Takıntı

Takıntı

Son dakika takıntı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takıntı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takıntı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takıntı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takıntı gelişmeleri de dahil olmak üzere 274 takıntı haberi bulunmuştur. Tüm takıntı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal'ın takıntısı Fenerbahçe'yi yaktı! Tek sorumlusu Ali Koç'tur
İsmail Kartal'ın takıntısı Fenerbahçe'yi yaktı! Tek sorumlusu Ali Koç'tur Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal son maçlarda takıntı haline getirdiği kadro değişikliği sarı lacivertli ekibe pahalıya patladı. Öte yandan tecrübeli spor yorumcusu yaşananların sorumlusunu açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Fenerbahçe
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
Engellemek yetmiyorsa bunu yapın: Takıntılı aşığı uzaklaştırmak için 3 yöntem!
Engellemek yetmiyorsa bunu yapın: Takıntılı aşığı uzaklaştırmak için 3 yöntem! Reddedilince bunu takıntı haline getiren aşıkla başa çıkmak zor olabilir. Defalarca dil döküp kendinizden bir türlü uzaklaştıramadığınız saplantılı aşığın bir sonraki adımı korkutucu gelebilir. Sizinle konuşmazsa kendisine zarar vereceğini söyleyen, psikolojik sorunları olan bu kimseleri uzaklaştırmak için psikologların önerdiği 3 yöntem var.
28.12.2023 Yaşam
Takıntı haline gelmişti, 'gizemli yıldız'ın gizemi ortaya çıktı
Takıntı haline gelmişti, 'gizemli yıldız'ın gizemi ortaya çıktı Astrofizikçi Julia Bodensteiner ve Tomer Shenar bir süredir uzayın derinliklerinde yaşayan tuhaf ve yaşlı bir yıldız üzerinde araştırma yapıyor.
25.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Falda Dinozor Görmek Ne Demek? Kahve Falında Dinozor Nasıl Yorumlanır?
Falda Dinozor Görmek Ne Demek? Kahve Falında Dinozor Nasıl Yorumlanır? Falda dinozor görmek fal sahibinin başından geçen bazı olayları takıntı haline getirdiği anlamına gelmektedir. Özellikle de bu sebeple fal sahibinin kafasının sürekli olduğu ve işlerine odaklanamadığı anlamı çıkabilir.
6.06.2023 Gündem
İki güzellik merkezi arasında 'rekabet' savaşı: Nihat Doğan'a öldürtmek istemiş
İki güzellik merkezi arasında 'rekabet' savaşı: Nihat Doğan'a öldürtmek istemiş İstanbul'da iki güzellik merkezi sahibi arasındaki rekabet, 'silahlı tehdit' davasına dönüştü. Güzellik merkezlerinden birinin sahibi olan Alkan Yıldız, kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ettiği diğer merkezin sahibi Sevim A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda Sevim A. hakkında, 'Sesli, yazılı ve görüntülü iletiyle hakaret', 'Birden fazla kişi tarafından silahla tehdit' ve 'Kişilerin huzur ve sükununu bozmak' suçlamalarından 3 yıl 1 aydan, 13 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İşte haberin detayları...
27.03.2023 Gündem
Seren Serengil'den olay sözler: Deniz Akkaya beni takıntı haline getirdi
Seren Serengil'den olay sözler: Deniz Akkaya beni takıntı haline getirdi Manken ve model Deniz Akkaya, eskiden aynı kanalda birlikte çalıştığı Seren Serengil hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Seren Serengil Deniz Akkaya’ya dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Akılalmaz takip! İnternet sitesinden katil sipariş etti, savcı bile inanamadı
Akılalmaz takip! İnternet sitesinden katil sipariş etti, savcı bile inanamadı Akılalmaz 'stalker' hikayesi okuyanları şaşkına çevirdi. Ülke bu olayı konuşuyor. 2.5 yıl boyunca takip etti sonra yaptığına savcı bile inanamadı. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya
Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği
Zaman makinesini denerken kayboldu! 1930'lardaki gizemli ceset gerçeği Bir ülke esrarengiz bu olayı konuşuyor. Çılgın Mike olarak bilinen mucit, zaman makinesini takıntı haline getirmişti. Elektrik mühendisi olan Çılgın Mike, hayalindeki zaman makinesini tasarlayıp denedi, sonrasında olanlar gizemli bir hal almaya başladı. İşte haberin detayları...
11.01.2023 Dünya
Ülke Sakıp ve Muhammed'in öldürülmesini konuşuyor! Aşk, şantaj, intikam...
Ülke Sakıp ve Muhammed'in öldürülmesini konuşuyor! Aşk, şantaj, intikam... İngiltere yasak aşk sonrası yaşanan korkunç olayı konuşuyor. 3 yıl süren ilişkinin ardından ayrılığı sindiremeyen 21 yaşındaki Sakıp Hüseyin, hayatını kaybetti. Genç adamın son ses kaydı kan dondururken, cinayetinin arkasından çıkan fenomenin kurduğu tuzak şok etkisi yarattı.
29.10.2022 Dünya
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'in ilk sözü yürek yaktı! 'İlk kez çok iyi insanlar gördüm'
Çöp evde bulunan Cem Muhammet'in ilk sözü yürek yaktı! 'İlk kez çok iyi insanlar gördüm' Bursa'da 1 yıl boyunca çöp evin bir odasında tutulan ve o evden perişan halde çıkarılan 9 yaşındaki Cem’in hastanedeki ilk sözü, “İlk kez çok iyi insanlar gördüm” oldu. Cem Muhammet'in aylarca kilitli odada alıkonulması tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Onu eve kapatan teyzesinin 'hasta mı', 'cani mi' olduğu sorusu gündeme geldi. Cem ne kadar zamanda iyileşir? Süreç nasıl devam edecek? Teyzesi ceza alır mı? Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi öğretim üyesi, psikiyatrist Prof. Dr. Fatih Öncü değerlendirdi...
28.07.2022 Gündem
Dünyanın en kötü infazı! Zehirli iğne enjekte edilen mahkem 2 saat can çekişti...
Dünyanın en kötü infazı! Zehirli iğne enjekte edilen mahkem 2 saat can çekişti... ABD'de ölüm cezasına çarptırılan mahkumun infaz anında yaşadıkları dehşete düşürdü. Eski kız arkadaşı Debbie Dietz ve babası Gene Dietz’i öldüren Joseph Wood, 25 yıl boyunca idam edilmeyi bekledi. Yıllar sonra gerçekleşen infaz sırasında yaşananlar ise birçok kişiyi dehşete düşürdü ve idamın, “Dünyanın en kötü infazı” olarak anılmasına sebep oldu.
26.07.2022 Dünya
Ünlülerin herkesten gizlediği hastalıkları ortaya çıktı! 'Beynimin küçük bir kısmını kaybettim' diyerek ilk kez açıkladı
Ünlülerin herkesten gizlediği hastalıkları ortaya çıktı! 'Beynimin küçük bir kısmını kaybettim' diyerek ilk kez açıkladı Çok sayıda ünlü ismin farklı hastalıkları bulunuyor. Kimisinde takıntı şeklinde oluşan hastalıklar mevcut, kimisi ise fizyolojik rahatsızlıklar geçiriyor. Ünlülerden bazıları hala hastalıklarını yenebilmiş değil. Aralarında iyileşen de var, tedavi gören de, doktor kontrolü altında yaşamını sürdürmek zorunda olan da... Ünlü isimlerin geçirdiği bazı hastalıklar hayati tehlike de içeriyor. İşte Sertab Erener’den Kıvanç Tatlıtuğ’a, Beren Saat’ten Beyazıt Öztürk’e kadar ünlülerin hiç bilmediğiniz gizli hastalıkları...
25.07.2022 Magazin
Avukat cinayetinde flaş detaylar ortaya çıktı
Avukat cinayetinde flaş detaylar ortaya çıktı Genç kadının adeta başına gelecekleri hissedip kurtulmak için umut ışığı aradığı belirlendi. Kardeşinin polisleri arayıp, "Avukat ablamın eski nişanlısı mal varlığını alabilmek için ablamı rehin almış. Kafasına silah dayıyor olabilir. Rahat konuşamıyor, şifreli konuştu. Hakkınızı helal edin dedi ve kapattı" dediği kaydedildi.
13.06.2022 Yaşam
Uzmanından ‘takıntı hastalığı’ uyarısı
Uzmanından ‘takıntı hastalığı’ uyarısı Psikiyatri Uzmanı Dr. Arda Kazım Demirkan, “obsesif kompulsif bozukluk (takıntı hastalığı)” hakkında bilgilendirdi.
22.04.2022 Sağlık
Damla Sönmez'in takıntısını duyan şaşırıyor!
Damla Sönmez'in takıntısını duyan şaşırıyor! Aziz dizisinde Dilruba karakterine hayat veren Damla Sönmez, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarıyla gündemde olan oyuncu, sürekli gördüğü rüyadan ve takıntılarından bahsetti.
18.04.2022 Magazin
"Takıntılara karşı nefes egzersizi yapın"
"Takıntılara karşı nefes egzersizi yapın" Psikiyatri Uzmanı Dr. Behiye Büyükgöncü, halk arasında 'takıntı hastalığı' olarak bilinen obsesif kompülsif bozukluğunun (OKB) omicron varyantıyla tetiklendiğini söyledi. Dr. Büyükgöncü, "Kendimizi gergin ve kaygılı hissettiğimiz durumlarda nefes egzersizleri veya gevşeme egzersizleri yapılıp rahatlama sağlanabilir" dedi.
17.02.2022 Sağlık
Aslan dolunayı nedir, 2022 aslan dolunayının burçlara etkisi ne? Aslan dolunayı ne zaman bitiyor, aslan burcunu nasıl etkileyecek?
Aslan dolunayı nedir, 2022 aslan dolunayının burçlara etkisi ne? Aslan dolunayı ne zaman bitiyor, aslan burcunu nasıl etkileyecek? Ay Aslan burcunda olacak. Çarşamba 19:56’da gerçekleşecek Dolunay sanat dünyasından, dünya liderlerine kadar birçok ismin gündeme gelmesine neden olacak. Kalp krizi, yüksek tansiyon, ateşli hastalıklar ve sırt ağrılarında da artışlar gözlemlenebilir. Peki, Aslan dolunayı nedir, Aslan dolunayı ne kadar sürecek? Aslan dolunayının burçlara etkisi ne? İşte aslan dolunayı 2022 burçlara etkisi ve biteceği tarih...
17.02.2022 Astroloji
Serenay Sarıkaya kabusu yaşamıştı! Saldırgana önlem...
Serenay Sarıkaya kabusu yaşamıştı! Saldırgana önlem... Serenay Sarıkaya, otomobiline saldıran ve kendisine tehditler savuran Tayfun Demirtaş’a 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Serenay Sarıkaya ifadesinde yaşadığı korkuyu dile getirdi.
30.01.2022 Magazin
Fulya Zenginer'in ilginç takıntısı! Eşinden bile 'Dokunma' deyip kaçıyormuş
Fulya Zenginer'in ilginç takıntısı! Eşinden bile 'Dokunma' deyip kaçıyormuş Ünlü isimler Tuğba Yurt, Fulya Zenginer, Eser Yenenler, Esma Yeşim Gül ve Şafak Başkaya bilinmeyen yönleri... Okuyunca çok şaşıracaksınız!
25.12.2021 Magazin
Tacizci doktor Cumhuriyet Başsavcısı kadını odasında öldürmeye çalıştı! Şok eden olay
Tacizci doktor Cumhuriyet Başsavcısı kadını odasında öldürmeye çalıştı! Şok eden olay Samsun'da Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Selami Taşçı hakkında adli soruşturma yürüten Cumhuriyet Başsavcısı M.G.'yi takıntı haline getirdi. Doktorun tacizlerinden bıkan kadın başsavcıya, polis koruması verilse de doktor, bir şekilde makam odasına girdiği savcıyı öldürmeye çalıştı. Ölümden son anda kurtulan kadın savcının boynunda boğulma izleri oluştu. Olay yerinde gözaltına alınan doktor, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hakkında, 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 1 ay istirahat raporu alan Cumhuriyet Savcısı, Hakimler Savcılar Kuruluna başvurarak görev yerinin değiştirilmesini talep etti.
30.11.2021 Yaşam
Ünlü manken Tolga Kulakçı hakkında şok iddia! "Şifresini bilseydim..."
Ünlü manken Tolga Kulakçı hakkında şok iddia! "Şifresini bilseydim..." Manken Tolga Kulakçı, borç verdiği kız arkadaşından parayı geri almak için gece vakti evine davet ederek sevgilisini yağmaladığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Manken hakkında, sevgilisini evde tutarak hürriyetini kısıtladığı ve genç kadının mobil hesabından kendisine para gönderdiği gerekçesiyle 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
1.11.2021 Magazin
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor!
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor! Görünüşündeki gerçek veya hayali kusurlar kişide saplantı haline gelebiliyor. Ortaya çıkan bu beden algı bozukluğu ile kişi estetik cerrahinin yolunu tutabiliyor. Nasıl göründüğüyle ilgili hissedilen güvensizlik ise zamanla takıntı haline dönebiliyor. Uzmanlar ise uyarıyor! Kimi estetik cerrahi bağımlılarının hayran oldukları bir ünlü gibi görünmek için kendilerini değiştirmeye çalışmalarının altında psikiyatrik sorunların yatabileceğine dikkat çekiliyor.
25.10.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Takıntı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takıntı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.