Solcu

Solcu

Son dakika solcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan solcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını solcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Solcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan solcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.095 solcu haberi bulunmuştur. Tüm solcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6992 Polisin Göreve Başlaması ve 1573 Aracın Hizmete Alım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde geri kalmışlığı, alt yapı ve hizmet eksikliğini nasıl ortadan kaldırdıysak, çöp, çamur, çukur, bu pisliklerden, bu İstanbulumuzu nasıl temizlediysek, Allah'ın izniyle 31 Mart itibariyle yeniden adımları atacak ve İstanbullu'nun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Kendini bu şehrin hadimi değil, hakimi gibi görenler ne İstanbul'u anlamış ne de hak etmiş olur. Biz, İstanbul'a hakim olmadık, İstanbul'a hadim olduk" dedi.
5.01.2024 Gündem
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler...
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler... İskandinav ülkesi Finlandiya yeni bir skandalla dünya gündemine oturdu. Çekici ve güzel eski başbakan Sanna Marin'in barda olay olan görüntülerini yeni yeni unutan Finlandiya'da bu sefer bambaşka bir olay patlak verdi. Muhalefetin önemli isimlerinden solcu vekilin yıllar önce çekilmiş kareleri dünya basınında ses getirdi.
6.07.2023 Dünya
Yeniden Refah Partisi neyi savunuyor? Yeniden Refah Partisi hangi görüştedir?
Yeniden Refah Partisi neyi savunuyor? Yeniden Refah Partisi hangi görüştedir? 21 yıl aradan sonra TBMM'ye giren Milli Görüş'ün temsilcisi Yeniden Refah Partisi'nde sevinç sürüyor. Cumhur İttifakı bünyesinde 14 Mayıs 2023 genel seçimlerine giren ve genel başkanlığını Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi hangi görüştedir? Yeniden Refah Partisi sağcı mı solcu mu?
14.05.2023 Gündem
Peru’da Kongreyi fesheden Devlet Başkanı Castillo gözaltına alındı, yeni başkan seçildi
Peru’da Kongreyi fesheden Devlet Başkanı Castillo gözaltına alındı, yeni başkan seçildi Perulu milletvekilleri, Devlet Başkanı Pedro Castillo’nun Cumhuriyet Kongresi’ni feshetme kararına uymayarak yaptıkları oylamayla Castillo’yu görevden aldı. Görevine son verilerek gözaltına alınan eski Başkan Pedro Castillo’nun yerine Başkan Yardımcısı Dina Boluarte yemin ederek göreve geldi.
7.12.2022 Dünya
Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva kimdir?
Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva kimdir? Brezilya'da, devlet başkanlığı seçiminin ikinci turunu İşçi Partisi lideri Lula da Silva kazandı. Yüksek Seçim Mahkemesinin (TSE) yayınladığı yüzde 98,9'u açılan sandık sonuçlarına göre Lula yüzde 50,83, rakibi Devlet Başkanı Jair Bolsonaro yüzde 49,17 oranında oy aldı. Luiz Inacio Lula da Silva, 1 Ocak 2023'te devlet başkanlığını Bolsonaro'dan devralacak. Peki, Luiz Inácio Lula da Silva kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
31.10.2022 Dünya
Brezilya'daki seçimin galibi solcu lider Lula da Silva oldu
Brezilya'daki seçimin galibi solcu lider Lula da Silva oldu Brezilya’da bu pazar günü yapılan ikinci tur başkanlık seçimlerinde sandık çıkış anketlerine göre belirlenen ilk sonuçlarla Lula ülkenin yeni başkanı olarak seçildi.
31.10.2022 Dünya
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anayasa değişikliğine 'hayır' dediler, yalancı bunlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anayasa değişikliğine 'hayır' dediler, yalancı bunlar Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Gençlik ve Yerel Yönetimler' Temalı 'Tam Bana Göre Festival' Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gece yarısı başörtüsü teklifi yapan Bay Kemal, anayasa değişikliğine hayır dedi. Bunlar yalancı, bunlarda dürüstlük yok. Eğer dürüstsen yasa değişikliğine ihtiyacımız yok." dedi.
5.10.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz.
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı'nda konuşuyor. MHP lideri Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine tepki gösterirken "Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir" ifadelerini kullandı.
18.09.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ey Yunan tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen, bunun bedeli ağır olur ağır. Yunanistan'a tek cümlemiz var. İzmir'i unutma." dedi.
3.09.2022 Siyaset
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması Sivas'ta esnaf ziyareti yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, kentte esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş ile eski CHP tartışması yaşadı.
1.09.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Kimse bizi bölemedi ve bölemeyecek
TBMM Başkanı Şentop: Kimse bizi bölemedi ve bölemeyecek TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Tekrar sizlerin nezdinde ülkemizdeki bütün Alevi-Bektaşi derneklerimizin, cem evlerimizin mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türkiye düşmanları bilsinler ki bu ülke insanı sağ duyuludur. Sağcı-solcu, Alevi-Sünni, Türk-Kürt, laik-Müslüman, en son FETÖ'cüleri gördük, kimse bizi bölemedi ve bölemeyecek Allah’ın izniyle. Bu ülke büyük bir ülkedir; mezhep savaşı, iç savaş gibi söylemler bizim gibi engin hoşgörüye sahip büyük bir ülke için söz konusu değildir. Daha önce yaşanan oyunların planlayıcılarına karşı her daim teyakkuzdayız" dedi.
7.08.2022 Siyaset
Avrupa'nın göbeğinde vahşet! Sokak ortasında döverek öldürdü
Avrupa'nın göbeğinde vahşet! Sokak ortasında döverek öldürdü İtalya'da Civitanova Marche bölgesinde Nijeryalı sokak satıcısı Alika Ogorchukwu'yu döverek öldüren adam gözaltına alındı. Solcu Demokrat Parti Başkanı Enrico Letta, "Yapılan saldırı bizi dehşete düşürdü. Eşi görülmemiş bir vahşet" ifadelerini kullandı.
30.07.2022 Dünya
Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Gustavo Petro oldu
Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Gustavo Petro oldu Kolombiya’da yapılan ikinci tur başkanlık seçimlerini Gustavo Petro kazanarak ülke tarikindeki ilk solcu devlet başkanı oldu.
20.06.2022 Dünya
Fransa’da Macron-Le Pen yarışı başladı
Fransa’da Macron-Le Pen yarışı başladı  Fransa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı aday Marine Le Pen arasındaki yarış başladı.
24.04.2022 Dünya
CHP lideri Kılıçdaroğlu: 28 Şubat mağdurları ile barışacağız
CHP lideri Kılıçdaroğlu: 28 Şubat mağdurları ile barışacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "28 Şubat mağdurları ile de barışacağız; 28 Şubatçıların açtığı yaraları kapatıp helalleşeceğiz" dedi.
27.02.2022 Siyaset
Twitter'ın yapay zekası, sağ eğilimli siyaseti destekliyor
Twitter'ın yapay zekası, sağ eğilimli siyaseti destekliyor ABD merkezli sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın yapay zeka programının otomatik olarak sağ eğilimli siyasi görüşlere daha çok yer verdiği bildirildi.
23.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Müsaade etmeyeceğiz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Müsaade etmeyeceğiz... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'in Ahlat ilçesinde Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yıldönümü kutlamalarında açıklama yaptı. Erdoğan, "Kimi zaman sağcı solcu diyerek kimi zaman Alevi-Sünni diyerek kimi zaman Türk-Kürt diyerek birbirine düşürmek istedikleri gençlerimiz bu defa oyuna gelmemiştir, gelmeyecektir. Artık hiç kimsenin hiçbir kesimin hiçbir gücün ülkemize, milletimize, gençlerimize kayıplar verdirmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi
25.08.2021 Siyaset
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi...
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi... Son dakika haberine göre; Fransa'da yapılan bölgesel seçimlerin ilk turunda Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un kurucusu olduğu iktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi (LREM) başarı sağlayamadı.
21.06.2021 Dünya
Naftali Bennett kimdir? İsrail'in yeni başbakanı Naftali Bennett’in hayatı ve siyasi geçmişi!
Naftali Bennett kimdir? İsrail'in yeni başbakanı Naftali Bennett’in hayatı ve siyasi geçmişi! İsrail'de başbakan Netanyahu'nun önceki gün görevini resmen devretmesiyle birlikte oluşan İsrail ordusu dün gece Gazze'ye havadan saldırdı. Kısa süren umut dalgası sonrası yeni İsrail Başbakanı hakkındaki aramalar da arttı. Peki, Naftali Bennett kimdir?
16.06.2021 Gündem
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki Fransa Başbakanı Jean Castex ve siyasetçiler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki gösterdi.
8.06.2021 Dünya
Sosyal medya yasaklarını men eden yasa yürürlüğe girdi
Sosyal medya yasaklarını men eden yasa yürürlüğe girdi ABD’de Florida Valisi Ron DeSantis, siyasi adaylara yasak getirmesi durumunda sosyal medya şirketlerine ceza öngören eyalet yasasını imzalayarak yürürlüğe koydu.
25.05.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Solcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki solcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.