Survivor Adem

Survivor Adem

Son dakika Survivor adem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor adem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor adem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Adem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor adem gelişmeleri de dahil olmak üzere 425 survivor adem haberi bulunmuştur. Tüm survivor adem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Adem Kılıçcı'dan Nisa Bölükbaşı ile ilgili olay itiraf!
Survivor Adem Kılıçcı'dan Nisa Bölükbaşı ile ilgili olay itiraf! 'Survivor All Star 2022' finalinde Nisa Bölükbaşı'na karşı şampiyonluğu kaçıran Adem Kılıçcı, "Bi' Başka" YouTube kanalına konuk oldu. Nisa'yı sosyal medya hesabından takipten çıkma konusunun Bölükbaşı'nın şampiyonluğuyla ilgisi olmadığını vurgulayan 36 yaşındaki başarılı yarışmacı, gündem olan "Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı" iddiasına da açıklık getirdi.
26.07.2022 Magazin
Bursa'da zincirleme kaza: 2'si çocuk 8 yaralı!
Bursa'da zincirleme kaza: 2'si çocuk 8 yaralı! Bursa'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2'si çocuk 8 kişi, yaralandı.
9.06.2022 Gündem
Survivor Adem Kılıçcı'ya yaralama davasında beraat kararı!
Survivor Adem Kılıçcı'ya yaralama davasında beraat kararı! Beşiktaş'ta yaklaşık üç sene önce bir gece kulübünde müşteri olan polisin kafasında cam şişe kırdığı iddiasıyla yargılanan, aralarında Survivor yarışmacısı milli boksör Adem Kılıçcı'nın da bulunduğu beş sanık hakkında karar çıktı.
9.06.2022 Magazin
Survivor All Star'da yeni takımlar belli oldu! Hikmet-Adem gerilimi geceye damga vurdu
Survivor All Star'da yeni takımlar belli oldu! Hikmet-Adem gerilimi geceye damga vurdu Survivor, 2 Haziran Perşembe akşamı 122'nci bölümüyle ekranlara geldi. Sema'nın elenmesinin ardından takımlarda dengeyi oluşturmak için yeni sisteme geçildi. Acun Ilıcalı, yeni takımları ada konseyinde açıkladı. Ardından ödül oyununda mücadele eden yarışmacılardan Hikmet ve Adem arasında tansiyon yükseldi. İşte detaylar...
3.06.2022 Magazin
Survivor Adem ve Atakan arasında gerginlik! 'Kim sıkıntı yaşamak istiyorsa onu üzerim'
Survivor Adem ve Atakan arasında gerginlik! 'Kim sıkıntı yaşamak istiyorsa onu üzerim' Survivor All Star'da sona yakınlaştıkça yarışmacıların sinirleri geriliyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor'ın yeni bölüm fragmanına Adem ve Atakan arasındaki gerginlik damga vurdu. Atakan'ın “Üzerim, kim sıkıntı yaşamak istiyorsa onu üzerim” sözleri dikkat çekti.
22.05.2022 Magazin
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 12 Mayıs 2022 Survivor ödül oyunu ve bil bakalım'ı kim kazandı?
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 12 Mayıs 2022 Survivor ödül oyunu ve bil bakalım'ı kim kazandı? Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da heyecan dolu bir oyun günü daha yaşandı. Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu yarışma Survivor 2022 All Star yarışmasının 12 Mayıs 2022 Perşembe günü ekranlara gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında önemli bir ödül oyunu oynandı. Dominik Cumhuriyeti'nde zorlu parkurlarda mücadele eden takımlardan en başarılı performans gösteren hedeflenen sayıya ilk erişen olarak ödülün sahibi oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 12 Mayıs 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
12.05.2022 Magazin
Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı bakın kim çıktı!
Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı bakın kim çıktı! Survivor All Star'ın başarılı yarışmacılarından Adem Kılıçcı yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemine oturdu. Survivor Adem ''nişanlandım'' dedi herkes kim olduğunu merak etti. Adem Kılıçcı'nın nişanlısı bakın kim çıktı?
31.03.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi, kim gitti? 23 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Evrim mi, Barış mı, Adem mi, Bora mı, Gizem mi? Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor’da kim elendi, kim gitti? 23 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Evrim mi, Barış mı, Adem mi, Bora mı, Gizem mi? Acun Ilıcalı açıkladı Survivor’da kim elendi, kim gitti? 23 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? sorusu merak ediliyordu. Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Barış ve Evrim'in ardından üçüncü isim Bora ve Adem oldu. Son eleme adayı da Atakan'ın seçimiyle Gizem oldu. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler, ödül oyununda kıran kırana yarıştı. Survivor ödül oyununu kim kazandı? 23 Mart Survivor kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yanıt buldu. Acun Ilıcalı konseyde duyurdu. Peki, Survivor kim elendi? 23 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Evrim mi, Adem mi, Gizem mi, Barış mı Bora mı? Kim elendi? Survivor eleme adayları kimler? 23 Mart Çarşamba günü hangi isim adaya veda etti? Bu akşam Survivor'da elenen kim oldu? Survivor adaya kim veda etti? İşte son dakika bilgiler...
23.03.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi, kim gitti? 16 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Adem mi, Barış mı, Mert mi, Evrim mi? Berna mı? Acun Ilıcalı sürprizi açıkladı
Survivor’da kim elendi, kim gitti? 16 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Adem mi, Barış mı, Mert mi, Evrim mi? Berna mı? Acun Ilıcalı sürprizi açıkladı Survivor’da kim elendi, kim gitti? 16 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? sorusu merak ediliyordu. Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Mert ve Barış'ın ardından üçüncü ve dördüncü isim Evrim ile Berna oldu. Son eleme adayı da Parviz'in seçimi ile Adem oldu. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler, ödül oyununda kıran kırana yarıştı. Survivor ödül oyununu kim kazandı? 16 Mart Survivor kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yanıt buldu. Acun Ilıcalı konseyde sürprizi duyurdu. Peki, Survivor kim elendi? 16 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Adem mi, Mert mi, Evrim mi, Barış mı Berna mı? Kim elendi? Survivor eleme adayları kimler? 16 Mart Çarşamba günü hangi isim adaya veda etti? Bu akşam Survivor'da elenen kim oldu? Survivor adaya kim veda etti? İşte son dakika bilgiler...
16.03.2022 Magazin
Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı'dan açıklama!
Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? Acun Ilıcalı'dan açıklama! Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda da izleyenleri ekrana bağlamayı başaran Survivor All Star ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yayınlanan son bölümde, dokunulmazlık oyununda yer almayan Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Acun Ilıcalı Adem, Aycan ve Sema'nın durumu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Survivor Ünlüler takımında Adem, Aycan ve Sema neden yok? İşte Acun Ilıcalı'nın açıklaması!
23.01.2022 Magazin
Survivor Adem Kılıççı'dan kötü haber! All Star kadrosunda olacak mı?
Survivor Adem Kılıççı'dan kötü haber! All Star kadrosunda olacak mı? Survivor All Star kadrosunda olan Adem Kılıççı sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini üzdü. Survivor Adem yoğun antrenmanlarından sonra sakatlandığını ve Acun Ilıcalı ile durumu değerlendirip ameliyat olacağını duyurdu.
22.12.2021 Magazin
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli?
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? Uzun süredir merakla beklenen Survivor 2022 kadrosu açıklandı! Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosunu sosyal medya hesabından duyurdu. Survivor’a damga vuran birbirinden iddialı isimler kadroda yer aldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak Survivor’da dikkat çeken isimlerden biri de Adem Kılıççı. Pek çok kişi Adem Kılıççı’nın hayatını merak ediyor. Peki, Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Adem’in hayatı hakkında merak edilenler…
12.12.2021 Gündem
Adem Kılıççı'dan ilk açıklama! Polisin kafasında şişe kırdı mı?
Adem Kılıççı'dan ilk açıklama! Polisin kafasında şişe kırdı mı? İki arkadaşı ile gittikleri gece kulübünde bir polisi feci şekilde darp ettiği iddia edilen Survivor Adem Kılıççı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
27.11.2019 Magazin
Acun Ilıcalı’dan Survivor Adem'e destek
Acun Ilıcalı’dan Survivor Adem'e destek Milli boksör Adem Kılıççı, Maltepe'de sahibi olduğu spor kulübünün açılışını gerçekleştirdi.
26.10.2019 Magazin
Survivor Adem'den itiraf: Karizmayı çizdirmek istemedim
Survivor Adem'den itiraf: Karizmayı çizdirmek istemedim 'Survivor Panorama' programının bu haftaki konukları arasında yer alan geçen yılın şampiyonu Adem Kılıççı, 'Survivor 2019' yarışmacılarıyla yaşadığı deneyimi paylaştı.
1.06.2019 Magazin
Serhat'tan yılın dedikodusu! Survivor'da gizli aşk...
Serhat'tan yılın dedikodusu! Survivor'da gizli aşk... Survivor sonrası internet üzerinden yayınlar yaparak bir çok kişi tarafından izlenen eski futbolcu Serhat Akın, Survivor ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Akın, Sema ve Adem'in aşk yaşadığını söyledi.
6.07.2018 Magazin
Survivor bitince Adem ve Sabriye'nin arkadaşlığı da bitti
Survivor bitince Adem ve Sabriye'nin arkadaşlığı da bitti Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Adem ve Sabriye arasındaki gerilimi kaleme aldı. İşte o yazı...
5.07.2018 Magazin
Survivor şampiyonu Adem canlı yayında itiraf etti
Survivor şampiyonu Adem canlı yayında itiraf etti TV8'de Şampiyonun Hikayesi programına katılan Adem Kılıççı, Survivor 2018'de gerilim yaşadığı Turabi Çamkıran için "Turabi, karşısındaki insanın açığını bulup sinirlendirebilecek biri" dedi.
3.07.2018 Magazin
Adem Kılıçcı kimdir? Survivor 2018
Adem Kılıçcı kimdir? Survivor 2018 Adem Kılıçcı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Survivor 2018'in hırslı ve başarılı performansına sahip olan Adem Kılıçcı'nın hayatı merak ediliyor. İşte ADEM KILIÇÇI KİMDİR? 1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. 2001 Avrupa Şampiyonası 2.si 2009 Akdeniz Oyunları 2.si 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si 2013 Akdeniz Oyunları 1.si 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu olmuştur. 2008 Pekin ve 2012 Londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenliği yapmaktadır. Adem Kılıçcı hakkında merak edilen tüm bilgiler...
18.06.2018 Gündem
Survivor'da şoke eden karar! Adem son anda açıkladı...
Survivor'da şoke eden karar! Adem son anda açıkladı... Survivor'da 101. bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı ve konseyde Adem'in verdiği karar herkesi şoke etti. İşte konseyde yaşananlar...
18.06.2018 Magazin
Survivor Adem'den flaş Turabi itirafı!
Survivor Adem'den flaş Turabi itirafı! TV8'de yayınlanan 'Survivor 2018'in son döneminde takım arkadaşı Turabi ile sert gerginlikler yaşayan Adem Kılıççı, yaşananlarla ilgili konuştu.
14.06.2018 Magazin
Survivor'da kim elendi? Turabi ve Adem arasında neler yaşandı?
Survivor'da kim elendi? Turabi ve Adem arasında neler yaşandı? Survivor'da kim elendi? Turabi ve Adem arasında neler yaşandı? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. Survivor 83. bölümü dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Büyük gerginliğin ardından ada konseyi de heyecan yarattı.
29.05.2018 Gündem
Adem Kılıçcı kimdir? Survivor'dan diskalifiye mi edildi?
Adem Kılıçcı kimdir? Survivor'dan diskalifiye mi edildi? Adem Kılıçcı kimdir? Survivor'dan diskalifiye mi edildi? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. Survivor son bölümde Turabi ile olan gerginliği sonrasında Adem Kılıçcı'nın hayatı merak konusu oldu. İşte Adem Kılıçcı hakkındaki bilgiler...
28.05.2018 Gündem
Survivor eleme adayları kimler oldu? Turabi ile Adem arasındaki gerginlik...
Survivor eleme adayları kimler oldu? Turabi ile Adem arasındaki gerginlik... Survivor son bölümüyle dün akşam yayınlandı ve izleyicileri yine ekrana kilitledi. Survivor eleme adayları belli oldu. Survivor'da Turabi ile Adem arasındaki gerginlik ise bitmek bilmiyor. İşte yeni tanıtım...
28.05.2018 Gündem
Adem ile kavga eden Turabi'den açıklama geldi
Adem ile kavga eden Turabi'den açıklama geldi Survivor'da kıyasıya rekabet yaşandı. Kavganın eksik olmadığı Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Turabi'nin Adem ile yaşadığı gerginlik sonrası yaptığı açıklama izleyenleri şoke etti.
28.05.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Adem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor adem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.