Soyak

Soyak

Son dakika soyak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soyak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soyak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soyak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soyak gelişmeleri de dahil olmak üzere 304 soyak haberi bulunmuştur. Tüm soyak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı PROFAM tarafından yönetilen ANKAmall AVM, Değer Katan Girişimci Kadınlar Programı’nı başlattı. Programla ile fikir aşamasında olan 40 kadına girişim yolculuğunda mentorlük eğitimi verilecek. Programa son başvuru tarihi 23 Ocak olarak belirlendi. Katılımın ücretsiz olduğu programda eğitimler 60 saat sürecek.
20.01.2023 Ekonomi
Atatürk neden benim doğum günüm 19 Mayıs demiştir? 19 Mayıs ilk ne zaman kutlandı?
Atatürk neden benim doğum günüm 19 Mayıs demiştir? 19 Mayıs ilk ne zaman kutlandı? Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadele fitilini ateşlediği 19 Mayıs 1919’un 103. Yılı kutlanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'a ayak bastığı O'nun aynı zamanda “doğum günüm” dediği gündü. Mustafa Kemal Atatürk, “Doğum Günüm” dediği 19 Mayısta düzenlenen kutlamaları yalnızca bir kere izleyebildi. Peki, Atatürk neden benim doğum günüm 19 Mayıs demiştir? 19 Mayıs ilk ne zaman kutlandı? İşte detaylar…
19.05.2022 Gündem
Eşi ile üvey kızını öldürüp, intihara kalkışmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eşi ile üvey kızını öldürüp, intihara kalkışmıştı! İstenen ceza belli oldu Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, tartıştığı eşi Hörmet Doğan (20) ve üvey kızı Yasemin Nur Soyak'ı (1,5) boğazından bıçaklayarak öldüren, aynı bıçakla kendisini de yaralayan Kaya Doğan hakkında, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. DHA’nın ulaştığı iddianamede ifadesine yer verilen Doğan'ın, “Olay günü üvey kızımı eşim, öz babasına götürmek istedi. Bu yüzden tartıştık, kendimi kaybedip, önce onları sonra da kendimi bıçakladım” dediği ortaya çıktı.
18.05.2022 Yaşam
Siyasetçilere kaset kumpası! Eski polisler...
Siyasetçilere kaset kumpası! Eski polisler... VIP dinleme davasında ceza alan, bazı siyasetçilere yönelik kaset kumpasında da yargılamaları süren iki eski polis, Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı. Tutuklanan sanıklar “Kaçmaktan vazgeçip İstanbul’a dönüyorduk” diye savunma yaptı.
14.04.2022 Gündem
Dehşet evi! Eşini ve 1.5 yaşındaki üvey kızını bıçaklayarak öldürdü
Dehşet evi! Eşini ve 1.5 yaşındaki üvey kızını bıçaklayarak öldürdü Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Kaya Doğan, tartıştığı eşi Hörmet Doğan (20) ve üvey kızı Yasemin Nur Soyak'ı (1,5) boğazından bıçaklayarak öldürdü. Aynı bıçakla kendisini yaralayan Doğan, polise cinayeti ihbar etti.
11.12.2021 Gündem
Kırmızı listedeydi, Türkiye’de görüldü! Adeta ‘voltran havyan’
Kırmızı listedeydi, Türkiye’de görüldü! Adeta ‘voltran havyan’ Elazığ'da doğada nadir görülen bir hayvana rastlandı. Kırmızı listede yer alan ve soyu tükenmek üzere olan bu türün, kulakları tavşana, vücudu fareye, ayakları ise kanguruya benziyor. Besin sıkıntısı çekmemek için kış ayı boyunca uykuda kalıyor. Toprağın altında 2-3 metre uzunluğunda oyuklar kazarak kendisini sıcaktan koruyor.
25.08.2021 Gündem
Gökhan Akkan: "Hedefim A Milli Takım'da kalıcı olmak"
Gökhan Akkan: "Hedefim A Milli Takım'da kalıcı olmak" Süper Lig'de ilk maçına 17 yaşında çıkan, U15'ten bu yana ay-yıldızlı formayı sırtında taşıyan ve Milli Takımın son kadrosunda yer alan Gökhan Akkan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Tam Saha Dergisi'ne röportaj verdi.
1.10.2018 Rizespor
Bodrum güzeli
Bodrum güzeli Ünlü iş adamı Erkut Soyak, sevgilisi Ayşe San ile birlikte Bodrum tatiline devam ediyor.
21.08.2018 Magazin
Valizler bota sığmadı
Valizler bota sığmadı Erkut Soyak’la birlikte olan Ayşe San, Bodrum tatiline başladı.
29.06.2018 Magazin
Okan Kocuk'un hedefi La Liga ve Milli Takım'ın 1 numarası
Okan Kocuk'un hedefi La Liga ve Milli Takım'ın 1 numarası Kendisini hâlâ "oyuncu adayı" olarak gören Okan Kocuk, günümüz kaleciliğinin top kurtarmanın çok ötesine geçtiğini ve devrin libero kaleciler devri olduğunu söylüyor. Oyun kurucu özelliklerine güvenen genç kaleci rotasını İspanya Ligi ve A Millî Takım'ın 1 numaralı forması olarak çiziyor.
1.05.2018 TFF 1.Lig
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı Mayıs ayındaki kongrede Aziz Yıldırım'la yarışacak olan Ali Koç, müthiş bir ekip kurmuş durumda. Koç'un listesine aldığı isimler seçimin kıran kırana geçeceğinin göstergesi.
21.02.2018 Fenerbahçe
İşte Ebru Gündeş hayranı ünlüler!
İşte Ebru Gündeş hayranı ünlüler! Hafta sonu Günay Restaurant’ta sahne alan Ebru Gündeş’i iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri dinledi.
17.01.2018 Magazin
Şanslı projeler
Şanslı projeler Kanal İstanbul’un net güzergahının açıklanmasıyla, şanslı konut projeleri de ortaya çıktı.
17.01.2018 Ekonomi
Son isteği enginardı
Son isteği enginardı Atatürk, hastalığının son günlerinde Kılıç Ali’ye doktorların niçin kendisine enginar yedirmediğini sorar. Bunun üzerine mevsimi olmayan enginar Hatay’dan sipariş edilir, ancak Atatürk o yemeği yiyemeyecektir...
29.09.2021 Gündem
Son 10 Kasım’a kadar
Son 10 Kasım’a kadar Yaşadığımız ülkeyi ve Cumhuriyet’i bize armağan eden, çağdaş yolu gösteren Ulu Önder Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde sonsuz özlem ve bağlılıkla bir kez daha anıyoruz...
29.09.2021 Gündem
Ebru Gündeş yine mest etti!
Ebru Gündeş yine mest etti! Geçtiğimiz cuma ve cumartesi gecesi Günay'da sahneye çıkan Ebru Gündeş, sahne performansıyla göz doldurdu.
7.11.2017 Kültür Sanat
Anadolu yakasında Kartal rüzgarı
Anadolu yakasında Kartal rüzgarı İstanbul Anadolu yakasında gerçekleştirilen ulaşım projeleri, Kartal’ı ön plana çıkardı. Bölgeye son 4 yılda 20 milyar dolarlık yatırım yapılırken, kentsel dönüşümün de etkisiyle 40 bin yeni konut inşa edildi
25.10.2017 Ekonomi
Kadınları doğum korkusundan kurtarmak için çalışıyorlar
Kadınları doğum korkusundan kurtarmak için çalışıyorlar Normal doğum anne adayları için korkulu bir rüya. Sezaryen doğumları azaltmak için artık birçok etkinlik düzenleniyor.
22.09.2017 Arşiv
İş dünyasının amatör balıkçıları Alaçatı’da buluşuyor
İş dünyasının amatör balıkçıları Alaçatı’da buluşuyor Bu sene 11’incisine imza atılacak Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası 5-8 Ekim tarihlerinde Alaçatı’da gerçekleştirilecek. Avrupa’nın en büyük açık deniz balıkçılık yarışması haline gelen turnuvaya; 80’e yakın tekneyle, iş ve spor camiasının önde gelen isimleri ve dünya çapından amatör balık avcılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
18.09.2017 Ekonomi
Yaz biterken ilk kez görüntülendi!
Yaz biterken ilk kez görüntülendi! İş adamı Erkut Soyak'ın sevgilisi Ayşe San, Bodrum'da çok az bilinen bir koyda demirlediği teknesinden denize girerken görüntülendi.
17.08.2017 Magazin
Hükümet devreye girdi, konut sektörü canlandı
Hükümet devreye girdi, konut sektörü canlandı Güç birliği yapıldı, hükümet devreye girdi, sektörde işler yoluna girmeye başladı. Gayrimenkulün bu yılı geçen yılın üzerinde bir rakamla kapatması bekleniyor. 2017 için de beklentiler daha da iyimser.
11.11.2016 Ekonomi
8 ilçede elektrik kesintisi
8 ilçede elektrik kesintisi Ataşehir, Çekmeköy, Kadıköy, Pendik, Sancaktepe, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine, 14 Ekim'de elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
13 Ekim'de bu ilçelere elektrik verilmeyecek
13 Ekim'de bu ilçelere elektrik verilmeyecek Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelere 13 Ekim'de elektrik verilemeyecek
11.10.2016 Yaşam
İlkokul önünde silahlı saldırı dehşeti
İlkokul önünde silahlı saldırı dehşeti Ümraniye'de bir ilköğretim okulu önünde servis sürücüsü silahlı saldırıya uğradı...
22.09.2016 Yaşam
Yerlileşemediler
Yerlileşemediler İki kişi bir akşam yemeğine 500 lira vermek istemeyen yerli turist, bayram tatilinde daha ucuz olan yurt dışı rotaları seçti. Yalnızca Yunanistan’ın Midilli Adası’na 20 bin kişi geçti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Soyak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soyak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.