Suriyeli Mülteci

Suriyeli Mülteci

Son dakika suriyeli mülteci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suriyeli mülteci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suriyeli mülteci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Mülteci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli mülteci gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.095 suriyeli mülteci haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli mülteci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CNN Türk 'Hafta Sonu' programında Hakan Çelik'in sorularını cevaplandırdı. Bakan Çavuşoğlu Kılıçdaroroğlu'nun Rusya iddiasına tepki göstererek, "Seçimde şaibe varmış gibi bir hava oluşturmak bu ülkeye haksızlıktır" dedi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Soylu Türkiye'deki Suriyeli sayısını açıkladı
Bakan Soylu Türkiye'deki Suriyeli sayısını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de yaşayan Suriyeli sayısına ilişkin detayları paylaştı. Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "Şu anda Türkiye'de 3 milyon 700 bin Suriyeli var." dedi.
16.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadınlara yönelik taciz ve takip eylemlerinin cezaları ağırlaştırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadınlara yönelik taciz ve takip eylemlerinin cezaları ağırlaştırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her seferinde insan hak ve özgürlüklerinden dem vuranlar, bölgemizde yaşanan insani dramlara gözlerini kapatıyor. Yunanistan'ın Ege Denizinde mülteci botlarını batırması karşısında hiçbir tepki göstermiyorlar. Ülkemizin haklı olduğu konularda dahi hemen yaptırım diline sarılanların her gün televizyon ekranlarına yansıyan bu trajedilerle ilgili şimdiye kadar tek bir eleştirel cümlelerini duymadık, işitmedik" dedi. 
10.12.2021 Siyaset
500 bin lira ödülle aranan PKK'nın sözde komutanı Mehmet Kırık yakalandı
500 bin lira ödülle aranan PKK'nın sözde komutanı Mehmet Kırık yakalandı Diyarbakır’da polisin yaptığı rutin yol kontrolü uygulamasında durdurulan bir yolcu otobüsünde terör örgütü PKK’nın 500 bin liralık Gri listesinde aranan üst düzey yöneticilerinden sözde takım komutanı Botan Zagros kod adlı Mehmet Kırık yakalandı.
13.09.2020 Gündem
Çavuşoğlu'dan sert mesaj: AB Türkiye aleyhinde karar alırsa...
Çavuşoğlu'dan sert mesaj: AB Türkiye aleyhinde karar alırsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ikili görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "AB Türkiye aleyhine ilave kararlar alırsa, karşılığını vermek zorunda kalırız" uyarısında da bulundu.
6.07.2020 Siyaset
AB sığınma durumuna ilişkin 2020 raporu açıklandı! Türkiye açık ara ilk sırada
AB sığınma durumuna ilişkin 2020 raporu açıklandı! Türkiye açık ara ilk sırada Avrupa İltica Destek Ofisinin (EASO), Avrupa Birliği'nde (AB) sığınmacıların durumuna ilişkin 2020 raporunda, 2015'ten sonra 2019'da ilk kez Avrupa'ya yapılan uluslararası koruma başvurularının arttığı bildirildi.
25.06.2020 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Gündem
Diyarbakır'da 2020'nin 3 bebeği de erkek doğdu
Diyarbakır'da 2020'nin 3 bebeği de erkek doğdu Diyarbakır'da 2020 yılının ilk 3 bebeği de erkek olarak dünyaya geldi. İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, bebeklere birer çeyrek altın taktı.
1.01.2020 Yaşam
El-Bağdadi'ye bağlı DEAŞ timi Osmaniye'de yakalandı
El-Bağdadi'ye bağlı DEAŞ timi Osmaniye'de yakalandı DEAŞ'ın öldürülen lideri El-Bağdadi'ye bağlı olan, eylem talimatlarını bizzat kendisinden olan örgütün hücre sorumlularından olduğu kaydedilen Hüseyin El Hasan ile birlikte 6 DEAŞ militanı Osmaniye'de jandarmanın yaptığı operasyonla yakalandı.
18.12.2019 Gündem
Bakan Albayrak: Rekabet gücü sağlayarak hedeflerimize ulaşacağız
Bakan Albayrak: Rekabet gücü sağlayarak hedeflerimize ulaşacağız Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Üreticimize vereceğimiz destekle, arzı güçlendirerek, üretimi artırarak, sanayicimize, üreticimize rekabet gücü sağlayarak hedeflerimize ulaşacağız' dedi.
7.11.2019 Ekonomi
Galada gerginlik çıktı: Önce doğru otur!
Galada gerginlik çıktı: Önce doğru otur! Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışan 'Omar ve Biz’in Ukraynalı yönetmeni Maryna Er Gorbach, soru soran izleyicinin oturma şeklini beğenmeyerek sert dille uyardı. Yönetmen Gorbach, söyleşi sonunda uyardığı seyirciden özür diledi.
30.10.2019 Magazin
Macaristan, Suriye'de güvenli bölge konusunda Türkiye ile iş birliği yapacak
Macaristan, Suriye'de güvenli bölge konusunda Türkiye ile iş birliği yapacak Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto, "Eğer Türkiye, Suriye'yi terk etmek zorunda kalan ailelerin geri dönebilmesi için Suriye'de güvenli bir gölge oluşturursa Macaristan, Türkiye ile memnuniyetle iş birliği yapar." dedi.
15.10.2019 Dünya
Erdoğan, Bakan Akar'a Barış Pınarı Harekatı emrini böyle verdi
Erdoğan, Bakan Akar'a Barış Pınarı Harekatı emrini böyle verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında "Barış Pınarı Harekatı Koordinasyon Toplantısı" yapıldı. Harekat merkezinden ilk görüntüler geldi. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnanıyorum ki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye Milli Ordusu ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK, YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı büyük bir başarı elde edecektir. Onlarla gurur duyuyoruz. Amacımız belli, açık ve net; terör koridorunu yerle bir edeceğiz. Barış koridoru inşa edeceğiz." dedi.
9.10.2019 Gündem
Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalar
Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. İdlib'teki TSK konvoyuna saldırıya ilişkin konuşan Kalın, "Tepkilerimizi Rus tarafına ilettik. Önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Putin ile bir telefon görüşmesi olacak." dedi. Kalın ayrıca "Sayın Trump ile de bir telefon görüşmesi hazırlığı yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2019 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş güvenli bölge açıklaması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş güvenli bölge açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD Başkanı Trump'ın 20 mil sözü var. Bölgeden YPG'nin çıkartılması gerekiyor.Söylediğimiz ABD'nin bir oyalama taktiğinin geçerli olmayacağı. Maalesef Münbiç'te böyle bir oyalamaya gittiler, sözlerini tutmadılar"dedi.
15.08.2019 Dünya
Mülteci kadınlara aile içi şiddet
Mülteci kadınlara aile içi şiddet Hacettepe Üniversitesi’nin raporuna göre, her 10 mülteci kadından 9’u fiziksel, 8’i duygusal, 8’i cinsel şiddete maruz kaldı. Kadınlar ‘mahremiyet’ gerekçesiyle polise başvurmadı!
29.06.2019 Gündem
Mezopotamya’da sorgül bereketi
Mezopotamya’da sorgül bereketi İnsanoğlunun 12 bin yıl önce ilk kez tarıma başladığı Mezopotamya’da en eski buğday türü olan ve yeniden canlandırılıp tohumluk olarak ekimi yapılan sorgül buğdayının hasadı Mardin’de gerçekleştirildi. AB Büyükelçisi Christian Berger poşu takıp kasket giydi, buğday tarlasına indi
27.06.2019 Gündem
Emine Erdoğan'a ‘Fark Yaratan’ ödülü
Emine Erdoğan'a ‘Fark Yaratan’ ödülü Dünya İnsaniyet Forumu'nca (World Humanitarian Forum) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, insani yardımlara ilham verici çalışmalarından dolayı "Changemaker" (Fark Yaratan) ödülü verildi.
17.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak mitinginde yaptığı konuşmada, "İlk müjdeyi söylüyorum" diyerek Cizre'ye stadyum ve Şırnak'ta devlet hastanesi projelerini açıkladı.
11.03.2019 Siyaset
YÖK'ten "Suriyeli mülteci öğrencilere ilişkin" iddialara yalanlama
YÖK'ten "Suriyeli mülteci öğrencilere ilişkin" iddialara yalanlama Yükseköğretim Kurulu "YÖK'ün Suriyeli mültecilerin hiçbir sınava girmeden ülkemizde istedikleri üniversiteye girebileceklerine dair bir açıklaması olmamıştır, bundan sonra da olması mümkün değildir" açıklamasını yaptı.
18.02.2019 Gündem
ABD'de 35 günlük hükümet kapanmasının bedeli 6 milyar dolar
ABD'de 35 günlük hükümet kapanmasının bedeli 6 milyar dolar ABD Başkanı Trump ile Demokratlar arasındaki Meksika sınırına duvar tartışmasında uzlaşma sağlanamamasının ABD ekonomisine bedeli 6 milyar doları buldu.
27.01.2019 Dünya
Suriyeli mülteciden federal hükümet çalışanlarına ücretsiz yemek
Suriyeli mülteciden federal hükümet çalışanlarına ücretsiz yemek ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşayan Suriyeli mülteci Yasin Terou, federal hükümetin kapanması nedeniyle maaşlarını alamayan çalışanlara, restoranında her gün ücretsiz yemek veriyor.
21.01.2019 Dünya
Son dakika... Yüz binlerce Suriyeli ülkesine dönebilir!
Son dakika... Yüz binlerce Suriyeli ülkesine dönebilir! Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'nden duyurulan son dakika haberine göre, 250 bin kadar Suriyeli mülteci 2019 yılında ülkesine dönebilir.
11.12.2018 Dünya
Cemal’e saldıran çocuk ülkeden kaçtı
Cemal’e saldıran çocuk ülkeden kaçtı İngiltere’nin Huddersfield şehrindeki bir lisede geçen ay 15 yaşındaki Suriyeli mülteci Cemal’e şiddet uygulayan İngiliz çocuğun ağabeyi İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu.
1.12.2018 Dünya
Jamal'in kız kardeşinin saldırıya uğradığı görüntüler çıktı!
Jamal'in kız kardeşinin saldırıya uğradığı görüntüler çıktı! İngiltere’de saldırıya uğrayan Suriyeli mülteci çocuğun kız kardeşinin de benzer bir saldırının kurbanı olduğu görüntüler ortaya çıktı.
29.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Mülteci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli mülteci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.