Suriye Ordusu

Suriye Ordusu

Son dakika Suriye ordusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriye ordusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriye ordusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Ordusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye ordusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.069 suriye ordusu haberi bulunmuştur. Tüm suriye ordusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanması sürüyor. Geçen celse savunma yapmayan Albashır ilk kez savunma yaparak, "Bombayı görünce polisi aradım ama Türkçe bilmiyordum. Bombayı Suriye'den getirdiğimizi söylemiştim ancak böyle bir şey olmadı" diye konuştu.
17.07.2023 Gündem
Terör örgütü DEAŞ’ın lideri Ebu el-Hassan el-Haşimi öldürüldü
Terör örgütü DEAŞ’ın lideri Ebu el-Hassan el-Haşimi öldürüldü Terör örgütü DEAŞ’ın bir sözcüsü tarafından yayınlanan ses kaydında terör örgütünün lideri Ebu el-Hassan el-Haşimi’nin öldüğü açıklanarak, DEAŞ’ın yeni liderinin Ebu el-Hüseyin el-Hüseyni olduğu duyuruldu. CENTCOM Sözcüsü Albay Joe Buccino, terör örgütü DEAŞ lideri Ebu el-Hassan el-Haşimi’nin Özgür Suriye Ordusu tarafından öldürüldüğünü açıkladı.
30.11.2022 Dünya
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı
MİT'ten DEAŞ'lı teröristlere operasyon: 1'i öldürüldü, 18'i yakalandı MİT'in Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ'ın eylem hazırlığındaki hücre yapılanmasına yönelik operasyonunda, 1'i ölü 19 terörist ele geçirildi.
30.09.2022 Gündem
İsrail’den Suriye’ye hava saldırısı: 3 ölü, 3 yaralı
İsrail’den Suriye’ye hava saldırısı: 3 ölü, 3 yaralı Suriye ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Lübnan üzerinden Suriye’ye hava saldırısı düzenlediği aktarılarak, saldırıda 3 askerin hayatını kaybettiği, 3 askerin de yaralandığı ifade edildi.
14.08.2022 Dünya
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso'nın (35) yargılanmasına devam edildi. Savunma yapan Hıso, kendisine yöneltilen suçlamaları bir kez daha reddetti.
27.07.2022 Gündem
Fırat Kalkanı bölgesi neresi (haritası)? Fırat Kalkanı Harekatı ne zaman başladı, şehitlerin isimleri ne?
Fırat Kalkanı bölgesi neresi (haritası)? Fırat Kalkanı Harekatı ne zaman başladı, şehitlerin isimleri ne? Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal’ın şehit olduğunu açıkladı. Peki, Fırat Kalkanı Bölgesi neresi, Fırat Kalkanı Harekatı ne zaman başladı, amacı ne, neden yapıldı?
27.07.2022 Gündem
DEAŞ'ın sözde 'Sincar Askeri Emiri'ne verilen ceza onandı
DEAŞ'ın sözde 'Sincar Askeri Emiri'ne verilen ceza onandı Kayseri'de DEAŞ terör örgütünün sözde 'Sincar askeri emiri ve ağır silahçısı' olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Irak uyruklu Abdulhalık El Kurdi'ye (47) verilen 7,5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandı.
24.11.2021 Gündem
Rusya'dan Türkiye iddiası! Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler...
Rusya'dan Türkiye iddiası! Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler... Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO), Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası bir operasyon için “hazırlık” olarak nitelendirilen askeri sevkiyatları sürerken, rejim ordusu ile destekçisi Rusya’nın olası harekat noktalarına yönelik askeri faaliyetleri de arttı.
30.10.2021 Dünya
İsrail duyurdu: İran'a saldırı düzenledik
İsrail duyurdu: İran'a saldırı düzenledik İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail savaş uçaklarının Suriye’de İran güçleri ile Suriye ordu hedeflerine saldırı düzenlediğini açıkladı.
18.11.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz çıkışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar’da yayımlanan 'The Peninsula' gazetesine mülakat verdi. Erdoğan, "Türkiye Doğu Akdeniz'de asla geri adım atmayacak. Doğu Akdeniz’de kararlılığımızı görenler ve ülkemize geri adım attıramayacağını anlayanlar diyalog çağrılarımıza kulak vermek zorunda kaldı." dedi.
8.10.2020 Siyaset
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı
Bursa'da yakalanan DEAŞ'lı intihar bombacısının ifadesi ortaya çıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken yakalanıp, gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alzalan’ın mahkemede verdiği ifadede, “Yangınlardan tatmin olmadığım için canlı bomba olmaya karar verdim. Yakalanmasaydım Türkiye’de polis ve askerin olduğu bir kuruma bombalı eylem düzenleyecektim” dediği öğrenildi.
21.08.2020 Yaşam
ABD'den Esed rejimine yaptırım şoku!
ABD'den Esed rejimine yaptırım şoku! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Beşşar Esed rejiminin bazı üst düzey yetkililerini yaptırım listesine aldıklarını açıkladı.
20.08.2020 Dünya
Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı emekli oldu!
Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı emekli oldu! Yüksek Askeri Şûra’da 30 general ve amiral kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi. Emekliye sevk edilen paşalar arasında 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı da var. Peki, Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı'nın askeri kariyeri...
23.07.2020 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan İdlib açıklaması
İletişim Başkanlığı'ndan İdlib açıklaması İletişim Başkanlığı'nca, sivillerin korunması, mülteci akınının durdurulması ve terörle mücadele konusunda büyük kazanımlara imza atan Türkiye'nin, İdlib'in sürekli bir güvenli bölgeye dönüşmesi konusunda kilit ülke olarak girişimlerini sürdürdüğü bildirildi.
9.06.2020 Gündem
Almanya'dan Türk SİHA'larına büyük övgü! Devrim gerçekleştirdi...
Almanya'dan Türk SİHA'larına büyük övgü! Devrim gerçekleştirdi... Almanya'nın etkili gazetelerinden Die Welt, Bayraktar TB2 SİHA'larını konu alan kapsamlı bir makale yayınladı. Gazetenin yazarlarından Boris Kalnoky imzalı makalede Türkiye'nin Bayraktar TB2 SİHA'larıyla devrim gerçekleştirdiği değerlendirmesi yapılarak, bu nedenle diğer ülkelerin ilgisini uyandırdığı vurgulandı. Türk SİHA'larının ABD'nin MQ-9 Reapar SİHA'sına benzetildiği makalede, Bayraktar TB2'nin savaş alanında çok daha etkili olduğu belirtildi.
6.06.2020 Dünya
Afrin’de mayın patladı: 1 ölü
Afrin’de mayın patladı: 1 ölü Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin'de terör örgütü YPG/PKK'nın daha önceden döşediği mayının patlaması sonucu bir sivil yaşamını yitirdi.
13.04.2020 Gündem
TSK vurdu, Hizbullah militanlarının yaşadığı panik yazışmalarına yansıdı
TSK vurdu, Hizbullah militanlarının yaşadığı panik yazışmalarına yansıdı Ağır kayıplar veren Hizbullah militanlarının yaşadığı panik yazışmalarına yansıdı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği operasyonlarda büyük kayıplar veren Hizbullah militanlarının yaşadığı panik aralarındaki Whatsapp yazışmalarına yansıdı.
29.02.2020 Gündem
Son dakika...  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Putin telefonla görüştü. Kremlin'den yapılan açıklamada Erdoğan ve Putin'in ikili zirve için mutabakata vardığı belirtildi. İletişim Başkanı Altun,"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'le telefon görüşmesinde iki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı" dedi.
28.02.2020 Dünya
Türkiye 33 Mehmetçiğin yasını tutuyor! İdlib şehitleri isimleri, yaşları ve memleketleri belli oldu!
Türkiye 33 Mehmetçiğin yasını tutuyor! İdlib şehitleri isimleri, yaşları ve memleketleri belli oldu! Şehitlerimiz var, Türkiye kahraman Mehmetçiğine ağlıyor. İdlib'de düzenlenen hain hava saldırısında 33 asker şehit oldu. Şehit haberlerinin ardından tüm Türkiye yasa boğuldu. Ardından acılı aileler bırakan şehitlerimizin kimleri belli oldu. Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği hava saldırısında şehit olan 33 Mehmetçiğimizin kimlikleri, yaşları ve memleketleriyle ilgili bilgiler geldi. İdlib şehitleri isimleri, kimlikleri, memleketleri ve yaşları…
29.02.2020 Gündem
İdlib'deki alçak saldırının şifresi telsiz kayıtlarında
İdlib'deki alçak saldırının şifresi telsiz kayıtlarında Suriye'de Esed rejiminin, ülkenin kuzeybatısında Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kurduğu gözlem noktalarını hedef aldığı ve sivilleri vurduğu bildirildi. Telsiz kayıtları ortaya çıktı.
22.02.2020 Dünya
Bombardıman sonrası İdlib hayalet kente döndü
Bombardıman sonrası İdlib hayalet kente döndü Suriye rejiminin ilerlemeye çalıştığı İdlib’de devam eden bombardıman, ilçeler ile kırsal bölgelerdeki yerleşim alanlarını harabeye çevirirken şehrin kırsalı adeta hayalet kente dönüştü.
13.02.2020 Gündem
'Gök kubbeyi, Mehmet'imizi toprağa düşüren alçakların başına yıkın'
'Gök kubbeyi, Mehmet'imizi toprağa düşüren alçakların başına yıkın' İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarınca düzenlenen, 8 şehidin olduğu saldırıyla ilgili konuştu. Akşener, "Gök kubbeyi, Mehmet'imizi toprağa düşüren alçakların başına yıkın. Devlet aklı ile ve bir kez olsun iç politika hesapları yapmadan hareket edip, Türk milletinin ve devletinin gücünü gösterin" dedi.
4.02.2020 Siyaset
Rusya, Kamışlı'da askeri üs kurdu
Rusya, Kamışlı'da askeri üs kurdu Ankara ve Moskova arasındaki mutabakatın dışında kalan sınır kentindeki hava üssüne Rus helikopterleri konuşlandırıldı. Rus medyası, Hmeymim'deki helikopterlerin Türkiye sınırındaki kente taşındığını ve üssün Pantsir hava savunma sistemleriyle korunduğunu bildiriyor.
14.11.2019 Dünya
Rusya ve İran'dan ilk yorum geldi... 'Şüphe uyandırıyor'
Rusya ve İran'dan ilk yorum geldi... 'Şüphe uyandırıyor' Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin Suriye'de düzenlenen operasyonla ölü ele geçirilmesine ilişkin açıklamalara şüpheyle yaklaştıklarını belirterek, "Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde düzenlenen operasyonla ilgili güvenilir bilgiye sahip değil." dedi. İran'dan da ilk açıklama geldi.
27.10.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Almanya'dan müttefiklik ruhuna uygun davranmasını bekliyoruz
Bakan Çavuşoğlu: Almanya'dan müttefiklik ruhuna uygun davranmasını bekliyoruz Almanya Dışişleri Bakanı ile görüşen Bakan Çavuşoğlu,"Barış Pınarı Harekatı konusunda Almanya'dan beklentimiz müttefiklik ruhuna uygun davranmasıdır. Barı Pınarı Harekatı bölgesine Birleşmiş Milletler verilerine göre 30 bin kişi geri dönmeye başladı" dedi.
26.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Ordusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye ordusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.