Spider Man

Spider Man

Son dakika Spider Man haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Spider Man ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Spider Man haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spider Man

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spider man gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 spider man haberi bulunmuştur. Tüm spider man haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marvel efsanesi Stan Lee hayatını kaybettti!
Marvel efsanesi Stan Lee hayatını kaybettti! Sayısız Marvel karakterinin yaratıcısı Stan Lee, 95 yaşında hayatını kaybetti. Lee, Örümcek Adam, X-Men, Thor, Demir Adam, Hulk, Iron Man, Kara Panter ve Fantastik Dörtlü gibi dünyaca ünlü karakterleri yaratmıştı
13.11.2018 Dünya
Venom filmi gişede nasıl performans gösterdi?
Venom filmi gişede nasıl performans gösterdi? Örümcek Adam'ın ezeli düşmanı denilince akla gelen Venom'un "solo filmi" eleştirilerde yerden yere vuruldu ama gişe rakamları, farklı şeyler söylüyor!
25.10.2018 Kültür Sanat
Len Wein hayatını kaybetti!
Len Wein hayatını kaybetti! Efsane karakter 'Wolverine'in yaratıcılarından, ünlü çizgi roman yaratıcısı Len Wein, 69 yaşında hayatını kaybetti.
12.09.2017 Kültür Sanat
Iron Man’den veda sinyali
Iron Man’den veda sinyali 2008 yılından bu yana Marvel filmlerinde Tony Stark/Iron Man olarak rol alan Robert Downey Jr.’ın gelecek iki Avengers filminde hayatta kalmayabileceği ve yerini Spider Man’e bırakabileceği konuşuluyor.
4.07.2017 Magazin
'Örümcek Adam' Iron Man'de
'Örümcek Adam' Iron Man'de Iron Man 2 filminde Spider-Man'in görüldüğüne dair haberler doğru çıktı.
28.06.2017 Kültür Sanat
Örümcek Adam örümcekten korkuyormuş!
Örümcek Adam örümcekten korkuyormuş! 'Spider Man' (Örümcek Adam) serisinin yeni yıldızı Tom Holland, gerçek hayatta örümceklerden çok korktuğunu itiraf etti.
14.06.2017 Magazin
"Örümcek Adam" geri dönüyor! Fragman yayınlandı
"Örümcek Adam" geri dönüyor! Fragman yayınlandı Çizgi romandan uyarlanan süper kahraman serisinin son filmi "Örümcek Adam: Eve Dönüş" filminin resmi fragmanı yayınlandı
28.03.2017 Dünya
Captain America: Civil War yeni fragmanı yayında! - izle
Captain America: Civil War yeni fragmanı yayında! - izle 2016 yılı içerisinde en az Batman vs Superman Dawn of Justice filmi kadar merakla beklenen film Captain America: Civil War'ın Spider-Man'li ikinci fragmanı yayınlandı. Yeni Kaptan Amerika: İç Savaş fragmanı büyük ipuçları veriyor.
11.03.2016 Arşiv
Okul  telaşı başladı
Okul telaşı başladı Yaklaşık 15 milyon öğrencinin ders başı yapacağı 2007-2008 eğitim öğretim yılı öncesi velilerin alış veriş telaşı başladı.
15.08.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Spider Man ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spider man haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.