Süper Baba

Süper Baba

Son dakika Süper Baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süper Baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süper Baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süper Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süper baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 süper baba haberi bulunmuştur. Tüm süper baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü yazar ve senarist Muharrem Buhara hayatını kaybetti
Ünlü yazar ve senarist Muharrem Buhara hayatını kaybetti Süper Baba, İkinci Bahar, Hayat Bağları, Yağmur Zamanı ve Baba Evi dizilerinin de aralarında yer aldığı çok sayıda dizinin senaryosuna imza atan yazar Muharrem Buhara hayatını kaybetti.
2.09.2023 Magazin
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti!
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti! "Çiçek Taksim" ve "Süper Baba" adlı yapımlarla adından söz ettiren 63 yaşındaki usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti.     
29.08.2023 Magazin
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarını tutamadı.
7.07.2023 Magazin
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün 2016 yılından beri her kış giymeye devam ettiği kapüşonlu sarı montuyla görüntülendi. Eşi Kıvılcım Ural ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takılan Tangöze, montunun sorulması üzerine gülümsedi.
15.03.2023 Magazin
Veda Mektubu Seher kimdir? Bennu Yıldırmlar kimdir, kaç yaşında? Bennu Yıldırımlar evli mi?
Veda Mektubu Seher kimdir? Bennu Yıldırmlar kimdir, kaç yaşında? Bennu Yıldırımlar evli mi? Veda Mektubu dizisinde Seher karakterini oynayan Bennu Yıldırımlar hakkında araştırmalar başladı. Ziya ile olan evliliğinden doğan Mehmet Karlı'nın Aslı ile olan aşkının karşısına duran Seher izleyicinin de dikkat çektiği karakter oldu. Seher'i oynayan Bennu Yıldırımlar ise Türk televizyon tarihinin önemli yapımlarından Süper Baba, Yaprak Dökümü ve Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerde rol aldı. Peki Bennu Yıldırımlar kaç yaşında, evli mi?
27.02.2023 Televizyon
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu!
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu! Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Önceki gün kızı İlayda'yla görüntülenen Tangöze'ye, “Eski eşiniz Seçkin Piriler, ‘Survivor’ yarışmasında. Çocuklar ile beraber performansını izlediniz mi?” sorusu yöneltildi.
19.01.2023 Magazin
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde oynadığı Hayriye Tekin karakteri ile hafızalara kazanan duayen tiyatro ve dizi oyuncusu Güven Hokna, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Neslihan Atagül gibi isimlerle çalışan usta oyuncu, sinema ve dizi dünyasına kazanan isimler hakkında konuştu.
30.12.2022 Magazin
Süper baba Kaan Tangöze!
Süper baba Kaan Tangöze! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün çocukları İlayda (3), Hakan (11) ve Volkan (7) ile avmde sinemaya gitti.
24.04.2022 Magazin
Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın hayatı!
Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın hayatı! Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Diler Saraç, 85 yaşında vefat etti. Saraç, 200’den fazla sinema filmi ve dizide rol aldı. Peki, Diler Saraç kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Süper Baba ve Perihan Abla dizilerinde de yer alan Diler Saraç’ın çocuğu var mı? İşte Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Diler Saraç’ın hayatı…
29.01.2022 Magazin
Erkan Petekkaya kimden ilham aldığını açıkladı!
Erkan Petekkaya kimden ilham aldığını açıkladı! '15/07 Şafak Vakti’ filminde eşini kaybeden bir babayı canlandıran Erkan Petekkaya, rolü için “Süper Baba” dizisinin unutulmaz ismi Şevket Altuğ’dan ilham aldığını söyledi.
20.07.2021 Magazin
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı…
Kartal Tibet öldü mü, neden? Kartal Tibet kimdir, nereli? İşte hayatı… Usta oyuncu Kartal Tibet hakkında yapılan açıklamalar artarak devam ediliyor. Oyunculuk dışında senaristlik ve yönetmenlik de yapan Türk sinemasının kült isimlerinden Kartal Tibet en çok “Tarkan” karakteriyle hafızalarda yer edindi. Peki, Kartal Tibet öldü mü, Kartal Tibet neden öldü? İşte Kartal Tibet hakkında merak edilenler…
2.07.2021 Gündem
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar Babalar Günü heyecanı devam ediliyor. 20 Haziran 2021 Pazar gününe denk gelecek Babalar Günü’nde çocuklar babalarına anlamlı sürprizler yapılacak ve onlara hediyeler verecek. Babalar Günü arifesinde hediyeler, şiirler, mesajlar sorgulanırken Babalar Günü’ne özel şarkılar da aranıyor. Biz de Babalar Günü için şarkı paylaşmak isteyenler için Babalar Günü şarkılarını derledik!
19.06.2021 Gündem
Çinli ‘süper baba’ kızını ölümden böyle kurtardı!
Çinli ‘süper baba’ kızını ölümden böyle kurtardı! Çinli ‘süper baba’ kızını ölümden böyle kurtardı!
15.08.2020 Dünya
Çinli ‘süper baba’ kızını ölümden böyle kurtardı
Çinli ‘süper baba’ kızını ölümden böyle kurtardı Çinli bir baba, büyük bir aynanın küçük kızının üstüne tam düşeceği anda hızlı bir refleksle kızıyla aynanın arasına girdi.
15.08.2020 Dünya
Esenler'de 'Evde Kal'an kazanacak
Esenler'de 'Evde Kal'an kazanacak Esenlerliler, koronavirüs (COVID - 19) ile mücadele kapsamında evlerinde kalan vatandaşlar için düzenlenecek "Evde Kal Esen Kal" adlı yarışmayla, her gün evdeki en güzel anlarını paylaşacaklar ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.
20.03.2020 Gündem
Ünlü sanatçı hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı hayatını kaybetti Ankara Sanat Tiyatrosu eski oyuncusu tiyatro ve sinema sanatçısı Suat Ülhan (71) hayatını kaybetti.
18.03.2020 Magazin
Nazan Kesal kimdir? Nerelidir? Nazan Kesal kaç yaşında?
Nazan Kesal kimdir? Nerelidir? Nazan Kesal kaç yaşında? Başarılı sinema ve tiyatro oyuncusu Nazan Kesal, pek çok kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisindeki performansı ile izleyicilerden büyük beğeni alan ünlü oyuncu, şu sıralar Çocuk adlı dizide rol alıyor. Peki Nazan Kesal kimdir? Nerelidir? Nazan Kesal kaç yaşında? İşte, detaylar...
17.01.2020 Gündem
Sevinç Erbulak: Yemin ederim ki fotoğraftaki benim
Sevinç Erbulak: Yemin ederim ki fotoğraftaki benim Oyuncu Sevinç Erbulak, kendisine gönderilen yıllar önce çekilmiş fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Erbulak, gönderisine yazdığı satırlarla herkesi duygulandırdı.
19.12.2019 Magazin
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum Ünlü Yönetmen Osman Sınav, Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu oldu.
8.05.2019 Televizyon
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Eray Demirkol dünyaevine girdi
Eray Demirkol dünyaevine girdi 'Süper Baba' dizisinde 'Alim' karakteriyle hafızalara kazınan Eray Demirkol uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Gamze Akyel ile nikah masasına oturdu.
2.07.2018 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'de rezil eden soru
Kim Milyoner Olmak İster'de rezil eden soru İlgiyle izlenen Kim Milyoner Olmak İster'de kız arkadaşı tarafından "Pratik zekalıdır" diye övülen yarışmacı, elendiği soru ile herkesi şaşkına uğrattı.
22.05.2018 Televizyon
Murat Yıldırım, Kenan Işık'lı günleri mumla aratıyor
Murat Yıldırım, Kenan Işık'lı günleri mumla aratıyor Son haftalarda reytinglerde aldığı başarısız sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan Kim Milyoner Olmak İster?, Kenan Işık'lı günlerini mumla arıyor.
18.04.2018 Televizyon
Osman Sınav'dan yeni bir 'Kurtlar Vadisi'
Osman Sınav'dan yeni bir 'Kurtlar Vadisi' Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi'ni fenomenlerinin yaratıcısı Osman Sınav, "Feda" ile geri dönüyor... Dizi Kurtlar Vadisi tadında olacak.
6.07.2017 Televizyon
Babalar Günü ne zaman kutlanacak? En güzel Babalar Günü hediyeleri...
Babalar Günü ne zaman kutlanacak? En güzel Babalar Günü hediyeleri... Babalar Günü ne zaman kutlanacak sorusu son günlerin en fazla merak edilen konuları arasında yer alıyor. Milyonlarca çocuk kahramanları olan Babalarını mutlu etmek için hediye arayışına başladı. İşte en güzel Babalar Günü hediyeleri...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süper Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süper baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.