Stres Çarkı

Stres Çarkı

Son dakika Stres çarkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Stres çarkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Stres çarkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stres Çarkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stres çarkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 stres çarkı haberi bulunmuştur. Tüm stres çarkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Stres çarkı göründüğü kadar masum değil
Stres çarkı göründüğü kadar masum değil Uzman Psikolog olarak görev yapan Seda Gün, stres çarkının çocuklarda dikkat dağınıklığına sebep olabileceği ve ilerde büyük sorunlar doğurabileceği hakkında açıklamalarda bulundu.
13.08.2018 Sağlık
2017’nin en iyileri
2017’nin en iyileri Haldun Dormen, Cem Ceminay, Ayşe Brav, Güldeniz Ayral, Zeynep Kakınç, Teoman Hünal, Ragıp Ertuğrul, Tülay Gürler, Süha Derbent, Hasan Genç ve Atilla Dorsay İşte alanında uzman isimlerden oluşan VATAN jurisinin seçimi...
16.12.2017 Arşiv
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
Türkiye’deki satışları durma noktasında
Türkiye’deki satışları durma noktasında Çocuklar stres çarkından hevesini aldı bir dönem 150 TL'ye satılan ürünün fiyatı 5 liraya kadar düştü. Ürünün sağlığa zararlı olduğu yönündeki iddialar da satışları etkiledi.
21.09.2017 Ekonomi
Stres çarkı patladı
Stres çarkı patladı Mekanik stres çarkına teknoloji monte edilince ilk kaza haberi ABD’den geldi.
3.07.2017 Dünya
Stres çarkından daha tehlikeli
Stres çarkından daha tehlikeli Tüm dünyada çılgınlık haline gelen stres çarkının ardından Çin’de çocuklar yeni bir oyuncağa merak saldı.
22.06.2017 Dünya
Stres artmış olabilir!
Stres artmış olabilir! Stresi giderdiği mi yoksa artırdığı mı tartışılan stres çarkı, internette alışverişte de gözde oldu. Stres çarkı, en çok aranan ürün haline geldi. Fiyatı 50 TL’ye kadar çıkan stres çarkı, son 4 yıldır 750 bin aramayla ilk sırada olan Nike Air Max’i geçti ve 1.5 milyonun üzerinde aramayla ilk sıraya oturdu.
21.06.2017 Ekonomi
Uzman uyarısı: Stres çarkları...
Uzman uyarısı: Stres çarkları... Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Uzman Doktor Psikiyatristi Kuzeymen Balıkçı, son günlerde özellikle çocuklar arasında yaygın kullanılan stres çarkının, çocuklarda sosyalleşmek, iletişim kurmak ve arkadaşlarıyla oynama yerine kendi iç dünyasına yönelterek, daha izole daha otistik insanlar yaratılmasına neden olacağını söyledi.
13.06.2017 Sağlık
İşte dünyanın en küçük stres çarkı!
İşte dünyanın en küçük stres çarkı! Genç kadın tırnağına yaptığı stres çarkı ile izleyenleri şaşırttı.
24.05.2017 Arşiv
Stres çarkı ile bas gitar çalmak
Stres çarkı ile bas gitar çalmak Stres çarkı çılgınlığı tüm hızıyla devam ederken kendine yeni bir kullanım alanı buldu. Pena niyetine kullanılan stres çarkı hiç de fena sayılmaz!
18.05.2017 Arşiv
Stres çarkına savaş açan koca yürekli baba
Stres çarkına savaş açan koca yürekli baba Son günlerin en popüler oyuncağı haline gelen stres çarkına kendi oyuncağı ile savaş açan baba izleyenleri gülümsetiyor.
17.05.2017 Arşiv
Stres çarkı öldürüyordu!
Stres çarkı öldürüyordu! Son zamanlarda birçok ülkede de popüler olan, ABD başta olmak üzere İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde yasaklanan stres çarkıyla ilgili her geçen gün bir skandal haberi geliyor. Şimdi de ABD'li 10 yaşındaki bir stres çarkı yüzünden az daha boğuluyordu
17.05.2017 Dünya
Stres çarkı çocuklarda bağımlılık yapabilir
Stres çarkı çocuklarda bağımlılık yapabilir Uzmanlar, çocukların ellerinden düşürmediği stres çarkının dikkat dağınıklığına neden olabileceğini ve bağımlılık yapabileceğini açıkladı
15.05.2017 Yaşam
Uzmanlardan "stres çarkı" uyarısı geldi
Uzmanlardan "stres çarkı" uyarısı geldi Son günlerde özellikle çocuklar arasında yaygın olarak kullanılan "stres çarkı"nın, dikkat dağınıklığına ve bağımlılığa yol açabileceği ifade edildi.
15.05.2017 Sağlık
iPhone 7'de stres çarkı yapmak!
iPhone 7'de stres çarkı yapmak! Stres çarkının popülaritesinden faydalanmak isteyen bir bloger iPhone7'yi stres çarkı haline getirdi.Yaklaşık 4 bin TL fiyatı olan cihazın ortasına matkap ile delik açan EverythingApplePro isimli YouTuber telefonu kullanılmaz hale getirmek pahasına amacına ulaştı.
12.05.2017 Arşiv
Google aramaları baharda değişti!
Google aramaları baharda değişti! Türkiye’nin online firma rehberlerinden Yellow Pages, Nisan ayında en çok aranan kategorileri açıkladı.
4.05.2017 Dünya
Stres çarkını kullananlar, daha çok strese giriyor
Stres çarkını kullananlar, daha çok strese giriyor Piyasaya çıktığı günden itibaren çocukların gözdesi olan stres çarkları adeta yok satıyor. Ancak gençler stres çarklarının, iyi gelip gelmediği yönünde ikiye bölündü.
1.05.2017 Sağlık
Tekno aletler herkesin elinde
Tekno aletler herkesin elinde Gündelik yaşamda kullandığımız çok işlevli "Zihni Sinir" aletler, işimizi epey kolaylaştırıyor. Ayrıca hem ucuz hem de pratikler. İşte en çok satanlar...
8.04.2017 Arşiv
Muhteşem dönüş
Muhteşem dönüş 5 yıl önce 9 puan geriden gelip şampiyonluk gören Terim, ara transferde turnayı gözünden vurmuş. Beşiktaş için çanlar çalıyor. Fener ise tam sırat köprüsünde
18.02.2003 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Stres Çarkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stres çarkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.