Eyt’De Son Durum

Eyt’De Son Durum

Son dakika EYT’de son durum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EYT’de son durum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EYT’de son durum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyt’De Son Durum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyt’de son durum gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 eyt’de son durum haberi bulunmuştur. Tüm eyt’de son durum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev hanımlarının emeklilik hayalleri gerçek oluyor! Bakan Işıkhan tarih verdi
Ev hanımlarının emeklilik hayalleri gerçek oluyor! Bakan Işıkhan tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ekonomi gündemini değerlendirdi. Bakan Işıkhan "Çalışmalarımıza başladık, 5 yıllık dönem içinde bunu hayata geçireceğiz. İsteğe bağlı sigortalılık kapsamında 3'de 1'lik prim desteğini devletimiz ödeyecek" ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Ekonomi
EYT başvurusu ne zaman, EYT başvuruları e devletten nasıl yapılır? EYT başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor, son gün ne, EYT başvurusu sonucu ne zaman belli olur?
EYT başvurusu ne zaman, EYT başvuruları e devletten nasıl yapılır? EYT başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor, son gün ne, EYT başvurusu sonucu ne zaman belli olur? EYT'de son durum ve başvuru süreci merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli üst üste yaşanan depremlerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına ara vermişti. Verilen aranın ardından Meclis çalışmalarına başladı. Uzun süredir beklenen EYT düzenlemesi kabul edildi. Peki, EYT başvuruları ne zaman, EYT başvurusu nasıl ve nereden yapılır? EYT başvuruları başladı mı, son başvuru tarihi ne? İşte, 2023 e-Devlet EYT emeklilik başvuru ekranı...
2.03.2023 Emekli
EYT son durum! Meclis ne zaman açılacak, EYT ne oldu? Meclis gündemi!
EYT son durum! Meclis ne zaman açılacak, EYT ne oldu? Meclis gündemi! EYT bugün ne oldu, son durum nedir? Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen 2 büyük depremin ardından EYT görüşmelerine ara verildi. 2 milyonu geçen EYT emeklileri TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan onay alan EYT düzenlemesinin Melis’te ne zaman kabul edileceğini sorguluyor. EYT düzenlemesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye kabul edildi ve komisyondan geçti. EYT düzenlemesinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçmesinin ardından EYT'nin yasalaşma sürecindeki üçüncü aşama da geride kaldı. Peki, Meclis ne zaman açılacak, EYT ne oldu? İşte EYT'de son durum...
18.02.2023 Emekli
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı Borçlar için özel bir yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak.
27.01.2023 Ekonomi
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Meclis'e geliyor! Detaylar belli oluyor
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Meclis'e geliyor! Detaylar belli oluyor EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT kararının açıklanmasının ardından EYT düzenlemesinin ne zaman Meclis'e geleceği araştırılıyordu. Konuyla ilgili AK Parti'den önemli bir açıklama geldi. Buna göre EYT'nin Meclis'e geleceği tarih belli oldu. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı ile ilgili AK Parti'li Çelik'ten net mesaj: Hiçbir engel yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı ile ilgili AK Parti'li Çelik'ten net mesaj: Hiçbir engel yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın adaylığı önünde hiçbir engelin olmadığını belirten Çelik, 'Bu esasında bir tartışma konusu bile değildir' dedi.
27.01.2023 Siyaset
Sıfır kilometre otomobil satışlarıyla ilgili flaş karar! Bakanlık harekete geçti
Sıfır kilometre otomobil satışlarıyla ilgili flaş karar! Bakanlık harekete geçti Hazine ve Maliye Bakanlığı, otomotiv sektöründe stokçuluk ve haksız fiyat artışlarına karşı inceleme başlattı. Eylül ayından bu yana satılan 260 bin araç mercek altına alındı.
27.01.2023 Ekonomi
Akılalmaz olay! Saklambaç oynamak isterken ülke değiştirdi
Akılalmaz olay! Saklambaç oynamak isterken ülke değiştirdi Bangladeş'te arkadaşlarıyla saklambaç oynadığı sırada bir yük konteynerinin içine saklanan ve uyuyakalan çocuk günler sona hayatının şokunu yaşadı. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Dünya
Kadro müjdesi! Kapsam genişliyor: Taşeronlar, ücretli öğretmenler, uzman askerler
Kadro müjdesi! Kapsam genişliyor: Taşeronlar, ücretli öğretmenler, uzman askerler Sözleşmeli personele kadro verilmesi ile ilgili düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanırken, kapsam dışı kalan 140 bin personele kadro yolu açıldı. Cumhur İttifakı'ndan başta taşeronlar olmak üzere ücretli öğretmenler, uzman askerler, gazi ve şehit yakınlarını ilgilendiren yeni bir düzenleme sinyali geldi. Söz konusu kanun teklifinin de önümüzdeki günlerde Meclis'e sunulması bekleniyor. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Çalışan Hakları
Budist kocaya 1 milyon tl tazminat
Budist kocaya 1 milyon tl tazminat C.E.’nin Budizm ve Taoizm temelli kişisel gelişim dersleri alarak evde ayin yaptığını, ailesini ihmal ederek bir kadınla birlikte ‘inziva’ adı altında gezilere gittiğini iddia eden 19 yıllık eşi P.E. açtığı boşanma davasını kazandı. Karara göre, C.E. boşandığı karısına 1 milyon lira tazminat ile aylık 30 bin lira nafaka ödeyecek.
27.01.2023 Gündem
6 yaşında cinsel istismar skandalı! Adını değiştirdi, hepsi gizli tutuluyor, işte yeni hayatın detayları
6 yaşında cinsel istismar skandalı! Adını değiştirdi, hepsi gizli tutuluyor, işte yeni hayatın detayları Türkiye'yi derinden sarsan 6 yaşındaki kız çocuğunun ‘evlilik’ yoluyla yıllarca istismar edilmesi günlerce konuşulmuştu. İstismar skandalda iddianame geçtiğimiz günlerde kabul edilirken, ilk duruşma tarihi ise 22 Mayıs 2023 olarak belirlenmişti. Kamuoyundaki tepkilerin ardından davanın ilk duruşması, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın talebi üzerine 30 Ocak 2023 tarihine çekilmişti. Öte yandan 6 yaşından itibaren ‘evlilik’ adı altında istismara uğrayan H.K.G.’den güzel haberler var. 2020 yılında savcılığa başvurmasının ardından yüksek koruma altına alınan H.K.G, 23 yaşında yeni bir hayata başladı. Adı değişti, adresi gizli tutuluyor, okuma-yazma öğrendi, ilk ve ortaokul diploması aldı, aşçılık kursuna gidiyor. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Gündem
EYT'de son durum! Emekli maaşlarına zam detayı, yıllık izin ödemelerini değiştiriyor
EYT'de son durum! Emekli maaşlarına zam detayı, yıllık izin ödemelerini değiştiriyor Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Birçok kişi EYT yasasındaki detayları merak ediyor. Maaşlara zam ile ilgili kafalardaki soru işaretleri netleşti. Öte yandan çalışılan yıllara bağlı olarak hak kazanılan yıllık izin hakkının EYT düzenlemesi sonrasında işten ayrılma halinde sıfırlanıp sıfırlanmayacağı akıllara takılan soruların başında geliyor. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Emekli
Taksilerde yeni dönem başlıyor! 'Dolu, boş, rezerve' lambaları yanacak, tartışma yarattı
Taksilerde yeni dönem başlıyor! 'Dolu, boş, rezerve' lambaları yanacak, tartışma yarattı Taksilerle ilgili sık sık gündeme gelen 'yolcu seçme, yolcu almama, değişime gidiyorum' tartışmalarıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. 'Taksi Taşımacılığında Kullanılan Tepe Lambası Düzenlenmesi Teklifi' UKOME toplantısında kabul edildi. Alınan kararlara göre Lambalarda araçta yolcu varsa 'dolu', yolcu yoksa 'boş', yolcu almaya gidiyor ise lambalarda 'rezerve' yazısı yazacak. Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, "Düzenleme hem taksicilerin hem de vatandaşların yararına olacak. Yolcuya giden taksicilerimiz gereksiz yere ceza yemekten kurtulmuş olacak" ifadelerini kullandı.
27.01.2023 Gündem
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak?
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak? Sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Sözleşmeli personelin kadroya geçmesine yönelik düzenleme Meclis’e geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeliye kadro düzenlemesinde tarihi duyurdu. Peki, Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak? Sözleşmeliye kadroda son durum ne? İşte Sözleşmeliye kadro taslağı detayları!
26.12.2022 Çalışma Hayatı
EYT askerlik ve doğum borçlanması nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden borçlanma başvurusu nasıl oluşturulur? e-Devlet doğum ve askerlik borçlanması ekranı!
EYT askerlik ve doğum borçlanması nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden borçlanma başvurusu nasıl oluşturulur? e-Devlet doğum ve askerlik borçlanması ekranı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için prim eksiği olanlar e-Devlet üzerinden askerlik ve doğum borçlanması yapabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) askerlik ve doğum borçlanması yapacak olan vatandaşlar için borçlanma başvurusu adımlarını anlatan bir video paylaştı. Videoda, askerlik ve doğum borçlanmasının nasıl yapılacağı ile, borçlanma tutarı ve ödemesinin nasıl yapılacağı ve borçlanka takibi konularında vatandaşlara bilgi verildi. Peki, EYT askerlik ve doğum borçlanması nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden borçlanma başvurusu talebi nasıl oluşturulur? Borçlanma için 1 günlük borç tutarı ne kadar? EYT askerlik ve doğum borçlanması ödemesi ne zaman yatırılır? Borçlanma takibi nereden yapılır? e-Devlet askerlik ve doğum borçlanması ekranı ve başvuru işlemleri!
29.12.2022 Çalışma Hayatı
EYT’den emekli olacaklar için başvuru ekranı! Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? İşte SGK’dan emeklilik başvurusu adımları!
EYT’den emekli olacaklar için başvuru ekranı! Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? İşte SGK’dan emeklilik başvurusu adımları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli olacaklar için başvuru süreçlerini paylaştı. EYT’den emeklilik hakkı kazananlar için e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusunun nasıl yapılacağı, vatandaşları nasıl bir yol izleyeceği SGK tarafından paylaşılan video ile detaylı bir şekilde anlatıldı. Peki, Emeklilik başvurusu e-Devlet üzerinden nasıl yapılır? SGK’dan emeklilik başvurusu için e-Devlet’te nereye girilir? EYT’den emekli olacaklar için emeklilik başvuru ekranı!
29.12.2022 Çalışma Hayatı
EYT’de son durum ne? EYT’de yaş sınırı olacak mı? Bakan Bilgin’den EYT ile ilgili yeni açıklama!
EYT’de son durum ne? EYT’de yaş sınırı olacak mı? Bakan Bilgin’den EYT ile ilgili yeni açıklama! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona gelindi. 1 milyon 900 bin EYT’liyi ilgilendiren EYT düzenlemesinde yaş sınırının olup olmayacağı merak edilirken bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısında düzenleme ile ilgili öneriler masaya yatırılacak. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'de yaş aralığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ne zaman çıkacak? EYT’de son durum ne? EYT’de yaş sınırı olacak mı? İşte Bakan Bilgin’in EYT ile ilgili yeni açıklamaları!
26.12.2022 Çalışma Hayatı
Son dakika asgari ücret ve EYT açıklaması!
Son dakika asgari ücret ve EYT açıklaması! EYT ve asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ve asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu. "Asgari, ücrette salı günü uzlaşmanın sağlanacağına inanıyorum." diyen Bilgin, EYT ile ilgili de son durumu paylaştı ve "Çalışmaları yaptık, kredi konusunu Nureddin Bey ile çözdük." ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Çalışma Hayatı
EYT kıdem tazminatı alabilir mi? Hazine destekli kredi nedir, EYT ne zaman Meclis’e gelecek?
EYT kıdem tazminatı alabilir mi? Hazine destekli kredi nedir, EYT ne zaman Meclis’e gelecek? Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine yönelik açıklamaları devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "EYT’de 1999 öncesi 5000 prim gün şartını değiştirmiyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de sosyal medya hesabından EYT'ye ilişkin açıklamalarda bulundu. Nebati, işverenlerin karşılaşacağı kıdem tazminatı yükünü, uygun finansman koşullarıyla Hazine Destekli KGF kefaleti ile karşılayabilecekleri bir kredi paketi konusunda hazırlıklara başlandığını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından “EYT kıdem tazminatı alabilir mi? Hazine
2.12.2022 Emekli
EYT'de borçlanma ile ilgili son dakika açıklaması! Bu kişilere emeklilik yolu açılıyor
EYT'de borçlanma ile ilgili son dakika açıklaması! Bu kişilere emeklilik yolu açılıyor EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kadınlar ve erkekler için yaş şartını açıklamayarak, “İki şartı kaldırmıyoruz: Prim gün sayısı ve yıl sayısı” mesajını verdi. Çıraklık ve staj mağdurlarının durumu da netleşirken, EYT’lilerin ne zaman emekli olmaya başlayacağına ilişkin açıklama geldi. Peki, EYT’de son durum ne, kimler yararlanacak, düzenleme tüm kesimleri kapsayacak mı? İşte merak edilen sorunların yanıtları...
16.11.2022 Emekli
EYT ve asgari ücret konuşuldu! TİSK ile Bakan Bilgin bir araya geldi
EYT ve asgari ücret konuşuldu! TİSK ile Bakan Bilgin bir araya geldi Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu, Çalışma Bakanı Vedat bilgin ile bir araya geldi. Toplantıda EYT, asgari ücret ve çalışma hayatındaki güncel konular ele alındı.
Hasankeyf-Gercüş tüneli açıldı! Erdoğan: Yılbaşından itibaren daha net görmeye başlayacağız
Hasankeyf-Gercüş tüneli açıldı! Erdoğan: Yılbaşından itibaren daha net görmeye başlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı Hasankeyf - Gercüş Tüneli Açılış Töreni’nde konuştu. Projenin yaklaşık 2,5 yılda 910 milyon lirayla tamamlandığını belirten Erdoğan, "Ülkemizi varlık içinde yokluğa mahkum etmek isteyenler sinsi hayaller peşindedir. Biz ise ülkemizin tamamını kalkındırarak Türkiye'nin dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yerini alması için çaba sarf ediyoruz" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin küresel krizin etkilerinden yakın zamanda çıkacağını da vurgulayan Erdoğan, "Türkiye'yi küresel krizden ayrıştırma konusundaki çabamızın somut neticelerini yılbaşından itibaren daha net görmeye başlayacağız" dedi.
8.11.2022 Siyaset
Asgari ücret ve EYT'de son durum! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ve EYT'de son durum! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücret, EYT ve taşeron işçileriyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milyonlarca çalışan merakla bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dün akşam gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 500 bin sözleşmeli çalışanın kadroya alınmasıyla ilgili taleplerin değerlendirildiğini ve kamu kuruluşlarıyla görüşmelerin sürdüğünü belirten Bilgin EYT ve asgari ücretle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
EYT ne zaman çıkar? EYT’den kimler yararlanacak? Staj ve çıraklık EYT’de başlangıç sayılacak mı? Bakan Vedat Bilgin’den EYT açıklaması!
EYT ne zaman çıkar? EYT’den kimler yararlanacak? Staj ve çıraklık EYT’de başlangıç sayılacak mı? Bakan Vedat Bilgin’den EYT açıklaması! Milyonları ilgilendiriyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Düzenlemenin Meclis’e geleceği gün beklenirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT’nin kapsamı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, EYT’den kimler yararlanacak? EYT düzenlemesi nasıl olacak? EYT’de son durum ne? EYT 3600 günü kapsar mı? EYT ne zaman çıkacak? İşte Bakan Bilgin’in EYT açıklaması!
6.10.2022 Çalışma Hayatı
EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek?
EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile çalışmalar devam ediyor. TBMM’nin yeni yasama yılı çalışmalarına başlarken gözler uzun süredir beklenen EYT düzenlemesine çevrildi. Siyasilerden EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da EYT düzenlemesi üzerinde çalışırken kamuoyu tarafından EYT yasasının son şeklinin nasıl olacağı merak ediliyor. Peki, EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? EYT ne zaman çıkacak? EYT şartları nelerdir 2022? İşte EYT ile ilgili son haberler ve merak edilenler…
5.10.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Eyt’De Son Durum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyt’de son durum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.