Survivor 2020

Survivor 2020

Son dakika Survivor 2020 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor 2020 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor 2020 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor 2020

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor 2020 gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 survivor 2020 haberi bulunmuştur. Tüm survivor 2020 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barış Murat Yağcı'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama! Koltuk değnekleri dikkat çekti
Barış Murat Yağcı'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama! Koltuk değnekleri dikkat çekti 'Survivor 2020'de ikinci olduktan sonra 'Survivor 2022 All Star'da dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle başarılı bir performans sergileyemeyen Barış Murat Yağcı, önceki gün Avm'de görüntülendi.
17.06.2023 Magazin
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Survivor Aycan Yanaç son pozuyla olay oldu! 'Estetiği fazla kaçırmışsın'
Survivor Aycan Yanaç son pozuyla olay oldu! 'Estetiği fazla kaçırmışsın' Survivor 2020 ve Survivor All Star 2022 sezonlarında yer alan Aycan Yanaç, sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Survivor 2020 döneminde Instagram takipçisi en çok yükselen yarışmacılardan biri olan Yanaç, şimdilerde pozlarıyla konuşuluyor. Yanaç, son pozuyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
21.09.2022 Magazin
Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç beyaz bikinisiyle dikkatleri üzerine çekti!
Eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç beyaz bikinisiyle dikkatleri üzerine çekti! Aycan Yanaç Survivor 2020 ve Survivor 2022 All Star sezonlarına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu. Programda tavırları ve performansıyla dikkat çeken yarışmacı, şimdilerde sosyal medya pozlarıyla öne çıkıyor.
17.08.2022 Magazin
Survivor Meryem Kasap nişanlandı! Nişan pozu şoke etti...
Survivor Meryem Kasap nişanlandı! Nişan pozu şoke etti... Survivor 2020'ye katılan ve sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Meryem Kasap, Yunus Emre Bal ile nişanlandı. Survivor Meryem Kasap'ın kız isteme töreninden pozları sosyal medyaya damga vurdu. Survivor Meryem'in son halini görenler "Başka biri olmuş" yorumlarında bulundu.
7.06.2022 Magazin
Cemal Can Canseven: Nedendir bilmiyorum ama kimse şarkı vermiyor
Cemal Can Canseven: Nedendir bilmiyorum ama kimse şarkı vermiyor 'Survivor 2020' şampiyonluğuyla adını geniş kitlelere duyuran Cemal Can Canseven, önceki gün AVM'de görüntülendi. Canseven, renkli pantolonu ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.
4.06.2022 Magazin
Eski Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe'den sütyensiz poz! "Vücudun çok güzel"
Eski Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe'den sütyensiz poz! "Vücudun çok güzel" Sporcu Aşkım Burçe Survivor 2020 ve 2022 sezonlarıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Survivor 2022 All Star macerası kısa süren sporcu cesur pozlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.
16.05.2022 Magazin
Survivor kim elendi 2022, 3 Mayıs Survivor’da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2022 3 Mayıs SMS sıralaması
Survivor kim elendi 2022, 3 Mayıs Survivor’da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2022 3 Mayıs SMS sıralaması 3 Mayıs Survivor kim elendi, eleme adayı kim oldu? 3 Mayıs Survivor SMS sıralaması sonucunda kimin elendiği ve kazandığı merak ediliyor. Survivor elenen isim gündeme bomba gibi düştü. Survivor’da bu hafta dört dokunulmazlığın üçünü Kırmızı takım, bir dokunulmazlığı da Mavi takım kaybetti. SMS halk oylaması sıralamasına göre ise en düşük oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti. Peki, Dün Survivor’da kim elendi, 3 Mayıs Survivor’ı kim kazandı? İşte Ada konseyi 3 Mayıs Survivor SMS sıralaması…
4.05.2022 Televizyon
Survivor Yunus Emre Özden: Adayı yakacaktık!
Survivor Yunus Emre Özden: Adayı yakacaktık! 'Survivor 2020' ve 'Survivor 2022 All Star' kadrosunda yer alan Yunus Emre Özden, önceki gün bir mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularına cevap veren Özden, kendisi gibi Survivor’a geçtiğimiz haftalarda veda eden Yasin Obuz ile dikkat çöken bir anısını paylaştı.
25.04.2022 Magazin
Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı, Barış Murat Yağcı, Merve Aydın, Elif Gören...
Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı, Barış Murat Yağcı, Merve Aydın, Elif Gören... Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'da beklenmedik veda gerçekleşti. Acun Ilıcalı bir yarışmacının sağlık sorunları nedeniyle adaya veda ettiğini duyurdu. Yaşanan sakatlıkların ardından Barış Murat Yağcı, Merve Aydın ve bir süredir sağlık sorunları yaşayan Elif Gören ön plana çıkmıştı. İşte Survivor'a veda eden isim...
25.03.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
Makbule Karabudak kimdir? Makbule Karabudak ile Mert Öcal sevgili mi, Nisa’nın arkadaşı Makbule kaç yaşında?
Makbule Karabudak kimdir? Makbule Karabudak ile Mert Öcal sevgili mi, Nisa’nın arkadaşı Makbule kaç yaşında? Survivor All Star fragmanı ile Makbule Karabudak ismi yeniden gündem oldu. Yayınlanan fragmanda Mert Öcal, Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek hediye edip Sevgililer Günü'nü kutladı. Nisa ise Nisa Sude'ye "Daha havaalanında 'seni seviyorum' dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepki gösterdi. Nisa’nın olaya tepki göstermesinin nedeni Nisa'nın yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu ile Mert Öcal’ın birlikte olması olarak yorumlandı. Peki, Nisa’nın arkadaşı Makbule Karabudak kimdir? Mert Öcal ve Makbule Karabudak sevgili mi?
16.02.2022 Magazin
Cemal Can Seven'den Nisa Bölükbaşı isyanı: Sert düşerim, paramparça ederim!
Cemal Can Seven'den Nisa Bölükbaşı isyanı: Sert düşerim, paramparça ederim! Survivor 2020 sezonunu şampiyonlukla kapatan fenomen Cemal Can Seven, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Canseven, Nisa Bölükbaşı ile küslüğünün yeniden gündeme gelmesine sitem etti.
3.02.2022 Magazin
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel evlendi! Survivor yarışmasındaki dostları yalnız bırakmadı...
Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel evlendi! Survivor yarışmasındaki dostları yalnız bırakmadı... 'Survivor 2020' yarışmasına mücadelesi ve söyledikleriyle damga vuran eski futbolcu Sercan Yıldırım, uzun zamandır aşk yaşadığı Nihan Yönel ile nikah masasına oturdu. Bursa'da bir otelde düzenlenen törene çok sayıda ünlü isim katıldı.
6.12.2021 Magazin
Survivor Aycan'ı çileden çıkaran mesaj!
Survivor Aycan'ı çileden çıkaran mesaj! 'Survivor 2020' yarışmasıyla tanınan futbolcu Aycan Yanaç paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Aycan Yanaç annesinin başörtüsünü taktığı anları paylaştı. Bu paylaşımdan sonra Yanaç'a yorum yağdı.
13.06.2022 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor All Star 2022'nin kadrosuna dahil oldu!
Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor All Star 2022'nin kadrosuna dahil oldu! Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor All Star 2022’nin kadrosu tamamlanıyor. Survivor 2020 ikincisi Barış Murat Yağcı’nın ardından kadroya dahil olan ikinci isim Aleyna Kalaycıoğlu oldu.
16.09.2021 Magazin
Survivor Sercan Yıldırım gece yarısı sevgilisinin kapısına dayandı!
Survivor Sercan Yıldırım gece yarısı sevgilisinin kapısına dayandı! Survivor 2020'nin sevilen yarışmacılarından Sercan Yıldırım yarışma sonrası gönlünü Nihan Yönel’e kaptırdı. Yıldırım, sevgilisine gece yarısı evlenme teklifi etti. Çift o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
9.08.2021 Magazin
Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia!
Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia! Survivor 2020 yarışmacılarından Yunus Emre Özden hakkında çok konuşulacak iddia. Şoke eden iddiaya göre Yunus Emre Özden, sevgilisi Berisa Gözen’e şiddet uyguladı. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası Yunus Emre Özden kimdir sorusu merak ediliyor. İşte, Yunus Emre Özden hakkında merak edilenler..
13.07.2021 Magazin
Survivor Aycan Yanaç-Nisa Bölükbaşı barıştı!
Survivor Aycan Yanaç-Nisa Bölükbaşı barıştı! 'Survivor 2020' yarışmasında adlarından sıkça söz ettiren Nisa Bölükbaşı ile Aycan Yanaç cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.
6.07.2021 Magazin
Survivor'da kim kazandı, ödül neydi? Survivor birincisinin ödülü ne kadar?
Survivor'da kim kazandı, ödül neydi? Survivor birincisinin ödülü ne kadar? Survivor 2021'de büyük final heyecanı yaşandı. Final koltuğuna oturan Gönüllüler takımından Poyraz, Ünlüler Takımından İsmail Balaban yapılan oylama ile Survivor 2021 şampiyonu da belli oldu. Büyük finalde Acun Ilıcalı yarışmacılara sürprizler yaptı. Geçen sene olduğu gibi Galataport'ta gerçekleştirilen büyük finalde Survivor 2021 şampiyonu ünlü güreşçi İsmail Balaban oldu. Şampiyonluk kupasını kucaklayan İsmail Balaban'ın kazanacağı ödül de merak ediliyor. Peki, Survivor'da ödül neydi? Survivor birincisinin ödülü ne kadar? Survivor'da kim şampiyon oldu? İşte Survivor ile ilgili tüm detaylar...
26.06.2021 Gündem
Barış Murat Yağcı'nın yeni işi şaşırttı! Sosyal medyadan duyurdu...
Barış Murat Yağcı'nın yeni işi şaşırttı! Sosyal medyadan duyurdu... Survivor 2020'de ikincilik koltuğunda oturan ve her yaptığı hareketle olay olan Barış Murat Yağcı, şarkıcılığın ardından şimdi de yazar oldu. ‘Her Şeye Rağmen' isimli kitabını sosyal medyadan duyuran Yağcı, "Bireyin gücü ve iradenin otoritesi üzerine inşa edilmiş bir başucu rehberi" ifadeleriyle kitabını tanıttı.
23.04.2021 Magazin
Aleyna Tilki: Sette de onu hayranlıkla izliyordum!
Aleyna Tilki: Sette de onu hayranlıkla izliyordum! 'İşte Bu Benim Masalım' dizisinde, 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaşan Aleyna Tilki, oyunculuğun ardından şarkıcılığa adım atan rol arkadaşı hakkında konuştu.
27.03.2021 Magazin
Survivor bitti, dostluk bitti! Nisa ve Cemal Can...
Survivor bitti, dostluk bitti! Nisa ve Cemal Can... Survivor 2020’ye dostluklarıyla damga vuran Cemal Can Canseven ile Nisa Bölükbaşı'nın dostluğu bitti.
24.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor 2020 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor 2020 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.