Ekmeleddin İhsanoğlu

Ekmeleddin İhsanoğlu

Son dakika Ekmeleddin İhsanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ekmeleddin İhsanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekmeleddin İhsanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekmeleddin ihsanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 804 ekmeleddin ihsanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ekmeleddin ihsanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar... Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi
10 Ağustos 2014’te ilk kez halk seçti! Demokrasimizin 100 yıllık tarihi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla aynı gün 287 üyeli Meclis’te Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı seçildi. Bugün ise 13. Cumhurbaşkanı üçüncü kez doğrudan halkın vereceği oylarla seçilecek.
14.05.2023 Gündem
Akşener: Bu seçimi almak zorundayız
Akşener: Bu seçimi almak zorundayız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu, partili cumhurbaşkanlığının yerine güçlendirilmiş parlamenter sistem adına mücadele ederek, bunu konuşarak yaptığımız son seçimdir. Bu seçimi almak zorundayız. Bu seçimde başarmak zorundayız. Türkiye ölmez, bitmez. Ama varsayın kaybettik, ondan sonra bir daha parlamenter sistem konuşulamaz" dedi.
23.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'dan peş peşe hamleler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'dan peş peşe hamleler Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaştıkça siyasilerden peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında taktik savaşı yaşanıyor. Erdoğan ve Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu adaylığını açıklamaya zorlayarak 6’lı masayı dağıtmayı hedefliyor. Aynı şekilde Kılıçdaroğlu’nun adaylığını da garanti altına almayı amaçlıyorlar. İşte siyasi gündem ile ilgili tüm gelişmeler...
9.06.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda işler karıştı! Babacan'ın çıkışı deprem etkisi yarattı
Millet İttifakı'nda işler karıştı! Babacan'ın çıkışı deprem etkisi yarattı Millet ittifakında adaylık krizi sürerken ittifak DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın seçim çıkışı deprem etkisi yarattı. İttifak gözler diğer liderlere çevrildi. İşte millet ittifakı ile ilgili son dakika gelişmeleri.
29.04.2022 Siyaset
Özdağ: 6 muhalefet liderinin adayı olmazsa Yavaş'a biz teklif götürürüz
Özdağ: 6 muhalefet liderinin adayı olmazsa Yavaş'a biz teklif götürürüz Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 6 muhalefet partisi liderinin cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş'ı tercih etmemesi halinde teklif götüreceğini belirterek "Zafer Partisi olarak Mansur Bey'e bizim adayımız olmasını teklif edebiliriz" dedi.
10.04.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda kriz! Meral Akşener'in önerisi dengeleri değiştirdi
Millet İttifakı'nda kriz! Meral Akşener'in önerisi dengeleri değiştirdi Millet İttifakı'nda adaylık krizi devam ediyor. Peş peşe hamleler yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylık plana suya düştü. İYİ Parti lideri Akşener'in isimsiz cumhurbaşkanı adayı önerisi ittifakta dengeleri değiştirdi.
17.03.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Sokağa çıkmayacağız, gereğini sandıkta yapacağız
Kılıçdaroğlu: Sokağa çıkmayacağız, gereğini sandıkta yapacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Beyefendi anladığım kadarıyla bizim sokağa çıkmamızı istiyor, çıkmayacağız. Zorlayacak, baskı kuracak çıkmayacağız. Ama gereğini sandıkta yapacağız" dedi.
5.01.2022 Siyaset
Siyasi kulislere bomba gibi düştü! Mansur Yavaş ve Abdullah Gül...
Siyasi kulislere bomba gibi düştü! Mansur Yavaş ve Abdullah Gül... Millet İttifakı'nda adaylık krizi sürüyor. Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına onay verilmemesi durumunda aday olarak Mansur Yavaş'ın adaylığını isteği ifade edildi. Ayrıca adaylık için Abdullah Gül ve Ekmeleddin İhsanoğlu ile yakın temasların olduğu iddia edildi.
19.11.2021 Siyaset
Millet İttifakı ‘büyük hata’ yapabilir! Erdoğan’la yarışın formülü ne? Kılıçdaroğlu ve Akşener...
Millet İttifakı ‘büyük hata’ yapabilir! Erdoğan’la yarışın formülü ne? Kılıçdaroğlu ve Akşener... Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışma konusu olurken, 2023 seçimleri için en güçlü isim hala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Millet İttifakı’nda ise anketler Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener’i öne çıkarsa da, aday olması muhtemel en güçlü isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak görülüyor. Kılıçdaroğlu’nun adaylığı sandık matematiği açısından doğru mu? 2 turlu başkanlık seçimlerinde süreç nasıl işliyor? Eğer bu formül uygulanırsa hem CHP ve İYİ Parti arasında sıkıntı yaşanmaz hem de seçmen için doğru “sandık algoritması” tercih edilmiş olur.
13.08.2021 Siyaset
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci!
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci! Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan Taksim Camii cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Aynı anda 2 bin 250 kişinin ibadet edebileceği cami, mühendislik açısından birçok yeni özelliği barındırıyor. Taksim Cami'sinde Türkiye'de ve dünyada sayılı uygulamalardan olan Top-Down yöntemi kullanıldı. Cami, Taksim Meydanı'nın sembollerinden biri olacak. Cami, aynı zamanda Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Taksim Maksemiyle de Taksim Meydanı'nda ayrı bir bütünlük oluşturdu. İşte Taksim Cami özellikleri ile ilgili tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan, 2 bin 250 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin resmi açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacak olan açılış töreni, cuma namazının ardından gerçekleştirilecek.
27.05.2021 Gündem
Millet ittifakında ortak aday mesaisi! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş...
Millet ittifakında ortak aday mesaisi! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş... Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimleri için Millet ittifakı aday çalışmalarına başladı. Kulislerden gelen bilgilere Millet ittifakı cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak aday çıkarmayı planlıyor. Ortak adayda Akşener, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş gibi isimlerin üstünde duruluyor.
4.05.2021 Siyaset
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada...
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada... Optimar araştırma şirketi son anket sonuçlarını yayımladı. Bu sonuçlara oy oranları AK Parti yüzde 41.2 CHP 23.7, MHP 11.1, İYİ Parti 10.9, HDP ise 8.4 şeklinde olacak. Bu durumda cumhur ittifakı 52.3, Saadet Partisi eklendiğinde ise CHP, İYİ Parti ve HDP’den oluşan millet ittifakı ise 43.9 çıkıyor.
14.12.2020 Siyaset
Muharrem İnce parti kuracak mı? İşte yeni detaylar...
Muharrem İnce parti kuracak mı? İşte yeni detaylar... Cumhuriyet Halk Partisi Yalova eski milletvekili Muharrem İnce'nin parti kuracağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
1.08.2020 Siyaset
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan seçildi.
25.07.2020 Siyaset
Mehmed Şevket Eygi'ye veda
Mehmed Şevket Eygi'ye veda Tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden gazeteci-yazar Mehmed Şevket Eygi için cenaze namazı kılındı.
13.07.2019 Gündem
Kendini bitirdi!
Kendini bitirdi! 'Halk her şeyin farkında. Adayları adım adım izliyor, değerlendiriyor ve tüm hareketlerini not ediyor! Bundan böyle İmamoğlu ağzıyla kuş tutsa halka yaranamaz.'
12.06.2019 Siyaset
Murat Özdemir: Şu geldiğim hale bak!
Murat Özdemir: Şu geldiğim hale bak! MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye edildikten sonra öfkeden deliye dönen ve isyanını Instagram'da dile getiren Murat Özdemir, Kanal D'deki '2. Sayfa'ya telefonla bağlandı. Murat Özdemir, merak edilenleri canlı yayında anlattı
15.11.2018 Magazin
Muharrem İnce'den CHP'de kurultay çağrısı
Muharrem İnce'den CHP'de kurultay çağrısı CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin olağanüstü kurultayı için imza vermeyen delegelere seslenerek, "Bu değişimi gerçekleştirelim. Korkmayın, cesur olun. Bu gidişle kamyon duvara çarpacak martta. İmza vermeyen bütün delegeleri notere davet ediyorum. Bu kurultayı yapmaya mecburuz. Ha kurultay delegeleri o imzayı vermez, kurultay toplanmaz, benim yapacağım bir şey yok, ben çekilirim kenara. Koltuk derdinde değilim, Türkiye derdindeyim. Örgüt kararını vermiş. Örgüte rağmen, millete rağmen siyaset olmaz. Bu kurultay olacak, olmalı" dedi. İnce, kurultay için imza veren bazı delegelerin imzasını geri çektiği iddiaları konusunda, "Şu anda 100 milletvekili il il geziyor. Kurultay delegelerini ikna peşindeler. 'İmzanı geri çek.' Bu iş ayağa düştü. Tehditten başka türlü çekilme olmaz. Kim çektiyse takip edeceğim. O kadar ucuz değil bunlar" diye konuştu.
29.07.2018 Siyaset
Araştırmacılar seçim sonuçlarını değerlendirdi
Araştırmacılar seçim sonuçlarını değerlendirdi ANAR'ın Genel Müdürü İbrahim Uslu, CHP'nin bu ittifak sisteminde zararlı çıktığını, "bazı partileri parlamentoya taşıyacağım" diye destek vermesinin oy kaybına yol açtığını belirterek, "CHP'nin stratejisi çok başarılı ve iyi planlanmış bir strateji değildi. İttifaktan küçük partiler daha kar ederek çıkarken büyük partiler biraz maliyet ödedi." dedi.
25.06.2018 Siyaset
10 milyon farkla 2. tura kalmadı
10 milyon farkla 2. tura kalmadı Cumhuriyet tarihinin en önemli seçiminde Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı yarışında en yakın rakibi İnce’ye 10.6 milyon fark atarak ipi göğüsledi. 3’üncü sırayı Demirtaş alırken onu Akşener takip etti.
25.06.2018 Gündem
Erdoğan Rize’de rakibini ezip geçti
Erdoğan Rize’de rakibini ezip geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yine en büyük desteklerden biri babaocağı olan Rize’den geldi.
25.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekmeleddin ihsanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.