Tahribat

Tahribat

Son dakika tahribat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahribat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahribat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahribat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahribat gelişmeleri de dahil olmak üzere 814 tahribat haberi bulunmuştur. Tüm tahribat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı yemenin vücutta yarattığı 5 tahribat
Hızlı yemenin vücutta yarattığı 5 tahribat Yeteri kadar çiğnenmeden yutulan besinlerin vücutta yarattığı tahribatı bilmeniz gerekiyor. Çiğneme işleminde, tükürük de işin içine girere ve ihtiyacımız olan tüm besin maddeleri yeteril kadar kolay emilir. Ancak yemeği hızlı yemenin ve çiğnemeden yutmanın bazı sakııncaları vardır.
25.04.2024 Yaşam
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız İBB Başkan Adayı Murat Kurum Ataşehir’de Uluslararası Vuslat Platformu tarafından düzenlenen ‘Ufuktaki Yeni Türkiye Buluşmaları’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum “Sinesinden çıktığımız aziz milletimizin sesine asla yabancı kalmadık. Milletimizin üslubuyla siyasetimizin üslubu hep aynı oldu. Siyaseti, kimin için ve ne için yaptığımızı asla unutmadık. Bize oy versin ya da vermesin tüm kesimlerin hukukunu hiçbir ayrım yapmadan vicdani bir hassasiyetle koruduk” dedi.
18.02.2024 Gündem
İlyas Yalçıntaş Ramsay Hunt sendromuna yakalandı
İlyas Yalçıntaş Ramsay Hunt sendromuna yakalandı Şarkıcı İlyas Yalçıntaş, yüz felcine de yol açabilen virütik bir hastalık olan ‘Ramsay Hunt’ sendromuna yakalandığını ve salı günü tedaviye başlayacağını duyurdu.
8.12.2023 Magazin
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
Şok diyetler metabolizmaya en büyük kötülük! Sonu organ yetmezliği
Şok diyetler metabolizmaya en büyük kötülük! Sonu organ yetmezliği Yanlış diyetler affetmiyor. Hızlı kilo kaybı elde etmek için başvurulan bu diyetler, kişinin kilo vermesini sağlarken, çeşitli hastalıklara da yol açıyor. Zayıflamak için uygulanan yanlış yöntemler kişiyi organ yetmezliğine kadar götürüyor. Diyetisyen Alican Demiroğlu da hızlı kilo kaybı amacıyla uygulanan yanlış diyetlerin bağışıklık sistemini zayıflatarak böbrek yetmezliği, karaciğer yetmezliği gibi ciddi organ hasarlarına yol açabileceğine işaret ederken, aynı zamanda diyetlerin bir beslenme uzmanı ve hekim gözetiminde yapılması gerektiğini önemle vurguladı.
15.10.2023 Sağlık
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike!
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike! İstanbul'un en önemli tarihi yapılarından Kapalıçarşı'da açıkta duran kablolar görüntü kirliliği yaratırken, yangın riskini de beraberinde getiriyor. En son yaşanan sağanak yağışla sular altında kalan Kapalıçarşı için Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa, "Su kısa devre yaratıyor. Kablolarda aşırı ısınmadan dolayı tutuşma ve yangın meydana geliyor. Bu da elektrik kaynaklı bir yangına yol açıyor. Kablo demetleri özellikle Kapalıçarşı gibi eski binaların içinde çok fazla miktarda karşı karşıya kaldığımız risklerden bir tanesi" dedi.
9.10.2023 Gündem
Bahçelievler'deki doğal gaz patlamasında korkunç gerçek ortaya çıktı! 3 kişi ölmüştü: İtfaiye raporunda şok detaylar
Bahçelievler'deki doğal gaz patlamasında korkunç gerçek ortaya çıktı! 3 kişi ölmüştü: İtfaiye raporunda şok detaylar Geçen hafta Bahçelievler Şirinevler Mahallesi'nde bir apartmanda doğal gaz patlaması meydana gelmiş ve 3 kişi hayatını kaybetmişti. Patlamayla ilgili DHA'nın ulaştığı itfaiye raporu şok gerçeği ortaya çıkardı.
5.10.2023 Gündem
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir apartmanda meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem
Somondaki tehlike Türkiye'ye sıçrayabilir! Hem kan emiyor hem de toplu ölüme neden oluyor
Somondaki tehlike Türkiye'ye sıçrayabilir! Hem kan emiyor hem de toplu ölüme neden oluyor Norveç somonları üzerinde 'Lepeophtheirus salmonis' cinsi parazite rastladı. Türk somonlarında bu parazite rastlanmadığını ancak taşınarak bulaşma riski olduğunu belirten Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Balık Hastalıkları Ana Bilim Dalı Üyesi Doç. Dr. Argun Akif Özak, "Bu tarz problemlerin önüne geçebilmek için canlı balık ithalinin son derece kontrollü bir şekilde yapılması lazım" dedi.
23.07.2023 Yaşam
Şok diyetler iç organlara zarar veriyor, siroza yol açıyor! "Metabolizma böyle bir hileyi affetmiyor!"
Şok diyetler iç organlara zarar veriyor, siroza yol açıyor! "Metabolizma böyle bir hileyi affetmiyor!" Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 3’üncü derece siroza yakalandı. Doktorların 9 ila 12 ay ömür verdiği oyuncunun acilen organ nakli olması gerektiği ve bunun için sıraya girdiği öğrenildi. Ufuk Özkan’ın uygulanan yanlış diyet sonrası karaciğer yetmezliği yaşaması ve organ nakli için başvuruda bulunması gözleri yanlış diyet uygulamalarına ve organ nakliyle arasındaki bağlantıya çevirdi. Diyetisyen Alican Demiroğlu da hızlı kilo kaybı elde etmek için uygulanan diyetlerin bağışıklık sistemini çökertip, böbrek yetmezliği, karaciğer yetmezliği gibi organ hasarlarına sebebiyet verebileceğini vurgularken diyetlerin bir beslenme uzmanı ve hekim eşliğinde yapılması gerektiğinin altını çizdi.
15.07.2023 Sağlık
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor!
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor! Kış ve soğuk günler geride kaldı. Güneşin görünmesiyle birlikte cildimizdeki sorunlar da baş göstermeye başladı. Cildimizi güneşten korumak ve oluşan lekeleri engellemek için uzmanlar güneş kremi kullanmamız gerektiğini söylüyor. Peki sadece yaz aylarında mı kullanmalıyız? Güneşe çıkmadan kaç saat önce sürülmeli? İşte detaylar...
30.05.2023 Sağlık
Bakan Bilgin: Asgari ücret 500 dolar eşiğinde olur
Bakan Bilgin: Asgari ücret 500 dolar eşiğinde olur Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, CNN Türk kanalında Semiha Şahin'in sunduğu Akıl Çemberi programında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.
26.05.2023 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak AK Parti Bingöl Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, CNN Türk ekranlarında soruları yanıtladı. Yılmaz "Türkiye kalkınmakta olan ve gelişmiş olma ülke iddiasını ortaya koymuş durumda. Alt gelirden üst orta ligine yükseldi Türkiye. Katma değeri yüksek sektörlerde atılım yaparak ihracatı köklü şekilde değiştirerek, kişi başına geliri 13 bin doların üzerine çıkarınca gelişmiş, yüksek gelirli ülkeler ligine atlamış oluyorsunuz" dedi.
18.04.2023 Gündem
Ağır hasarlı evine girdi, eşyaların çalındığını fark etti! 'Çirkin insanlarla karşılaşmak umutlarımızı söndürüyor'
Ağır hasarlı evine girdi, eşyaların çalındığını fark etti! 'Çirkin insanlarla karşılaşmak umutlarımızı söndürüyor' Hatay'daki depremde ağır hasar alan evinden eşyaları çalınan sınıf öğretmeni Mesut Ağlamış (40), "Madem böyle bir enkazın içinden eşya çalmayı başarabiliyorsunuz, keşke enkazda kalan canlarımızı da kurtarmak için çabalasaydınız. Lütfen eşyalarımı getirin" dedi.
17.04.2023 Yaşam
Ayasofya Camii'nde aşınma önlemleri: '50 bin elin bir yere dokunduğunu düşünün'
Ayasofya Camii'nde aşınma önlemleri: '50 bin elin bir yere dokunduğunu düşünün' - AYASOFYA Camii'nin 'İmparator kapısı' olarak bilinen ahşap kapının cam bölme ile koruma altına alınmasıyla ilgili konuşan İstanbul Kültür Tescil ve Müzeler Şube Müdürü Osman Nak, " İmparator kapısındaki cam bölme yaklaşık iki ay önce yapıldı. Günde ortalama 50 bin ziyaretçinin girdiği bir Ayasofya'ya 50 bin elin bir yere dokunduğunu düşünün. Bu gerçekten yüksek bir rakam. Yürüdüğümüz mermerler bile aşınıyor. Dolayısıyla bu eserin de aşınmaması mümkün değil. Özellikle kapı, ahşap olan elemanlar daha çok aşınıyor" diye konuştu.
4.04.2023 Gündem
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldı
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için Organize Sanayi Bölgeleri de seferber oldu. Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çatısı altında faaliyet yürüten meslek lisesi ve sanayiciler, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için üretim kapasitelerin üstünde çalıştı. Kimi üreticiler 1 artı 1 konteyner üretti, kimi su arıtma sistemi ihtiyacını karşıladı. Deprem bölgesindeki jeneratör ihtiyacının önemli bir kısmını da yine Yalova Makine İhtisas OSB karşıladı. Dayanışmaya meslek lisesi öğrencileri de “soba” ile katıldı.
16.03.2023 Gündem
Elbistan’ı yerle bir eden faydı! 12 bin yıldır uyuduğu ortaya çıktı
Elbistan’ı yerle bir eden faydı! 12 bin yıldır uyuduğu ortaya çıktı Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki depremle ilgili teknik araştırma yapan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri’nden Prof. Dr. Cenk Yaltırak, büyük yıkıma neden olan Çardak fayının 12 bin yıldır uyuduğunu söyledi.
8.03.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan Hatay'da önemli açıklamalar
Bakan Soylu'dan Hatay'da önemli açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 45 bin 968, bunlardan 4 bin 267’sinin Suriyeli olduğunu kaydetti.
4.03.2023 Gündem
Depremler mezarlığı tahrip etti; 50 mezarın kaybolduğu iddia edildi
Depremler mezarlığı tahrip etti; 50 mezarın kaybolduğu iddia edildi Depremler binlerce binayı, tarihi yapıları, karayollarını, tarlaları tahrip ederken, mezarlıklarda da ağır hasarlara neden oldu.
2.03.2023 Gündem
Cerrahpaşa Tıp'ın büyük kısmı kapatıldı
Cerrahpaşa Tıp'ın büyük kısmı kapatıldı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın Fatih'te bulunan binalarında sağlık ve eğitim hizmeti binalardaki deprem risk durumu sebebiyle durduruldu. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof.Dr.Nuri Aydın, "Yaşanan son depremlerden sonra, betonarme bina stokumuzun değerlendirilmesi üniversitemiz ekipleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde, tüm dahili ve cerrahi bilimleri içerisinde barındıran toplam 17 ayrı binadan oluşan Monoblok binalar kompleksi ile Uğur Derman binası, yemekhane binası ve öğrenci yurt binalarının emniyetle hizmeti yerine getirecek güvenlik seviyesine sahip bulunmadığı ve bu binaların risk taşıdığı tespit edilmiştir. Acil ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları birimi haricindeki tüm erişkin ayaktan ve yatan hasta kabulü ve tüm ameliyatlar durdurulmuştur." dedi.
27.02.2023 Gündem
Mersin afet bölgesi ilan edildi mi? Deprem nedeniyle Mersin afet bölgesi mi, Mersin afet bölgelerine dahil mi?
Mersin afet bölgesi ilan edildi mi? Deprem nedeniyle Mersin afet bölgesi mi, Mersin afet bölgelerine dahil mi? Mersin’e deprem bölgesinden yaklaşık 400 bin kişinin göç ettiği tahmin ediliyor. Belediye Başkanı Vahap Seçer “En az 65 bin aile Mersin’e geldi” diyor. Mersin’deki okullara kayıt aldıran öğrenci sayısı 7 bini buldu. Peki, Mersin afet bölgesi mi? Deprem nedeniyle Mersin afet bölgesi ilan edildi mi? 
23.02.2023 Gündem
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 43 bin 556 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
22.02.2023 Gündem
Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki: Büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini feshettiler
Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki: Büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini feshettiler Yeni Malatyaspor Kulübü, iki oyuncunun büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu.
15.02.2023 TFF 1.Lig
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, iklim krizine karşı somut adımlar atılması gerektiğini belirterek, "Bugün küresel düzeyde etkili ve somut adımlar atmazsak, üzerinde barış ve adaleti tesis edebileceğimiz bir yaşam alanı ne yazık ki kalmayacak" dedi.
17.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahribat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahribat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.