Talimat

Talimat

Son dakika talimat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan talimat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını talimat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talimat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talimat gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.620 talimat haberi bulunmuştur. Tüm talimat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, koltuğunu temsili olarak Nigahi Soykan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Öykü Şimşek’e devrederken çocuk valinin ilk talimatı, "Havuz sayısı artırılsın çocuklar yazın boğulmasın" oldu.
22.04.2024 Adana
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldi, 75 kişi hayatını kaybetti" dedi. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde 6 bin 530 trafik kazası meydana geldiğini, 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sarı-lacivertli takım sahadan çekildi. Sarı-kırmızılı takım 1. dakikada Icardi'nin golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler kenardan gelen işaretle sahadan çekildi.
7.04.2024 Futbol
Bakanlık incelemeye aldı! Vergi müfettişleri influencerlar için sahada
Bakanlık incelemeye aldı! Vergi müfettişleri influencerlar için sahada Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek talimat verdi, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’na bağlı müfettişler sahaya indi. Harcamaları kazançlarıyla uyumlu olmayanlar radara girdi. Bu kez ‘web kazıma’ gibi yenilikçi yöntemlerle daha derin incelemeler yapıldı. Analizler sonucunda radara takılan 30 bin influencer yakın takibe alındı.
5.04.2024 Ekonomi
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı gruba yönelik polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği 'Mahzen-19' operasyonunda 13 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
25.03.2024 Gündem
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun’ un (Yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik Tekirdağ Çorlu'da 3 gün süren “MAHZEN-19” operasyonlarında 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Sporda şiddete hapis cezası yolda! Bakan Tunç: Sahaya birileri girmesin diye tedbir alınmalıydı
Sporda şiddete hapis cezası yolda! Bakan Tunç: Sahaya birileri girmesin diye tedbir alınmalıydı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgiili olarak "Sahaya inen ve saldıranlarla ilgili görüntüler inceleniyor. Mevzuatımız gerekli cezaları öngörüyor. Buna rağmen 'Acaba para cezalarında, hapis cezalarında yeniden bir düzenleme ihtiyacı var mı, yok mu?' konusunu değerlendirdik" dedi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024?
Memur maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı 2024? Memur ve memur emeklileri ocak ayında yüzde 29,79 oranında enflasyon farkına hak kazandı. Memur ve memur emeklilerine yüzde 15 de toplu sözleşme zammı verildi. Yeni yılla birlikte toplan 49,25 zam oranı olan memurlar Ramazan ayıyla birlikte maaşlarının bayram öncesi yatıp yatmayacağını sorguluyor. Peki, memur maaşı bayramdan önce yatacak mı, memur ve emekli maaşları bayramdan önce mi yatacak? Memur maaşları 8 Nisan’da mı yatacak?
16.03.2024 Çalışma Hayatı
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Kredi kartlarına düzenleme konusu gündemdeki yerini koruyor. Kamu ve özel bankalarda kredi kartı nakit avanslarına uygulanan taksit sayısı 12’den 3’e düşürüldü, bazı bankaların yeni müşterilerine sunduğu faizsiz kredilerde ise vadenin 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi. Peki, Kredi kartı taksit sayısı neden düştü?
16.03.2024 Ekonomi
Kesin talimat verildi! Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı
Kesin talimat verildi! Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı 2000'li yılların en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Gökhan Özen estetik haberlerinin ardından bu kez sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı İzmir konseri sonrasında çok ciddi bir enfeksiyon geçirdiğini söyleyerek doktorunun hiç kimseyle temas etmemesi gerektiği konusunda kendisini uyardığını söyledi.
14.03.2024 Magazin
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
Biden 'Orduya talimat verdim' dedi ve Gazze hamlesini açıkladı
Biden 'Orduya talimat verdim' dedi ve Gazze hamlesini açıkladı ABD Başkanı Biden: "Gazze'de 30 binden fazla Filistinli öldürüldü, bunların çoğu Hamas üyesi değildi; binlerce masum kadın ve çocuk öldürüldü." dedi. Biden, orduya Gazze limanında yardım rıhtımı kurulması talimatın verdiğini duyurdu.
8.03.2024 Dünya
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor Süper Lig'de yoluna Fernando Santos yönetiminde devam eden Beşiktaş, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç yetenek Semih Kılıçsoy'un kendini göstermesi oldu. EURO 2024'de de boy göstermesi beklenen genç futbolcunun talipleri giderek artıyor. Pep Guardiola'nın da gözlemci gönderdiği söylenen Semih için bir başka dünya devi devreye girdi.
7.03.2024 Beşiktaş
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Vinicius kendine hakim olamadı! Hakemin yüzüne karşı olay sözler
Vinicius kendine hakim olamadı! Hakemin yüzüne karşı olay sözler Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Carlos Vinicius hareketi gündem oldu. Sarı-kırmızılı futbolcunun yaptığı hareketle ilgili talimat maddesi öne çıktı.
27.02.2024 Galatasaray
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı. Kurum, "Son anketlerde biz 1-1,5 puan öndeyiz. Acaba ne yapsak telaşı içerisindeler. Ama hepsi boş. Ne istiyorlarsa araştırsınlar, ne istiyorlarsa sorsunlar. Bizim alnımız ak" dedi.
27.02.2024 Gündem
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza Örgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla ‘güncel yapılanma'ya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Oktar’ın 43,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
15.02.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim
Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesaplarının yorum özelliğinin yeniden açılacağını taraftarlara duyurdu.
9.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Talimat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talimat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.