Fırın

Fırın

Son dakika fırın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.882 fırın haberi bulunmuştur. Tüm fırın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi.
27.04.2024 Ekonomi
Adana'nın kavurucu sıcağında ateşin başında mesai yapıyorlar
Adana'nın kavurucu sıcağında ateşin başında mesai yapıyorlar Adana'da termometreler nisan ayı sıcaklık rekoru kırarken, fırın ustaları ateş başında zorlu mesaide buzlu su ile serinliyor.
26.04.2024 Adana
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı!
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan berberde tıraş ücreti tartışması çıktı. 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda sanık, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber Hikmet Zengin "100 lira için vurulacaktık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Gündem
Muş’ta yarım asırdır ekmeğini fırından çıkarıyor! "Eleman yetiştiremiyoruz"
Muş’ta yarım asırdır ekmeğini fırından çıkarıyor! "Eleman yetiştiremiyoruz" Muş’ta yarım asırdır ekmeğini fırından çıkaran 68 yaşındaki Hasan Erdem, ilerleyen yaşına rağmen halen fırının başında ekmek pişirerek mesleğini ilk günkü aşkla yapıyor.
22.03.2024 Gündem
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Bakan Kacır, Ramazan pidesi yaptı
Bakan Kacır, Ramazan pidesi yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sosyal Gelişmeyi Destekleme Projesi (SOGEP) kapsamında, Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle faaliyetlerini sürdüren “Gastro-Akademi Eğitim Mutfağı’nda kolları sıvadı, Ramazan pidesi hazırladı.
15.03.2024 Gündem
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış Kahramanmaraş’ta depremde 19 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı Fazilet Apartmanı’na ilişkin 2'si firari 3 sanık hakkında ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Apartmanda anneannesini kaybeden avukat Musa Eren Bayazıt, binanın firari sanıkları Akın Yağcı (78) ve eşi Ferihan Yağcı'nın (70) fırında yaptığı usulsüz tadilatlar nedeniyle yıkıldığını, projeye aykırı tadilatlar yapıldığının hem belediye hem de 2 ayrı mahkeme kararıyla da tespit edildiğini belirterek, "Fırın işletmecisi ne mahkemeyi, ne devleti, ne belediyeyi hiç kimseyi tanımamış. Bu yüzden fırın işletmecilerinin bilinçli taksirle yargılanması kabul edilebilir bir şey değil, olası kastla yargılanmalarını talep ediyoruz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Sahurda çay hazır olana kadar: Patatesi acıktırmaz, fırında değil hemen tavada yapılır! Patatesli tuzlu kek tarifi
Sahurda çay hazır olana kadar: Patatesi acıktırmaz, fırında değil hemen tavada yapılır! Patatesli tuzlu kek tarifi Sahurluk tarif arayanlara çok pratik, çok besleyici bir önerimiz var. Üstelik fırın da gerektirmiyor. Çayı ocağa koyup geri dönene kadar tuzlu kekiniz hazır oluyor. Gelin en eşsiz sahur yiyeceğine birlikte bakalım.
14.03.2024 Yaşam
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024 Sahurda fırınlar açık mı, sorusu Ramazan ayıyla birlikte en çok sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 11 ayın sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da fırınlara yoğun ilgi var. Ramazan pidesini özleyenler fırınların kapısında kuyruk oluyor. Sahurunu sıcak pide ya da ekmekle almak isteyenler ise sahurda fırınların çalıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Ramazan ayında sahurda fırınlar açık mı, çalışıyor mu? İşte Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024…
13.03.2024 Gündem
A101 7 Mart 2024 katalogda ayın fırsatı var! A101 aktüel katalogda bu hafta indirimli ne var?
A101 7 Mart 2024 katalogda ayın fırsatı var! A101 aktüel katalogda bu hafta indirimli ne var? A101 aktüel katalog 7 Mart 2024: Bu hafta alışveriş yapmak isteyenler için indirimli ürünlerde neler var? Ev tekstili ürünlerinden ankastre setlerine kadar pek çok üründe fiyatlar düştü. Dikey süpürge, fırın ve ütü indirimli ürünler arasında yer aldı. İşte 7 Mart 2024 A101 aktüel katalog...
4.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB  Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da fırıncılar ile bir araya geldi. Konuşmasında hem fırıncıların hem de vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözümü için projelerinin hazır olduğunu belirten Kurum, ekmek fiyatlarında standardı sağlayacaklarının ve ruhsatsız çalışan fırınlar için harekete geçeceklerinin altını çizdi. Kurum, çalışanların yeterince dinlenebilmesi için ‘Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi.
29.02.2024 Gündem
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
Airfryer mi fırın mı? Uzmanı sağlıklı olanı açıkladı!
Airfryer mi fırın mı? Uzmanı sağlıklı olanı açıkladı! Son dönemde mutfaklarda oldukça sık kullanılan airfryer ya da diğer adıyla hava fritözleri sağlıklı olup olmadığı konusunda şüphe uyandırıyor. Yemeği daha sağlıklı pişirdiği düşünülen bu maknalar düşünüldüğü kadar sağlıklı mı? Yoksa eskiden beri kullanılan fırınlar mı daha iyi? İşte detaylar...
21.02.2024 Yaşam
Bant yöntemiyle fırının iç camları bile parlıyor! Lekeden, yağdan eser kalmıyor
Bant yöntemiyle fırının iç camları bile parlıyor! Lekeden, yağdan eser kalmıyor Sosyal medyada yer alan bir videoda fırın camlarının nasıl kirden ve yağdan arındığını gösteren temizlik uzmanı, takipçilerine her zaman işe yarayacak bant yöntemini önerdi.
15.02.2024 Yaşam
5 dakikada hazır: El açmasına vakit bulamayanlara fırın tepsi böreği tarifi
5 dakikada hazır: El açmasına vakit bulamayanlara fırın tepsi böreği tarifi El açması börek yapmaya vakit yok ama canınız fena halde börek çekti. O zaman içeriğimizdeki tepsi böreği tarifine geçelim. İşte 5 dakikada hazırlanıp fırınlanan tepsi böreği...
29.01.2024 Yaşam
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Mermer, güzelliği ve dayanıklılığı ile ödüllendirilen zamansız bir malzemedir. Mermer oluşturmak için kireç taşına ısı ve basınç uygulanır. Taş ocakları ve yer altı mağaraları mermerin birincil kaynakları olmaktadır. Renkleri genelde beyaz ya da gridir.
26.01.2024 Yaşam
Rüyada Sütlaç Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sütlaç Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Sütlaç Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sütlaç Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada sütlaç görmek yakın zaman içinde büyük bir sevinç yaşanacağı anlamındadır. Bu sevinçli durum genellikle rüya sahibinin beklediği bir haber olarak yorumlanır.
15.01.2024 Eğitim
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis Konya’nın Beyşehir ilçesinde aynı sokakta fırın açmak isteyen meslektaşı Erdal Üstüner’i (60) tabancayla vurarak öldürüp, ortağı Yunus Ayaz ve çalışanı Murat Şahin’i yaralayan Sebahattin Gülbahar, 41 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırıldı.
26.12.2023 Gündem
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep  tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya!
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya! BİM 26-29 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı. Salı ve Cuma günleri ucuz alışveriş yapmak isteyen müşterilerine katalog veren ve indirimli ürünlerini yayınlayan zincir market BİM güncel katalogda fırın tepsisi, krep tava kablosuz yüzey temizleyiciye raflarda yerini verdi. LG 55 İnç 4K Smart TV 20.499 TL, Dijitsu 58 İnç UHD Smart Led TV 10.999 TL, Kumtel 5.5 L Yağsız Air Fryer 1.599 TL, Fakir Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Atria 2.499 TL, Kablosuz Yüzey Temizleyici Mop Paspas 1.399 TL'ye satışta aldı.
24.12.2023 Ekonomi
Herkes soğukla mücadele ederken o sıcaktan bunalıyor
Herkes soğukla mücadele ederken o sıcaktan bunalıyor Eskişehir’de vatandaşlar kış aylarında soğuk hava şartlarıyla mücadele ederken, pideci Mustafa Çubuk fırın ateşinin başında ter akıtıyor.
24.12.2023 Gündem
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı Dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantlayan İlyas Sarıkaya'nın (49), yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunduğu sevgilisi F.O.'yu (43), silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak 7 kurşunla vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulunurken, Sarıkaya ile aynı binada oturan Enis Aydemir'in emniyette verdiği ifadede, eve girdiğinde kurşun deliklerinin olduğu yastığı gördüğünü söylediği öğrenildi.
18.12.2023 Gündem
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi İstanbul'da farklı ilçelerde farklı fırınlarda ekmek fiyatları farklı fiyatlara satılıyor. Peki ekmek fiyatları neden farklı? Fırınlar kendi fiyatlarını mı belirliyor? Vali ekmek fiyatları ile ilgili net konuştu. Merak edilen tüm detayları CNNTÜRK masaya yatırdı. İşte haberin ayrıntıları...
11.12.2023 Ekonomi
İstanbul'da fırınlara fahiş fiyat denetimi yapıldı
İstanbul'da fırınlara fahiş fiyat denetimi yapıldı İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'da belirlenen fiyat dışında ekmek satışı yaptığı tespit edilen 822 ekmek fırınıyla ilgili tutanak tutulduğunu belirtti. 
10.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fırın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.