Taha Akyol

Taha Akyol

Son dakika taha akyol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taha akyol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taha akyol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taha Akyol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taha akyol gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 taha akyol haberi bulunmuştur. Tüm taha akyol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci!
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci! Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan Taksim Camii cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Aynı anda 2 bin 250 kişinin ibadet edebileceği cami, mühendislik açısından birçok yeni özelliği barındırıyor. Taksim Cami'sinde Türkiye'de ve dünyada sayılı uygulamalardan olan Top-Down yöntemi kullanıldı. Cami, Taksim Meydanı'nın sembollerinden biri olacak. Cami, aynı zamanda Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Taksim Maksemiyle de Taksim Meydanı'nda ayrı bir bütünlük oluşturdu. İşte Taksim Cami özellikleri ile ilgili tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan, 2 bin 250 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin resmi açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacak olan açılış töreni, cuma namazının ardından gerçekleştirilecek.
27.05.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyla ilgili flaş açıklama!
MHP lideri Bahçeli'den Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyla ilgili flaş açıklama! MHP lideri Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Gazeteci Orhan Uğurlu'ya yapılan saldırı sonrası ilk kez konuştu. Bahçeli yapılan saldırılarla ilgili olarak, "Sırtımızdan kurban kestirmeyiz. Fikir ve siyaset varlığımızı sorgulamaya çalışan icazetli, iradesiz, ilkesiz, karambolden güç devşirmeye uğraşan zehirli emellere de Allah’ın izniyle göz yummayız. Kim nerede düşmüşse oradan kalksın, kim neye maruz kalmışsa önce etrafına baksın." ifadelerini kullandı.
18.01.2021 Siyaset
Taha Akyol'u 320 bin lira dolandırdılar...
Taha Akyol'u 320 bin lira dolandırdılar... Yazar Taha Akyol'a, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan ve "Terör örgütleri peşinizde" diyerek, 320 bin TL dolandıran 3 şüpheli yakalandı.
17.09.2020 Gündem
Bahçeli'den 'Memleket Masası' önerisine tepki: Çirkin bir tuzağın varlığına açıkça delil teşkil etmektedir
Bahçeli'den 'Memleket Masası' önerisine tepki: Çirkin bir tuzağın varlığına açıkça delil teşkil etmektedir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenerin 'Memleket Masası' projesine ilişkin, "Milli ve ahlaki değerlerden mahrum siyasi güruhun ülkemize istikamet çizme gayretkeşliği çiğ bir tezgahın, çirkin bir tuzağın varlığına açıkça delil teşkil etmektedir" açıklamasında bulundu.
15.05.2020 Siyaset
Bahçeli'den Atatürk'e hakarete sert sözler
Bahçeli'den Atatürk'e hakarete sert sözler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Atatürk'e iftira atan, vicdani ve ahlaki sapkınlığını doyurmak için tarihi gerçekleri saptıran batılın uşaklarını nasıl göreceğiz? Atatürk, Türk milletinin ortak değeri, kurucu kahramanı, rahmetle ve minnetle andığımız büyüğümüzdür. Namert ve nankörler bunu anlayamaz." ifadelerini kullandı.
10.05.2017 Siyaset
Karamehmet kararı için bir selam yetmiş!
Karamehmet kararı için bir selam yetmiş! HSYK eski üyesi Kerim Tosun, Kartal kod adlı Yargıtay imamı İlyas Şahin'in davaları yönlendirdiğini söyleyerek iş adamı Karamehmet'in davasında FETÖ etkisini anlattı. Daire üyelerinden Süleyman Pehlivan, "Kartal abinin selamı var, 'Karamehmet'in yurtdışı yasağını kaldıralım' diyor" demiş. Karamehmet böylece beraat ettirilmiş.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı sözler: Eğer böyle devam  ederse...
Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı sözler: Eğer böyle devam ederse... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanının, muhtarlarla yaptığı toplantıda, Lozan Anlaşması'nı bizim tarihimize uygun olmayan bir dille eleştirmesini ben içime sindiremiyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
Hakkı Devrim son yolculuğuna uğurlandı
Hakkı Devrim son yolculuğuna uğurlandı 87 yaşında hayatını kaybeden Türk basınının duayen isimlerinden gazeteci ve yayımcı Hakkı Devrim, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı...
16.06.2016 Magazin
CNN Türk Mesut Yar'ın programını yayından kaldırdı
CNN Türk Mesut Yar'ın programını yayından kaldırdı CNN Türk ekranlarında izleyiciyle buluşan "Mesut Yar’la Burada Laf Çok" programının Mart sonunda yayınına son verileceği öğrenildi.
18.03.2016 Televizyon
‘Şahit olduğum olayların çok küçük bölümünü anlattım’
‘Şahit olduğum olayların çok küçük bölümünü anlattım’ Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Taha Akyol’un CNNTürk’teki programında yaptığı açıklamalara ilişkin gelen eleştirilere yanıt verdi.
29.09.2021 Gündem
Bülent Arınç: Söylediğim her sözün arkasındayım
Bülent Arınç: Söylediğim her sözün arkasındayım Cuma akşamı CNN Türk'te Taha Akyol'un programında yaptığı açıklamalar tartışılan Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Twitter'dan eleştirilere yanıt verdi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den Arınç'ın sözlerine tepki: Günahıyla, sevabıyla her şeye ortak
AK Parti'den Arınç'ın sözlerine tepki: Günahıyla, sevabıyla her şeye ortak Arınç'ın Ankara'yı sarsan sözlerine AK Partililerden tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "sevabıyla günahıyla her şeye ortak" dedi.
29.09.2021 Gündem
Arınç’tan ’çözüm süreci’ açıklaması
Arınç’tan ’çözüm süreci’ açıklaması BAŞBAKAN eski Yardımcısı Bülent Arınç, çözüm sürecinin adı ve içeriği değiştirilerek de olsa yeniden başlatılması gerektiğini söyleyerek, "Hükümetten ayrılmış bir insan olarak 2 sebeple mutlaka çözüm sürecine benzer bir şeye ihtiyacımız var. Yarından itibaren olacak şekilde bunun gerçekleşmesi lazım" dedi.
29.09.2021 Gündem
Seni unutmayacağız usta
Seni unutmayacağız usta Türk basınının duayen isimlerinden gazeteci-yazar Hasan Pulur’u son yolculuğuna uğurladık. Vasiyeti üzerine naaşı yatılı okuduğu Kabataş Lisesi önünden de geçirilidi.
1.12.2015 Yaşam
HDP kulisinden Selahattin Demirtaş istifa etti iddiası
HDP kulisinden Selahattin Demirtaş istifa etti iddiası Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Ayşe Yıldırım, bugünkü yazısında HDP kulislerinden gelen bilgileri aktardı...
29.09.2021 Gündem
MHP'li Akşener'i dehşete düşüren şey!
MHP'li Akşener'i dehşete düşüren şey! MHP Meclis Grup Başkanvekili Meral Akşener, doğru olmayan bir haberle ilgili yapılan okuyucu yorumlarından şikayet etti.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül için bomba kulis!
Abdullah Gül için bomba kulis! Taha Akyol, Abdullah Gül'ün aday olup olmayacağı yolundaki tartışmalar hakkında konuştu...
29.09.2021 Gündem
İhsanoğlu'ndan önemli açıklamalar
İhsanoğlu'ndan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programında soruları yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Twitter'da toplu tüfekli İhsanoğlu kavgası
Twitter'da toplu tüfekli İhsanoğlu kavgası Habertürk gazetesi yazarı Nihal Bengisu Karaca ile ressam Karolin Fişekçi İhsanoğlu ekrandayken Twitter'da birbilerine girdiler.
4.07.2014 Yaşam
''Ehl-i edep' olarak kabul ettim!'
''Ehl-i edep' olarak kabul ettim!' Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, CNN Türk’te yayınlanan Eğrisi Doğrusu programına konuk olarak Gazeteci Taha Akyol’un gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı adaylık sürecine ilişkin İhsanoğlu, "İki genel başkan adaylık teklif edince ’Ehl-i edep’ olarak kabul ettim" dedi
29.09.2021 Gündem
İhsanoğlu bu akşam ilk kez TV'de...
İhsanoğlu bu akşam ilk kez TV'de... Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanlığı'na adaylığı açıklandığından bu yana ilk kez bir televizyon programı aracılığıyla geniş kitlelerin karşısına çıkıyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taha Akyol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taha akyol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.