Solomon Adaları

Solomon Adaları

Son dakika SOLOMON ADALARI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SOLOMON ADALARI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SOLOMON ADALARI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Solomon Adaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan solomon adaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 solomon adaları haberi bulunmuştur. Tüm solomon adaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın?
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın? 21 yaşındaki genç kadının paylaştığı video sosyal medyada şok etkisi yarattı. 15 yaşında bir kızı olduğunu söyleyen genç kadının hikayesi herkesi şaşırttı.
2.02.2023 Dünya
ABD, 30 yıl aradan sonra Solomon Adaları’nda büyükelçilik açtı
ABD, 30 yıl aradan sonra Solomon Adaları’nda büyükelçilik açtı ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün Solomon Adaları’nın başkenti Honiara’da 30 yıl aradan sonra ABD Büyükelçiliğinin açıldığını duyurdu. Eski Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, geçen yıl Solomon Adaları’nın ziyaret etmiş, Çin ile Solomon Adaları arasında ticaret anlaşmalarının yanı sıra güvenlik anlaşması imzalanmıştı.     
2.02.2023 Dünya
Solomon Adaları’nda 7 büyüklüğünde deprem
Solomon Adaları’nda 7 büyüklüğünde deprem Pasifik Okyanusu’nda bulunan Solomon Adaları’nda 7.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.11.2022 Dünya
Aristokrasi Nedir? Aristokrasinin Tarihi Ve Özellikleri...
Aristokrasi Nedir? Aristokrasinin Tarihi Ve Özellikleri... Aristokrasi, kelime anlamı olarak soylular sınıfı demektir ve bir yönetim şeklidir. Soylu sınıfın siyasi iktidarı elinde bulundurduğu yönetim biçimine aristokrasi denir.
7.11.2022 Eğitim
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi! Kraliçe Elizabeth hayatını kaybetti. İngiltere’de yas ilan edildi. Yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth’in İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybettiği duyuruldu. Peki, Kraliçe 2. Elizabeth kimdir? Kraliçe Elizabeth’in çocukları kim? Kraliçe 2. Elizabeth’in eşi ve babası kim? Kraliçe Elizabeth’in biyografisi!
8.09.2022 Dünya
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde...
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde... Pasifik'te tansiyonu yükselten Tayvan geriliminden sonra Pekin yönetiminin liderlik ettiği 10 ülke bugün buluştu, zirveye çağrılmayan ülkeyi tahmin etmek hiç zor olmadı. ABD ve müttefiklerinin tüyleri diken diken, gizli anlaşmanın taslağını ele geçiren AFP altı ya da yedi sıfırlı dolar teklifleri olduğunu bildiriyor.
30.05.2022 Dünya
Denizde yanardağ patladı! NASA bu görüntülerle paylaştı
Denizde yanardağ patladı! NASA bu görüntülerle paylaştı NASA'nın Dünya Gözlemevi, patlayan bir denizaltı yanardağının uydu görüntülerini paylaştı.
24.05.2022 Dünya
Marmara Denizi’ndeki müsilajdan sonra Ege ve Akdeniz kıyılarında yeni tehlike: Sargassum!
Marmara Denizi’ndeki müsilajdan sonra Ege ve Akdeniz kıyılarında yeni tehlike: Sargassum! Marmara Denizi’ndeki deniz salyası kabusunun ardından Ege ve Akdeniz kıyılarında sargassum türü algler görülmeye başlandı. Peki önlem alınmazsa bu da müsilaj gibi etki yaratır mı? Denize girmek riskli mi? Biyolog Prof. Dr. Barbaros Çetin anlattı...
21.06.2021 Gündem
IMF 25 ülkeye borç yardımı yapacak
IMF 25 ülkeye borç yardımı yapacak Uluslararası Para Fonu, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle 25 ülkeye acil borç yardımı yapacak. Söz konusu yardım ülkelerin mali kaynaklarını, acil tıbbı ve diğer yardım çalışmalarına yönlendirmesine yardımcı olacak.
14.04.2020 Ekonomi
Solomon Adalarında "kasırga" uyarısına uymayan gemideki yolculardan  haber alınamıyor
Solomon Adalarında "kasırga" uyarısına uymayan gemideki yolculardan haber alınamıyor Güney Pasifik'teki Solomon Adalarında, "kasırga sırasında yolcu almamaları" uyarısını dikkate almayarak denize açılan bir gemideki onlarca kişiden haber alınamadığı belirtildi.
3.04.2020 Dünya
Bir ülke daha Tayvan'la köprüleri attı
Bir ülke daha Tayvan'la köprüleri attı Pasifik Okyanusu'ndaki adalar ülkesi Kiribati Taipei yönetimiyle diplomatik ilişkilerini kesti, Tayvan söz konusu adım için Çin'i suçluyor.
20.09.2019 Dünya
Son dakika... 6.4 büyüklüğünde depremle sarsıldılar!
Son dakika... 6.4 büyüklüğünde depremle sarsıldılar! Solomon Adaları'nın kuzeyinde 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.05.2019 Dünya
'Brexit, İngiltere - Türkiye ilişkilerini olumsuz etkilemez'
'Brexit, İngiltere - Türkiye ilişkilerini olumsuz etkilemez' Uzun yıllardır İngiltere'de faaliyet gösteren mali müşavir Münir Tatar, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkışı (Brexit) sonrası İngiltere - Türkiye ilişkilerini değerlendirerek, Türk yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.
4.04.2019 Dünya
Solomon Adaları’nda 6.5 büyüklüğünde deprem
Solomon Adaları’nda 6.5 büyüklüğünde deprem Güney Pasifik’te yer alan Solomon Adaları’nda 6.5 büyüklüğünde bir deprem oldu.
16.11.2018 Dünya
Papua Yeni Gine, 7 büyüklüğünde depremle sarsıldı
Papua Yeni Gine, 7 büyüklüğünde depremle sarsıldı Papua Yeni Gine'nin Yeni Britanya Adası'nda meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremin ardından bazı bölgeler için tsunami uyarısı yapıldı.
11.10.2018 Dünya
Papua Yeni Gine'de 7 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı yapıldı
Papua Yeni Gine'de 7 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı yapıldı Papua Yeni Gine'nin Yeni Britanya Adası'nda meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremin ardından bazı bölgeler için tsunami uyarısı yapıldı.
11.10.2018 Dünya
Solomon Adaları'nda 5,3 büyüklüğünde deprem
Solomon Adaları'nda 5,3 büyüklüğünde deprem Pasifik Deprem Kuşağı'nda yer alan Solomon Adaları'nda 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.10.2018 Dünya
Yeni Zelanda yakınlarında 6.9 büyüklüğünde deprem
Yeni Zelanda yakınlarında 6.9 büyüklüğünde deprem Yeni Zelanda yakınlarında 6.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.09.2018 Dünya
AB ükelerine vizesiz seyahatte izin belgesi alınacak
AB ükelerine vizesiz seyahatte izin belgesi alınacak AB Konseyi, 26 ülkeden oluşan Schengen bölgesi hakkındaki yeni düzenlemeyi onayladı. Buna göre, girişlerinde vize uygulanmayan ülke vatandaşlarına seyahat izin belgesi zorunluluğu getirildi. Seyahat edecek tüm yolcuların 7 avro karşılığında internetten kayıt yaptırmaları zorunlu olacak
6.09.2018 Dünya
Antalya’ya 180 farklı ülkeden turist geldi
Antalya’ya 180 farklı ülkeden turist geldi Antalya’ya yılın ilk 8 ayında gelen turist sayısı yüzde 28.2 artışla 9.1 milyonu aştı. Kente kaynak pazarların dışında haritada bile zor bulunan adalar dahil 180 ülkeden turist geldi
4.09.2018 Ekonomi
Filistin Dışişleri Bakanı'ndan açıklama
Filistin Dışişleri Bakanı'ndan açıklama Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda Filistin halkı için koruma talep eden kararın kabul edilmesinin "büyük bir başarı ve zafer" olduğunu belirtti.
14.06.2018 Dünya
İkinci Dünya Savaşı'nda batan uçak gemisi 76 yıl sonra bulundu
İkinci Dünya Savaşı'nda batan uçak gemisi 76 yıl sonra bulundu İkinci Dünya Savaşı sırasında batan ABD'nin uçak gemisi USS Lexington Avustralya açıklarında bulundu. Gemi denizden çıkarılmayacak çünkü ABD Donanması Lexington'ı "savaş mezarlığı" olarak değerlendiriyor.
6.03.2018 Dünya
Son dakika... 6.0 büyüklüğünde depremle sarsıldılar!
Son dakika... 6.0 büyüklüğünde depremle sarsıldılar! Pasifik Okyanusu'nun güneyindeki Solomon Adaları'nda 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
13.01.2018 Dünya
Macron'dan flaş sözler: Filistin'i hiçbir baskı altında kalmadan tanıyacağız
Macron'dan flaş sözler: Filistin'i hiçbir baskı altında kalmadan tanıyacağız Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile yaptığı görüşmenin ardından Fransa'nın Filistin'i 'doğru zamanda' ve hiçbir baskı altında kalmadan tanıyacağını söyledi.
22.12.2017 Dünya
BM’den Trump’a Kudüs tokadı
BM’den Trump’a Kudüs tokadı BM Genel Kurulu’nda ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan eden kararını geçersiz kılacak tasarı ele alındı. Tasarı 9’a karşı 128 oyla kabul edildi. 35 ülke ise çekimser kaldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Solomon Adaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki solomon adaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.