Skype

Skype

Son dakika skype haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skype ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skype haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skype

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skype gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 skype haberi bulunmuştur. Tüm skype haberleri aşağıda listelenmiştir.
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Bilgisayarlarından iğrençlik çıktı! Grup içinde çocukları istismar etmişler
Bilgisayarlarından iğrençlik çıktı! Grup içinde çocukları istismar etmişler Rezalet ortaya çıktı. Mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması üzerinden çocukların cinsel istismarı içerikli paylaşımlarda bulunan 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüpheliler 6 ilde düzenlenen operasyonla yakalandı.
20.01.2023 Gündem
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı
Başsavcılık, TTB Başkanı Fincancı'nın görevden alınması için davaname hazırladı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve TTB merkez yönetiminin görevden alınması için davaname hazırladı. Başsavcılık dava talebinde Merkez Konseyi Başkanlığı üyelerinin de görevlerine son verilmesini istedi.
28.10.2022 Gündem
Tutuklanan TTB Başkanı Fincancı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı
Tutuklanan TTB Başkanı Fincancı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı Tutuklanarak cezaevine gönderilen Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı ifadesinde, "Canlı bağlantı için arayan kişiyi tanımıyordum. Yine söz konusu yayın kuruluşunun PKK silahlı terör örgütünün irtibatlı ve geçmiş haberlerini, yayınlarını bilmiyorum" dedi.
27.10.2022 Gündem
Vladimir Putin’i çıldırtacak utanç listesi! Ukrayna 620 kişiyi isim isim paylaştı...
Vladimir Putin’i çıldırtacak utanç listesi! Ukrayna 620 kişiyi isim isim paylaştı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken dünyanın gözü tarafların İstanbul'da gerçekleştireceği müzakere görüşmelerinde. Herkes görüşmelerden ateşkes sonucu çıkmasını beklerken Ukrayna’nın yayınladığı Rus ajanlarının listesi ise Putin’i bir kez daha zor duruma düşürdü…
29.03.2022 Dünya
Telegram 1 milyarın üzerinde indirmeye ulaştı
Telegram 1 milyarın üzerinde indirmeye ulaştı Kesintiler ile gündemden düşmeyen Facebook/Instagram ve WhatsApp, kullanıcıların Telegram’a kaymasına neden oldu. Telegram geçen yıldan bu yana oldukça büyük kullanıcı akışına sahne oldu. Bu akışın sonucu olarak da rakamlar indirmelere yansıdı.
18.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Pandemi en çok beyni etkiledi! Panik ve kaygı bozuklukları arttı!
Pandemi en çok beyni etkiledi! Panik ve kaygı bozuklukları arttı! Pandeminin üzerinden geçen bir yılda beyin sağlığının önemli derecede etkilendiğine dikkat çeken uzmanlar, pandemide en sık panik ve kaygı bozukluklarının arttığına dikkat çekiyor. Sosyal izolasyon, stres, kaygı ve karamsarlığın beyin sağlığı üzerinde olumsuz etkilerine dikkat çeken uzmanlar, özellikle yaşlıların stres, kaygı ve izolasyondan etkilenmelerinin gençlere göre daha derin olduğuna işaret ediyor. Uzmanlar, “Bunama hastalarının unutkanlık düzeyleri ve hastalıkları belirgin olarak ilerledi” uyarısında bulunuyor
15.03.2021 Sağlık
İş görüşmelerinde yapay zeka programları etkin rol oynamaya başladı
İş görüşmelerinde yapay zeka programları etkin rol oynamaya başladı İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pelin Vardarlıer, "Yapay zekânın iş görüşmelerinde de oldukça faydalı kullanımları olduğunu görmek mümkündür" yorumunda bulundu.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor Whatsapp güvenlik sözleşmesi çok fazla tepki çekti. Pek çok kişi ve kurum hesaplarını silerek alternatif uygulamalara geçiyor. WhatsApp yetkilileri ise gizliliklerinin değişmediğini iddia ediyor
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Kamuoyunun dikkatine
Kamuoyunun dikkatine CNN TÜRK’te 5 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan Gece Görüşü programında kurum olarak tasvip etmediğimiz bir tartışma yaşanmıştır.
6.11.2020 Gündem
WhatsApp e-ticarete açılıyor
WhatsApp e-ticarete açılıyor Dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uygulama içinde alışveriş yapmaya imkan kılacak bir güncelleme üzerinde çalışıyor.
23.10.2020 Bilim ve Teknoloji
'Ete dokunduğunuzda, ellerinizi de eti de yıkayın'
'Ete dokunduğunuzda, ellerinizi de eti de yıkayın' Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın, Kurban Bayramı öncesinde uyarılarda bulundu. Koronavirüsün etten bulaşmayacağını belirten Prof. Dr. Yalçın, “Hastalıklı bir birey ete hapşırdı ya da öksürdü, siz de oraya temas ettiniz. Elinizi de yüzünüze götürdünüz işte oradan virüs bulaşabilir. Dolayısıyla ete dokunduğunuz zaman mutlaka elinizi de eti de yıkayın" dedi.
30.07.2020 Sağlık
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
Video konferans davet linkleriyle ilgili uyarı
Video konferans davet linkleriyle ilgili uyarı Siber Güvenlik Uzmanı ve IntelProbe Siber İstihbarat Direktörü Özbilen, koronavirüs salgını sonrası video konferans uygulamalarına ilginin artmasıyla birlikte güvenlik risklerinin de ortaya çıktığını söyledi.
16.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Temassız ödemelerde tüm zamanların en yüksek oranları görüldü
Temassız ödemelerde tüm zamanların en yüksek oranları görüldü Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Soner Canko, temassız ödemelerin mart ayında önemli mesafe katederek, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 170’e yakın artış gösterdiğini belirterek, "Temassız kartlarda aslında sıfır güvenlik endişesi var. Temassız kartlar, en az temaslı kartlar ve işlemler kadar güvenli ve önemli." dedi.
12.04.2020 Ekonomi
Eski iPhone'larda FaceTime çökmeye başladı
Eski iPhone'larda FaceTime çökmeye başladı Apple'ın iOS 13.4 güncellemesini alan eski model iPhone'larda FaceTime sorunu ortaya çıktı. FaceTime uygulamasını kullanmak isteyenler, görüntülü arama sağlayamıyor.
3.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Everton, Cenk Tosun'un sakatlığını Skype üzerinden takip ediyor
Everton, Cenk Tosun'un sakatlığını Skype üzerinden takip ediyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, dizinden sakatlığı bulunan milli futbolcu Cenk Tosun'un durumunu görüntülü görüşme uygulaması Skype aracılığıyla günlük olarak kontrol ediyor.
31.03.2020 Futbol
Rakamlar korkunç! ABD vaka sayısı 100 bini geçti
Rakamlar korkunç! ABD vaka sayısı 100 bini geçti Yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle en fazla can kaybının yaşandığı İtalya'da hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saate 969 artarak 9 bin 134'e çıkarken, virüs bulaşanların sayısı ise 86 bin 498 oldu. Kovid-19 salgınının en fazla yayıldığı ülke haline gelen ABD’deki vaka sayısı 100 bini geçti.
27.03.2020 Corona Virüsü
Evden çalışırken kullanılabilecek 6 dijital uygulama
Evden çalışırken kullanılabilecek 6 dijital uygulama Koronavirüse karşı tüm dünya alarmda. Devletler kitlesel tedbirler alırken, şirketler ve çalışanlarda da bireysel önlemler almaya çalışıyor. Bu önlemlerden biri de daha az teması mümkün kılan, çalışan sağlığını ve güvenliğini sağlayan uzaktan online çalışmak seçeneği. 150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olma unvanına sahip Generali Sigorta, salgın sürecinde iş hayatının sürdürülebilmesi için kullanılabilecek, herkesin kolayca erişebileceği, uzaktan erişim imkanı sağlayan dijital araçları kamuoyuyla paylaştı.
24.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Corona virüsten korunmak için ofiste kâğıttan uzak durun!
Corona virüsten korunmak için ofiste kâğıttan uzak durun! Uzmanlar corona virüsün kağıt ortamında 4-5 gün arasında aktif kaldığını konusunda uyarılarda bulunarak herkesin kağıtla temas konusunda dikkatli olmasını önerirken, yazılımcılar da elektronik belge ve süreç yönetim sistemlerinin bu konuda en etkin ve güvenli çözüm olduğunu belirtiyor.
23.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Bugün başlıyor
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Bugün başlıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İran'ın da aralarında bulunduğu 9 ülkenin Türkiye'nin yeni tip Corona Virüs (Kovid-19) ile mücadele konusundaki çalışmalarına ilişkin yardım talebinde bulunduğunu belirterek "İran ile bilgi paylaşımını Skype veya Zoom üzerinden yapabileceğimizi söyledik. O çerçevede bugün başlayacaklar." dedi.
4.03.2020 Gündem
Bakan Koca: Gelmeyin, Skype üzerinden bağlanalım
Bakan Koca: Gelmeyin, Skype üzerinden bağlanalım Koronavirüs dün İran’da 11 can daha aldı ve ölü sayısı 77’ye yükseldi. Son 24 saat içinde 835 kişinin virüse yakalanmasıyla vaka sayısı 2 bin 336 oldu.
4.03.2020 Gündem
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler?
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler? Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Ticaret Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek için aranan personeller için, şartlar neler? Hangi belgeler isteniyor? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar…
22.01.2020 Personel Alımı
Telefonuna ToTok indirenler BAE tarafından takip ediliyor
Telefonuna ToTok indirenler BAE tarafından takip ediliyor New York Times gazetesi, uygulamayla telefon sahibinin görüntüleri, sesleri, randevuları ve ilişkilerinin Birleşik Arap Emirlikleri tarafından takip edildiğini yazdı.
23.12.2019 Bilim ve Teknoloji
En çok indirilen 10 mobil uygulamanın tek ortak özelliği
En çok indirilen 10 mobil uygulamanın tek ortak özelliği Mobil veri şirketi App Annie, son 10 yılın en çok indirilen 10 uygulamasını açıkladı. Listede ilk 10’a giren uygulamaların tek bir ortak noktası var...
20.12.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Skype ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skype haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.