Gazete Vatan Logo
Magazin Cicişler ve Taha Özer Türkiye'ye döndü

Cicişler ve Taha Özer Türkiye'ye döndü

İlk olarak Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim adlı moda yarışması programı hayatlarımıza giren nam-ı diğer cicişler, o zamandan beri gündemdeki yerlerini kimseye kaptırmamayı başardı.

Cicişler ve Taha Özer Türkiye'ye döndü

Ramazan ayında Yunanistan'da doğum günü partisinde kendilerini pastaya bulayan, alkol alan ve alkolü üzerlerine döken cicişler üstsüz fotoğraf paylaşımlarıyla gündeme gelmişti... Son olarak tesettüre bürünen cicişler ve ortadoğu giyimine kavuşan Taha Özer, "Son dönemlerde yaşanan ve ülkemizi etkileyen olumsuz olaylar, ve tüm kötülükleri def etmek için DUA etmeye gidiyoruz. Allah Kabul Etsin" diyerek Suudi Arabistan'a hareket etti.

Paylaşımlarana tepki yağan Cicişler, dava açacaklarını bildirdi.

DUA YOLCULUĞU BİTTİ, TÜRKİYE'YE DÖNDÜLER!

Esra - Ceyda Ersoy Kardeşler ve Taha Özer dua Suudi Arabistan'a yaptıkları dua yolculukların son verdiler. Seyehat sırasında gelen eleştirilere cevap vermeyi ihmal etmeyen Ersoy kardeşler ve Özer, soluğu bu kez İstinyepark AVM'de aldı. Bir arada olmaktan vazgeçmeyen üçlü, bu görüntüleri de sosyal medya hesabından takipçilerine aktardı. Taha Özer de paylaşımlarına eklediği açıklamalar ile gün içersinde Bodrum'a gideceklerini duyurdu. Ayrıca Ersoy kardeşlerin Suudi Arabistan'a yaptıkları yolculuğa ait görüntüleri kaldırdıkları da dikkatlerden kaçmadı. Ersoy kardeşlerin İnstagram paylaşımı:

Haberin Devamı