Su 24

Su 24

Son dakika su 24 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su 24 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su 24 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su 24

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su 24 gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.582 su 24 haberi bulunmuştur. Tüm su 24 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahmut’ta Su-24M bombardıman uçağı düşürüldü
Bahmut’ta Su-24M bombardıman uçağı düşürüldü Ukrayna Savunma Bakanlığı, yerel saatle 01.30 sıralarında Bahmut bölgesinde Rus Su-24M tipi bombardıman uçağının düşürüldüğünü duyurdu.
29.03.2023 Dünya
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko: Savaş uçakları nükleer silah taşıyacak şekilde değiştirildi
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko: Savaş uçakları nükleer silah taşıyacak şekilde değiştirildi Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko ellerindeki bazı savaş uçaklarının nükleer silah taşıyabilme özelliklerine göre dizayn edildiğini söyleyerek batılı ülkelere gözdağı verdi.
26.08.2022 Dünya
NATO savaş uçakları peş peşe havalandı! Rusya sınır aştı, işte o anlar...
NATO savaş uçakları peş peşe havalandı! Rusya sınır aştı, işte o anlar... Rusya ve Ukrayna arasında süren savaşta çok kritik bir rolü olan NATO, İsveç ve Finlandiya’nın üyelik başvurularıyla birlikte yeni bir çıkmazın içine girdi. Bir yandan masada diplomatik girişimler sürerken sıcak savaş da devam ediyor. Rusya’nın İskandinavya civarında yaptığı uçuşlara NATO’dan kritik bir müdahale geldi.
27.05.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Yılan Adası vuruldu! Dünya gündemine oturdu! İşte o anlar...
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Yılan Adası vuruldu! Dünya gündemine oturdu! İşte o anlar... Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sürerken, Kiev'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Ukrayna savaşın ilk günlerinden beri gündemde olan Yılan Adası'na saldırı düzenledi. Ülke basını bu gelişmeyi 'Yılan Adası'nın intikamı alındı' şeklinde yorumlarken saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. İşte dünya gündemine oturan o anlar...
8.05.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Ukrayna'daki ayrılıkçı Luhansk yönetimi: Ukrayna'ya ait 2 adet Su-24 savaş uçağını düşürdük
Ukrayna'daki ayrılıkçı Luhansk yönetimi: Ukrayna'ya ait 2 adet Su-24 savaş uçağını düşürdük Ukrayna'daki Rus yanlısı Luhansk yönetimi, 2 adet Ukrayna savaş uçağı düşürdüklerini ve 2 kentin Luhansk tarafından alındığını duyurdu.
24.02.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya gerilimi sonrası toplanmıştı! Zirve sonrası flaş açıklama: Saldırı kabul edilemez
Ukrayna-Rusya gerilimi sonrası toplanmıştı! Zirve sonrası flaş açıklama: Saldırı kabul edilemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Güvenlik Zirvesi sona erdi. Rusya’nın Ukrayna’ya askeri müdahalesinin ele alındığı zirve 1 saat 45 dakika sürdü. Zirvede, Rusya'nın Minsk mutabakatlarını ortadan kaldıran bu saldırısının uluslararası hukuku ihlal ettiği ve kabul edilemez olduğu ifade edildi.
24.02.2022 Siyaset
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Rusya'da Su-24 savaş uçağı düştü
Rusya'da Su-24 savaş uçağı düştü Rusya'nın Perm bölgesinde "Su-24" tipi savaş uçağının düştüğü bildirildi.
27.08.2021 Dünya
Instagram’da öküz yılı hikayesi nedir? Öküz yılı ne anlama geliyor, ne zaman sona ediyor? Öküz yılı Öküz yılında doğanların özellikleri…
Instagram’da öküz yılı hikayesi nedir? Öküz yılı ne anlama geliyor, ne zaman sona ediyor? Öküz yılı Öküz yılında doğanların özellikleri… Çin'de geleneksel 12 hayvanlı takvime göre "Fare Yılı"ndan çıkarak "Öküz (Niu) Yılı"na giren halk, yeni yılın girişiyle kutlamalara yaparken, Intagram kullanıcıları da birçok hikâyede gördükleri öküz yılı paylaşımlarının ardından araştırma yapmaya başladı. Öküz yılı nedir, Instagram'da öküz yılı hikayesi ne demek, gibi sorulara yanıt aranamaya başlandı. Peki, Öküz Yılı nedir? Instagram hikayelerindeki öküz yılı ne demek? Öküz yılı anlamı nedir, ne zaman başlıyor, sona eriyor?
12.02.2021 Gündem
Rusya Karadeniz'den füzeyi ateşledi
Rusya Karadeniz'den füzeyi ateşledi Rusya’da devam eden Kafkas 2020 Uluslararası Askeri Tatbikatının Karadeniz ayağında Moskit gemisavar seyir füze sistemi fırlatıldı.
22.09.2020 Dünya
Libya'daki Rus savaş uçakları İngiltere'de endişe yarattı
Libya'daki Rus savaş uçakları İngiltere'de endişe yarattı İngiltere Dışişleri Bakanlığı, "Rusya’nın Libya’ya Halife Hafter güçleri safında müdahil olduğu yönünde her geçen gün artan kanıtlardan kaygılıyız" açıklamasını yaptı.
30.05.2020 Dünya
Rusya'dan flaş Libya hamlesi! 8 savaş uçağı...
Rusya'dan flaş Libya hamlesi! 8 savaş uçağı... Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa, Rusya'nın Hafter'e en az 8 savaş uçağı gönderdiğini söyledi.
21.05.2020 Dünya
Türk SİHA'larının başarısı dünya gündeminde!
Türk SİHA'larının başarısı dünya gündeminde! Türk ordusunun kullandığı silahlı insansız hava araçlarının Esed rejimi güçlerini yerle bir etmesi dünya gündeminde ses getirdi. Rejime ağır darbe vuran Türk SİHA'larının nokta atışlarını yayınlayan yabancı basın, ‘Ankara teknolojik gücünü gösterdi’ dedi.
2.03.2020 Bilim ve Teknoloji
F-16 karanlık bölgeye geçti! İşte adım adım SU-24 operasyonu
F-16 karanlık bölgeye geçti! İşte adım adım SU-24 operasyonu İdlib'te Suriye Rejim Ordusu'na yönelik başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri, Rejim hava savunma sistemlerini elektronik harp sistemleri uygulayarak imha ediyor. Milliyet'e konuşan Savunma politikası analisti Turan Oğuz, bu başarının altında elektronik harp sistemlerinden İHA-SİHA operatörlerinin başarısına, güdümlü mühimmatlardan F-16 savaş uçaklarına kadar pek çok koordinasyonun önemine dikkat çekti.
2.03.2020 Gündem
Suriye'de neler oluyor? İşte tüm detaylarıyla merak edilenler
Suriye'de neler oluyor? İşte tüm detaylarıyla merak edilenler Türkiye’nin amacı neydi? Suriye’de ne yapmak istedi? Diğer ülkeler ne tür oyunlar içine girdi? Soçi Mutabakatı’nın ardından neler yapıldı? Rusya, Şam rejimi ile nasıl bir ortaklık içine girdi? Türkiye kararlılığından vazgeçer mi? İşte merak edilen tüm detaylar...
2.03.2020 Gündem
Rejime ait SU-24 uçağının düşme anı kamerada
Rejime ait SU-24 uçağının düşme anı kamerada Milli Savunma Bakanlığı, rejime ait 2 SU-24 tipi uçağın düşürüldüğünü açıkladı. O anlar kameraya böyle yansıdı.
2.03.2020 Gündem
Reuters: 2 rejim uçağı düşürüldü!
Reuters: 2 rejim uçağı düşürüldü! Reuters haber ajansı Suriye Devlet Televizyonuna dayandırdığı haberinde 2 rejim uçağının düşürüldüğünü ve pilotlarının atladığını son dakika olarak geçti.
1.03.2020 Gündem
İran'ın askeri gücü kaçıncı sırada? | İran'ın ne kadar askeri var?
İran'ın askeri gücü kaçıncı sırada? | İran'ın ne kadar askeri var? İranlı komutan Kasım Süleymani'nin ABD tarafından öldürülmesinden sonra İran’ın intikam alacağı bekleniyordu ve bugün İran Amerika üslerine saldırı düzenledi. Saldırının ardından vatandaşlar tarafından İran'ın askeri gücü kaçıncı sırada? İran'ın ne kadar askeri var? Sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
Mersin'de sel: İki kişi hayatını kaybetti
Mersin'de sel: İki kişi hayatını kaybetti Mersin’de şiddetli yağış kentte çok zor anlar yaşanmasına neden oldu. Mersin Valisi Ali İhsan Su son durum hakkında bilgi verirken metrekareye yaklaşık 165 kilogram yağışın düştüğünü belirtti. Mezitli ilçesinde ise sürüklenen park halindeki birçok araç üst üste yığıldı. Kentte iki kişi selde can verdi.
7.01.2020 Gündem
Rus uçağının düşürülmesi ByLock'tan çıktı!
Rus uçağının düşürülmesi ByLock'tan çıktı! FETÖ’nün kriptolu haberleşme ağı ByLock’ta iki mahrem imamın yazışmalarından, Moskova’yla ilişkileri kopma noktasına getiren Rus uçağının düşürülmesi çıktı: “Konu Rus uçağı. Vuran kişi 2002’li yüzbaşı, uçak Adana’dan kalktı. Fakat personel Balıkesir’in personeli. Eleman oldukça sağlam. Emri hatta Eskişehir’deki patron vermiş. (Hükümet) Sonradan düştükleri tufayı anladılar...”
4.01.2020 Gündem
Son dakika... Rusya vizeleri kaldırdı!
Son dakika... Rusya vizeleri kaldırdı! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, iş seyahati için ve TIR- kamyon sürücüsü olarak Rusya'ya giden Türk vatandaşlarına uygulanan vize rejiminin kaldırılması talimatını verdiği belirtildi.
6.02.2019 Dünya
'Peşkov'u öldüren kişiler tespit edildi'
'Peşkov'u öldüren kişiler tespit edildi' Rusya Soruşturma Komitesi Sözcüsü Svetlana Petrenko, TSK'nın düşürdüğü Rus Su-24 uçağının pilotu Oleg Peşkov ve kurtarma operasyonu sırasında ölen Rus deniz piyadesi Aleksandr Pozıniç'in ölümünde dahli olan kişilerin tespit edildiğini açıkladı.
23.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Su 24 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su 24 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.