Şoför Nebahat

Şoför Nebahat

Son dakika Şoför Nebahat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şoför Nebahat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şoför Nebahat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şoför Nebahat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şoför nebahat gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 şoför nebahat haberi bulunmuştur. Tüm şoför nebahat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
500 klasik otonun festivali TÜYAP’ta
500 klasik otonun festivali TÜYAP’ta Mustafa Koç’tan Ayhan Işık’a kadar birçok ünlünün de kullandığı otomobillerin yer aldığı Klasik Otomobil Festivali kapılarını açtı. Festivalde 500 klasik otomobil sergileniyor.
29.06.2018 Ekonomi
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin
İçimde Şoför Nebahat ruhu var
İçimde Şoför Nebahat ruhu var TV ve gösteri dünyasında yıllarca emek veren, geçtiğimiz yıl tiyatrosunu açan Çiğdem Tunç sahnede “Şoför Nebahat” karakterini canlandırıyor.
7.12.2017 Arşiv
Dostları, 'Şoför Nebahat'ı son yolculuğunda yalnız bıraktı
Dostları, 'Şoför Nebahat'ı son yolculuğunda yalnız bıraktı Türk sinemasına 'Şoför Nebahat' rolüyle damga vuran ünlü oyuncu Sezer Sezin için düzenlenen cenaze töreninde salon boş kaldı.
23.07.2017 Magazin
'Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık
'Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık Şoför Nebahat karakteri ile tanınan Türk sinemasının ünlü oyuncu Sezer Sezin için düzenlenen uğurlama törenine çok az sayıda kişi katıldı.
22.07.2017 Magazin
Sezer Sezin kimdir?
Sezer Sezin kimdir? Sezer Sezin hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın usta sanatçılarından biri olan Sezer Sezin "Şoför Nebahat" karakteriyle tanınıyordu. Gündemde oldukça merak edilen Sezer Sezin'in hayatını sizler için derledik.
29.09.2021 Gündem
Şoför Nebahat olarak bilinen Sezer Sezin hayatını kaybetti
Şoför Nebahat olarak bilinen Sezer Sezin hayatını kaybetti Harun Kolçak'ın ani ölümünün ardından Yeşilçam'dan da bir acı haber geldi. Türk sineması büyük bir oyuncusunu “Şoför Nebahat” karakteriyle ünlenen Sezer Sezin'i kaybetti.
20.07.2017 Magazin
Şikago’nun ‘Şoför Nebahat’ı
Şikago’nun ‘Şoför Nebahat’ı Aysel Demir Güven, meslek olarak belirlediği “limuzin şoförlüğü” ile ön yargıları yıktı.
26.06.2017 Yaşam
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın usta isimlerinden Münir Özkul bir süredir hastalıklarla boğuşuyor. Sayısız sinema filminde rol alan efsane oyuncu Münir Özkul hayranları durumunu oldukça merak ediyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve Münir Özkul detayları...
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul kimdir?
Münir Özkul kimdir? Yeşilçam'ın dev ismi Münir Özkul kimdir? Oynadığı sayısız filmle izleyicilerin gönlünde taht kuran isim Münir Özkul'un bilgileri çok merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Münir Özkul ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir?
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir? Filiz Akın özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamlarda bulundu. Türk sinemasının efsanesi Filiz Akın İzmir 9. İleri Yaş Sempozyumu’na Nazofarenks kanserini nasıl yendiğini anlattı ve vasiyetini açıkladı.İşte yeşilçamın unutulmaz yıldızı Filiz Akın'dan çarpıcı açıklamalar..
23.03.2016 Magazin
Şoför Nebahat!
Şoför Nebahat! Nebahat Çehre önceki akşam arkadaşlarıyla balık keyfi yaptı...
4.06.2015 Magazin
Usta şoför Nebahat!
Usta şoför Nebahat! Nebahat Çehre, Bebek trafiğinde objektiflere yansıdı...
16.10.2014 Magazin
Türk sinemasının acı kaybı
Türk sinemasının acı kaybı Türk Sineması'na; Oyuncu, yapımcı ve senarist olarak hizmet eden, Yeşilçam'ın en önemli karakterlerinden "Parçala Behçet"i yaratan Behçet Nacaroğlu hayata veda etti...
3.10.2014 Magazin
'Parçala Behçet' hayatını kaybetti
'Parçala Behçet' hayatını kaybetti Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından 'Parçala Behçet' lakabıyla da tanınan Behçet Nacar hayatını kaybetti.
3.10.2014 Arşiv
Şöför Nebahat yaşam savaşı veriyor
Şöför Nebahat yaşam savaşı veriyor Ünlü oyuncu Sezer Sezin yoğun bakıma kaldırıldı.
24.05.2014 Magazin
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Serezli, 2,5 yıldır tedavi gördüğü akciğer kanserine yenik düştü...
29.09.2021 Gündem
Ünlü yönetmen vefat etti
Ünlü yönetmen vefat etti Türk sinemasının önemli yapıtlarına imza atan ünlü yönetmen Metin Erksan, 83 yaşında vefat etti
29.09.2021 Gündem
‘Şoför Nebahat’ler en çok...
‘Şoför Nebahat’ler en çok... Renault’nun “Kadın ve Otomobil araştırmasından çok ilginç sonuçlar çıktı...
7.03.2012 Yaşam
‘Şoför Nebahat’ler geliyor
‘Şoför Nebahat’ler geliyor Görünce şaşırmayın! Türkiye’de ilk kez taksi durağında çalışacak kadın şoförler yollara çıktı
17.09.2011 Yaşam
Arabistan’da ‘Şoför Nebahat’ isyanı!
Arabistan’da ‘Şoför Nebahat’ isyanı! Ehliyetleriyle ülke sokaklarında direksiyona geçecekler
13.05.2011 Dünya
Artık film değil!
Artık film değil! Yaklaşık 50 yıl önce sadece Yeşilçam filmlerinde görülüyordu şimdi ise...
26.12.2010 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şoför Nebahat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şoför nebahat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.