Snowboard

Snowboard

Son dakika snowboard haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan snowboard ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını snowboard haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Snowboard

haberleri sayfasında son dakika yaşanan snowboard gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 snowboard haberi bulunmuştur. Tüm snowboard haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli?
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli? Süleyman Atlı, Kars'ta Doğu Ekspresi'nin üzerinden snowboardla atlayarak dikkat çeken bir performans sergiledi. Bu cesur atlayış, Kars Valiliği'nin davetiyle gerçekleşti ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki, Süleyman Atlı kimdir, kaç yaşında, nereli?  
21.03.2024 Gündem
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80 Bolu'da, kayak merkezi Kartalkaya'daki otellerde rezervasyonlar sömestir tatili nedeniyle yüzde 80'e ulaştı. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu ve tüm pistlerin kayak tutkunları için açık olduğu merkezde, hafta sonu rezervasyonların yüzde 100'e yaklaşması bekleniyor.
19.01.2024 Gündem
Courchevel nerede, hangi ülkede? Courchevel bölgesinin yüksekliği nedir?
Courchevel nerede, hangi ülkede? Courchevel bölgesinin yüksekliği nedir? Dünyaca ünlü lüks kayak merkezlerinden biri olan Courchevel'in kış mevsiminin gelmesiyle merak edilen yerlerden biri oldu. Peki, Courchevel nerede, hangi ülkede?
3.02.2023 Gündem
Uludağ’da kar kalınlığı 30 santimetreyi aştı
Uludağ’da kar kalınlığı 30 santimetreyi aştı Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ’da beklenen kar yağışı dün öğle saatlerinde başladı. Aralıksız süren yağışla Uludağ’da kar kalınlığı 32 santimetreye ulaştı.
28.01.2023 Yaşam
Ken Block öldü mü, neden ve nasıl öldü? Ralli pilotu Ken Block kimdir, kaç yaşında?
Ken Block öldü mü, neden ve nasıl öldü? Ralli pilotu Ken Block kimdir, kaç yaşında? Profesyonel ralli pilotu Ken Block, kar aracıyla geçirdiği kaza sonrası 55 yaşında hayatını kaybetti. Block'un kurucusu olduğu Hoonigan takımından yapılan açıklamada “"Ken Block'un bugün bir kar aracı kazasında vefat ettiğini en derin üzüntülerimizle teyit edebiliriz. Ken bir vizyoner, öncü ve bir ikondu. En önemlisi, bir baba ve eşti. Onu özleyeceğiz. Lütfen şu anda yas tutarken ailenin mahremiyetine saygı gösterelim." İfadeleri kullanıldı.
3.01.2023 Motor Sporları
19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu sene İstanbul’da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kutlamaların ana buluşma noktası Maltepe Etkinlik Alanı, gün boyunca renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Deniz Tekin, Nova Norda, Redd, Cartel’den Kabus Kerim, Erci’E ve Batuflex ve Murat Boz konserleri bayram coşkusunu artıracak. Dans, video mapping ve drone gösterilerinin harmanlandığı muhteşem 19 Mayıs Gösterisi ise izleyenleri büyüleyecek. İstanbullular, gün boyu sürecek etkinliklerde; sanal gerçeklik, futbol, dart, dans, snowboard, kaykay parkuru, zumba, playsatation ve mixibike gibi aktivitelerle keyif dolu bir gün geçirecek. İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
17.05.2022 Gündem
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor? Google bu kez 1976 yılından bu yana düzenlenen 2022 Kış Paralimpik Oyunları'nı doodle yaptı. 2022 Kış Paralimpik Oyunları Açılışının Doodle olarak görenler  Kış Paralimpik Oyunları'na yönelik araştırma yapmaya başladı. Peki, 2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
4.03.2022 Diğer Sporlar
Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor?
Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor? Pekin'de düzenlenen Kış Olimpiyatları başladı. Görkemli açılış töreniyle başlayan Kış Olimpiyatları’na 90 ülkeden 2 bin 900 civarında sporcu katılıyor. Kış Olimpiyatları corona virüs salgını ve ülkedeki siyasi durum nedeniyle gündemde. Peki, Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor? İşte Kış Olimpiyatları ile ilgili merak edilenler…
5.02.2022 Gündem
Isparta’da 16 bin abone 2 gündür elektriksiz
Isparta’da 16 bin abone 2 gündür elektriksiz Isparta'da 3 Şubat'ta başlayan 2 gün etkili olan yoğun kar yağışı, birçok mahallede elektrik kesintilerine neden oldu. Elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamada, "Kesintilerin başladığı ilk anda Isparta ili, ilçe ve köylerinde 113 bin abonemize enerji verilemezken bu sayı 16 bin aboneye kadar indirilmiştir" denildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise "Elektrik kesintisi nedeniyle ısınma sıkıntısı yaşayan bazı yerlerimiz var" ifadelerini kullandı.
5.02.2022 Gündem
Eksi 15 derecede hamam keyfi
Eksi 15 derecede hamam keyfi Uludağ’da turistler, eksi 15 derecede karda yürüyüp, açık havadaki sıcak havuzlara giriyor. Kayak yaparken hamam sefası yapmanın keyfini yaşayan turistler, dondurucu soğuğa rağmen peştemalle dışarıda geziyor.
23.01.2022 Yaşam
Kartalkaya'da hafta sonu yoğunluğu
Kartalkaya'da hafta sonu yoğunluğu Bolu'da Kartalkaya Kayak Merkezi, hafta sonu yoğun ilgi gördü. Tatilciler, kar kalınlığının 1,5 metreyi bulduğu pistlerde kayak ve snowboard yaptı.
25.12.2021 Yaşam
Nisa Bölükbaşı tasarladığı kostümü giydi!
Nisa Bölükbaşı tasarladığı kostümü giydi! 'Survivor 2020'de tanışıp yarışma sonrası aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı-Barış Murat Yağcı çifti, bu kez Uludağ'da ortaya çıktı.
2.03.2021 Magazin
Bolu Kartalkaya'da kayakçı alarmı! Ekipler harekete geçti
Bolu Kartalkaya'da kayakçı alarmı! Ekipler harekete geçti Bolu'nun kayak merkezi Kartalkaya'da snowboard yaparken pistten çıkarak kaybolan 5 kişi, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından bulundu.
29.01.2021 Yaşam
Hülya Avşar, Uludağ'da kayak yaptı
Hülya Avşar, Uludağ'da kayak yaptı Bursa Uludağ'da kayak yapan sanatçı Hülya Avşar, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Avşar’ın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.
3.01.2021 Magazin
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak Kar yağışının başlamasıyla Türkiye'de 50'yi aşkın kayak merkezinde hazırlıklar tamamlandı. Koronavirüs nedeniyle kayak merkezi otelleri de Güvenli Turizm Sertifikası ile hizmet verebilecek. 3 günlük yılbaşı tatili için Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken, Sarıkamış, gibi kayak merkezlerine talep patlaması yaşanıyor. Kayak merkezleri, bu yıl Rusya ve Ukrayna'dan da ciddi talep gördüğü için tur operatörleri iki ülkeye yönelik charter seferler hazırladı.
3.12.2020 Ekonomi
Haziranda snowboard keyfi!
Haziranda snowboard keyfi! Türkiye'de aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar denizlerde serinlerken, doğa severler haziranda snowboard gösterisi yaptı.
3.06.2020 Gündem
Survivor Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Survivor Nisa kimdir, boyu kaç?
Survivor Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Survivor Nisa kimdir, boyu kaç? Televizyon ekranlarının en sevilen yarışmalarından olan Survivor, zorlu parkurları kadar yarışmacılarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Survivor 2020 Gönüllüler Takımı'nın en iyi yarışmacılarından biri de Nisa Bölükbaşı. Performansıyla Survivor 2020'nin en iddialı yarışmacılarından olan Survivor Nisa oldukça zor günler geçiriyor. Adı sık sık Ünlüler takımından Survivor Sercan ile gündeme gelen Survivor Nisa internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Survivor Nisa kimdir, boyu kaç? İşte Survivor Nisa ile ilgili merak edilenler...
18.04.2020 Magazin
İdlib şehitleri Erciyes'te Türk bayraklarıyla yapılan kayakla anıldı
İdlib şehitleri Erciyes'te Türk bayraklarıyla yapılan kayakla anıldı Erciyes Kayak Merkezi'nde, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısında şehit olan askerler anısına Türk bayraklarıyla kayak yapıldı.
1.03.2020 Gündem
Fatma Turgut'tan kar pozu
Fatma Turgut'tan kar pozu Ünlü şarkıcı Fatma Turgut, Uludağ konseri sonrası soluğu kayak pistinde aldı.
14.02.2020 Magazin
Antalyalılar zirvede kar, sahilde deniz keyfi yaptı
Antalyalılar zirvede kar, sahilde deniz keyfi yaptı Antalya kent merkezine 50 kilometre mesafede, 1850 metre yükseklikteki Saklıkent Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı. Kayak tutkunları kar kalınlığının 25 santimetreye ulaştığı pistte kızakla kayarken, hava sıcaklığının 17 derece olduğu kent merkezindekiler ise sahilde yürüyüş yaptı, balık tuttu, yüzerek güneşli havanın keyfini çıkardı.
29.12.2019 Yaşam
Buse Plan kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?
Buse Plan kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı Exatlon Challenge'ın yarışmacı kadrosunu açıklamasından sonra, yarışmacılar merak edilmeye başladı. Exatlon Challenge yarışmacılarından biri de Buse Plan. Peki, Buse Plan kimdir?
15.11.2019 Yaşam
Kış aylarında da güneş gözlüğü kullanılmalı
Kış aylarında da güneş gözlüğü kullanılmalı Doç. Dr. Gökçen Gökçe, ultraviyole ışınları bloke ederek göz sağlığını koruyan güneş gözlüklerinin kış aylarında da kullanılması gerektiğini söyledi.
8.01.2019 Sağlık
Erzurum Ovası’nda atlı snowboard
Erzurum Ovası’nda atlı snowboard Erzurum’daki Dadaşkent Atlıspor Kulübü’nün doğa ve snowboard tutkunları için düzenlediği ‘atlı safari’ ile ‘atlı snowboard’ ilgi görüyor.
5.01.2019 Yaşam
Yoğunluk devam ediyor! Uzun kuyruklar oluştu
Yoğunluk devam ediyor! Uzun kuyruklar oluştu Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden Uludağ'da yeni yılın ilk gününde de tatilci yoğunluğu sürüyor.
1.01.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Snowboard ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki snowboard haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.