Son Paylaşım

Son Paylaşım

Son dakika son paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.309 son paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm son paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nesrin Cavadzade fit haliyle plajı kasıp kavurdu
Nesrin Cavadzade fit haliyle plajı kasıp kavurdu Son olarak 'Üç Kuruş' dizisiyle ekranlarda olan Nesrin Cavadzade, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulmuştu. Özellikle meslektaşı Gökhan Alkan ile olan ilişkisiyle bir dönem gündemden düşmeyen oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.
20.06.2023 Magazin
Cansel Çördük son paylaşımıyla olay yarattı! "Eski haline dönüyorsun"
Cansel Çördük son paylaşımıyla olay yarattı! "Eski haline dönüyorsun" Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimiyle adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son pozunu paylaşınca "Eski haline dönüyorsun" yorumları aldı.
22.05.2023 Magazin
Madonna ağlattı! O ayrıntı yürek yaktı
Madonna ağlattı! O ayrıntı yürek yaktı Madonna çocuk yaşta iken kanserden kaybettiği annesini bir paylaşımla sosyal medya hesabında andı. Dünyaca ünlü şarkıcı, o yıllarda çok fakir olduklarını söylerken sevenleriyle paylaştı ayrıntı yürekleri yaktı.
26.04.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade: Maalesef  Atatürk Oto Sanayi'ye götürmüşler
Nesrin Cavadzade: Maalesef Atatürk Oto Sanayi'ye götürmüşler Arnavutköy’de oturduğu apartmanın içinde 15 kediyi beslediği için kendisini şikayet eden komşusuyla kavga ettiği iddia edilen Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. "Hayvan sevmeyen insan da sevmez" diyen oyuncu, merak konusu olan olayın detaylarını anlattı.
20.04.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade: Artık sürekli endişe duyuyorum
Nesrin Cavadzade: Artık sürekli endişe duyuyorum Geçtiğimiz sene bir mücevher markasının yüzü olan oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Mücevher Fuarı'nda görüntülendi. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, 6 Şubat'ta Türkiye'ye felaketi yaşatan 7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremle ilgili konuşarak; sürekli endişe duyduğunu belirtti.
18.03.2023 Magazin
Tuğba Özay son paylaşımıyla yürekleri sızlattı! 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı'
Tuğba Özay son paylaşımıyla yürekleri sızlattı! 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı' Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından afet bölgesine gönüllü olarak yardıma giden ünlü manken Tuğba Özay Hatay sık sık paylaşımda bulunuyor. Özay'ın yaptığı son paylaşım yine yürekleri sızlattı. Küçük bir kız ile fotoğrafını paylaşan ünlü mankenin 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı' sözleri yürekleri yaktı.
25.02.2023 Magazin
Mehmet Yalçınkaya son paylaşımıyla dikkat çekti!
Mehmet Yalçınkaya son paylaşımıyla dikkat çekti! 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Felaketin ardından Mehmet Yalçınkaya günlerdir sahra mutfağında canla başla çalışıyordu. Ünlü şef son paylaşımıyla dikkat çekti.
17.02.2023 Magazin
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi Muğla'nın Milas ilçesinde müzisyen Hakan Yelbiz'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Yelbiz yaşamını yitirdi, araçta bulunan Sabine Ayper Yelbiz de yaralandı.
10.01.2023 Magazin
Kazada yeni gelişme!  Tam kusurlu bulundu
Kazada yeni gelişme! Tam kusurlu bulundu Amasya’da turnede olan “Baş Belası” oyunu ekibini taşıyan minibüsün TIR'A çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Hastanedeki tedavisi devam eden oyuncu Ceyhun Fersoy, kaybettiği dostu Tolga Güleryüz'e Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarla veda etti. Tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu kazada hayatını kaybetti. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Deveci'nin hastaneden ilk görüntüleri de geldi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz (33), Burak Topçu (42) ve Özgür Karataş'ın (32) hayatını kaybettiği kazada; TIR'a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş'ın (28), tespit tutanağına göre, 8'de 8 kusurlu olduğu ortaya çıktı. DHA'nın ulaştığı savcılık ifadesinde ise tutuklu Bektaş'ın, "110-120 gibi hızla gidiyordum. TIR aniden önüme kırınca kaza oldu. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.
22.11.2022 Magazin
Saba Tümer son paylaşımıyla hayran bıraktı!
Saba Tümer son paylaşımıyla hayran bıraktı! Kahkahasıyla ayrı bir ün kazanan Saba Tümer, bu yaz tatil keyfiyle magazin gündeminde sık sık yer aldı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tümer, son pozuyla hayran bıraktı.
12.09.2022 Magazin
Melike İpek Yalova yatarak poz verdi, sosyal medya yıkıldı
Melike İpek Yalova yatarak poz verdi, sosyal medya yıkıldı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Müjgan rolü ve Mahkum dizisinde Büge rolünü ile gönüllerde taht kuran güzel oyuncu Melike İpek Yalova’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara beğeni ve yorum yağıyor. Melike İpek Yalova’nın yaptığı son paylaşım ise takipçilerinden tam not aldı.
27.08.2022 Magazin
Mine Tugay son pozlarıyla olay yarattı! 'Sen nasıl bir kadınsın'
Mine Tugay son pozlarıyla olay yarattı! 'Sen nasıl bir kadınsın' Son zamanlarda ekranlardan uzak olan Mine Tugay sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay, bu kez göğüs dekolteli pozlarıyla gündem oldu. Tugay için, "Nasıl bir kadınsın" tarzında yorumlar geldi.
9.08.2022 Magazin
Cansel Çördük son paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Cansel Çördük son paylaşımıyla adından söz ettirdi! Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimiyle adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son paylaşımında kasığına kadar uzanan dekoltesiyle kendine hayran bıraktı.
20.07.2022 Magazin
Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla gündemde! Kırmızılar içinde...
Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla gündemde! Kırmızılar içinde... Son olarak 'Üç Kuruş' dizisiyle ekranlarda olan Nesrin Cavadzade, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulmuştu. Özellikle meslektaşı Gökhan Alkan ile olan ilişkisiyle bir dönem gündemden düşmeyen oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.
20.06.2023 Magazin
Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi!
Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi! YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan'dan güzel haber geldi. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Can Maxim Mutaf'ın evlilik teklifini kabul ettiğini duyuran Duygu Özaslan, muradına erdi. Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile hayranlarına sürpriz yapan Duygu Özaslan Paris'de evlendiğini duyurdu. Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile Duygu Özaslan'ın nikah fotoğraflarına beğeni yağdı. İşte 2 milyon takipçisi bulunan fenomen Duygu Özaslan'ın gelinliği ve çiftin romantik düğün fotoğrafları...
14.06.2022 Magazin
Gülşen cesur havuz pozuyla yine adından söz ettirdi!
Gülşen cesur havuz pozuyla yine adından söz ettirdi! Gülşen, sahnede giydiği cesur kıyafetlerle magazin gündeminden düşmüyor.Yıldız isim, son paylaşımıyla takipçilerini büyüledi. Bikinisiyle cesur pozunu sergileyen Gülşen, beğeni yağmuruna tutuldu.
18.05.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'dan Miami pozları!
Şeyma Subaşı'dan Miami pozları! Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile yine adından söz ettirmeyi başardı.
6.03.2022 Magazin
Yasmin Erbil paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Yasmin Erbil paylaşımıyla adından söz ettirdi! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan genç oyuncu, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi.
28.01.2022 Magazin
Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında?
Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında? Şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler ilişkisinden yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Hadise'nin son paylaşımı ise evlilik yorumlarının yapılmasına neden oldu. Hadise'nin paylaştığı videoda parmağındaki tek taş ve 'bizim hikayemiz şimdi başlıyor' notu dikkat çekti. Bu paylaşımın ardından magazin takipçileri Mehmet Dinçerler'i merak ediyor. Peki, Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor? Hadise Mehmet Dinçerler evleniyor mu? İşte Mehmet Dinçerler ile ilgili merak edilenler...
21.01.2022 Magazin
Şengül Öğretmen'in ölümüne ilişkin üst mahkemeden müebbet kararı
Şengül Öğretmen'in ölümüne ilişkin üst mahkemeden müebbet kararı İstanbul Beyoğlu'nda 4 Mayıs 2017'de kaldığı evin penceresinden düşerek ölen öğretmen Şengül Karaca'yı iterek ölümüne sebep olduğu iddiasıyla beraatine karar verilen birlikte yaşadığı sevgilisi sanık Hasan Aydın hakkında üst mahkemede görülen davada, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemeye tutuksuz gelen sanık Aydın'ın tutuklanmasına da karar verildi.
4.10.2021 Gündem
Uçaktan düşen Afgan’ın kimliği belli oldu! Son mesajı yürek burktu
Uçaktan düşen Afgan’ın kimliği belli oldu! Son mesajı yürek burktu Tüm dünya Taliban’ın yönetimini ele geçirdiği Afganistan’dan gelen son dakika haberlerine kilitlenmiş durumda. Kabil Havalimanı'nda ABD'ye ait tahliye uçağının iniş takımlarına binerek kaçmaya çalışırken yere düşerek ölenlerin görüntüleri adeta kan dondurdu. Dünyanın konuştuğu yürek burkan görüntülerdeki bir kişinin kimliği belli oldu. Hayatını kaybeden tanınmış ismin sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise dikkat çekti.
19.08.2021 Dünya
Burak Deniz'den Didem Soydan paylaşımı!
Burak Deniz'den Didem Soydan paylaşımı! Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz'den şaşırtan bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu Instagram hesabından bir süredir aşk yaşadığı manken sevgilisi Didem Soydan’ın fotoğrafını paylaştı.
25.04.2021 Magazin
Mario Lemina elden kaçtı! Galatasaray ve Beşiktaş'a kötü haber..
Mario Lemina elden kaçtı! Galatasaray ve Beşiktaş'a kötü haber.. Mario Lemina transferinde son dakika gelişmesi. Geçtiğimiz sezonu Galatasaray 'da geçiren ve forma giydiği dönemde performans açısından beğenilse de, sakatlıklar sebebiyle sık sık takımı yalnız bırakan Mario Lemina'nın yeni takımı belli oluyor.
27.08.2020 Galatasaray
Göksel'den deprem paylaşımı: Fena sallandık!
Göksel'den deprem paylaşımı: Fena sallandık! Şarkıcı Göksel, sosyal medya hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla takipçilerine gündelik hayatında neler yaptığını gösteriyor.
29.06.2020 Magazin
Onur Recep Kıvrak'tan 2010-2011 sezonu paylaşımı!
Onur Recep Kıvrak'tan 2010-2011 sezonu paylaşımı! Trabzonspor ile sözleşmesini feshedip futbolu bırakma kararı alan Onur Recep Kıvrak'ın paylaşımı dikkat çekti.
6.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Son Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.