalın dışında herkesten tam puan aldı. Demet Akalın Halsey'i görünce öyle bir yorum yaptı ki sosyal medya yıkıldı.
29.03.2022 Magazin
Kim Kardashian 'yok artık' dedirtti! Kendi markasını tanıtırken...
Kim Kardashian 'yok artık' dedirtti! Kendi markasını tanıtırken... Kim Kardashian, kendi markasını tanıtırken oldukça cüretkar. SKIMS V-day koleksiyonunu için ayna karşısında selfie çeken Kim Kardashian neredeyse hiç kumaş içermeyen tanga bikini modelleriyle 'yok artık' dedirtti.
3.02.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Aleyna Kalaycıoğlu, tanga bikinisiyle havuzda şov yaptı!
Aleyna Kalaycıoğlu, tanga bikinisiyle havuzda şov yaptı! Aleyna Kalaycıoğlu, tanga bikinisiyle havuzda şov yaptı!
23.07.2021 Haber
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bikinili paylaşım! Havuzda şov yaptı
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bikinili paylaşım! Havuzda şov yaptı Survivor'da güzel sesiyle dikkat çeken Aleyna Kalaycıoğlu, son paylaşımları sosyal medyada olay oldu. Dekolteli paylaşımlarıyla dikkat çeken Aleyna Kalaycıoğlu bu kez de tanga bikinisiyle havuzda şov yaptı.
23.07.2021 Magazin
3,5 milyar dolarlık petrol hamlesi! İki ülke anlaşmaya vardı
3,5 milyar dolarlık petrol hamlesi! İki ülke anlaşmaya vardı Doğu Afrika ülkelerinden Tanzanya ve Uganda arasında 3,5 milyar dolarlık petrol boru hattı inşa edilmesine yönelik anlaşma imzaladı.
11.04.2021 Dünya
Duygu Özaslan paylaştı, beğeni ve yorum yağdı!
Duygu Özaslan paylaştı, beğeni ve yorum yağdı! Instagram paylaşımlarıyla olay yaratan Duygu Özaslan geçtiğimiz yaz aldığı kilolarla gündem olmuştu. Sıkı bir spor yapan Duygu Özaslan zayıflayınca paylaşımları da arttı.
4.03.2021 Magazin
Rafet El Roman'ın kızları tatilde
Rafet El Roman'ın kızları tatilde Şarkıcı Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval, yaz sezonunu Bodrum'da açtı.
27.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tanga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.