Sydney

Sydney

Son dakika sydney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sydney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sydney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sydney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sydney gelişmeleri de dahil olmak üzere 618 sydney haberi bulunmuştur. Tüm sydney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya’nın Sydney kentindeki Westfield alışveriş merkezinde bugün meydana gelen bıçaklı saldırıda, saldırgan dahil 6 kişi yaşamını kaybetti. Polis basın açıklamasında biri bebek olmak üzere 'birkaç yaralının' hastanede tedavi gördüğünü belirtti.
13.04.2024 Dünya
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı!
Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni oyuncağı! İtalya'nın başkenti Roma'da iki sene önce sosyetik güzel Melis Sütşurup ile dünyaevine giren Mustafa Sandal, önceki gece eşiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. İkilinin 23 milyon TL değerindeki yeni araçları dikkat çekti.
14.01.2024 Magazin
Dünya 2024'e 'merhaba' diyor! İşte yeni yıla giren ülkeler...
Dünya 2024'e 'merhaba' diyor! İşte yeni yıla giren ülkeler... Yeni Zelanda 2023'ü yağmur altında uğurladı, Avustralya'da Sydney Limanı çevresinde 1 milyondan fazla insanın toplanması bekleniyor. Çin lideri Xi ise yeni yıl mesajında Tayvan'la 'birleşme' mesajı verdi.
31.12.2023 Dünya
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
23.12.2023 İddaa
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce çökertilen uluslararası suç örgütü "Comanchero" ile ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen aralarında suç örgütü lideri Hakan Ayık ile örgüt yöneticileri Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Şaki'nin de bulunduğu 18 şüphelinin tutuklandığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. FBI destekli 16 ülkede yapılan operasyonlarda çok sayıda şüphelinin gözaltına alınması sonrasında lider kadronun Hakan Ayık önderliğinde Türkiye'ye geldiği tespit edildi. Savcılık, şüphelilerin malvarlığı değerlerini aklamak ve para transferlerinin sorunsuzca yapılması için döviz bürosu çalıştırdıkları, sıcak para döngüsünü sağlamak adına otel işlettiklerinin tespit edildiğini tutuklama talebi gerekçesinde yer verdi.
6.11.2023 Gündem
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları...
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları... Ülkesinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmuş halkın sevgisi ve sempatisini kazanmıştı ancak daha sonra başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Avustralyalı Anita Cobby'nin hayat hikayesi, 1986 yılında yaşanan korkunç cinayetiyle birlikte gündeme geldi. Ancak, Anita'nın hayatı sadece ölümüyle sınırlı değildi. Anita, genç yaşta hayat dolu ve enerjik bir kadındı. İnsanlarla iletişimi kuvvetliydi ve her zaman pozitif bir enerji yayardı. Genç kızın korkunç sonu ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı ve hiçbir şey eskisi gibi devam etmedi.
11.04.2023 Dünya
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı...
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı... Yapay zeka insanların hayatını kolaylaştırmak için kullanılırken kötü amaçlı kullanımı da şimdiden yaygınlaştı. Bir cinayetin aydınlatılmasına yardım edebilen yapay zeka, bir yuvayı yıkmaya kalkmak ve bir adamı da intihara sürüklemekle suçlanıyor.
11.04.2023 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
1.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare Sıfır otomobile ulaşmak her geçen gün zorlaşmaya başladı. Çip krizi ve tedarik sorunları fiyatları yükseltirken, bu durum vatandaşları aylarca araba beklemek zorunda bırakıyor. Sıfırdaki bu durum ikinci el arabada da fiyatları yukarı çekti. Tüm bunlara rağmen büyük şehirlerde ise trafiğe kayıtlı araç sayısının ve nüfusun artması, ulaşımı da yoğun bir hale getirmeye başladı. Vatandaşlar da hem otomobile ulaşmayı daha kolay hale getiren hem de daha uyguna yolculuk imkanı sunan alternatif yöntemlere başvurmaya başladı. İşte ulaşımın yolculuğun detayları...
4.02.2023 Ekonomi
Dünya 2023'e 'merhaba' diyor! Yeni Zelanda yeni yıla girdi
Dünya 2023'e 'merhaba' diyor! Yeni Zelanda yeni yıla girdi Yeni Zelanda her sene olduğu gibi yeni yılı ilk karşılayan ülke oldu, Yeni Zelanda ile birlikte bölge ülkeleri Samoa ve Tonga da 2023'e girdi. Avustralya Sydney'de takvimler değişmeden üç saat önce gökyüzünü havai fişekler aydınlattı.
31.12.2022 Dünya
Tıpkı Nuri Şahin gibi futbolcu olarak geldi bir anda teknik direktör oldu!
Tıpkı Nuri Şahin gibi futbolcu olarak geldi bir anda teknik direktör oldu! Sjors Ultee'nin görevden alınmasıyla bir anda antrenör olan Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'da antrenmanlarını yönetmeye başladı.
28.08.2022 Futbol
Kız kardeşlerin gizemli ölümü ülkeyi şok etti! Emel ve Esra'nın korkunç sonu...
Kız kardeşlerin gizemli ölümü ülkeyi şok etti! Emel ve Esra'nın korkunç sonu... 24 yaşındaki Esra ve 23 yaşındaki Emel kimseyle gereksiz diyaloglara girmiyor, vakitlerinin çoğunu evin içinde adeta parmak uçlarında hareket ederek geçiriyorlardı. Yepyeni bir başlangıç yapmak için bu ülkede şanslarını denemek istemişlerdi. Başlangıçta her şey yolunda gidiyordu. Fakat son dönemde gitgide daha da tedirgin olmaya başladılar. Sanki başlarına gelecek olan olayı hissetmiş gibiydiler.
2.08.2022 Dünya
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizi yalnız bırakmayacağız, ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sizi yalnız bırakmayacağız, ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Spor Aşkı Engel Tanımaz” Özel Eğitim Okullarına Spor Malzemesi Dağıtım Töreni’ne katıldı. Erdoğan, "453 bin toplam özel eğitim ihtiyacı olan çocuk ve gencimize eğitim veriyoruz. 79 adet olan destek eğitim odalarının sayısı 2022 yılı itibariyle 638'e ulaştı. Biz sizi yalnız bırakmayacağız. Ne gerekiyorsa bunu yapacağız, yapmakta kararlıyız." dedi.
12.05.2022 Siyaset
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
6.04.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
25.03.2022 İddaa
Plajda dehşet! Yüzerken yakaladı, parçalayarak öldürdü
Plajda dehşet! Yüzerken yakaladı, parçalayarak öldürdü Avustralya'nın Sydney kentinde bir plajda yüzen adam, 3 metre uzunluğundaki bir köpek balığı tarafından parçalanarak öldürüldü. Kentteki çoğu plaj kapanırken, yetkililerin katil köpek balığını arayışı sürüyor.
17.02.2022 Dünya
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı!
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı! Naim Süleymanoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Naim Süleymanoğlu ölüm yıl dönümünde anılıyor. Halter tarihine geçen, cep herkül lakabıyla nam salan Naim Süleymanoğlu 18 Kasım 2017'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Süleymanoğlu’nun bugün ölüm yıl dönümü. İşte Naim süleymanoğlu’nun hayatı…
18.11.2021 Gündem
Napoli - Bologna maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Napoli - Bologna maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da İtalya Serie A'da sezonun flaş takımlarından biri olan Napoli, çok önemli isimlerini deplasmana götüremeyen Bologna'yı Stadio Diego Armando Maradona'da konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, İtalya'dan futbol keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
28.10.2021 İddaa
Merkez Barkası Başkanı Kavcıoğlu açıklayacak! Tüm gözler orada
Merkez Barkası Başkanı Kavcıoğlu açıklayacak! Tüm gözler orada Küresel piyasalarda, geçen hafta dalgalı bir seyir izlenmesinin ardından, bugün yurt içinde ağustos ayı ödemeler dengesi ve işsizlik verilerinin yanı sıra Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yapacağı sunum takip edilecek.
11.10.2021 Ekonomi
Masterchef Somer Şef kimdir? Şef Somer Sivrioğlu kaç yaşında ve nereli? Somer Şef'in kariyeri ve hayatı
Masterchef Somer Şef kimdir? Şef Somer Sivrioğlu kaç yaşında ve nereli? Somer Şef'in kariyeri ve hayatı Ekranların ilgiyle izlenen yarışmalarından Masterchef'te jüri üyelerinden olan Somer Sivrioğlu, yeni sezonla birlikte en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Türk Mutfağı'nın geleneksel yemeklerini yeniden yorumlayan Somer Sivrioğlu kariyeri ile de dikkat çekiyor. Peki, Masterchef Somer Şef kimdir? Şef Somer Sivrioğlu kaç yaşında ve nereli? Somer Şef evli mi? Somer Şef'in kariyeri ve hayatı
26.06.2021 Gündem
Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz'ın hayatı
Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz'ın hayatı Survivor Poyraz'ın hayatı yarı final sonrası yeniden gündeme geldi. Aleyna ile SMS'e çıkan 2021 sezonunun iddialı ismi Survivor Poyraz şampiyonluk koltuğuna bir adım daha yaklaştı. Performansları ile Survivor 2021'e damga vuran Yiğit Poyraz, düzgün fiziği ve sakin kişiliği ile dikkatleri üzerine topluyor. Gönüllüler takımından mavi takıma geçen Survivor Poyraz bu sezonun şampiyon adaylarından biri olarak gösteriliyor. Peki, Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit Poyraz'ın hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen bilgiler.
25.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sydney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sydney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.