Suudi Arabistan Kralı

Suudi Arabistan Kralı

Son dakika suudi arabistan kralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suudi arabistan kralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suudi arabistan kralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suudi Arabistan Kralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suudi arabistan kralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 780 suudi arabistan kralı haberi bulunmuştur. Tüm suudi arabistan kralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suudi Arabistan kralı kim? Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı: Fenerbahçe ve Galatasaray ortak açıklama yaptı!
Suudi Arabistan kralı kim? Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı: Fenerbahçe ve Galatasaray ortak açıklama yaptı! Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Galatasaray Kulüpleri ortak bir açıklama yaptı. Söz konusu gelişmenin ardından Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı sorgulanırken Suudi Arabistan kralının kim olduğu sorgulanmaya başlandı. İşte Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı ve Suudi Arabistan kralı kim, sorusunun yanıtı…
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak Körfez turunda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Ziyaretin başlıca gündemi karşılıklı ekonomik yatırımlar.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ziyaretler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın, Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıkıyor. Körfez turunda iş forumlarının da gerçekleşmesi beklenirken, Erdoğan'a bu ziyaretlerinde 200'den fazla iş insanı eşlik edecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı?
2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı? 2022 FIFA Dünya Kupası başlarken görkemli organizasyonda gözler Katar’da olmaya devam ediyor. 32 ülkenin kupayı almak için mücadele verdiği Dünya Kupası pek çok özel ana sahip olmayı da sürdürüyor. Katar’daki turnuvanın kuşkusuz en şaşırtan anlarından biri de Arjantin’in Suudi Arabistan’a mağlup olduğu maç oldu. Büyük turnuvanın ilk maçları tamamlanırken 2030 Dünya Kupası ile ilgili de ilginç bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan'ın Yunanistan ve Mısır ile 2030 Dünya Kupası için ortaklık kurmaya çok istekli olduğu kulislerde konuşuluyor. Peki, 2030 Dünya Kupası nerede? 2030 Dünya Kupası ev sahipliği için hangi ülkeler başvuru yaptı? 2030 Dünya Kupası Suudi Arabistan’da mı oynanacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Şampiy10
Elon Musk açıkladı! Twitter'da "mavi tik" ücreti belli oldu
Elon Musk açıkladı! Twitter'da "mavi tik" ücreti belli oldu Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan milyarder Elon Musk, mavi tik için aylık 8 dolar ücret alınacağını duyurdu.
1.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
13.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Umre ziyaretini gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Umre ziyaretini gerçekleştirdi Suudi Arabistan ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Umre ziyareti gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmî törenle karşılandıktan sonra bir dizi görüşme ve iki günlük seyahati kapsamında Kabe'ye de giderek umre ziyaretini gerçekleştirdi.
29.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’la görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’la görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdülaziz ve Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarihî, kültürel, beşerî bağlara sahip iki kardeş ülke olarak aramızdaki her türlü siyasi, askerî, ekonomik ilişkilerin artırılması ve yeni bir dönemin başlaması için gayret içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.
28.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan'ın Cidde şehrine geldi. Erdoğan'ı, Cidde Kral Abdulaziz Uluslararası Havalimanında Mekke Emiri Prens Halid el-Faysal karşıladı.
28.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Krallığı'nı ziyaret edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Krallığı'nı ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud'un davetine istinaden 28-29 Nisan 2022 tarihlerinde Suudi Arabistan'ı ziyaret edeceği bildirildi.
28.04.2022 Siyaset
Fatih Birol kimdir? TİME Dergisi’nin açıkladığı en etkili 100 isim arasında yer alan tek Türk Fatih Birol’un hayatı…
Fatih Birol kimdir? TİME Dergisi’nin açıkladığı en etkili 100 isim arasında yer alan tek Türk Fatih Birol’un hayatı… Dünyada en haber ve politika alanında en çok okunan dergilerinden Time Dergisi, 2021 yılının en etkili 100 kişisini açıkladı. TİME dergisinin açıkladığı en etkili 100 kişi arasında yer alan tek Türk merak konusu oldu. Listede yer alan tek Türk Fatih Birol kimdir? İşte Türk Fatih Birol’un hayatı…
16.09.2021 Gündem
Suudi Arabistan Kralı Selman'dan Filistin halkına destek
Suudi Arabistan Kralı Selman'dan Filistin halkına destek Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa çevresindeki şiddet eylemlerine tepki göstererek, Filistin halkına destek mesajı verdi.
12.05.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüşme yaptı.
4.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine ramazan tebriği!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine ramazan tebriği! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefonla görüştüğü dünya liderlerinin ramazan ayını tebrik etti.
16.04.2021 Gündem
Katar Emiri, 3,5 yıl sonra ilk kez Suudi Arabistan Kralı'nı telefonla aradı
Katar Emiri, 3,5 yıl sonra ilk kez Suudi Arabistan Kralı'nı telefonla aradı Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'i telefonla arayarak ramazan ayını kutladı.
13.04.2021 Dünya
Suudi Arabistan'dan teravih namazı kararı! Kral Selman onayladı
Suudi Arabistan'dan teravih namazı kararı! Kral Selman onayladı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Ramazan ayında Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi’de teravih namazlarının 10 rekat kılınacağını onayladı.
11.04.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden: Putin bir katil ve bedelini ödeyecek!
ABD Başkanı Joe Biden: Putin bir katil ve bedelini ödeyecek! ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'in 'katil' olduğunu ve ABD seçimlerine müdahale ettiği için "bedel ödeyeceğini" söyledi.
17.03.2021 Dünya
Suudi Arabistan’da yolsuzluk suçlamasıyla 241 kişiye gözaltı
Suudi Arabistan’da yolsuzluk suçlamasıyla 241 kişiye gözaltı Suudi Arabistan'da yolsuzluk, rüşvet ve kamu görevini suistimal gibi suçlamalarla açılan 757 dava kapsamında 241 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.
14.03.2021 Dünya
Suudi Arabistan'da Hac ve Umre Bakanı görevden alındı
Suudi Arabistan'da Hac ve Umre Bakanı görevden alındı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Hac ve Umre Bakanı Muhammed Salih bin Tahir Benten'i görevinden aldı.
12.03.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü
ABD Başkanı Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü ABD Başkanı Joe Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde ikili ilişkileri ele aldı.
25.02.2021 Dünya
ABD'den flaş 'Kaşıkçı cinayeti raporu' açıklaması!
ABD'den flaş 'Kaşıkçı cinayeti raporu' açıklaması! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Suudi Arabistanlı Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırlanan raporun kısa süre içinde açıklanacağını duyurdu.
24.02.2021 Dünya
Suudi Arabistan'dan geri adım  geldi! Türkiye ile yeni dönem...
Suudi Arabistan'dan geri adım geldi! Türkiye ile yeni dönem... Bir süredir çeşitli meseleler üzerinden Türkiye'ye yönelik agresif bir siyaset yürüten Suudi Arabistan, önümüzdeki dönemde Ankara'yla yakınlaşma politikası izleyeceğinin sinyallerini verdi. İlk adım geldi. Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile görüştü.
27.11.2020 Dünya
Suudi Arabistan'dan flaş Türkiye açıklaması!
Suudi Arabistan'dan flaş Türkiye açıklaması! Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud, Türkiye ile iyi ve mükemmel ilişkilere sahip olduklarını söyledi.
22.11.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Suudi Arabistan Kralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suudi arabistan kralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.