Sooronbay Ceenbekov

Sooronbay Ceenbekov

Son dakika Sooronbay Ceenbekov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sooronbay Ceenbekov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sooronbay Ceenbekov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sooronbay Ceenbekov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sooronbay ceenbekov gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 sooronbay ceenbekov haberi bulunmuştur. Tüm sooronbay ceenbekov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırgızistan Cumhurbaşkanı istifa etti
Kırgızistan Cumhurbaşkanı istifa etti Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov görevinden istifa etme kararı aldığını bildirdi.
15.10.2020 Dünya
Kırgızistan'da OHAL ilan edildi!
Kırgızistan'da OHAL ilan edildi! Kırgızistan'da yaşanan siyasi kriz giderek büyüyor. Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov başkent Bişkek'te OHAL ilan etti. Cumhurbaşkanı Ceenbekov başkent Bişkek'e ordu birliklerinin konuşlanmasını emretti. Dakikalar sonra ise başkent sokaklarından silah sesleri duyuldu.
9.10.2020 Gündem
Kırgızistan Cumhurbaşkanı’ndan istifa sinyali
Kırgızistan Cumhurbaşkanı’ndan istifa sinyali Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, son dönemlerde ülkede yaşanan siyasi krize ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Ülke hukuki zemine oturur oturmaz, cumhurbaşkanlığı görevinden ayrılmaya hazırım" dedi.
9.10.2020 Dünya
Kırgızistan'da Başbakan ve Meclis Başkanı istifa etti
Kırgızistan'da Başbakan ve Meclis Başkanı istifa etti Kırgızistan'da seçim sonuçlarını kabul etmeyen muhaliflerin kamu kurumlarını işgali sürerken, Meclis Başkanı Dastanbek Cumabekov ve Başbakan Kubatbek Boronov istifa etti.
6.10.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov ile görüştü.
24.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan Cumhurbaşkanı ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan Cumhurbaşkanı ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
6.07.2020 Gündem
Kırgızistan'da hükümetin istifası kabul edildi
Kırgızistan'da hükümetin istifası kabul edildi Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, Başbakan Muhammedkalıy Abılgaziyev'in istifasını kabul etti.
16.06.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ceenbekov ile  telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ceenbekov ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
11.02.2020 Siyaset
Türk Konseyi Liderler Zirvesi ortak bildirisinde Barış Pınarı Harekatı mesajı
Türk Konseyi Liderler Zirvesi ortak bildirisinde Barış Pınarı Harekatı mesajı Azerbaycan'da düzenlenen Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) Devlet Başkanları 7. Zirvesi sonuç bildirgesinde, Barış Pınarı Harekatı'na destek kararı yer aldı.
15.10.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'kısa zamanda' dedi ve dünyaya duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'kısa zamanda' dedi ve dünyaya duyurdu! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin, "Bu sabah itibarıyla yaklaşık bin kilometrekarelik alanı bölücü terör örgütünün işgalinden kurtardık. İnşallah kısa zamanda Münbiç'ten Irak sınırımıza kadar olan bölgeyi güvenli hale getirip ilk etapta 1 milyon daha sonra 2 milyon Suriyeli sığınmacının evlerine kendi tercihleriyle dönmelerini temin edeceğiz." dedi.
15.10.2019 Siyaset
Dünya liderleri minibüste!
Dünya liderleri minibüste! Avrasya Ekonomik Birliği (AEB) Yüksek Konseyi toplantısına katılmak üzere Erivan'da bulunan Rusya, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova Devlet Başkanları, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın özçekimi için poz verdi.
2.10.2019 Dünya
Atambayev'in evine ikinci operasyon
Atambayev'in evine ikinci operasyon Kırgızistan'da güvenlik güçleri, eski Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in tutuklanması amacıyla evine ikinci kez operasyon düzenledi. Yapılan operasyonun ardından Kırgızistan eski Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.
8.08.2019 Dünya
Eski Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambayev'in evine polis operasyonu
Eski Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atambayev'in evine polis operasyonu Eski Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in tutuklanması için evine güvenlik güçleri tarafından operasyon düzenlendi.
7.08.2019 Dünya
Türk dünyasının stratejik çatı kuruluşu: Türk Keneşi
Türk dünyasının stratejik çatı kuruluşu: Türk Keneşi Türk dünyasının çatı kuruluşu niteliğindeki Türk Keneşi (Konseyi), üye ülkelerin yanı sıra Türk dünyasının ve bölgedeki ülkelerin iş birliğini artırmayı amaçlıyor.
30.07.2019 Gündem
"Türkiye kardeş ve dost bir ülkedir"
"Türkiye kardeş ve dost bir ülkedir" Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, Türkiye'nin Kırgızistan için kardeş ve dost bir ülke olduğunu ifade etti.
23.07.2019 Dünya
Liderler buluşuyor! Erdoğan, Putin, Cinping...
Liderler buluşuyor! Erdoğan, Putin, Cinping... Orta Asya ülkesinde yarın başlayacak zirveye başta Türkiye, Rusya ve Çin olmak üzere 13 ülkenin devlet ve hükümet başkanları katılıyor.
14.06.2019 Dünya
Vladimir Putin'den 4 liderle telefon görüşmesi!
Vladimir Putin'den 4 liderle telefon görüşmesi! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Belarus devlet başkanlarıyla telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
16.11.2018 Dünya
Erdoğan'dan ikili görüşmeler
Erdoğan'dan ikili görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve İstanbul Havalimanı açılışı için Türkiye'ye gelen Sırbistan, Pakistan ve Kırgızistan cumhurbaşkanlarıyla görüştü.
29.10.2018 Siyaset
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu Tamamlandığında 6 bağımsız pisti, 500 uçak kapasitesi ve yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük ve en modern havalimanı olacak yeni havalimanı açılış töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni havalimanına "İstanbul" adının verildiğini belirterek, "Paha biçilmez bu şehre yaptığımız böylesine bu büyük eser, işte bunun için adını İstanbul verdik. Hayırlı olsun." dedi.
29.10.2018 Gündem
Kırgızistan’a 130 kişilik FETÖ listesi
Kırgızistan’a 130 kişilik FETÖ listesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kırgızistan ziyaretinde Türk heyeti, bu ülkedeki 13 FETÖ’cünün öncelikli iadesini istedi.
5.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan'da...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan'da... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan'da, Türk Konseyi 6. Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Pazartesi günü Türk Konseyi'ne katılarak önemli kararlar alacağız' dedi" demişti.
3.09.2018 Siyaset
‘FETÖ size de aynısını yapar’
‘FETÖ size de aynısını yapar’ Kırgızistan ziyaretinde FETÖ konusunda uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz’da bize darbe yapanlar Allah göstermesin yarın aynı şeyi burada da yaparlar. Bunlar haindir, bunlar alçaktır” dedi
2.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Dünya Göçebe Oyunları'nın açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Dünya Göçebe Oyunları'nın açılış törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan temasları kapsamında Dünya Göçebe Oyunları’nın açılış törenine katıldı.
2.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmam Serahsi Camisi'nin açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmam Serahsi Camisi'nin açılışını yaptı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aramıza fitne sokmaya çalışan FETÖ ve benzeri terör örgütlerine karşı her daim uyanık olmamız gerektiğini vurguluyorum" dedi.
2.09.2018 Dünya
Kırgızistan Cumhurbaşkanı'ndan Türk iş adamlarına  yatırım çağrısı
Kırgızistan Cumhurbaşkanı'ndan Türk iş adamlarına yatırım çağrısı Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov,"Türk iş adamlarını Kırgızistan’a hafif sanayi ve turizm sektörüne davet ediyoruz. Türkiye'ye ekolojik tarım ürünleri ihraç etme arzusundayız” dedi.
2.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sooronbay Ceenbekov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sooronbay ceenbekov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.