Skandal Görüntü

Skandal Görüntü

Son dakika skandal görüntü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skandal görüntü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skandal görüntü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skandal Görüntü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skandal görüntü gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 skandal görüntü haberi bulunmuştur. Tüm skandal görüntü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Metrobüsteki skandal görüntülerden sonra polis harekete geçti!
Metrobüsteki skandal görüntülerden sonra polis harekete geçti! İstanbul’da iddiaya göre metrobüste uyuşturucu madde hazırladıkları videoyu sosyal medyada paylaşan 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.12.2023 Gündem
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Takside skandal görüntü! Yolcu bagajda görüntülendi
Takside skandal görüntü! Yolcu bagajda görüntülendi Çatalca TEM Otoyolu'nda ilerleyen taksinin bagajında yolculuk yapan kişi kameraya yansıdı.Tehlikeli yolculuk bir başka sürücünün cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.  
6.08.2023 Yaşam
İstanbul’da doğum günü partisinde skandal görüntü: 100 lira yaktılar
İstanbul’da doğum günü partisinde skandal görüntü: 100 lira yaktılar Kağıthane’de bir kafeteryada doğum günü kutlayan 20 kişilik grup içerisindeki bir şahıs, 100 Türk lirası yaktı. Yaşananlar kameralara yansırken, ihbar üzerine kafeye baskın yapan polis, 3 şahsı gözaltına aldı.
5.06.2023 Gündem
İsveç'te yine skandal görüntü! Terör örgütü destekçileri yeni terör yasasını protesto etti
İsveç'te yine skandal görüntü! Terör örgütü destekçileri yeni terör yasasını protesto etti İsveç’te terör örgütü PKK/YPG destekçileri, İsveç’te 1 Haziran’da yürürlüğe giren yeni terör yasasını protesto ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine slogan attı.
4.06.2023 Dünya
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar Ermenistan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası açılışında büyük bir skandala imza atıldı. Açılış töreninde Azerbaycan bayrağı yakıldı. Azerbaycan'dan konuyla ilgili büyük tepki geldi.
15.04.2023 Diğer Sporlar
Sözde kültür merkezinde skandal görüntü! Hedeflerinde kız çocukları var
Sözde kültür merkezinde skandal görüntü! Hedeflerinde kız çocukları var Adana’da bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda skandal ayrıntılar da ortaya çıktı. Sözde kültür merkezinde çekilen görüntülerde terör örgütünün hedefinde 7 ila 15 arasında değişen kız çocukları var.
28.07.2022 Gündem
Et işleme tesisinde skandal görüntüler! İnsanlara yedireceklerdi, 3 ton eti yerlerden topladılar...
Et işleme tesisinde skandal görüntüler! İnsanlara yedireceklerdi, 3 ton eti yerlerden topladılar... Bursa'da hijyen kurallarına hiçe sayarak et ve et ürünlerini depolayan bir işletmeye 51 bin 200 lira cezai işlem uygulandı. Osmangazi Belediyesi Zabıta ekiplerinin yerlerden topladığı yaklaşık 3 ton et ve et ürünlerine imha edilmek üzere el konuldu.
10.06.2022 Gündem
Yere dökülen hamurla lavaş yapmıştı! Skandal sonrası ilk açıklama: Şantaja uğradım
Yere dökülen hamurla lavaş yapmıştı! Skandal sonrası ilk açıklama: Şantaja uğradım Edirne'de, yere dökülen unların kürekle toplanıp lavaş yapımında kullanıldığı gerekçesiyle 21 bin 296 lira ceza uygulanan fırının sahibi Onur Mersin, görüntülerin 6-7 ay önce çekildiğini ve kurgu olduğunu öne sürüp bunula kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü. Görüntülerle ilgili 1 ay önce suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Mersin, "Bu video tamamen yalan. Mülk sahibinin bana oynadığı bir oyun. İşçilerimi yalandan kandırarak yaptı bu şeyi. Bu şahıs, bana 6-7 aydır şantaj uyguluyor" dedi.
13.04.2022 Gündem
Polis memuru otomobilinde ölü bulundu!
Polis memuru otomobilinde ölü bulundu! Antalya'da ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu polis memuru Nazım A., ormanlık alanda otomobilinin içinde ölü bulundu. Beylik tabancasıyla intihar ettiği üzerinde durulan polis memuru Nazım A.'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
12.04.2022 Yaşam
Eskişehir'de cezaevi nakil aracı devrildi: 6 yaralı
Eskişehir'de cezaevi nakil aracı devrildi: 6 yaralı Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cezaevi nakil aracı devrilerek yan yattı. Kazada yaralanan 4 jandarma personeli ile 1 mahkum ve araç sürücüsü, camlar kırılarak çıkarıldı. İtfaiye ekipleri bir kısmı askıda kalan aracı halatla bağlayıp, şarampole devrilmesini engelledi.
12.04.2022 Yaşam
Fırında skandal görüntü! Yere dökülen unlardan lavaş yaptı
Fırında skandal görüntü! Yere dökülen unlardan lavaş yaptı Edirne’de bir çalışanın yere dökülen unları kürekle tekrar toplayıp lavaş yaptığı fırına 21 bin 296 TL para cezası uygulandı.
12.04.2022 Yaşam
Aksaray'da skandal görüntü! Tonlarca soğanı döktüler, soruşturma başlatıldı
Aksaray'da skandal görüntü! Tonlarca soğanı döktüler, soruşturma başlatıldı Aksaray'ın Merkez ilçesinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi Kırımlı mevkiinde iki farklı araziye yaklaşık 40 ton kuru soğan döküldü. Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, konuya ilişkin soruşturma başlattı.
9.04.2022 Gündem
Otobüste skandal görüntü! İETT şoförü yolcuya bıçak çekti
Otobüste skandal görüntü! İETT şoförü yolcuya bıçak çekti İstanbul Ataşehir'de İETT otobüsü şoförü tartıştığı yolcunun üstüne yürüyerek, bıçak çekti. Başka bir yolcu tarafından cep telefonunu kamerasına kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşılarak tepki çekti.
23.12.2021 Gündem
Baklavacıda skandal görüntü! Yarı çıplak...
Baklavacıda skandal görüntü! Yarı çıplak... Gıda terörü bitmek bilmiyor. Son skandal Adıyaman'da yaşandı. Bir baklavacıda ustalar hijyeni unuttu. Beğeni için paylaştıkları video onları afişe etti. Ne maske var, ne bone ne de eldiven, hatta birinde tişört bile yok. Elini önce ağzına sonra yufkalara götürdü, baklava tepsisine serdi. Büyük tepki çeken görüntüler için inceleme başlatıldı.
6.11.2021 Gündem
Ağır ceza mahkemesi hakimi, yargıladığı sanıkla içki masasında! Skandal görüntüye soruşturma başlatıldı...
Ağır ceza mahkemesi hakimi, yargıladığı sanıkla içki masasında! Skandal görüntüye soruşturma başlatıldı... Gelen son dakika haberine göre; Antalya'nın Manavgat ilçesinde 'suç işlemek için örgüt kurmak', 'nitelikli dolandırıcılık', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'tefecilik' suçlarından ağır ceza mahkemesinde örgüt lideri olarak yargılanan E.B.'nin, kendisi için beraat kararı veren mahkeme başkanı Ö.İ. ile kendisine ait otelin restoranında aynı masada karşılıklı otururken fotoğrafı ortaya çıktı. Gizli çekilen fotoğrafta; masada içki dolu bardakların olduğu, kadınların bulunduğu ve mahkeme başkanı Ö.İ.'nin kapalı mekanda sigara içtiği görüldü. Şikayetçilerin avukatlarından Ertekin Kök, "Bu fotoğraf bizi dehşete düşürdü, adalet adına asla ve asla açıklanamaz bir durum'' dedi. Fotoğraf hakkında savcılık soruşturma başlattı, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) müfettiş gönderdi.
13.08.2021 Yaşam
Skandal görüntü! Korona toplantısında bu şekilde yakalandı...
Skandal görüntü! Korona toplantısında bu şekilde yakalandı... Koronavirüs toplantısında telefonundan oyun oynarken yakalanan Eyalet Başbakanı Ramelow, özür dilemek zorunda kaldı. Kritik kovid-19 toplantısında Başbakan Angela Merkel de yer alıyordu.
25.01.2021 Dünya
Skandal görüntüye tepki yağdı! Hepsi imha edilecek
Skandal görüntüye tepki yağdı! Hepsi imha edilecek Hazır döner paketleyen iki çalışanın maske kullanmadan dönerlerle oynayarak çektiği skandal video sonrası bakanlık harekete geçti. 100 kilogram ete imha edilmek üzere el koyulurken, görüntülerdeki 2 kişiye koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takmadıkları gerekçesiyle 900'er lira ceza verildi.
22.01.2021 Gündem
Antalya'dan bir skandal görüntü daha! Birbirlerine sarılarak...
Antalya'dan bir skandal görüntü daha! Birbirlerine sarılarak... Antalya’da koronavirüsü hiçe sayıp bir apartmanın terasına çıkan 30 kişilik gurup, halay çekip, konfeti patlatarak eğlendi. Halay çekerek sosyal mesafe kurallarına uymayan gurup, o anları birbirlerine sarılarak fotoğrafladı, drone ile de kayıt altına aldı. Gurubun çoğunlukta maske takmadığı gözlendi.
24.12.2020 Yaşam
Rehabilitasyon Merkezinde skandal görüntü!
Rehabilitasyon Merkezinde skandal görüntü! İstanbul Pendik'te, otistik çocukların bakım ve rehabilitasyonunun yapıldığı merkezde bir gencin kolları arkadan bağlı olarak bahçede oturduğu görüntülerle ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kapsamlı şekilde soruşturuluyor. DHA'nın edindiği bilgilere göre rahatsız edici görüntü, öfke nöbeti geçiren otizmli genci kontrol etmekte zorlanan bir personelin, kendisine ve başkasına zarar vermemesi için kollarını arkadan bezle bağlaması nedeniyle gerçekleşti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da sorumlular hakkında soruşturma başlattı.
16.10.2020 Haber
Rehabilitasyon Merkezinde skandal görüntü! Engelli genci banka bağladılar
Rehabilitasyon Merkezinde skandal görüntü! Engelli genci banka bağladılar İstanbul Pendik'te, otistik çocukların bakım ve rehabilitasyonunun yapıldığı merkezde bir gencin kolları arkadan bağlı olarak bahçede oturduğu görüntülerle ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Rahatsız edici görüntü, öfke nöbeti geçiren otizmli genci kontrol etmekte zorlanan bir personelin, kendisine ve başkasına zarar vermemesi için kollarını arkadan bezle bağlaması nedeniyle gerçekleşti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da sorumlular hakkında soruşturma başlattı.
16.10.2020 Gündem
İstanbul'daki ünlü işletmede skandal görüntü! Aralarında ünlü isimler de var...
İstanbul'daki ünlü işletmede skandal görüntü! Aralarında ünlü isimler de var... İstanbul’un göbeği Bebek’teki ünlü bir işletmede corona virüs salgınına ve artan vakalara rağmen skandal görüntüler kaydedildi. Doğum günü kutlaması adı altında bir araya gelen ve ünlü isimlerinde katıldığı partide ne maske takıldı ne de sosyal mesafe kurallarına uyuldu.
26.09.2020 Gündem
Skandal görüntülerle ilgili flaş karar! 3 polis ve 1 imam görevden uzaklaştırıldı
Skandal görüntülerle ilgili flaş karar! 3 polis ve 1 imam görevden uzaklaştırıldı Tunceli Valiliği, sosyal medyada 3 polis ve 1 imamın vatandaşları rencide edici nitelikte söz ve davranışlarda bulundukları gerekçesiyle haklarında başlatılan soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.
16.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Skandal Görüntü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skandal görüntü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.