Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!

'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarını tutamadı.

'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla sık sık gündeme geliyor. Yarışma dün akşamki yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başına kilitledi.

Bu hafta programa katılan yarışmacılar başarılı performanslar sergiledi. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, performansıyla dikkat çekti.

SORUYA DOĞRU YANIT VERDİ

Yarışmacının karşısına, "1993- 1997 arasında yayımlanan, hikayesinin büyük kısmı Çengelköy'de geçen ve başkarakteri, Şevket Çoruh'un canlandırdığı Fiko olan dizi hangisidir?" sorusu çıktı. Yarışmacı soruya 'C- Süper Baba' cevabını verdi.

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Bu soruyu doğru bilen yarışmacıya ünlü sunucu, 'Sizin babanızla muhabbetiniz nasıldır? Süper Baba mıydı sizin babanız da?' sorusu sonrası oldukça duygusal anlar yaşandı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Dört yıl önce babasını kaybettiğini anlatan yarışmacı gözyaşlarına hakim olamadı. Stüdyoda bir anda derin bir sessizlik oldu. Kenan İmirzalıoğlu da duygusal anlar yaşadı.

Haberin Devamı

 

100 BİN TL İLE AYRILDI

Başarılı bir performans sergileyen yarışmacı, yarışmadan 100 bin TL alarak yarışmaya veda etti.