Sumru Yavrucuk

Sumru Yavrucuk

Son dakika Sumru Yavrucuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sumru Yavrucuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sumru Yavrucuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sumru Yavrucuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sumru yavrucuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 sumru yavrucuk haberi bulunmuştur. Tüm sumru yavrucuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı!
Oyuncu Deniz Çakır evlilik kararı aldı! Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
9.03.2023 Magazin
Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı, bugün Evlilik Hakkında Her Şey yok mu?
Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı, bugün Evlilik Hakkında Her Şey yok mu? Bugün Evlilik Hakkında Her Şey yok mu, Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı? Yılbaşı tatili, üstüne omicron varyantı nedeniyle artan vaka sayıları pek çok dizinin ara vermesine neden oldu. Akıbeti merak edilen dizlerden biri de Evlilik Hakkında Her Şey oldu. Peki Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman?
11.01.2022 Magazin
Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her yeni bölüm ne zaman, FOX TV yayın akışı!
Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her yeni bölüm ne zaman, FOX TV yayın akışı! Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman? Evlilik Hakkında Her Şey izleyicileri her hafta Salı akşamları ekranlara gelen dizinin yayın akışında yer almaması üzerine dizinin neden olmadığını sorguluyor. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı gibi ünlü isimler yer aldığı dizinin yeni bölümü araştırılıyor.
14.12.2021 Televizyon
Cahit Çağıran hayatını kaybetti
Cahit Çağıran hayatını kaybetti Usta oyuncu Cahit Çağıran 61 yaşında yaşamını yitirdi. Çağıran uzun süre kanser tedavisi gördü.
14.05.2021 Magazin
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda Başrollerinde Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar ve Fırat Çelik’in yer aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, yayında olduğu dönemde izlenme rekorları kıran Kanal D dizisi 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden izleyicisi ile buluşuyor.
1.12.2020 Televizyon
Baraj dizisi oyuncuları kim? İşte Baraj dizisi konusu ne? İşte Baraj dizisi hakkında merak edilenler...
Baraj dizisi oyuncuları kim? İşte Baraj dizisi konusu ne? İşte Baraj dizisi hakkında merak edilenler... 1977 yapımlı Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı Baraj filminin dizi uyarlaması olarak ekrana gelen Baraj dizisi, izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerinde olduğu Baraj dizisi izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki, Baraj dizisi oyuncuları kim? İşte Baraj dizisi konusu ne? Baraj dizisi hangi gün? İşte Baraj dizisi ile ilgili merak edilenler...
13.10.2020 Gündem
Sumru Yavrucuk’tan 'çene' cevabı!
Sumru Yavrucuk’tan 'çene' cevabı! Oyuncu Sumru Yavrucuk, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta çenesinin görüntüsüne yorum yapan bir takipçisine cevap verdi.
19.03.2020 Magazin
Baraj dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?  (Baraj 1. Bölüm fragmanı yayınlandı)
Baraj dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? (Baraj 1. Bölüm fragmanı yayınlandı) Baraj dizisi konusu, dizinin fragmanının yayınlanmasının ardından merak edilip, arama motorları üzerinden araştırılmaya başlandı. Başrollerde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Baraj dizisi 1977 yılı yapımı olan ve başrollerinde Türkan Şoray ile Tarık Akan'ın bulunduğu Baraj filminden uyarlandı. Baraj dizisi konusu nedir? Baraj dizisi oyuncuları kimlerdir?
9.03.2020 Gündem
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin
Su diye antifriz içen ünlü oyuncu hastanelik oldu!
Su diye antifriz içen ünlü oyuncu hastanelik oldu! Tiyatro ve sinemanın başaralı oyuncularından 57 yaşındaki Sumru Yavrucuk, Güzellik Kraliçesi isimli oyunun sahne arkasından yanlışlıkla antifriz içerek zehirlendi.
5.12.2018 Magazin
13 yıl sonra bir aradalar
13 yıl sonra bir aradalar Ünlü yönetmen Çağan Irmak, 13 yıl aradan sonra oyuncu Özge Özberk ile bir araya geliyor. “Bizi Hatırla”da bir umut hikayesinde buluşacaklar
8.08.2018 Magazin
Okan Çabalar kimdir?
Okan Çabalar kimdir? Okan Çabalar kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Başarılı oyunculuğu ve tiyatro performanslarıyla dikkat çeken Okan Çabalar'ın hayatına dair bilgileri haberimizde derledik. İşte Okan Çabalar'ın hayatı hakkındaki detaylar...
2.07.2018 Gündem
Sadece arkadaşız
Sadece arkadaşız Oyuncu arkadaşlar Demet Özdemir ve Fatma Toptaş, önceki akşam Torun Center Artı Sahne’de galası yapılan ‘Leenane’in Güzellik Kraliçesi’ adlı oyunu izledi.
10.04.2018 Magazin
Uç rolleri oynamak istiyorum
Uç rolleri oynamak istiyorum Adını Sen Koy’da Özge karakterini canlandıran Tuğba Tutuğ, set stresiyle meditasyon ve resim yaparak başa çıktığını söylüyor.
6.04.2018 Arşiv
Burası tüm  tiyatrocuların evi
Burası tüm tiyatrocuların evi Şevket Çoruh’un büyük emeklerle açmayı başardığı Baba Sahne, geçtiğimiz gün birinci yaşını kutladı. Çoruh, “Burası tüm tiyatrocu ve sanatseverlerin evi” dedi
2.04.2018 Magazin
Tatile devam
Tatile devam ‘No:309’ dizisinde ‘Songül’ karakterine hayat veren usta oyuncu Sumru Yavrucuk, tatiline Bodrum’da devam ediyor.
14.08.2017 Magazin
Mitinge herkes gelebilir
Mitinge herkes gelebilir CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Adalet Yürüyüşü’nün sonunda Maltepe’de yarın yapılacak mitinge haksızlığa uğradığını düşünen herkes gelebilir. Ama parti değil, sadece Türk bayrağıyla” dedi, ekledi: 15 Temmuz anmalarına katılacağız...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu, İstanbul il sınırına giriş yaptı
Kılıçdaroğlu, İstanbul il sınırına giriş yaptı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu saat 11.00'de İstanbul yazılı trafik tabelasının önünden geçerek İstanbul il sınırlarına giriş yaptı.
29.09.2021 Gündem
'Shirley' ile Baba Sahne'de!
'Shirley' ile Baba Sahne'de! Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedi oyunu 'Shirley', 7-8 Haziran tarihlerinde Baba Sahne’de.
30.05.2017 Kültür Sanat
Sumru Yavrucuk No: 309'dan ayrılmıyor!
Sumru Yavrucuk No: 309'dan ayrılmıyor! No: 309 dizisinin Songül'ü Sumru Yavrucuk'un dizide ayrılacağı iddiaları yalan çıktı. Sumru Yavrucuk diziye devam ediyor.
27.03.2017 Televizyon
Serhat Kılıç sahnede gözyaşlarını tutamadı!
Serhat Kılıç sahnede gözyaşlarını tutamadı! Oyuncu Serhat Kılıç, 25 yıllık sanat birikimini bir tiyatro sahnesi ile taçlandırdı. Kendi tiyatrosunu kurmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, sahnede hüngür hüngür ağladı.
22.03.2017 Kültür Sanat
No: 309 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
No: 309 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! No: 309 dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesen No: 309 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları ve ayrıntıları ile haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
100. oyun kutlaması
100. oyun kutlaması Oyuncu Sumru Yavrucuk, kapalı gişe oynadığı ‘Shirley’ adlı tek kişilik oyununun 100...
6.12.2016 Magazin
No: 309'un 25. bölümünde unutulmaz balayı!
No: 309'un 25. bölümünde unutulmaz balayı! No: 309 son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Hemen ardından N0: 309'un 25. bölüm fragmanı da yayınlandı. Onur ve Lale sonunda evlendi ve balayına gitti. Balayında ise unutulamayacak sürprizlerle karşılaşırlar. Yeni olaylarıyla No: 309 Çarşamba akşamları Fox'ta.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sumru Yavrucuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sumru yavrucuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.