Sus

Sus

Son dakika Sus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sus gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.898 sus haberi bulunmuştur. Tüm sus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükşehir; 450 personel, 100 araç ile haşereyle mücadele ediyor! Düzenli ilaçlanıyor
Büyükşehir; 450 personel, 100 araç ile haşereyle mücadele ediyor! Düzenli ilaçlanıyor Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Başkanlığı’na bağlı ilaçlama ekipleri, kentin 15 ilçesinde haşere mücadelesini sürdürüyor.
30.04.2024 Adana
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi İstanbul Bağcılar’da sucu dükkânı işleten Metin Şenay, süngerle kaplayarak ses izolasyonu sağladığı dükkânındaki bir odada çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve o anları kayıt altına aldığı gerekçesiyle tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’a 196 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise '2 çocuğumuz 17.11.2023 tarihinden itibaren devlet korumasında bulunmakta' dedi.
21.03.2024 Gündem
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Kozan Barajı'nda su seviyesi yüzde 28'e düştü! Kuraklık tehlikesi
Kozan Barajı'nda su seviyesi yüzde 28'e düştü! Kuraklık tehlikesi Adana'nın Kozan ilçesinde kuraklık nedeniyle Kozan Barajı'nda su seviyesi çok azalarak yüzde 28'e kadar düştü.
19.02.2024 Adana
Kalsedon Taşı Özellikleri Nelerdir? Kalsedon Taşının En Bilinen Faydaları...
Kalsedon Taşı Özellikleri Nelerdir? Kalsedon Taşının En Bilinen Faydaları... Kalsedon, kuvars ailesinin bir taşıdır ve geçmişi de Hitit dönemine kadar uzanır. Kalsedon taşı genelde beyaz renkte ve mumsu bir parlaklığa sahiptir.
8.02.2024 Yaşam
Edep İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Edep İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Edep İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Edep İle İlgili Hadisi Şerifleri... Hadisler, İslam dininin öğretilerini ve nasıl yaşanması gerektiğini en iyi şekilde anlatmaktadır. Edep ile ilgili de pek çok hadis bulunur. Bu hadislerde ise edep ve ahlak kurallarından bahsedilir. Hadislerde genellikle edepli olmanın mutluluk getireceği anlatılmaktadır. 
7.02.2024 Dini Bilgiler
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları...
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları... Karnelyan taşı akik taşlarından biridir ve ateş kırmızısı rengindir. Kalsedeon kuvarsının türlerinden biri olan karnelyan taşı yardım saydamdır ve minerdir.
2.02.2024 Yaşam
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Dumanlı kuvars taşı, diğer adı ile smoky quartz olarak da bilinmektedir. Aynı zamanda zafer taşı ya da rüya taşı olarak da adlandırılır.
2.02.2024 Yaşam
Sedef Taşı Özellikleri Nelerdir? Sedef Taşının En Bilinen Faydaları...
Sedef Taşı Özellikleri Nelerdir? Sedef Taşının En Bilinen Faydaları... Sedef taşı, deniz hayvanlarının kabuğunda bulunan sert bir maddedir ve estetik bir görüntüye sahiptir. Bereket taşı olarak da bilinen sedef taşı deniz ve okyanus bulunan ülkelerde çıkarılmaktadır.
31.01.2024 Yaşam
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları...
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları... Firuze taşı, turkuaz taşı olarak da bilinen değerli bir taştır. Türkler tarafından eski çağlarda savaş malzemesi olarak da kullanıldığından diğer adı Türk taşı olarak da bilinir.
30.01.2024 Yaşam
Pirit Taşı Özellikleri Nelerdir? Pirit Taşının En Bilinen Faydaları...
Pirit Taşı Özellikleri Nelerdir? Pirit Taşının En Bilinen Faydaları... Pirit taşı, günümüzde en önemli taş çeşitleri arasında yer alır. Pirit ya da Pyrite ismi verilen doğal taşının ismi, “ateş” anlamına gelen Yunanca “pyr” sözcüğünden gelir. Pirit, diğer bir sert yapılı malzemeye ya da metale çarpması halinde yangını başlatabilmek için gereken kıvılcımları yaratmak için kullanılabildiğinden bu doğal taşa bu isim verilmiştir.
29.01.2024 Yaşam
Edep İle İlgili Sözler! Edep İle Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler...
Edep İle İlgili Sözler! Edep İle Alakalı Kısa, Uzun, En Güzel Cümleler... İnsanın ağırbaşlı ve ölçülü davranmasına edep denir. Arapça kökenli bir sözcük olan edep, haya, utanç ve hicap kelimeleriyle ile anlamlıdır. Mevlana Celaleddin Rumi'nin "Edep Yahu!" sözü, hem yaşadığı dönemde hem de günümüzde en çok alıntı yapılan sözlerden biridir. Bu sözle, insanın aciz bir kul olduğu ve kendine çekidüzen vermesi gerektiği bildirilir. 
28.01.2024 Gündem
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Mermer, güzelliği ve dayanıklılığı ile ödüllendirilen zamansız bir malzemedir. Mermer oluşturmak için kireç taşına ısı ve basınç uygulanır. Taş ocakları ve yer altı mağaraları mermerin birincil kaynakları olmaktadır. Renkleri genelde beyaz ya da gridir.
26.01.2024 Yaşam
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları...
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları... Sitrin, ismini Fransızca bir kelime olan citron sözcüğünden almaktadır. Citron, kelime olarak limon anlamına gelir ve birinci yüzyıldan bu yana kullanıldığı düşünülmektedir.
23.01.2024 Yaşam
Florit Taşı Özellikleri Nelerdir? Florit Taşının En Bilinen Faydaları...
Florit Taşı Özellikleri Nelerdir? Florit Taşının En Bilinen Faydaları... Doğal taşların insanlar üzerinde bilinen birçok etkiye sahip olduğu bilinmektedir. Florit taşı, camsı saydam bir yapıda göz alıcı bir görünüme sahiptir. Florit taşının kalsiyum florür bileşimine sahip olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda florin elementi bakımından da zengin olduğunu söylemek mümkündür. Mor renkli olan florit taşı takılarda oldukça fazla tercih edilmektedir. 
23.01.2024 Yaşam
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
Lapis Taşı Özellikleri Nelerdir? Lapis Taşının En Bilinen Faydaları...
Lapis Taşı Özellikleri Nelerdir? Lapis Taşının En Bilinen Faydaları... Lapis taşı gece taşı, mavi taş ya da gök taşı olarak bilinir. Dünyadaki en değerli madenlerden biri olan lapis taşının ağırlığı 2,4 ile 2,6 arasındadır. 
16.01.2024 Yaşam
Gümüş Kullanım Alanları Nelerdir? Gümüşün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Gümüş Kullanım Alanları Nelerdir? Gümüşün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... İnsanlık tarihinin başladığı dönemlerden beri madenler çeşitli alanlarda kullanılmış ve kişilerin hayatını kolaylaştırmıştır. Tarihi çağlara isim olarak bile maden isimlerinden verilmesi toplumlar için hayatlarına etki eden büyük bir etken olduğunu göstermektedir.
13.01.2024 Yaşam
Demir Kullanım Alanları Nelerdir? Demirin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Demir Kullanım Alanları Nelerdir? Demirin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yeryüzünde en çok bulunan metaller içerisinde yer alan demir aynı zamanda en sık kullanılan metaller içerisinde de yerini almaktadır. Geçiş metalleri grubunda bulunan demirin atom numarası ise 26'dır. Periyodik tablo içerisindeki sembolü ise '' Fe '' dir. Doğada katı bir biçimde bulunan bu metalin yerkabuğunun büyük bir bölümünde hammadde olarak yer aldığı bilinmektedir.
13.01.2024 Yaşam
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Akuamarin Taşı Özellikleri Nelerdir? Akuamarin Taşının En Bilinen Faydaları...
Akuamarin Taşı Özellikleri Nelerdir? Akuamarin Taşının En Bilinen Faydaları... Akuamarin, kelime anlamı ile deniz suyu ve soluk mavi sözcüklerine atıfta bulunan ağua marinus kelimesinden gelir. Denizcilerin kendilerine şans getirmesi için kullanıldığı akuamarin taşı mutluluğun ve genç bir ruhun temsilcisidir.
5.01.2024 Yaşam
Yılbaşı öncesi ortaya çıktı! Kestane diye hayvan yemi satılıyorlar, ayırt etmek zor değil
Yılbaşı öncesi ortaya çıktı! Kestane diye hayvan yemi satılıyorlar, ayırt etmek zor değil Geçtiğimiz günlerde Bilecik Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın sıkı denetimi sonucunda Çin'den ithal edilen ve aslen hayvan yemi olarak kullanılan tonlarca kestane ele geçirildi. İnsanların sağlığını tehlikeye atan ve zehirlenmelere neden olan Çin kestaneleri ile tüketime uygun kestaneler birbirine oldukça benziyor. Peki bu zehirli kestanelerle normal kestaneleri birbirinden ayırt etmek için nelere dikkat etmek gerekiyor? Çin kestaneleri sağlık açısından hangi sorunlara neden oluyor? Gıda Mühendisi Ebru Akdağ ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aytaç Karadağ merak edilen soruları yanıtladı.
25.12.2023 Gündem
Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi
Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan, aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada, karar çıkmadı. Mahkeme, Söylemez kardeşlere ve avukatlara 'son kez' uyarısında bulunarak süre verdi.
22.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.