Spam

Spam

Son dakika spam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spam gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 spam haberi bulunmuştur. Tüm spam haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp'ta artık bu da var: Dolandırıcılara karşı etkili... Ekran kilidini açmadan engelleme özelliği geldi! Nasıl yapılır?
WhatsApp'ta artık bu da var: Dolandırıcılara karşı etkili... Ekran kilidini açmadan engelleme özelliği geldi! Nasıl yapılır? WhatsApp yeni özelliğiyle ekran kilidini açmadan engelleme getirdi. Peki, nasıl açmadan spam olan mesajlar engellenir? İşte, sizin için yeni özelliğe dair detaylar!
11.02.2024 Gündem
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu?
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu? Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu? Haber sitesi adı altında spam haber yapan sitelerin yalan haberleri nedeniyle vatandaşlar Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye verip vermediğini sorgulamaya başladı.
8.11.2023 Ekonomi
WhatsApp'ta spam aramalar nasıl sessize alınır?
WhatsApp'ta spam aramalar nasıl sessize alınır? WhatsApp üzerinden spam çağrılar almaktan bıktıysanız, bu haber sizi çok sevindirecek çünkü artık bu aramaları otomatik olarak engelleyebilirsiniz.
12.07.2023 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan yeni gizlilik özellikleri: Şimdi ‘Bilinmeyen kişiler’ düşünsün
WhatsApp'tan yeni gizlilik özellikleri: Şimdi ‘Bilinmeyen kişiler’ düşünsün Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp “Bilinmeyen Kullanıcıları Sessize Alma ve Gizlilik Ayarı Kontrolü” özelliklerini duyurdu.
21.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk ile Twitter arasında kriz! “Fesih hakkımı saklı tutuyorum”
Elon Musk ile Twitter arasında kriz! “Fesih hakkımı saklı tutuyorum” Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ı kendisini platformdaki “sahte hesaplar” hakkında yeterince bilgi vermediğini ifade ederek, 44 milyar dolarlık devralma anlaşmasını feshetmekle tehdit etti.
6.06.2022 Dünya
Biden ile ilgili şoke eden iddia! 'Twitter takipçilerinin yarısı sahte'
Biden ile ilgili şoke eden iddia! 'Twitter takipçilerinin yarısı sahte' ABD merkezli bir yazılım şirketi, ABD Başkanı Joe Biden’ın Twitter hesabındaki takipçilerinin yüzde 49,3’ünün sahte olduğunu iddia etti.
18.05.2022 Dünya
Elon Musk'a Twitter şoku! 44 milyar dolara satın alması geçici olarak askıya alındı
Elon Musk'a Twitter şoku! 44 milyar dolara satın alması geçici olarak askıya alındı Dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ın Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasına ilişkin girişimi geçici olarak durduruldu. Elon Musk satın almanın geçici olarak askıya alındığını açıkladı.
13.05.2022 Ekonomi
Twitter'da radikal değişiklikler! İşte Elon Musk'ın getireceği yenilikler...
Twitter'da radikal değişiklikler! İşte Elon Musk'ın getireceği yenilikler... Twitter 'ın yeni sahibi Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın ısrarı işe yaradı. Ünlü milyarder Twitter'ın yeni sahibi oldu. Akıllarda ise 'şimdi ne olacak?' sorusu var. Musk, mikro blog platformu ile ilgili pek çok planını şimdiden açıklamış durumda. İşte Musk'ın yönetiminde Twitter'da yaşanacak radikal değişiklikler...
27.04.2022 Dünya
Elon Musk, Twitter'ı resmen satın aldı! 44 milyar dolar...
Elon Musk, Twitter'ı resmen satın aldı! 44 milyar dolar... Son dakika haberine göre; SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Anlaşma, Twitter tarafından doğrulandı.
25.04.2022 Ekonomi
Şeyma Subaşı apar topar İstanbul'a döndü, semt oturuşuyla sosyal medyayı salladı!
Şeyma Subaşı apar topar İstanbul'a döndü, semt oturuşuyla sosyal medyayı salladı! Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrılır ayrılmaz apar topar Türkiye'ye dönen Şeyma Subaşı'nın 'semt oturuşu' sosyal medyayı salladı. Genellikle bikinili pozlar paylaşan Subaşı kışa maruz kalınca da dalga konusu oldu. Şeyma Subaşı son olarak spam yediğini söyleyince hiç beklemediği yorumlar aldı.
15.03.2022 Magazin
Elektrik faturaları dolandırıcıların yeni yöntemi! Sakın tıklamayın, hesabınız boşaltılabiliyor
Elektrik faturaları dolandırıcıların yeni yöntemi! Sakın tıklamayın, hesabınız boşaltılabiliyor Sosyal medya dolandırıcılarının yeni yöntemi elektrik faturaları oldu. Bu yöntemle birçok kişinin banka ya da sosyal medya hesabına erişerek tuzağa düşürmek isteyen dolandırıcılar için Siber Güvenlik Uzmanı Osman Demircan uyarılarda bulundu. Demircan, "En önemli kriterleri gündemi kullanmak. Gelen linkler tıklandığında tüm hesabınız boşaltılabiliyor ya da sosyal medya hesabınız hack'leniyor. Linklere tıklamayın ve şikayet edin" dedi.
22.02.2022 Gündem
Elektrik faturaları ile ilgili flaş uyarı! İnanılmaz tuzak, elektrik faturalarının farkı...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş uyarı! İnanılmaz tuzak, elektrik faturalarının farkı... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika uyarısı! Pek çok kişi mağdur oldu, tuzak kuruyorlar. Sosyal medya dolandırıcılarının yeni yöntemi elektrik faturaları oldu. Bu yöntemle birçok kişinin banka ya da sosyal medya hesabına erişerek tuzağa düşürmek isteyen dolandırıcılar için Siber Güvenlik Uzmanı Osman Demircan uyarılarda bulundu. Demircan, “En önemli kriterleri gündemi kullanmak. Gelen linkler tıklandığında tüm hesabınız boşaltılabiliyor ya da sosyal medya hesabınız hack'leniyor. Linklere tıklamayın ve şikayet edin” dedi.
22.02.2022 Gündem
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar...
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar... Dünya çapında en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'la ilgili araştırma korkunç bir gerçeği ortaya koydu. BBC tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre kadınların izni olmadan paylaşılan çıplak fotoğraflarla dünya çapında şantaj ve taciz yapılıyor.
16.02.2022 Gündem
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Instagram kullanıyorsanız bu ayarları gözden geçirin
Instagram kullanıyorsanız bu ayarları gözden geçirin Sosyal medya uygulama geliştiricileri gizlilik ve güvenlik ayarlarını zaman zaman değiştirerek ya da güncelleyerek bulunmasını zorlaştırıyorlar. ESET Türkiye Ürün ve Pazarlama Müdürü Can Erginkurban, şu anki güncel hali ile Instagram’da yapılması gereken bazı önemli ayarları sıraladı.
30.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli ve milli uygulamalarla 500 binden fazla siber saldırı engellendi
Yerli ve milli uygulamalarla 500 binden fazla siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Alınan önlemler ve geliştirilen yerli ve milli uygulamalarla 1 Ekim itibarıyla bu yıl 60 bin 795 siber saldırı engellendi." dedi.
17.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Kritik siber saldırı açıklaması: 5 yılda 502 binden fazlası engellendi!
Kritik siber saldırı açıklaması: 5 yılda 502 binden fazlası engellendi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bünyesindeki uygulamalar ile siber güvenlikte ciddi önlemler aldıklarını, 5 yılda 502 bin 386 siber saldırının engellendiğini açıkladı.
17.10.2021 Gündem
Salgınla ilgili 5 binden fazla kimlik avı web sitesi tespit edildi
Salgınla ilgili 5 binden fazla kimlik avı web sitesi tespit edildi Kaspersky, salgınla ilgili 5 binden fazla kimlik avı web sitesi tespit etti.
19.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya kullananlar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız...
Sosyal medya kullananlar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız... Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, sosyal medya hesaplarının çalınmasına karşı vatandaşları uyardı.
11.08.2021 Gündem
Kullanıcıların yüzde 68'i çevrim içi dolandırıcılarla karşılaştı
Kullanıcıların yüzde 68'i çevrim içi dolandırıcılarla karşılaştı Geçen yıl Türkiye’deki kullanıcıların yüzde 68'inin çevrim içi dolandırıcılarla karşılaştığı ve dolandırıcıların yüzde 60'ının potansiyel kurbanlarını tanıyormuş gibi davrandığı belirlendi.
26.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram ve Twitter kullananlar dikkat! '48 saat içinde hesabınız silinecektir'
Instagram ve Twitter kullananlar dikkat! '48 saat içinde hesabınız silinecektir' Sosyal medya kullanıcılarını çok yakından ilgilendiriyor. Son günlerde pek çok kişiye aynı mesaj geliyor. Tıklamanız halinde hemen adli makamlara başvuru yapmanız gerekiyor. Vatandaşlar son günlerde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya. Sosyal medya platformları üzerinden dolandırıcılar tarafından gönderilen ‘telif haklarını ihlal ettiniz, linke tıklayın yoksa 48 saat içinde hesabınız silinecektir’ e-posta bildirimi veya Direct Mesajı ilk bakışta oldukça resmi görünse de işin aslında her şeyinizi kaybedebilirsiniz.
7.07.2021 Gündem
E-posta hesabı olan herkesi kapsıyor! Bütün paranız gidebilir
E-posta hesabı olan herkesi kapsıyor! Bütün paranız gidebilir Vatandaşlar son günlerde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya. Sosyal medya platformları üzerinden dolandırıcılar tarafından gönderilen ‘telif haklarını ihlal ettiniz, linke tıklayın yoksa 48 saat içinde hesabınız silinecektir’ e-posta bildirimi veya Direct Mesajı ilk bakışta oldukça resmi görünse de işin aslında her şeyinizi kaybedebilirsiniz.
6.07.2021 Gündem
Emniyet'ten işletmelere kritik uyarı!
Emniyet'ten işletmelere kritik uyarı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, dünyada her yıl milyarlarca dolar zarara yol açan "ransomware" (fidyeci yazılım) saldırılarına karşı kurumsal yapılar ile işletmelere uyarılarda bulundu.
1.06.2021 Gündem
WhatsApp’tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak?
WhatsApp’tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak? Whatsapp güncelleme uyarısı kullanıcılara gönderilmeye devam ediyor. Ocak ayında kullanıcılarına gizlilik sözleşmesini sunan Whatsapp gelen tepkiler üzerine onay tarihini 15 Mayıs'a çekmişti. Yaptığı açıklamada "hesabınızı silmeyeceğiz" diyen Whatsapp yeni açıklama geldi. Peki, Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak? Whatsapp güncelleme uyarısı ne anlama geliyor? Whatsapp sözleşmesi kabul edilmeli mi? İşte Whatsapp güncelleme ve gizlilik sözleşmesi ile ilgili detaylar...
30.05.2021 Gündem
Tam kapanmada internet ilişkin öneriler
Tam kapanmada internet ilişkin öneriler Kişisel Verileri Koruma Kurumu, Kovid-19 tedbirleri kapsamındaki tam kapanma döneminde ilginin artacağı internet ve sosyal medya kullanımında dikkat edilmesi gerekenlere ilişkin çeşitli tavsiyelerde bulundu.
30.04.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Spam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.