Skandal Sözler

Skandal Sözler

Son dakika skandal sözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skandal sözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skandal sözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skandal Sözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skandal sözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 skandal sözler haberi bulunmuştur. Tüm skandal sözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal'ın yüzüne karşı söyledi: Düşünceleriniz kibirli olabilir mi?
İsmail Kartal'ın yüzüne karşı söyledi: Düşünceleriniz kibirli olabilir mi? Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör İsmail Kartal, ikinci maç öncesinde umutlu konuştu. Öte yandan maç sonu Yunanlı gazeteci İsmail Kartal'ın yüzüne karşı skandal sözler sarf etti.
12.04.2024 Fenerbahçe
Sokak röportajında skandal sözler! Gözaltına alındı
Sokak röportajında skandal sözler! Gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hakaret içerikli paylaşım yaptığı belirlenen bir kişinin gözaltına alındığını bildirirken, Bakırköy'de gerçekleştirilen bir sokak röportajıyla ilgili de harekete geçildiğini söyledi.
25.12.2023 Gündem
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber...
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber... Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken Ermen gazetesinden skandal sözler geldi. Dünya basını ise Türkiye'nin koyduğu tepkiyi sayfalarına taşıdı.
3.08.2023 Dünya
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim
Tayfun füzesinden rahatsız olan Rus siyasetçiden Türkiye için skandal sözler: Ayasofya'ya haçımızı dikelim Kahramanmaraşlı depremler sonrası dünya Türkiye için seferber olurken Rus siyasetçiden skandal açıklamalar geldi. Rusya Devlet Duması üyesi olan Semyon Bagdasarov, katıldığı bir TV programında söylediği sözlerle skandala imza attı.
20.03.2023 Dünya
Miçotakis'in yine şirazesi kaydı! Türkiye'ye skandal suçlama
Miçotakis'in yine şirazesi kaydı! Türkiye'ye skandal suçlama Yunanistan Başbakanı Miçotakis yine Türkiye'yi hedefine koydu. İngiliz basınına konuşan Yunan Başbakan, 'Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görkemli bir Osmanlı vizyonunu takip ettiğini' belirtti ve Ankara'ya mesnetsiz bir suçlamada bulundu.
2.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in özel davetiyle Şanhay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan zirvede Rusya, Çin, Hindistan, Azerbaycan, Hindistan, Özbekistan devlet başkanlarıyla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nin ardından ABD'ye gitti. Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin Şanhay İşbirliği Örgütü’ne üyeliği hakkındaki soruya Erdoğan 'Tabii, hedef o' cevabını verdi. Sosyal Konut Projesi'yle ilgili de seçim sonrasını işaret eden Erdoğan; 'Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı inşallah başlatacağız' dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluş yıl dönümünde söylediği sözler hakkında Erdoğan, 'Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz' ifadelerini kullandı.
17.09.2022 Siyaset
O imamdan doktorlar için skandal sözler! Soruşturma başlatıldı
O imamdan doktorlar için skandal sözler! Soruşturma başlatıldı Diyanet İşleri Başkanlığı, Cuma hutbesinde doktorların iş bırakmasına tepki göstererek "Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapamadı. Bu, doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir" diyen imam Ahmet Gür ile ilgili harekete geçti. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Konya Valiliği, imam Ahmet Gür hakkında, sarf ettiği sözler için soruşturma başlatıldığını duyurdu.
8.07.2022 Gündem
Yeni provokasyon! Yunan amiral: Boğaz köprülerini vururuz!
Yeni provokasyon! Yunan amiral: Boğaz köprülerini vururuz! Emekli yunan komutan, Fransız yapımı Rafale savaş uçakları ile Ege’de hava üstünlüğünün Atina’ya geçtiğini söyledi. Çıktığı televizyon kanalında “Larisa’dan üç füze atsak İstanbul Boğazı’ndaki köprüleri vururuz” diyerek provokatif açıklamalar yaptı.
12.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız' Efes-2022 Tatbikatı’nı yerinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunanistan’a yaptığı uyarılar, hükümetin soğukkanlı görünme çabalarına rağmen Atina’da panik etkisi yarattı. Yunan başkentinde Ege’de ‘sıcak olay’ yaşanması ihtimaline dair korku iyice arttı. Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Yunan televizyonuna çıkan emekli koramiral, skandal sözlere imza attı.
11.06.2022 Dünya
Dünya bunu konuşuyor! Skandal sözler sonrası Putin özür diledi
Dünya bunu konuşuyor! Skandal sözler sonrası Putin özür diledi Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un sözleri dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İsrail Başkanlık ofisi, Rusya lideri Putin'in Dışişleri Bakanı Lavrov'un Zelenski'ye atfen sarf ettiği "Hitler de Yahudi kökenliydi" sözlerine ilişkin özür dilediğini iddia etti.
5.05.2022 Dünya
Annesinin boğduğu iddia edilen Zeynep'in ablası: 'Eline bıçağı alıp eşimi bıçaklayacağını söylemişti'
Annesinin boğduğu iddia edilen Zeynep'in ablası: 'Eline bıçağı alıp eşimi bıçaklayacağını söylemişti' İzmir'in Buca ilçesinde, Zeynep Vural'ın (29) boğularak öldürülmesiyle ilgili olarak annesi Ayşe Vural'ın (59) tutuklu, babası Saffet Vural (70) ile kardeşi Ömer Vural'ın (25) ise tutuksuz olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Firdevs Öztürk, kardeşi Zeynep'in aklının gidip, geldiğini belirterek, "'Anneni öldüreceğim, evi yakacağım' diyordu. Dakikası dakikasını tutmuyordu. Annem Zeynep'in iyileşmesi için elinden gelen her şeyi yaptı. Ona madde bağımlısı gibi değil de hasta gibi bakıyorduk" dedi.
23.03.2022 Yaşam
Öğretmen, kendisini uyaran müdür yardımcısını bıçakladı! Kadın öğretmene taciz mesajları attığı iddiası...
Öğretmen, kendisini uyaran müdür yardımcısını bıçakladı! Kadın öğretmene taciz mesajları attığı iddiası... Düzce'de, lisede tarih öğretmeni olan B.B.B., bir kadın öğretmene taciz içerikli mesajlar attığı iddiasıyla konu hakkında kendisini uyaran müdür başyardımcısı A.A.’yı bıçaklayarak yaraladı.
23.03.2022 Yaşam
Küçükçekmece E-5'te korkunç kaza! Motosikletli genç feci şekilde can verdi
Küçükçekmece E-5'te korkunç kaza! Motosikletli genç feci şekilde can verdi İstanbul Küçükçekmece E-5’te, emniyet şeridindeki çamur nedeniyle kayan motosikletli bariyerlere çarparak hafriyat kamyonunun altına girdi. Kazada motosiklet sürücüsü feci şekilde can verirken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Acı haberi öğrenince olay yerine gelen talihsiz adamın yakınları, sinir krizi geçirdi.
23.03.2022 Yaşam
'Kız ile erkekleri ayrı oturtun' talimatı veren okul müdürü ile ilgili flaş gelişme!
'Kız ile erkekleri ayrı oturtun' talimatı veren okul müdürü ile ilgili flaş gelişme! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Mithatpaşa Ortaokulu'nun müdürü Haydar Akın, öğretmenlere, 'kız ve erkek öğrencileri ayrı ayrı oturtun' talimatı verdi. Eğitim sendikaları talimata tepki gösterirken, müdür hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Haydar Akın, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Akın'ın yerine müdür yardımcılarından birinin vekalet edeceğini söyledi.
23.03.2022 Gündem
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus milyarder Roman Abramoviç'in mega yatı 'Eclipse' ilgi çekmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri yatın çevresinde botla tur atarken, dev yatı görmek için yanından geçmeye çalışan tekneler ise siren çalınarak uyarılıyor.
23.03.2022 Yaşam
Öğretmenden öğrencilerine skandal sözler! 110 yıl hapsi isteniyor: 'Beni öper misin?' dedi
Öğretmenden öğrencilerine skandal sözler! 110 yıl hapsi isteniyor: 'Beni öper misin?' dedi Samsun'da 5 öğrencisine yönelik cinsel istismar iddiasıyla hakkında 110 yıl hapis cezası istenen Kazım Orbay İlkokulu öğretmeni Yüksel Özkan (51), ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında suçlamaları kabul etmeyen Özkan, "Ben çocuklara sevgimi gösterdim" dedi.
23.03.2022 Yaşam
ABD Başkanı Joe Biden'dan skandal sözler! Basın toplantısında mikrofonu açık unuttu muhabire küfür etti...
ABD Başkanı Joe Biden'dan skandal sözler! Basın toplantısında mikrofonu açık unuttu muhabire küfür etti... Beyaz Saray'da yaşanan rezalet ülkede gündem oldu. ABD Başkanı Joe Biden kendisine yöneltilen bir soru sonrası sinirlerine hakim olamadı ve soruyu soran muhabire küfür etti. Bu sırada mikrofonu açık olan Biden'ın sözleri ülkede tartışma konusu oldu.
25.01.2022 Dünya
Doktor Anthony Fauci'den skandal sözler! Mikrofonu açık unutunca...
Doktor Anthony Fauci'den skandal sözler! Mikrofonu açık unutunca... 2019 yılından itibaren gezegenimizi saran koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte tüm dünyanın tanıdığı Dr. Anthony Fauci mikrofonun azizliğine uğradı. Senato oturumunda mikrofonunun açık olduğunu unutan Fauci, kendisini eleştiren senatöre aptal dedi.
12.01.2022 Dünya
Rus gazetecinin Kars ve Ağrı ile ilgili skandal sözlerine sert tepki
Rus gazetecinin Kars ve Ağrı ile ilgili skandal sözlerine sert tepki Sputnik ve Russia Today Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan'dan skandal sözler Türkiye’nin toprak bütünlüğünü hedef aldı... Simonyan'ın Türkiye'ye yönelik sözleri büyük tepki çekti. Skandal sözlere KARPAT Başkanı Erkan Koçali "Atalarımızın kanıyla aldığı bu topraklar, sonsuza kadar bizde kalacak" diyerek sert tepki gösterdi.
8.10.2021 Dünya
Sünnetullah Sadat ne dedi, Afgan gazeteci Sünnetullah Sadat kimdir? Afgan gazeteciden geri adım!
Sünnetullah Sadat ne dedi, Afgan gazeteci Sünnetullah Sadat kimdir? Afgan gazeteciden geri adım! Taliban'ın Afganistan'daki ilerleyişi sonrasında ülkelerinden kaçarak Türkiye sınırına dayanan mülteciler hakkında konuşan, Sunatullah Saadat isimli Afgan gazeteci konuşmasında Türk kadınlarına ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ağır hakaretler ettiği video büyük tepki toplamıştı ki yeni bir video daha yayınlayan Saadat, "Biliyorum beni öldürmek istiyorsunuz ama bu video üzerinden tüm Türk kadınlarından ve sayın Tanju Özcan'dan özür diliyorum" sözlerini söyledi. Peki, Sünnetullah Sadat ne dedi, Afgan gazeteci Sünnetullah Sadat kimdir?
9.08.2021 Gündem
Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e skandal sözler
Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil'e skandal sözler Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan Seren Serengil ile ilgili olay sözler. Yağmur Sarnıç'ın açıklamaları büyü tepki çekti.
18.03.2021 Magazin
Ormanlık alanda tavuğun boğazını kestikten sonra ateşe attı! Skandal sözler...
Ormanlık alanda tavuğun boğazını kestikten sonra ateşe attı! Skandal sözler... Ormanlık alanda, cinler alemine adadığını söylediği bir tavuğun boğazını kesip ateşe atan Y.Y.nin görüntüleri, sosyal medyada tepkilere neden oldu.
22.12.2020 Gündem
Alman emniyetindeki rezalet ortaya çıktı! Skandal sözler: Bugün Türkleri avlayacağız
Alman emniyetindeki rezalet ortaya çıktı! Skandal sözler: Bugün Türkleri avlayacağız Alman emniyet teşkilatındaki korkunç gerçek yapılan bir araştırma ile ortaya çıktı. Almanya’da polislerin göçmen kökenlilere ve görünüşü Alman olarak algılanmayan kişilere ırkçı davrandığına ilişkin emareler bulunduğunu ortaya koydu.
13.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Skandal Sözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skandal sözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.