Şişme Kadın

Şişme Kadın

Son dakika şişme kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şişme kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şişme kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şişme Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şişme kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 şişme kadın haberi bulunmuştur. Tüm şişme kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
ŞOK! Otoban kenarında ilişkiye girerken...
ŞOK! Otoban kenarında ilişkiye girerken... İngiltere’de otoyol kenarında görülen adam ve ‘kadın’ herkesi şaşırttı.
27.09.2018 Dünya
Akılalmaz olay! Kargodan 'Şişme kadın' çıkınca...
Akılalmaz olay! Kargodan 'Şişme kadın' çıkınca... ANTALYA'da, internetten satın aldığı cep telefonu yerine kendisine kargoyla 'şişme kadın' gönderilen Koray Ş., bıçakla tehdit ettiği kargo çalışanının cep telefonunu gasbederek, kaçtı.
9.11.2017 Yaşam
Tepki çeken hediye!
Tepki çeken hediye! Şili’de Ekonomi Bakanı Luis Felipe Cespedes’e, işadamlarıyla katıldığı bir yemekte yılbaşı hediyesi olarak şişme kadın verildi...
17.06.2021 Dünya
Şili'de bakana şişme bebek hediye edildi
Şili'de bakana şişme bebek hediye edildi Şili’de Ekonomi Bakanı Luis Cespedes’e, işadamlarıyla katıldığı bir yemekte yılbaşı hediyesi olarak şişme kadın verildi.
17.06.2021 Dünya
‘Şişme kadın’ muhabbeti nedeniyle Beyaz TV'ye ceza verecek
‘Şişme kadın’ muhabbeti nedeniyle Beyaz TV'ye ceza verecek RTÜK, Beyaz TV'ye "Derin Futbol" isimli programda Ahmet Çakar'ın "Şişme kadın" benzetmesi nedeniyle oy birliğiyle ceza verilmesi kararını aldı.
27.10.2016 Televizyon
Şişme kadını melek sandılar
Şişme kadını melek sandılar Endonezya’nın adalarından birinde kıyıya vuran şişme kadını, ‘cennetten düşmüş melek’ sanan köylüler, kıyafet giydirdiler. Ancak olay araştırılınca şişme kadın olduğu ortaya çıktı.
3.05.2016 Dünya
İlk evliliği şişme kadın ile denedi!
İlk evliliği şişme kadın ile denedi! Çin’de kanser ile savaşan bir adam ölmeden önce evlilik duygusunu tatmak istediğini ancak arkasında birini bırakmaktan korktuğunu söyleyerek bir ‘şişme kadın’ ile evlendi.
9.11.2015 Yaşam
Şişme kadını yaktılar
Şişme kadını yaktılar Fenerbahçe taraftarı, Galatasaray bayrağıyla sarılmış şişme kadını ateşe verdi.
26.10.2015 Fenerbahçe
Hababam'da 'şişme kadın' kavgası
Hababam'da 'şişme kadın' kavgası Türk Sineması'nın klasiklerinden olan ve yenisi 9 yıldır çekilemeyen "Hababam Sınıfı", mahkemelik oldu...
29.09.2021 Gündem
Yapay sevgili
Yapay sevgili Japonya’da bir teknoloji firması yalnız erkekler için gerçeğe şaşırtıcı benzerlikte ‘kız arkadaş’ yani şişme kadın üretti...
13.08.2014 Magazin
Gerçeğe çok yakın 'yapay sevgili' ürettiler
Gerçeğe çok yakın 'yapay sevgili' ürettiler Japonya’da bir ileri teknoloji firması yalnız erkeklere hakiki bir kız arkadaşı aratmayacak kadar gerçeğe yakın kız arkadaş yani şişme kadın üretti...
13.08.2014 Bilim ve Teknoloji
Sevgi Evi'nde 'şişme kadın' skandalı!
Sevgi Evi'nde 'şişme kadın' skandalı! ADANA’da Sevgi Evleri’nde geçici olarak kalan 15 yaşlarındaki erkek çocuğun, kuruma getirdiği şişme kadın ile burada kalan çocukları para karşılığı ilişkiye girdirdiği iddiasıyla hakkında işlem yapıldı.
9.06.2014 Yaşam
İşte Türkiye'nin ilk 'helal seks shop'u
İşte Türkiye'nin ilk 'helal seks shop'u Dünyanın ikinci ‘Helal Seks Shop’u Türkiye’de açıldı...
29.09.2021 Gündem
Şişme kadın belgeseli!
Şişme kadın belgeseli! Bir fabrikaya girdi ve...
16.07.2013 Dünya
ABD bu haberi konuşuyor!
ABD bu haberi konuşuyor! Olay Samsun'da yaşanmıştı...
3.10.2012 Yaşam
ABD o haberi konuşuyor!
ABD o haberi konuşuyor! Samsun’un Canik ilçesi Doğupark mevkiinde meydana gelen olay, Samsun’un adını dünyaya duyurdu. Deniz kenarında gezen vatandaşların, denizde çıplak bir kadın cesedine rastlamaları ve polise haber vermeleri üzerine alarma geçen ilçede inanılmaz bir olay yaşandı. Polisin aldığı güvenlik önlemleri çerçevesinde İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri ve Deniz Şube Müdürlüğü’ne bağlı balık adamların düzenlediği operasyonda bir “şişme kadın” kurtarılıp, havası söndürüldükten sonra görevliler tarafından çöpe atıldı. Olayın Türk basınında yer etmesinin ardından haber ajanslarına da yansıması üzerine, Amerika’da internetten yayınlanan “The Young Turks” programının sunucuları Cenk Uygur ve John Iadarola haberi gündeme taşıdı. Uygur, yaptığı Laz esprileriyle de izleyenleri güldürdü.
3.10.2012 Haber
Denizdeki şişme kadını ceset sandılar
Denizdeki şişme kadını ceset sandılar Ekipler büyük bir şok yaşadı
22.09.2012 Yaşam
Hepsi şişme kadın için
Hepsi şişme kadın için ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan bir adam, şişme kadın uğruna bakın neler yaptı
27.08.2011 Dünya
Diyanet İşleri'nden şişme kadın yanıtı
Diyanet İşleri'nden şişme kadın yanıtı Diyanet İşleri Başkanlığı'na şişme kadın caiz midir diye soruldu
28.02.2011 Yaşam
Şişme kadın hayat kurtardı
Şişme kadın hayat kurtardı Şişme kadına sarılarak intihar etmek istedi ama...
3.02.2010 Yaşam
Hovarda şampiyon!
Hovarda şampiyon! Geçen sezonun 2 kupalı ‘Kartal’ı, Ankara deplasmanında da sınıfta kaldı
23.08.2009 Futbol
"Ben gol atarken sen emekliyordun"
"Ben gol atarken sen emekliyordun" Erman Toroğlu, Hıncal Uluç'u Gençlerbirliği'nin sahasıyla ilgili "yanlış bilgi vermekle" eleştirdi
20.08.2009 Futbol
'Şişme kadın gibi'
'Şişme kadın gibi' F.Bahçe-A.Gücü maçı için ilginç benzetme...
23.11.2008 Futbol
26 Eylül'de vizyonda
26 Eylül'de vizyonda Melih Ekener ve Didem Erol'un başrollerini paylaştıkları, merakla beklenen "Süper Ajan K9" filmi, 26 Eylül'de vizyona giriyor.
15.09.2008 Magazin
'Şişme kadın' benzetmesi!
'Şişme kadın' benzetmesi! 'Saba Tümer'le Bu Gece' Programı'na katılan Erman Toroğlu, yine çok konuşulacak sözler sarfetti...
9.09.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şişme Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şişme kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.