Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Survivor Nisa kimdir, boyu kaç?

Survivor Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Survivor Nisa kimdir, boyu kaç?

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışmalarından olan Survivor, zorlu parkurları kadar yarışmacılarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Survivor 2020 Gönüllüler Takımı'nın en iyi yarışmacılarından biri de Nisa Bölükbaşı. Performansıyla Survivor 2020'nin en iddialı yarışmacılarından olan Survivor Nisa oldukça zor günler geçiriyor. Adı sık sık Ünlüler takımından Survivor Sercan ile gündeme gelen Survivor Nisa internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Survivor Nisa kimdir, boyu kaç? İşte Survivor Nisa ile ilgili merak edilenler...

Survivor Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Survivor Nisa kimdir, boyu kaç?

Survivor 2020'nin iddialı yarışmacıları arasında gösterilen Survivor Nisa ada şartları nedeniyle oldukça zor günler geçiriyor. Sempatik tavırları ve hırsı ile Survivor takipçilerinin gönlünde taht kuran Survivor Nisa dün akşam yayınlanan yarışmada Acun Ilıcalı tarafından takım arkadaşlarını yarı yolda bırakmakla eleştirilmişti. Ünlüler takımından Survivor Sercan ile de sık sık gündeme gelen Survivor Nisa bu sefer de Sercan ile adada yaptığı özel konuşma gündem oldu. Peki, Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Nisa Bölükbaşı ne iş yapıyor? Survivor Nisa kimdir, boyu kaç?İşte Survivor Nisa Bölükbaşı hakkında merak edilenler...

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Gönüller takımında yarışan Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Haberin Devamı

2018’de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR? HABERİ İÇİN TIKLAYIN