Spice Girls

Spice Girls

Son dakika spice girls haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spice girls ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spice girls haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spice Girls

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spice girls gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 spice girls haberi bulunmuştur. Tüm spice girls haberleri aşağıda listelenmiştir.
Victoria Beckham'dan itiraf: Zorbalığa uğradım, hiç arkadaşım olmadı
Victoria Beckham'dan itiraf: Zorbalığa uğradım, hiç arkadaşım olmadı Victoria Beckham, David Beckham’la olan evliliğinin ardından en çok aile yaşamıyla ve özel yaşamında çocuklarıyla geçirdiği vakitle çok daha fazla anılıyor. Eski Spice Girls üyesi, okul yıllarında zorbalığa uğradığını ve arkadaş edinmekte zorlandığını itiraf etti.
14.11.2023 Magazin
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti! Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte çiftin milyonluk malikanesiyle ilgili detaylar...
26.01.2023 Magazin
Phoenix Chi annesi Melanie Brown'un gördüğü şiddeti ilk kez anlattı!
Phoenix Chi annesi Melanie Brown'un gördüğü şiddeti ilk kez anlattı! 'Spice Girls' (Baharat Kızlar) grubunun üyelerinden müzisyen Melanie Brown'un 10 yıl evli kaldığı yapımcı Stephen Belafonte'den gördüğü şiddete tanık olan kızı Phoenix Chi Gulzar, bu konu hakkında ilk kez konuştu.
3.02.2022 Magazin
Victoria Beckham güzellik sırrını açıkladı
Victoria Beckham güzellik sırrını açıkladı Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham’ın (44) moda tasarımcısı ve eski Spice Girls müzik grubu üyesi eşi Victoria Beckham (45), The Telegraph’a verdiği röportajda güzellik sırlarını paylaştı.
16.09.2019 Magazin
İkonik grubun sergisi açıldı
İkonik grubun sergisi açıldı 1990’ların efsane grubu Spice Girls’ün sergisi, önceki gün Londra’da açıldı.
5.08.2018 Magazin
Victoria Beckham: Bazen banyoya saklanıyorum!
Victoria Beckham: Bazen banyoya saklanıyorum! Moda tasarımcısı Victoria Beckham, 4 çocuk, 1 eş ile ilgilenmenin dışında çalışabilmek için bazen banyoya saklandığını itiraf etti.
17.07.2018 Magazin
Dünyada son dakika... Ve evlendiler!
Dünyada son dakika... Ve evlendiler! Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi'nin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle evlendi. Prens Harry'e babaannesi olan İngiltere Kraliçesi Elizabeth tarafından Sussex Dükü unvanı verildi. Haberi Buckingham Sarayı duyurdu. Kraliyet ailesinin takipçileri, günler öncesinden çiftin evleneceği Windsor Kalesi yakınlarında kamp kurarken, güvenlik önlemleri en üstü seviyeye çıkarıldı.
19.05.2018 Dünya
Oturduğu yerden 15 milyon TL kazanacak!
Oturduğu yerden 15 milyon TL kazanacak! Yeniden bir araya geleceği konuşulan Spice Girls gurubuna katılmak istemeyen Victoria Beckham, grup konserlere çıkmaya başladığı takdirde şarkıların telif haklarından 3 milyon sterlin (15 milyon TL) alacak
12.03.2018 Magazin
Prensin düğününde Spice Girls sürprizi!
Prensin düğününde Spice Girls sürprizi! Geçtiğimiz ay yeniden bir araya geleceklerini açıklayan Spice Girls grubu, Prens Harry ile Meghan Markle'ın mayıs ayındaki düğününde sahneye çıkacak.
1.03.2018 Magazin
Spice Girls geri dönüyor!
Spice Girls geri dönüyor! 90'lı yıllara damgasını vuran Spice Girls (Baharat Kızlar) grubu, 50 milyon sterlinlik (270 milyon TL) dev bir anlaşmayla yeniden bir araya geliyor. Spice Girls üyelerinden Victoria Beckham, flaş haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
3.02.2018 Magazin
'Spice Girls'den yeni albüm geliyor!
'Spice Girls'den yeni albüm geliyor! 90'lı yıllarda müzik dünyasını kasıp kavuran 'Spice Girls' (Baharat Kızlar) grubunun 5 üyesinin geri döneceği bir albüm ve televizyon şovu projesi gelecek yıl hayata geçecek.
14.11.2017 Kültür Sanat
Olay itiraf: Ünlü şarkıcı ile üçlü ilişki yaşadık!
Olay itiraf: Ünlü şarkıcı ile üçlü ilişki yaşadık! Eski Playboy modeli Antonia Dorian, bir döneme damgasını vuran 'Spice Girls' üyesi Melanie Brown (Mel B) ile üçlü ilişki yaşadığını açıkladı.
11.11.2017 Magazin
Çekici olmak işimin parçası
Çekici olmak işimin parçası “Fancy” ve “Problem” parçalarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dünyaca ünlü rap şarkıcısı Avustralyalı Iggy Azalea, ilk kez konser vermek için İstanbul’da.
20.10.2017 Arşiv
Geri Horner 19 yıl sonra özür diledi!
Geri Horner 19 yıl sonra özür diledi! Geri Horner, 'Spice Girls'ten ayrılmasının üzerinden 19 yıl geçtikten sonra grubun dağılmasına neden olan kararından dolayı üzgün olduğunu söyledi.
6.06.2017 Magazin
'Dadıyı hamile bıraktı, kürtaj için 300 bin dolar verdi'
'Dadıyı hamile bıraktı, kürtaj için 300 bin dolar verdi' Melanie Brown, geçtiğimiz ay eşi Stephen Belafonte'den boşanmak için dava açtı. 41 yaşındaki şarkıcının dava dosyasında yer alan ayrıntılar şoke etti.
8.04.2017 Magazin
İyi bir şarkıcı değildim!
İyi bir şarkıcı değildim! Elle İngiltere dergisine kapak olan eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham, “Asla iyi bir şarkıcı olamayacağımı biliyordum” dedi
7.04.2017 Magazin
Mel B'yi darp ettiği ortaya çıktı!
Mel B'yi darp ettiği ortaya çıktı! 'Mel B' lakabıyla bilinen Melanie Brown'un, 10 yıllık eşi Belafonte'den şiddet gördüğü konuşuluyor.
4.04.2017 Magazin
90 gün sonra cenaze töreni düzenlenecek!
90 gün sonra cenaze töreni düzenlenecek! George Michael için ölümünden 90 gün sonra, 30 kişilik kilisede mütevazı bir cenaze töreni düzenlenecek.
20.03.2017 Magazin
'Spice Girls' kavgası!
'Spice Girls' kavgası! Efsane müzik grubu 'Spice Girls'ten Victoria Beckham, albüm hazırlığında olan eski arkadaşlarına tepki gösterdi.
17.01.2017 Magazin
Victoria Beckham’ın en büyük pişmanlığı!
Victoria Beckham’ın en büyük pişmanlığı! Modacı Victoria Beckham, en büyük pişmanlığının göğüsleri için bıçak altına yatmak olduğunu açıkladı.
12.01.2017 Magazin
Yıllar sonra geri döndüler!
Yıllar sonra geri döndüler! 1996-1998 yılları arasıda dünya müzik listelerini altüst eden 'Spice Girls' grubu, yıllar sonra bir araya geldi.
4.01.2017 Magazin
Acı tesadüf!
Acı tesadüf! Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı George Michael, 53 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Bir yılbaşı gününde hayatını kaybeden Michael’ın hayranları, sosyal medyada ünlü şarkıcının ‘Last Christmas’ (Geçen Noel) parçasını paylaşarak, bu acı tesadüfe dikkat çekti
26.12.2016 Magazin
George Michael kimdir?
George Michael kimdir? George Michael hayata gözlerini yumdu. Ölüm sebebini menajeri açıkladı. Ünlü İngiliz sanatçı George Michael'a ilişkin tüm merak edilenleri sizleri için derledik. İşte George Michael kimdir? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem
Baleye başladı
Baleye başladı Eski Spice Girls müzik grubu üyesi Victoria ve eski futbolcu David Beckham’ın kızı Harper, The Sun’ın haberine göre İngiltere Ulusal Bale okulunda bale eğitimine başladı...
21.11.2016 Magazin
Küçük ve sert göğüs dönemi
Küçük ve sert göğüs dönemi Hollywood’un ‘silikon kralı‘ diye adlandırılan ve birçok ünlüye göğüs büyütme ameliyatı yapan İngiliz plastik cerrahi uzmanı Doktor Adrian Richards, kadınların 80’li yıllarda abartılı şekilde büyük ve dik göğüsler yaptırmak için bıçak altına yattığını, 2000’li yıllardan sonra küçük ve sert göğüs operasyonlarına yöneldiklerini söyledi...
18.11.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Spice Girls ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spice girls haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.