Stefan Löfven

Stefan Löfven

Son dakika Stefan Löfven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Stefan Löfven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Stefan Löfven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stefan Löfven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stefan löfven gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 stefan löfven haberi bulunmuştur. Tüm stefan löfven haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç Başbakanı Andersson, istifa ediyor
İsveç Başbakanı Andersson, istifa ediyor İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, parlamento seçimlerindeki yenilgisinin ardından istifa kararı aldığını açıkladı.
15.09.2022 Dünya
İsveç Başbakanı kimdir, Magdalena Andersson kaç yaşında, hangi partiden?
İsveç Başbakanı kimdir, Magdalena Andersson kaç yaşında, hangi partiden? İsveç Başbakanı Magdalena Andersson dün yaptığı açıklamada, "Türkiye ile yaptığımız görüşmede uluslararası hukuka uyacağımızı belirttik, terörist olmayanın endişe duymasına gerek yok" açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesinin ardından aralarından dünya basınından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Erdoğan burada İsveç’in 73 teröristi iade edeceğini belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından İsveç Başbakanı Magdalena Andersson hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, İsveç Başbakanı kimdir, Magdalena Andersson kaç yaşında, hangi partiden?
30.06.2022 Siyaset
İsveç askeri gücü ve ordusu! İsveç haritada nerede, Rusya ve Ukrayna’ya yakın mı? İsveç’in nüfusu kaç, başbakanı kim?
İsveç askeri gücü ve ordusu! İsveç haritada nerede, Rusya ve Ukrayna’ya yakın mı? İsveç’in nüfusu kaç, başbakanı kim? Finlandiya ve İsveç NATO üyesi olmamalarına rağmen Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinin ele alındığı dünkü NATO Olağanüstü Zirvesi'ne katılmıştı. RUSYA, Finlandiya ve İsveç'i NATO'ya katılmaları durumunda vurmakla tehdit etti. Finlandiya ve İsveç'ten ise yanıt gecikmedi. Söz konusu gelişmelerin ardından İsveç askeri gücü ve ordusu hakkında yapılan aramalar artarken “İsveç haritada nerede, Rusya ve Ukrayna’ya yakın mı? İsveç’in nüfusu kaç, başbakanı kim?” gibi sorulara da yanıt arandı.
26.02.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Stefan Löfven görevinden istifa etti
İsveç Başbakanı Stefan Löfven görevinden istifa etti İsveç'te Başbakan Stefan Löfven, 21 Haziran'da parlamentoda güvenoyu alamadığını belirterek istifa ettiğini açıkladı.
28.06.2021 Dünya
Avrupa ülkeleri, ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine tepki gösterdi
Avrupa ülkeleri, ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine tepki gösterdi İtalya, Avusturya, İsveç, Litvanya, Danimarka, Yunanistan ve İspanya'nın aralarında bulunduğu Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, ABD'nin başkenti Washington'da ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin Kongre binasına girmesiyle çıkan olaylara tepki gösterdi.
6.01.2021 Dünya
Finlandiya Başbakanı Marin de AB Liderler Zirvesi'ni terk etti!
Finlandiya Başbakanı Marin de AB Liderler Zirvesi'ni terk etti! Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in ardından Finlandiya Başbakanı Sanna Marin de AB Liderler Zirvesi'nden ayrıldığını duyurdu.
16.10.2020 Dünya
Ülkeden şaşırtan karar! Hostesler hemşire olacak
Ülkeden şaşırtan karar! Hostesler hemşire olacak İsveç’te korona salgını yüzünden açığa alınan havayolları ve otel çalışanları kısa bir eğitimin ardından hastane ve bakımevlerinde çalıştırılmaya başlandı.
12.04.2020 Dünya
ABD-İran gerilimde o ülke de tarafını belli etti
ABD-İran gerilimde o ülke de tarafını belli etti Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, hükümet olarak İran'ın Irak'taki ABD ve koalisyon güçlerine yönelik füze saldırılarını kınadıklarını belirtti.
8.01.2020 Dünya
Ünlü rapçi suçlu bulundu!
Ünlü rapçi suçlu bulundu! İsveç’te karıştığı sokak kavgası sonrası tutuklanan ABD’li rapçi ASAP Rocky, yargılandığı mahkeme tarafından geçtiğimiz hafta serbest bırakılmıştı. Ünlü rapçiye İsveç mahkemesinden kötü haber geldi
14.08.2019 Dünya
ABD-İsveç karşı karşıya gelmişti! Mahkeme ASAP Rocky için karar verdi...
ABD-İsveç karşı karşıya gelmişti! Mahkeme ASAP Rocky için karar verdi... İsveç’te karıştığı sokak kavgası sonrası tutuklanan ABD’li rapçi ASAP Rocky, yargılandığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
2.08.2019 Dünya
Trump, o isim için devreye girdi
Trump, o isim için devreye girdi ABD Başkanı Donald Trump, İsveç’in başkenti Stockholm'de gözaltına alınan rapçi ASAP Rocky’nin serbest bırakılması için İsveç Başbakanı Stefan Löfven’i aradı.
20.07.2019 Dünya
İsveç'te ırkçılardan "Müslümanları öldürün" mesajı
İsveç'te ırkçılardan "Müslümanları öldürün" mesajı İsveç'te ırkçı korsanlar tarafından ele geçirilen Sosyal Demokrat Partisinin Twitter hesabından "Müslümanların öldürün" mesajı paylaşıldı.
15.04.2019 Dünya
İsveç 101 gündür hükümetsiz
İsveç 101 gündür hükümetsiz İsveç'te 9 Eylül'de düzenlenen genel seçimin üzerinden 108 gün geçmesine rağmen hala hükümet kurulamadı.
19.12.2018 Dünya
İsveç'te iki aydır hükümet kurulamıyor!
İsveç'te iki aydır hükümet kurulamıyor! İsveç'te ana muhalefetteki ılımlı Muhafazakar Parti (M) Genel Başkanı Ulf Kristersson liderliğinde hükümet kurma girişimi netice vermedi.
14.11.2018 Dünya
İsveç’te ‘sağ’ rüzgarı
İsveç’te ‘sağ’ rüzgarı İsveç’te hafta sonu yapılan seçimlerde hiçbir parti hükümet kuracak çoğunluğu elde edemedi. Mülteci tartışmaları üzerinden seçim kampanyası yürüten sağ popülistler ise gücünü artırdı
10.09.2018 Dünya
Özgürlük cennetinde aşırı sağın yükselişi
Özgürlük cennetinde aşırı sağın yükselişi İnsan hakları, fikir, basın ve ifade özgürlüğü ile ekonomik gelişim alanında dünyanın ilk 3 ülkesinden biri olan İsveç’te haftaya Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde göçmen karşıtı İsveç Demokratları yüzde 25 oyla 100 yıllık sosyal demokrat iktidarı sallıyor
4.09.2018 Dünya
İsveç'te 97 araç kundaklandı
İsveç'te 97 araç kundaklandı İsveç'in çeşitli kentlerinde kimliği belirsiz kişilerce Göteborg'da 80, Stockholm'de 13, Malmö ve Helsingborg'da 4 araç olmak üzere toplam 97 araç kundaklandı.
14.08.2018 Dünya
Brüksel’de dev buluşma
Brüksel’de dev buluşma Yeni döneme hızlı başlayan Başkan Erdoğan, Azerbaycan ve KKTC’nin ardından NATO Zirvesi için Brüksel’e geçti. Büyük ilgi gösterilen Erdoğan, samimi şekilde tokalaştığı Trump’la ayak üstü sohbet etti
11.07.2018 Gündem
Emine Erdoğan Brüksel'de lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan Brüksel'de lider eşleriyle bir araya geldi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında lider eşleri için düzenlenen özel programa iştirak etti.
11.07.2018 Siyaset
Merkel: Müslümanlar da İslam da Almanya'ya ait
Merkel: Müslümanlar da İslam da Almanya'ya ait Almanya Başbakanı Merkel, "Müslümanlar da Almanya'ya ait ve böylece dinleri olan İslam da" dedi.
16.03.2018 Dünya
Trump imzayı atıyor! Savaş resmen başlayacak...
Trump imzayı atıyor! Savaş resmen başlayacak... ABD'nin 'Ticaret savaşlarını başlatacak' şeklinde yorumlanan çelik ve alüminyuma ek gümrük vergisi uygulamasına karşı çok sayıda ülke misilleme hamlesi yapmaya hazırlanırken, ABD Başkanı Donald Trump'ın bugün Türkiye saati ile 23.30'da dünyanın tepkisini çeken kararı imzalayacağı belirtildi.
8.03.2018 Ekonomi
İsveç başbakanı: Bütün cinsel ilişkiler...
İsveç başbakanı: Bütün cinsel ilişkiler... İsveç Başbakanı Stefan Löfven, sözlü veya fiziksel bir şekilde rıza gösterilmedikçe, eşler arasında da olsa, "bütün cinsel ilişki eylemlerinin tecavüz olarak sayılacağını" söyledi.
19.12.2017 Dünya
2017 Nobel ödülleri sahiplerine verildi
2017 Nobel ödülleri sahiplerine verildi İsveç'in başkenti Stockholm'de, 2017 yılı fizik, tıp, kimya, edebiyat ve ekonomi dallarındaki Nobel ödülleri törenle sahiplerine verildi.
10.12.2017 Dünya
Trump'tan Mısır ve İsveç'e taziye telefonu!
Trump'tan Mısır ve İsveç'e taziye telefonu! ABD Başkanı Donald Trump'ın, Mısır ve İsveç'te yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybedenler için Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile İsveç Başbakanı Stefan Lofven'i telefonla arayıp taziyelerini bildirdiği kaydedildi
10.04.2017 Dünya
DEAŞ sempatizanı Özbek terörist
DEAŞ sempatizanı Özbek terörist İsveç polisi, Stockholm’de 4 kişinin öldüğü kamyonlu saldırıyı düzenleyen teröristi havalimanı yakınlarında gece takibiyle yakaladı. Özbek asıllı inşaat işçisi teröristin DEAŞ sempatizanı olduğu açıklandı.
8.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Stefan Löfven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stefan löfven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.