Soruşturma Komisyonu

Soruşturma Komisyonu

Son dakika soruşturma komisyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soruşturma komisyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soruşturma komisyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soruşturma Komisyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soruşturma komisyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.703 soruşturma komisyonu haberi bulunmuştur. Tüm soruşturma komisyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meclis karıştı! AK Partili ve CHP'li vekiller arasında yumruklu kavga
Meclis karıştı! AK Partili ve CHP'li vekiller arasında yumruklu kavga Son dakika haberi... TBMM’de devam eden Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde tansiyon yükseldi. Görüşmelerde, AK Partili ve CHP'li vekiller arasında kavga çıktı. CNN Türk muhabiri tartışmanın yumruklaşmaya kadar gittiğini söyledi ve Meclis'te yaşanan gerginliğin detaylarını anlattı.
9.12.2021 Siyaset
DSÖ'de dünyayı ayağa kaldıran skandal! 83 kadına istismar...
DSÖ'de dünyayı ayağa kaldıran skandal! 83 kadına istismar... DSÖ, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Ebola salgını döneminde 83 cinsel istismar vakası tespit etti. Örgütün Genel Direktörü Ghebreyesus, skandala ilişkin "nihai sorumluluğu" üstlendiğini belirterek, istifa etmeyeceği mesajını verdi.
28.09.2021 Dünya
BM İnsan Hakları Konseyi'nden İsrail'e soruşturma kararı
BM İnsan Hakları Konseyi'nden İsrail'e soruşturma kararı BM İnsan Hakları Konseyi, İsrail'in insan hakları ihlallerini soruşturmak üzere acilen bağımsız uluslararası soruşturma komisyonu kurulmasını içeren kararı kabul etti.
27.05.2021 Gündem
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote etti
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote etti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine ilişkin "Sorumsuz, hukuki temeli, tarihsel dayanağı olmayan bir yaklaşımdır." ifadelerini kullandı. Çelik, 'Açıklamanın zamanlaması da açıklama gibi yanlış olmuştur. Normalleşme çalışmalarını sabote etmiştir' dedi.
27.04.2021 Siyaset
Putin muhalifi Aleksaşenko: Öldürülmekten korkuyorum
Putin muhalifi Aleksaşenko: Öldürülmekten korkuyorum ABD ve AB’nin Rusya’ya yaptırım uygulayacaklarını açıklamalarının etkisi sürüyor. Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov’un “kısasa kısas” açıklamasından sonra bugün de Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Moskova’nın ABD yaptırımlarına yanıt olarak yakında bir kara liste yayınlayacağını söyledi.
5.03.2021 Dünya
Çocuk yardımı skandalı! Hollanda Başbakan Mark Rutte istifa etti...
Çocuk yardımı skandalı! Hollanda Başbakan Mark Rutte istifa etti... Hollanda'da Başbakan Mark Rutte ve kabine üyelerinin, binlerce kişiyi maddi sıkıntılara sürükleyen çocuk yardımı skandalı nedeniyle istifa ettiği bildirildi.
15.01.2021 Dünya
Üniversitedeki taciz skandalında iğrenç detaylar!
Üniversitedeki taciz skandalında iğrenç detaylar! Ege Üniversitesi’ndeki taciz iddialarıyla ilgili okul bünyesinde kurulan komisyonların hazırladığı raporlar ortaya çıktı. Raporlarda öğrencileri taciz ettiği öne sürülen Prof. Dr. Z.E.B. adeta göklere çıkarılıyor. İddialar ise ‘Taciz değil iltifat, makul hareket, herkesin önünde yapmış’ gibi skandal ifadelerle aklanmaya çalışılıyor...
20.12.2020 Yaşam
Üniversitede istismar! Müstehcen videolar...
Üniversitede istismar! Müstehcen videolar... Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ndeki taciz iddialarına ilişkin yeni bir gelişme daha yaşandı. Öğrenciler “Okuldan ümidimizi kestik” diyerek fakülte bünyesindeki taciz soruşturmasını savcılığa taşıdı. Mağdur öğrenciler polise ve savcılığa ifade vererek yaşadıklarını anlattı.
19.12.2020 Yaşam
Üniversitedeki taciz skandalında yeni gelişme!
Üniversitedeki taciz skandalında yeni gelişme! Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ndeki hocalarının taciz ve hakaretlerine maruz kaldıklarını belirten öğrenciler, üniversite yönetimine başvurmuştu. Ardından öğrenciler seslerini sosyal medyadan duyurmuştu. Bu kez İzmir Diş Hekimleri Odası’na başvurarak hocalarından şikâyetçi oldular.
21.10.2020 Yaşam
Beyrut patlama nedeniyle "felaket bölgesi" ilan  edildi
Beyrut patlama nedeniyle "felaket bölgesi" ilan edildi Lübnan'daki Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlama nedeniyle Yüksek Savunma Konseyi, başkent Beyrut'u "felaket bölgesi" ilan etti.
4.08.2020 Dünya
İspanya eski Kralı Juan Carlos, ülkeden ayrılma kararı aldı
İspanya eski Kralı Juan Carlos, ülkeden ayrılma kararı aldı İspanya eski Kralı Juan Carlos'un, hakkında çıkan "yolsuzluk" iddialarının ardından ülkeden ayrılma kararı aldığı bildirildi.
3.08.2020 Dünya
Ukrayna'dan flaş açıklama! ABD 'çok önemli bilgiyi' paylaştı
Ukrayna'dan flaş açıklama! ABD 'çok önemli bilgiyi' paylaştı Ukrayna Dışişleri Bakanı Vadym Prystaiko, ABD'nin düşen Ukrayna uçağı ile ilgili, "çok önemli veriyi" Ukrayna ile paylaştığını duyurdu.
10.01.2020 Dünya
Dışişleri Bakanlığı: Uluslararası Af Örgütünün iddialarını reddediyoruz
Dışişleri Bakanlığı: Uluslararası Af Örgütünün iddialarını reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Uluslararası Af Örgütü’nün Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin raporundaki mesnetsiz iddiaları bütünüyle reddediyoruz" denildi.
20.10.2019 Gündem
Türkiye dahil 50'den fazla ülkeden Hindistan'a çağrı
Türkiye dahil 50'den fazla ülkeden Hindistan'a çağrı BM'de Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 50'den fazla ülke, Cammu Keşmir'deki insan hakları ihlallerini durdurması için Hindistan'a çağrıda bulundu.
10.09.2019 Dünya
Yeni Zelanda'daki terör saldırısını Kraliyet Komisyonu araştıracak
Yeni Zelanda'daki terör saldırısını Kraliyet Komisyonu araştıracak Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, Christchurch kentindeki 50 kişinin hayatını kaybettiği, 50 kişinde yaralandığı terör saldırısının araştırılması için Kraliyet Soruşturma Komisyonu kurulduğunu açıkladı.
25.03.2019 Dünya
Son dakika... BM duyurdu: YPG/PKK kadın ve çocukları alıkoyuyor!
Son dakika... BM duyurdu: YPG/PKK kadın ve çocukları alıkoyuyor! BM Suriye raporunda "(Rejim güçleri İdlib'de) Silahsızlanma bölgesi kurulmasına rağmen aralarında kadın ve çoçukların bulunduğu pek çok sivili öldürdü" ifadelerine yer verildi.
28.02.2019 Dünya
Son dakika... İsrail'e şok! BM duyurdu...
Son dakika... İsrail'e şok! BM duyurdu... Birleşmiş Milletler (BM) 2018 Gazze Protestoları Bağımsız Soruşturma Komisyonu, İsrail askerlerinin, abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında geçen yıl düzenlenen barışçıl "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerindeki ihlallerinin savaş suçu ve insanlığa karşı suçlar kapsamına girebileceğini duyurdu.
28.02.2019 Dünya
İçtüzük değişiklik teklifi kabul edildi
İçtüzük değişiklik teklifi kabul edildi AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın, TBMM İçtüzüğünde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
9.10.2018 Gündem
'Tek umudumuz Türkiye!' İki aydır toprak kazıyorlar...
'Tek umudumuz Türkiye!' İki aydır toprak kazıyorlar... Reuters haber ajansı İdlib'de sivillerin Suriye hükümetinin olası askeri harekâtı öncesinde gıda va sığınak hazırlığı yaptığını ve harekâtı engellemesi için Türkiye'ye umut bağladıklarını yazdı.
6.09.2018 Dünya
Fransa’da Benalla krizi büyüyor
Fransa’da Benalla krizi büyüyor Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Güvenlik Sorumlusu olarak görevlendirdiği Alexandre Benalla’nın ortaya çıkan skandal 1 Mayıs görüntülerinden sonra, Benalla’ya kimseye verilmeyen ayrıcalıklar sağlandığı öğrenildi.
21.07.2018 Dünya
Herkesi FETÖ’cü diye ihbar eden akademisyen kendisi FETÖ’cü çıktı
Herkesi FETÖ’cü diye ihbar eden akademisyen kendisi FETÖ’cü çıktı Adnan Menderes Üniversitesi’nde görev yapan ve birçok kişiyi FETÖ’cü diye ihbarda bulunduğu belirtilen bir profesör 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edildi. Aynı kararnamede ADÜ’den toplam 2 akademisyenin ihraç edildiği belirtildi.
9.07.2018 Gündem
BM: Venezuela polisi yüzlerce insanı öldürdü
BM: Venezuela polisi yüzlerce insanı öldürdü Büyük ekonomik kriz ve siyasi çalkantıyla boğuşan Güney Amerika ülkesinin değerlendirildiği raporda, Caracas yönetiminin cinayet işlediği, işkence yaptığı, keyfi tutuklamalara imza attığı belirtildi.
22.06.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres’le telefonda görüştü.
18.05.2018 Gündem
BM'nin Gazze kararına İsrail'den tepki
BM'nin Gazze kararına İsrail'den tepki Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi, İsrail'in Filistinli sivillere "gelişigüzel" ve "orantısız" güç kullanmasını kınayan ve Gazze sınırındaki olayların araştırılması için Konsey tarafından bağımsız bir soruşturma komisyonu kurulmasını öngören tasarıyı kabul etmesi Filistin tarafından memnuniyetle karşılanırken, İsrail tarafından karar tepkiye neden oldu.
18.05.2018 Gündem
BM'den flaş karar! Kabul etti
BM'den flaş karar! Kabul etti BM İnsan Hakları Konseyi İsrail'i kınayarak, Gazze'deki olayları araştırmak için bağımsız bir soruşturma komisyonu kurulmasını kabul etti.
18.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Soruşturma Komisyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soruşturma komisyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.