Son Haberler

Son Haberler

Son dakika son haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.415 son haberler haberi bulunmuştur. Tüm son haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Volkswagen Golf bunu ilk kez yaptı; 2024 Golf fiyatıyla sonunda beklenen oldu
Volkswagen Golf bunu ilk kez yaptı; 2024 Golf fiyatıyla sonunda beklenen oldu Volkswagen Golf Mart 2024 fiyatıyla uzun zamandır beklenen hareketini yaptı. İşte son haberler.
18.03.2024 Gündem
Simge Sağın: Yeni şarkılarımla yerden yere vuracağım
Simge Sağın: Yeni şarkılarımla yerden yere vuracağım Sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği, Dream Türk’ün sevilen müzik ve magazin programı 50 Fifty, 6 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümünde Simge Sağın’ın son klibinin kamera arkasını ekrana getiriyor.
5.04.2023 Magazin
Ukrayna'da teslim olan Rus askerlerinin korkunç sonu! Dünyayı şok eden görüntüler...
Ukrayna'da teslim olan Rus askerlerinin korkunç sonu! Dünyayı şok eden görüntüler... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş tüm şiddetiyle devam ediyor. Tüm dünyanın gözü Rusya'nın işlediği savaş suçlarına odaklanmışken gelen son haberler dikkatleri Ukrayna ordusna çevirdi. Rus güçlerinin Ukraynalı sivilleri ve askerleri işkence ederek öldürdüğü iddia edilmiş, dünya lideri Rusya'yı kınamıştı. Ancak sosyal medyada yayılan yeni bir video, savaştaki rüzgarın yönünü değiştirdi.
23.11.2022 Dünya
EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek?
EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile çalışmalar devam ediyor. TBMM’nin yeni yasama yılı çalışmalarına başlarken gözler uzun süredir beklenen EYT düzenlemesine çevrildi. Siyasilerden EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da EYT düzenlemesi üzerinde çalışırken kamuoyu tarafından EYT yasasının son şeklinin nasıl olacağı merak ediliyor. Peki, EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? EYT ne zaman çıkacak? EYT şartları nelerdir 2022? İşte EYT ile ilgili son haberler ve merak edilenler…
5.10.2022 Çalışma Hayatı
EYT’de son durum ne? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? Meclis ne zaman açılıyor?
EYT’de son durum ne? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? Meclis ne zaman açılıyor? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı EYT düzenlemesi için çalışmalarına devam ediyor. Gözler Meclis’in açılacağı tarihe çevrilirken Bakan Vedat Bilgin de EYT ‘nin MECLİS’e geleceği tarihi duyurdu. Peki, EYT’de son durum ne? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? Meclis ne zaman açılıyor? İşte detaylar…
6.09.2022 Emekli
Zelenskiy: Ruslar, zayıf olduğumuz yerlerden saldırabilir
Zelenskiy: Ruslar, zayıf olduğumuz yerlerden saldırabilir Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusunun bazı yerlerden çıkartıldığını söylerken Rusların taktik gereği kendilerinin zayıf olduğu noktalardan saldırabileceğini söyledi.
1.04.2022 Dünya
Rus askerlerinin ses kaydını Ukrayna Gizli Servisi ele geçirdi: Köpek eti yiyoruz...
Rus askerlerinin ses kaydını Ukrayna Gizli Servisi ele geçirdi: Köpek eti yiyoruz... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaştan şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Kiev Gizli Servisi SBU, dehşete düşüren ses kaydını resmi Twitter hesabından yayınladı. Dinleyenler ailesiyle konuşan Rus askerinin anlattıklarını duyunca öfkeden deliye döndü.
31.03.2022 Dünya
Doğal gazda ruble dönemi! Rusya dünyaya duyurdu
Doğal gazda ruble dönemi! Rusya dünyaya duyurdu Rus gazının dost olmayan ülkelere ruble ile satışına ilişkin kararnameyi imzalayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu ülkelerin ödeme şartlarını kabul etmemesi durumunda doğal sözleşmelerinin durdurulacağını söyledi.
31.03.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'da sivillere mayınlı tuzak! Tehlikeli anlar böyle görüntülendi
Rusya'dan Ukrayna'da sivillere mayınlı tuzak! Tehlikeli anlar böyle görüntülendi Ukrayna’da yollara döşenen mayınlar büyük tehlike saçarken bazı araçların sürücüleri korkusuzca araçlarıyla mayınların üzerinden geçti.
31.03.2022 Dünya
Odessa'da hava saldırıları nedeniyle siren sesleri yeniden çaldı
Odessa'da hava saldırıları nedeniyle siren sesleri yeniden çaldı Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'nın liman kenti Odessa'da hava saldırıları nedeniyle sirenlerin yeniden çalmasının ardından bölge halkı sığınaklara indi.
31.03.2022 Dünya
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması: Ev sahipliği için teşekkür ederim
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması: Ev sahipliği için teşekkür ederim Rusya Ukrayna arasında İstanbul Dolmabahçe'de gerçekleştirilen tarih zirvenin ardından heyetlerden olumlu açıklamalar gelmişti. Rusya Kiev ve Çernigiv'den çekileceğini belirtirken Ukraynalı heyetten ise "Rus birliklerinin 23 Şubat öncesi pozisyona çekilmesi halinde referanduma gidebiliriz" açıklamaları gelmişti. Tarihi zirve sonrası NATO'dan açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: "Türkiye'ye Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelere ev sahipliği için teşekkür ederim" dedi.
31.03.2022 Dünya
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme!
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine ilişkin 26 sanığın yargılandığı davada duruşma savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Mütalaada, dosyanın sürüncemede kaldığı belirtilerek yargılamanın durdurulması ve dosyanın Suudi Arabistan’a gönderilmesi talep edildi.
31.03.2022 Gündem
Ukrayna'yı işgal eden Rusya’ya ‘doğal gazı keseriz’ dedi, Avrupa panikte...
Ukrayna'yı işgal eden Rusya’ya ‘doğal gazı keseriz’ dedi, Avrupa panikte... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, yaklaşık bir hafta önce "Dost olmayan ülkelere doğal gaz satışı ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz" açıklamasında bulunması, ardından da Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un, Avrupa'nın rubleyle ödemeyi reddetmesi halinde "Rus doğal gazını ücretsiz temin etmeyeceklerini" demesi, Avrupa ülkelerinde paniğe neden oldu. Nitekim gaz rezervleri giderek azalan Almanya'nın ardından Yunanistan da, "erken uyarı" durumuna geçti.
31.03.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşından son haberler... Zelenski dünyaya duyurdu: İşte tarihin akışını değiştiren hata!
Ukrayna-Rusya savaşından son haberler... Zelenski dünyaya duyurdu: İşte tarihin akışını değiştiren hata! Ukrayna-Rusya savaşında 36. güne girildi. İstanbul'daki tarihi zirveden sonrada savaş bölgesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski tarihin seyrini değiştirebilecek bir hataya imza atıldığını duyurdu. Beyaz Saray, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rus ordusuna dair aldıkları istihbaratı açıkladı. Polonya ile Rusya arasındaki diplomatik gerilim tırmanıyor. Ukraynalı müzakereci David Arakhamia yeni toplantının tarihini açıklarken İngiltere'den çok konuşulacak bir iddia geldi. İngiliz Elektronik İstihbarat Kurumu (GCHQ) Rus ordusunun içinde bulunduğu durumu açıkladı. GCHQ Başkanı Jeremy Fleming, 'Rus askerleri kendi uçaklarını düşürdü ve emirlere uymayı reddetti' dedi
31.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde iki ülke arasındaki savaş giderek şiddetleniyor, can kayıpları katlanarak artıyor. Gerilim sahalara olduğu gibi internet ortamına da yansıdı. Zelenski'nin Ukrayna'da devlet televizyonunda ülkeye teslim olma çağrısı yapması şok etkisi yarattı. Ülkede kısa süreli paniğe neden olan video mesajın, bir siber saldırı olduğu ortaya çıktı.
17.03.2022 Dünya
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
EYT çıkacak mı? EYT Meclis’e ne zaman gelecek? EYT’de son gelişmeler!
EYT çıkacak mı? EYT Meclis’e ne zaman gelecek? EYT’de son gelişmeler! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son gelişmeler dikkatle takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla birlikte hız kazanan EYT ile ilgili çalışma Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın gündeminde. Milyonlarca kişinin beklediği EYT düzenlemesiyle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Peki, EYT çıkacak mı? EYT Meclis’e ne zaman gelecek? EYT nedir, kimleri kapsıyor? EYT ile ilgili son haberler ve Bakan Bilgin’in açıklamaları…
9.01.2022 Emekli
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar...
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar... Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Yeni varyant Omikron’un etkisiyle vakaların tırmanması sonrası okullarda uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceği yeniden gündeme geldi. YÖK uzaktan eğitim kararını üniversitelere bıraktı. Birçok üniversite bu süreçte çevirimiçi eğitime geçti. Final tarihlerinin gelmesi ile de sınavlar ile ilgili karar verildi. Bazı üniversitede finaller de online olarak yapılacak. Bazı üniversitelerde ise dersler uzaktan yapılırken sınavlar yüz yüze yapılacak. Öte yandan MEB tarafından yapılan açıklamalarda ilköğretim ve lise öğrencileri için uzaktan eğitime geçişin söz konusu olmadığı vurgulandı.
9.01.2022 Eğitim
Yargı dizisi hayranlarını üzecek haber! Pınar Deniz ayrılıyor mu?
Yargı dizisi hayranlarını üzecek haber! Pınar Deniz ayrılıyor mu? Yargı dizisi bu sezon ekrana gelen en heyecan verici dizilerden biri olarak yerini aldı. Yargı dizisi hakkında gelen son haberler, dizinin hayranlarını çok üzecek. Yargı’nın Avukat Ceylin’i Pınar Deniz’e uluslararası bir dijital platformdan teklif aldığı ve bu nedenle dizinin final yapacağı öne sürüldü.
23.12.2021 Magazin
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş karar! İndirim geliyor, benzinde...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş karar! İndirim geliyor, benzinde... Benzin ile ilgili son dakika kararı! Yapılan zamların ardından bu kez indirim haberi geldi. Benzine 25 kuruşluk indirim yapılacak. İndirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Motorin ve LPG için ise henüz yeni bir fiyat değişikliği beklenmiyor.
27.10.2021 Ekonomi
Bugün Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı?  EDHO yeni bölüm var mı? EDHO yeni bölüm fragmanı!
Bugün Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? EDHO yeni bölüm var mı? EDHO yeni bölüm fragmanı! Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) heyecan dolu bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Her bölümü aksiyon dolu sahneleriyle ekranlarda fırtına estiren EDHO'nun bugün yayınlanığp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Bilindiği gibi bazı dizilerde daha önce koronavirüs nedeniyle setlere ara verilmiş, oyuncular bir süre karantinada kalmıştı. Fenomen dizinin takipçileri de 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? EDHO yeni bölüm var mı?' sorularını sıklıkla araştırıyor. İşte EDHO ile ilgili son haberler ve yeni bölüm fragmanı!
18.05.2021 Gündem
Derbi öncesi flaş Luiz Gustavo ve Gedson Fernandes gelişmesi
Derbi öncesi flaş Luiz Gustavo ve Gedson Fernandes gelişmesi Dün Hatayspor maçında sakatlanan Luiz Gustavo Galatasaray maçında sahada olacak. Sarı kırmızılı ekibin yeni transferi Gedson Fernandes'in Covid testi ise negatif çıktı.
3.02.2021 Galatasaray
Öğretmenlerin il içi ve iller arası tayin başvuru süresi uzatıldı! MEB duyurdu!
Öğretmenlerin il içi ve iller arası tayin başvuru süresi uzatıldı! MEB duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) tarafından duyurulan öğretmenlerin 2021 yarıyıl tatili mazeret tayin başvuru süresi uzatıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mazeret tayin başvurularının 12 Ocak'a kadar yapılabileceğini belirtti. Peki, MEB il içi ve iller arası tayin başvurusu nasıl yapılır? İşte MEB 2021 il dışı atama takvimi!
8.01.2021 Memur
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman? Savaşçı'nın yeni oyuncusu kim?
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman? Savaşçı'nın yeni oyuncusu kim? Savaşçı dizisinin akıbeti haftalardır merak konusu olmuştu. Ancak, Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın diziden ayrıldığını açıklamasının ardından yeni başrol oyuncusu kim olacağı sorusunu beraberinde getirmişti. Peki, Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman başlıyor? Savaşçı'nın yeni başrolü kim? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili detaylar...
29.11.2020 Gündem
MEB 2021 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Öğretmen atamaları azalacak mı?
MEB 2021 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Öğretmen atamaları azalacak mı? Milyonlarca öğretmen adayının gözü Milli Eğitim Bakanlığı 2021 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda. Milli Eğitim Bakanlığı, Yüksek Öğretim Kurulu, ÖSYM Başkanlığı, Yükseköğretim Kalite Kurulu ve üniversitelerin 2021 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonda sunum yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı yatırım bütçesini, 5,8 milyar liradan yüzde 94 artırarak 11,3 milyar liraya çıkarttıklarını ifade etti. Komisyondaki konuçmasında 40 yaş ve altındaki öğretmen sayısının toplam öğretmen sayısının yüzde 62'sine tekabül ettiğinin altını çizen Ziya Selçuk, resmi eğitim kurumlarında görev yapan 974 bin 837 öğretmenin bulunduğunu, hükümetleri döneminde atanan öğretmen sayısının, mevcut resmi öğretmen sayısının yüzde 71'ine karşılık geldiğini dile getirdi. Bakan Selçuk'un açıklamalarını dikkatle takip eden öğretmen adayları, 2021 bütçesine öğretmen atamalarının dahil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Peki, 2021 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? İşte 2021 öğretmen atamaları ile ilgili son gelişmeler...
3.11.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Son Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.