Sütyen

Sütyen

Son dakika sütyen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sütyen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sütyen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sütyen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sütyen gelişmeleri de dahil olmak üzere 406 sütyen haberi bulunmuştur. Tüm sütyen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edis'in hayranından beklenmedik hareket! Sahneye sütyenini attı!
Edis'in hayranından beklenmedik hareket! Sahneye sütyenini attı! İzmir'de geçtiğimiz aylarda sahne alan Edis, şarkılarıyla seyirciye keyifli dakikalar yaşatırken gelen hamle herkesi şaşırttı. Edis'i dinlemeye gelen seyircilerden birisi sahneye sütyenini fırlattı.
24.01.2024 Magazin
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, uzun yıllar sonra kabin memurları için yeni ve modern bir üniforma tasarlattırma kararı almıştı. Ancak yeni kreasyon içinde yer alan, 'transparan bluzlar' kadın çalışanların büyük tepkisiyle sonuçlandı.
9.12.2023 Dünya
Kadın kılığında erkek! Böyle fark ettiler: Sütyen takıp makyaj yapmış
Kadın kılığında erkek! Böyle fark ettiler: Sütyen takıp makyaj yapmış Denizli'de vatandaşın şüphe üzerine ihbar ettiği kişinin kadın kılığına giren erkek olduğu ortaya çıktı.
10.06.2023 Yaşam
Aleyna Tilki'den mini etekli poz!
Aleyna Tilki'den mini etekli poz! Cesur paylaşımlarıyla öne çıkan Aleyna Tilki, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki almış ve mesleğiyle öne çıkması gerektiği savunulmuştu. Aleyna Tilki, şimdi ise sütyen ve mini etek giyerek poz verdi. Aleyna Tilki’nin paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı.
29.01.2023 Magazin
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş Taksim İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG üyesi Bilal Hassan'ın yurt dışına kaçmasına yardım eden ve Bulgaristan'da yakalanarak Edirne'de Türk yetkililere teslim edilen Hazni Gölge’nin emniyete verdiği ifadelere ulaşıldı. Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etmişti. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Gündem
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı 13 Kasım'da İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etti. Albashir, saldırı ve sonrasına ilişkin anlattıkları kan dondurdu.
12.01.2023 Gündem
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydum
Berdan Mardini: Adaya giderken çantama tayt koydum Tayt giymesiyle bir süre gündemden düşmeyen Berdan Mardini, Survivor yarışmacılarından biri olmayı başarmıştı. Dominik'e doğru yola çıkmak için geldiği havalimanında görüntülenen Mardini, hiç kimseden korkusu olmadığını açıkladı. Adaya giderken yanına tayt alan Mardini, yarışmada asla ağlamayacağını ve iddialı olduğunu söyledi.
9.01.2023 Magazin
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM'de her salı ve cuma günü farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
13.12.2022 Ekonomi
Halsey geceye kıyafetiyle damga vurdu!
Halsey geceye kıyafetiyle damga vurdu! Alev Aydın ile birliktelik yaşayan ve zaman zaman Türkçe paylaşımlar yaparak Türk hayranlarını mest eden şarkıcı Halsey, katıldığı gecede oldukça iddialıydı.Ünlü şarkıcı tercih ettiği kıyafetinin altına sütyen giymedi. Meme uçları belli olan Halsey bu durumu da umursamadı.
24.10.2022 Magazin
Petek Dinçöz'den cesur seçim!
Petek Dinçöz'den cesur seçim! Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Petek Dinçöz, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Petek Dinçöz, son olarak sütyen-ceket kombiniyle çekilen bir karesini Instagram sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
18.10.2022 Magazin
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli?
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Her hafta salı günü çeşit çeşit ürünleri tüketiciye indirimli fiyatlarla buluşturan BİM, bu hafta da birbirinden farklı ürünlerle raflardaki yerini aldı. Performans çubuk çaydan, ton balığına, granoladan, pirinç patlağına, meyve toplarından, yüksek protein barlara, yüksek kafeinli filtre kahveden, fıstık ezmesine, makarnadan, peynir çeşitlerine, şekersiz içecekten, oda ve kumaş temizleyicisine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, indirimli ürünler neler? İşte BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu…
20.09.2022 Ekonomi
26 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu Salı neler var? BİM kataloğu 26 Temmuz 2022!
26 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu Salı neler var? BİM kataloğu 26 Temmuz 2022! BİM 26 Temmuz 2022 aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı. BİM kataloğu iki sayfa olarak yayınlandı. 3 katlı ahşap zikzak organizerden, maskaraya, kirpik kıvırıcıdan kil maskesine, peluş saç bandından, pati temizleme mendiline kadar birçok ürün indirimli olarak raflarda terini aldı.
25.07.2022 Ekonomi
Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun yataktan kalkıp paylaştı!
Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun yataktan kalkıp paylaştı! Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat veren oyuncu Melisa Şenolsun yataktan kalkıp poz verdi. Takım pijamasının içine sütyen gitmeyen güzel oyuncu "Böyle uyandım" notuyla yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı.
14.07.2022 Magazin
Sütyeninden 200 gram metamfetamin çıktı, susma hakkını kullandı
Sütyeninden 200 gram metamfetamin çıktı, susma hakkını kullandı Adana'da, polisin uygulama noktasında durdurduğu otomobilde arama yaparken tedirgin olduğu görülen sürücü A.Ç.'nin (39) üst aramasında, sütyeninde 200 gram metamfetamin ele geçirildi.
21.06.2022 Yaşam
Melisa Şenolsun'dan transparan sütyenli poz! Göğüs ucu görünmesin diye emoji ile sansürledi
Melisa Şenolsun'dan transparan sütyenli poz! Göğüs ucu görünmesin diye emoji ile sansürledi Son dönemin popüler oyuncularından Melisa Şenolsun, önceki gün modacı Özgür Masur'un bir iç giyim markası için tasarladığı koleksiyonun Çırağan Sarayı'nda düzenlenen tanıtımına katıldı. Şenolsun'un, sosyal medya hamlesi dikkatlerden kaçmadı.
18.06.2022 Magazin
Melisa Şenolsun transparan sütyen giydi! Sansür...
Melisa Şenolsun transparan sütyen giydi! Sansür... Atiye dizisindeki cesur sahneleriyle gündemden düşmeyen ve sosyal medyayı aktif kullanan Melisa Şenolsun çok konuşulan Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Hem paylaşımlarıyla hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Melisa Şenolsun transparan sütyen üstüne beyaz gömlek giydi. Meme ucunu kalp emojisiyle sansürleyen oyuncuya binlerce yorum ve beğeni geldi.
17.06.2022 Magazin
Dilara Aksüyek'ten sütyen çıkışı! "İç çamaşırıyla neden dışarıda gezeyim?"
Dilara Aksüyek'ten sütyen çıkışı! "İç çamaşırıyla neden dışarıda gezeyim?" 'Baba' dizisinde Elif karakterine hayat veren Dilara Aksüyek, geçen akşam Cihangir’de bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. Ünlü oyuncunun kombiniyle dikkat çekmiş, bazı kişiler, "Sütyenle sokağa çıkmış" demişti. Dilara Aksüyek,tarzıyla ilgili yapılan yorumlara çok kızdı.
6.06.2022 Magazin
Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti! İşte o anlar...
Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti! İşte o anlar... Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle adından söze ettiren Melis Sezen'in ev halini arkadaşları gizlice çekti. Sezen, o anları sosyal medyadan paylaştı.
31.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin sütyensiz fotoğrafı olay yarattı! Yatak odasında bu pozu verdi
Aleyna Tilki'nin sütyensiz fotoğrafı olay yarattı! Yatak odasında bu pozu verdi Aleyna Tilki sosyal medyada olay oldu. Son paylaştığı fotoğraf resmen ortalığı yıktı. Aleyna Tilki, ilginç paylaşımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Her yaptığı ile magazin gündeminde dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Aleyna Tilki son gönderisi ile yine takipçilerini şaşırttı. Tilki bu kez çantayı sütyen gibi önüne koyarak verdiği pozla "Yok artık" dedirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
29.05.2022 Magazin
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir?
Yaza hazırlanmanın etkili ve kolay yolları nelerdir? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu kısa sürede yaza hazırlanmanızı sağlayacak etkili ve kolay işlemleri sizler için anlatıyor.
26.05.2022 Sağlık
Fenomen Ece Ronay hukuk mücadelesini kazandı!
Fenomen Ece Ronay hukuk mücadelesini kazandı! Sosyal medya fenomeni, şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile olan davası süresinde kendisi hakkında yapılan ‘hakaret’ içeren videoların kaldırılması için verdiği hukuk mücadelesini kazandı. Ece Ronay’ın avukatı Oğuzhan Yeni, “En kısa sürede videoların kaldırılmasını bekliyoruz, eğer kalkmazsa tekrardan hukuki sürecimiz devam edecek” dedi.
22.05.2022 Magazin
Melisa Şenolsun sütyensiz pozuyla dikkat çekti! "Hiç yakışmadı"
Melisa Şenolsun sütyensiz pozuyla dikkat çekti! "Hiç yakışmadı" Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. Yeşil bluzunun altına sütyen giymeyen oyuncunun pozları takipçilerini ikiye böldü. Kimi ünlü oyuncunun sütyen giymemesini eleştirdi kimi ise pozları çok beğendi.
6.05.2022 Magazin
Hailey Baldwin'in Met Gala partisindeki sütyenin fiyatı şoke etti!
Hailey Baldwin'in Met Gala partisindeki sütyenin fiyatı şoke etti! Ünlülerin akın ettiği partide Hailey Baldwin kısacık şortu ve ışıltılı sütyeniyle dikkat çekti. Ünlü modelin sütyene ödediği para ise fiziğinin önüne geçti.
5.05.2022 Magazin
Ece Ronay'dan 'Rihanna özentisi' yorumuna olay sütyen yanıtı!
Ece Ronay'dan 'Rihanna özentisi' yorumuna olay sütyen yanıtı! Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğine dair iddialarla gündeme bomba gibi düşen Ece Ronay cesur hamilelik pozlarını paylaştı. Ece Ronay son dönemde iddialı hamilelik tarzıyla gündeme gelen Rihanna'ya özenmekle suçlanınca öyle bir yanıt verdi ki...
27.04.2022 Magazin
19 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM 19 Nisan 2022 kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel ürünler 2022!
19 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM 19 Nisan 2022 kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel ürünler 2022! BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 19 Nisan BİM aktüel kataloğunun yayınlanmasıyla bu hafta BİM’e nelerin geleceği sorgulanmaya başlandı. Büyük beden dantelli sütyenden, bralet takımına, boxer şorttan yakası dantelli atlete, soket çoraptan, şarjlı diş fırçasına kadar birçok ürün indimli fiyatlarıyla raflarda olacak. 19 Nisan BİM kataloğu 2022…
18.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sütyen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sütyen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.