Survivor Sema

Survivor Sema

Son dakika survivor sema haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivor sema ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivor sema haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Sema

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor sema gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 survivor sema haberi bulunmuştur. Tüm survivor sema haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Sema Seda ikiz mi? Biri kırmızı biri mavi takımda! Sema Aydemir Seda Ocak kardeş mi?
Survivor Sema Seda ikiz mi? Biri kırmızı biri mavi takımda! Sema Aydemir Seda Ocak kardeş mi? Survivor Sema Seda kardeş mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da mavi ve kırmızı takımda rakip olan Seda ve Sema ikiz kardeşler mi? Yarışmaya yedek yarışmacılardan dahil olan Sema Aydemir'in gelişiyle bu soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.
8.02.2024 Gündem
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı eleştirildi.
25.01.2024 Magazin
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı!
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı çokça eleştri aldı.
25.01.2024 Vatan TV
Survivor Sema Aydemir eski mesleğine geri döndü
Survivor Sema Aydemir eski mesleğine geri döndü Survivor'daki başarılı performansıyla akıllara kazınan milli atlet Sema Aydemir, yarışmayı geride bıraktı. Sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan Sema Aydemireski mesleğine geri döndüğünü duyurdu.
22.08.2023 Magazin
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt!
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt! 'Survivor All Star 2022' olaylı bitti. Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
5.07.2022 Magazin
Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? 30 Mayıs Survivor'da üçüncü eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? 30 Mayıs Survivor'da üçüncü eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı açıkladı Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? Survivor All Star'da 30 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı üçüncü gitme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Acun Ilıcalı, o ismi konseyde açıkladı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 30 Mayıs 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
30.05.2022 Magazin
Survivor Sema intikam yemini etti! 'Burunlarından fitil fitil getireceğim'
Survivor Sema intikam yemini etti! 'Burunlarından fitil fitil getireceğim' Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Altı eleme adaylı gönüllüler potasından Seda'nın elendiği yarışmada; ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Mücadele öncesi kardeşi Seda'nın gidişiyle ilgili konuşan Sema'nın bireysel röportajındaki sözleri tanıtıma damga vurdu. Sema, Gönüllüler takımına çok konuşulacak sözler söyledi. İşte detaylar...
19.05.2022 Magazin
Survivor’da gerginlik! Nisa ve Sema'nın tartışması damga vurdu!
Survivor’da gerginlik! Nisa ve Sema'nın tartışması damga vurdu! Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı Survivor 2022 All Star'da ünlüler ve gönüllüler takımı, haftanın ikinci ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Pazartesi günü gerçekleştirilen ödül mücadelesinin kazananı gönüllüler olmuştu. Haftanın ikinci ödül oyununda ise kazanan hamburger menüsü yeme şansını elde etti. Gergin anların yaşandığı yarışmada Nisa ve Sema’nın tartışması damga vurdu.
11.05.2022 Magazin
Survivor'da Ogeday, Sema ve Anıl tartışması! 'Çarpacağım bir tane göreceksin'
Survivor'da Ogeday, Sema ve Anıl tartışması! 'Çarpacağım bir tane göreceksin' 'Survivor', yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dün yayınlanan son bölümüne; Sema ve Ogeday arasındaki tartışma damga vurdu. Sema ile Anıl tartışırken araya Ogeday'ın girmesi işleri kızıştırdı. Bu sefer Sema 'Susun Anıl'la konuşuyorum' dedi, Ogeday'ın konuşmaya devam etmesi Sema'yı sinirlendirdi. Sema ile Ogeday arasında gerginlik tırmandı. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...
9.04.2022 Magazin
Survivor Sema: İlerisi için çok korkuyorum!
Survivor Sema: İlerisi için çok korkuyorum! TV8'in sevilen yarışması Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyununun oynandığı gecede, ünlüler de gönüllüler de kazanmak için ter döktü. Oyun sırasında sakatlanan Seda'nın kardeşi Sema'ya sert çıkması herkesi şaşırtırken; ikizler arasındaki gerginlik konseyde de konuşuldu. Sema, konuyla ilgili; "Ben duygusal olarak o kadar güçlü değilim" dedi.
1.03.2022 Magazin
Survivor All Star'da ortalık karıştı! Sema ve Nagihan kontrolden çıktı! Mert ile Barış'a sert darbe..
Survivor All Star'da ortalık karıştı! Sema ve Nagihan kontrolden çıktı! Mert ile Barış'a sert darbe.. Ünlüler ve Gönüllüler'in şampiyonluk için mücadele ettiği Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan iki takım arasında yükselen tansiyon dikkat çekti.
4.02.2022 Magazin
Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı'dan açıklama!
Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı'dan açıklama! Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda da izleyenleri ekrana bağlamayı başaran Survivor All Star ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yayınlanan son bölümde, dokunulmazlık oyununda yer almayan Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Acun Ilıcalı Adem, Aycan ve Sema'nın durumu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? İşte Acun Ilıcalı'nın açıklaması!
23.01.2022 Magazin
Survivor Sema'dan şoke eden açıklama: Kardeş mardeş yok
Survivor Sema'dan şoke eden açıklama: Kardeş mardeş yok 'Survivor Panorama' yorumcularından Sema Aydemir, canlı yayında adeta açtı ağzını yumdu gözünü.
29.05.2019 Magazin
Aşk dedikodularına bomba açıklama!
Aşk dedikodularına bomba açıklama! Survivor 2018'in yarışmacılarından Sema Aydemir, sosyal medya hesabında Adem Kılıççı ile çıkan söylentilere sert tepki gösterdi. Sema, " Benimle uğraşmayın gidin magazin olmak için ele ele gezenleri haber yapın" dedi.
10.07.2018 Magazin
Serhat'tan yılın dedikodusu! Survivor'da gizli aşk...
Serhat'tan yılın dedikodusu! Survivor'da gizli aşk... Survivor sonrası internet üzerinden yayınlar yaparak bir çok kişi tarafından izlenen eski futbolcu Serhat Akın, Survivor ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Akın, Sema ve Adem'in aşk yaşadığını söyledi.
6.07.2018 Magazin
Sema Aydemir kimdir? (Survivor 2018)
Sema Aydemir kimdir? (Survivor 2018) Sema Aydemir kimdir? Sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Survivor 2018'in hırslı ve başarılı yarışmacılarından biri olan Sema Aydemir'in hayatı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. İşte Sema Aydemir ile ilgili tüm bilgiler...
19.06.2018 Gündem
İyileşen kolunu kendisi kırdı!
İyileşen kolunu kendisi kırdı! 'Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?' sorularının cevapları belli oldu. Öte yandan Survivor 2018'in 76. yeni bölüm tanıtımında dokunulmazlık oyunu sırasında Sema beklenmedik bir hareket yaptı
21.05.2018 Magazin
Survivor'da olay! Omuz attı!
Survivor'da olay! Omuz attı! Survivor'da Gönüllüler Takımından Nagihan, kaybettiği oyun sonrası Ünlüler Takımından Sema'ya omuz attı. Yaşanan kavga gelecek bölümün fragmanında yayınlandı.
14.03.2018 Televizyon
Survivor 2017'de Kıbrıs'ta ilk elenen isim belli oldu!
Survivor 2017'de Kıbrıs'ta ilk elenen isim belli oldu! Survivor 2017'de Kıbrıs'taki büyük finalde ilk elenen isim belli oldu. Survivor'ın 3. yarı finalisti kim? İşte Survivor'dan elenen o başarılı yarışmacı...
21.06.2017 Magazin
Survivor'da İlhan Mansız gidince her şeyi yaktılar!
Survivor'da İlhan Mansız gidince her şeyi yaktılar! Survivor 2017'de Kıbrıs'a gidecek isimlerin belli olmasından sonra yarışmacılar Dominik'te kaldıkları adada her şeyi yakarak veda etti. İşte Survivor'da yaşananlar...
20.06.2017 Magazin
Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen isim belli oldu!
Survivor'da Kıbrıs'ı garantileyen isim belli oldu! Survivor 2017'de büyük final öncesi kıyasıya yarış devam ediyor. Survivor 2017'de dün oynanan dokunulmazlık oyununda bir kişi daha Kıbrıs'ı garantiledi. İşte Sema'dan sonra Kıbrıs'ı garantileyen o diğer isim ve Survivor'da yaşananlar...
19.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Sema ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor sema haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.