Taha Özer

Taha Özer

Son dakika taha özer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taha özer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taha özer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taha Özer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taha özer gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 taha özer haberi bulunmuştur. Tüm taha özer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taha Özer'den ikinci klip!
Taha Özer'den ikinci klip! ‘Yerli Dan Bilzerian’ Taha Özer, ikinci single çalışması “Vay Canına”yı yayınladı.
19.06.2019 Kültür Sanat
Cicişler'den Taha Özer açıklaması: Kardeş gibiydik!
Cicişler'den Taha Özer açıklaması: Kardeş gibiydik! Taha Özer'e yapılan polis baskınıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ciciş kardeşler, "Bilgisayarında bizim görüntümüz çıkmaz. Tatillerde bile ayrı odalarda kalıyorduk" dedi.
23.03.2018 Magazin
Taha Özer'e 'müstehcen' gözaltısı
Taha Özer'e 'müstehcen' gözaltısı Sosyal medya fenomeni Taha Özer, müstehcen içerikli yayınlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen Özer, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.03.2018 Magazin
Taha Özer: Köylü kızıyla evleneceğim
Taha Özer: Köylü kızıyla evleneceğim 'Yerli Dan Bilzerian' olarak şöhreti yakalayan ve sosyal medyada 1 milyonun üzerinde takipçisi olan Taha Özer, "Köyden bir kızla evlenirsem daha huzurlu hissedeceğim" dedi.
6.08.2017 Magazin
Brezilya güzeliyle
Brezilya güzeliyle Sosyal medya playboy’u olarak nam salan Taha Özer, profesyonel müzik hayatına ‘Kan Kırmızı’ isimli single çalışması ile ‘merhaba’ dedi.
23.07.2017 Magazin
Röportajda depreme yakalandı
Röportajda depreme yakalandı Instagram fenomeni Taha Özer, Bodrum'daki depreme röportaj verirken yakalandı. Deprem anı kameraya böyle yansıdı
21.07.2017 Haber
'Cicişler' oynadı ünlü playboy ise..
'Cicişler' oynadı ünlü playboy ise.. Ünlü playboy Taha Özer, iki gündür evinden çıkmayan "Cicişler"i oynatıp üzerlerine para saçtı. Bu görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü. İşte Cicişler ile Taha Özer'in o görüntüleri...
16.03.2017 Magazin
'Edirne geliyoruz' dedi striptiz videosu paylaştı
'Edirne geliyoruz' dedi striptiz videosu paylaştı Taha Özer, Edirne konseri öncesi bir hayranınınstriptiz videosunu paylaştı. Özer paylaşımıyla konser öncesi hayranlarının yüreğini hoplattı.
10.12.2016 Magazin
'Edirne geliyoruz' dedi striptiz videosu paylaştı
'Edirne geliyoruz' dedi striptiz videosu paylaştı Taha Özer, Edirne konseri öncesi bir hayranının striptiz videosunu paylaştı. Özer paylaşımıyla konser öncesi hayranlarının yüreğini hoplattı.
21.01.2022 Magazin
Cicişler para ezmeye gittiler!
Cicişler para ezmeye gittiler! Esra-Ceyda kardeşler özel jet önünde çekilmiş fotoğraflarını “para ezmeye giderken” notuyla paylaştı.
5.09.2016 Magazin
Esra - Ceyda Ersoy'dan Bodrum pozu!
Esra - Ceyda Ersoy'dan Bodrum pozu! Her yaptıkları olay olan ciciş kardeşler, gelebilecek yorumlarla ilgili ön açıklamanın ardından, Bodrum tatillerinden fotoğraf paylaşmaya başladılar.
14.07.2016 Magazin
Cicişler ve Taha Özer Türkiye'ye döndü
Cicişler ve Taha Özer Türkiye'ye döndü İlk olarak Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim adlı moda yarışması programı hayatlarımıza giren nam-ı diğer cicişler, o zamandan beri gündemdeki yerlerini kimseye kaptırmamayı başardı.
3.07.2016 Magazin
'Cicişler' umreye gidiyor!
'Cicişler' umreye gidiyor! 'Cicişler' olarak tanınan Ceyda-Esra Ersoy kardeşler, yaşanan terör saldırısından sonra Türkiye için dua etmeye gidiyorlar
30.06.2016 Magazin
Taha Özer'den 'şantaj' açıklaması!
Taha Özer'den 'şantaj' açıklaması! “Periscope’un Playboy”u olarak adlandırılan Taha Özer'den 'şantaj' iddialarına açıklama geldi
21.04.2016 Magazin
“Periscope’un Playboy”u Taha Özer tacizden mahkemelik
“Periscope’un Playboy”u Taha Özer tacizden mahkemelik Müge A., özel görüntülerini yayınladıktan sonra oyuncu Serhan H.’ye gönderen Taha Özer’e 100 bin liralık tazminat davası açtı
20.04.2016 Yaşam
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
Genç millilerin kadrosu açıklandı!
Genç millilerin kadrosu açıklandı! 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın 29-31 Ocak tarihlerinde İstanbul'da Slovenya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.
22.01.2019 Futbol
Futbolcu fabrikası kulübün kadın başkanı
Futbolcu fabrikası kulübün kadın başkanı Sporcuların kendi deyimiyle "Hem annesi, hem eğitmeni, hem de başkanı" olan Uslan, erkek egemen bu sporda bir kadının neler başarabileceğini gösterdi.
29.12.2018 Futbol
U19 Milli Takımı, Elit Tur'a yükseldi!
U19 Milli Takımı, Elit Tur'a yükseldi! U19 Milli Takımı, 2018/19 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 5. Grup'taki son maçında İngiltere'yi 1-0 mağlup etti.
20.11.2018 Futbol
Gençlerbirliği tek golle turladı
Gençlerbirliği tek golle turladı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçı mücadelesinde Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, evinde ağırladığı 3. Lig ekibi Diyarbekirspor’u son dakikalarda bulduğu golle 1-0 yenerek 5. Tur’a yükseldi.
Genç millilerin aday kadrosu belli oldu
Genç millilerin aday kadrosu belli oldu Hırvatistan ile deplasmanda iki özel müsabaka oynayacak 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
3.10.2018 Futbol
THY açıkladı: Çok sayıda atama yapıldı
THY açıkladı: Çok sayıda atama yapıldı Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi akşam üzeri yaptığı duyuru ile bir çok birimde atamalar gerçekleştirdiğini duyurdu.
14.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Taha Özer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taha özer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.