Susurluk Davası

Susurluk Davası

Son dakika Susurluk davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Susurluk davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Susurluk davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Susurluk Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan susurluk davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 susurluk davası haberi bulunmuştur. Tüm susurluk davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinde yeni detaylar! Restoranda neden toplandıkları ortaya çıktı
Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinde yeni detaylar! Restoranda neden toplandıkları ortaya çıktı Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile eski polis memuru Şahin Aslan'ın Kadıköy'deki bir restoranda, iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada öldürülmesi ve 5 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili soruşturmada önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında şüpheli Mert B.'nin, Ziya Bandırmalıoğlu'nun öldürüldüğü restorana getiren, silahlı çatışma yaşadığı kişilerle de irtibatını kuran kişi olduğu değerlendirmesiyle tutuklandığı öğrenildi. Mert B.'nin ise ifadesinde suçlamaları kabul etmediği, sadece şoförlük yaptığını ileri sürdüğü belirtildi.
26.12.2021 Gündem
Susurluk davasının kilit ismi Ziya Bandırmalıoğlu böyle öldürülmüş
Susurluk davasının kilit ismi Ziya Bandırmalıoğlu böyle öldürülmüş Kadıköy'de ünlü bir restoranda, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski polis Şahin Aslan hayatını kaybettiği çatışmanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.
22.12.2021 Gündem
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 3 kişi de yaralandı.
21.12.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Ayhan Çarkın: Okumayın utanıyorum
Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Ayhan Çarkın: Okumayın utanıyorum Susurluk Davası hükümlüsü eski özel harekatçı Ayhan Çarkın, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan tutuklu yargılandığı davada 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme Çarkın'ı tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alarak tahliye etti.
29.09.2021 Gündem
Çarkın: Çaycılık yapıyorum
Çarkın: Çaycılık yapıyorum Susurluk hükümlüsü eski Özel Harekatçı Ayhan Çarkın 27 Ekim günü 3 arkadaşıyla Deniz Arama Kurtarma Derneği’ndeki esnafı “silahla tehdit” ettiği gerekçesiyle tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Çarkın: Bir sürü ceset...
Çarkın: Bir sürü ceset... 1990’lı yıllarda gerçekleştirilen operasyonların başında gelen isim Ayhan Çarkın öldürdüğü faili meçhuller için, ‘Yer göstereceğim’ dedi.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar'dan zaman aşımı yorumu
Mehmet Ağar'dan zaman aşımı yorumu Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin "Susurluk Davası" kapsamında hakkında verilen 5 yıl hapis cezasının zaman aşımından düşürülmesine karar vermesini, "Gecikmiş bir hakkın iadesi" olarak değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Ağar’a siyaset yolu açıldı
Ağar’a siyaset yolu açıldı Yargıtay 16. Ceza Dairesi, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’a ‘Susurluk Davası’ kapsamında verilen 5 yıl hapis cezasının zaman aşımından düşürülmesine karar verdi. Ağar’a, “Susurluk Davası”nda, “Cürüm işlemek için silahlı teşekkül oluşturduğu’’ iddiasıyla 5 yıl hapis cezası verilmişti. Kararın ardından siyasi yasaklı hale gelen Ağar, kararı temyiz etti. Temyiz başvurusundan sonra dosya ilk olarak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na geldi. Başsavcılık, Ağar’ın cezasının onanmasını istedi.
29.09.2021 Gündem
Bucak aşiretinden bir isim daha AK Parti'ye başvurdu
Bucak aşiretinden bir isim daha AK Parti'ye başvurdu Sedat Bucak'ın kardeşi aday adayı oldu...
29.09.2021 Gündem
Sami Hoştan hayatını kaybetti
Sami Hoştan hayatını kaybetti Ergenekon davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Sami Hoştan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Çarkın'ın iddiaları yetmedi
Çarkın'ın iddiaları yetmedi Gözaltına alındığı 1992’de kaybolan ve özel harekat polislerinden Ayhan Çarkın'ın 'Ben ellerimle gömdüm' dediği üniversite öğrencisi Ayhan Efeoğlu soruşturması takipsizlikle bitti
29.09.2021 Gündem
‘Tahliye gecikti, kardeşim öldü’
‘Tahliye gecikti, kardeşim öldü’ Susurluk davası hükümlüsü eski Özel Harekat Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin ile birlikte Alevilere ve Ermeni patriğine suikast planladığı iddiasıyla Ergenekon davasında tutuklanıp 2...
29.09.2021 Gündem
'Susurluk' küçük bir hücresi
'Susurluk' küçük bir hücresi Gerekçeli kararın önsözünde, delillerin hiçbir örgüt davalarında olmadığı kadar güçlü deliller bulunduğu belirtildi...
29.09.2021 Gündem
AYM'den Ağar'ı kurtaran karar!
AYM'den Ağar'ı kurtaran karar! AYM, Mehmet Ağar'ı cezaevine dönmekten kurtaran kararı verdi
29.09.2021 Gündem
‘PKK değil Yüzbaşı öldürttü’
‘PKK değil Yüzbaşı öldürttü’ Son dakikada iddianamede! Tuğgeneral Aydın’la ilgili soruşturma tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar’a bayram hediyesi!
Mehmet Ağar’a bayram hediyesi! Mahkeme, faili meçhul davasında eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın infazını durdurdu. Böylece Ağar cezaevine dönmekten kurtuldu
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar kaçtı mı?
Mehmet Ağar kaçtı mı? Denetimli serbestlikten yararlandırılarak tahliye edilen Mehmet Ağar imza atmaya gitmedi
29.09.2021 Gündem
Bayramdan sonra cezaevine girecek!
Bayramdan sonra cezaevine girecek! İtirazı reddedilen Ağar, cezaevine girecek
29.09.2021 Gündem
Ağar’a müebbet istendi!
Ağar’a müebbet istendi! Soruşturmaya çok sayıda cinayet dahil edildi
29.09.2021 Gündem
İlk imzayı attı!
İlk imzayı attı! 'Eksikleri tamamlıyacağız...'
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar 1 yıl sonra serbest kaldı
Mehmet Ağar 1 yıl sonra serbest kaldı Devlet ‘Gel’ dedi, geldik ‘Git’ dedi, gidiyoruz
29.09.2021 Gündem
Bizim mantığımızda kazanmak var!
Bizim mantığımızda kazanmak var! Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Mersin İdman Yurdu ile yapacakları karşılaşmaya ilişkin, her maça kazanma mantığıyla çıktıklarını söyledi
29.04.2013 Futbol
Tahliye olamıyor!
Tahliye olamıyor! Mehmet Ağar'ın yakınları yalanladı
29.09.2021 Gündem
Tahliye oluyor!
Tahliye oluyor! 25 Nisan'da çıkıyor mu?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Susurluk Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki susurluk davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.