Gazete Vatan Logo
Futbol Hovarda şampiyon!

Hovarda şampiyon!

Geçen sezonun 2 kupalı ‘Kartal’ı, Ankara deplasmanında da sınıfta kaldı

3. haftada 4. puanı kaybeden Beşiktaş, 90 dakikayı neredeyse pozisyona bile giremeden bitirdi. Bobo’nun yokluğunda Nobre kulübede, Nihat-Holosko da kötü günlerindeydi. Son 20 dakikada galibiyeti kaçıran taraf ise G.Birliği oldu!

MAÇIN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

YAZIK şu 19 Mayıs Stadı’nın çimlerine.. Geçen sezon ’bır bır’ konuşuldu diye adamlar o kadar uğraştı, suniden kurtulup otları yapıştırdılar zemine.. Sadece onlar mı yorulan? Erman Toroğlu ile Hıncal Uluç birbirine girdi bu saha için. Toroğlu “15 cm, 30 cm fark etmez. Önemli olan işlevi” dedi, Uluç ’Kazma’ diye hitap ettiği meslektaşına “Şişme kadın düşkünü” cevabı verdi. Anlayın şu çimin değerini!

BU kadar üzerine yazılar yazılan bir zeminde bize kalem kıpırdatacak pozisyon bile yaratmayan G.Birliği ve Beşiktaş’a helâl olsun, ne diyelim.. El frenlerini çekip çıkmıştı iki takım da maça. Denizli, aradığı ’10.5 numara’yı Uğur İnceman’da bulmuş.. Saçlar Pirlo’yu andırıyor tamam da, paslar tıpkı Maldonado! İnceman’la bırakın rakip kaleyi, Salacak’a bile zor inersiniz... G.Birliği de farksızdı.. Kahe ileride, arkasında Tozo tam kanserojik madde!

İKİŞER pozisyoncuk yakaladı takımlar ilk yarıda. G.Birliği, 11’de Burhan’ın sağdan getirdiği topla yaklaştı gole.. ’Pas ver’ diye ellerini kaldıran Mustafa ayağına gelen topu kollarıyla beklediği için Ferrari gelip alıverdi topu. 17’de Erhan’ın uzun pasını ceza sahası içinde bomboş istop eden Nihat, ufacık dokundu topa.. Kırmak istemedi herhalde!


HATASIZ FERRARI

25’TE Harbuzi öyle güzel vurdu ki ceza sahası dışından, sol çatala giden topu ’falso’ yoldan çıkardı son anda, aut. 32’de Tello kullandığı kornerde ‘Belözoğlu’laştı’ ancak direk engelledi Şilili futbolcuyu..

DEVREDE Nobre’yi aldı Mustafa Denizli oyuna, sahada en azından 1 tane ’gerçek forvet’i oldu Beşiktaş’ın. Tello-Nihat-Holosko’yla oynamıştı ilk yarı, Nobre’yle de olmadı gerçi.. 59’da Burhan 30 metre kaleciyle karşı karşıya sürdüğü topu Hakan’ın kucağına bırakıverdi. 65’te Tello’nun inanılmaz bir falso verip orta sahanın solundan yolladığı 60 metrelik pası Nihat kontrol ederken poposunun üstüne oturdu.. Pozisyon %100’dü.

74’TE Kahe’nin pasıyla ceza sahasına girer girmez şutu deneyen Tozo çıldırttı seyircisini. Gerçekten bu G.Birliği’nin yabancıları, futbola yabancı! 77’de yine Tello’nun ayağında işlenmiş müthiş ortaya önce Nihat, ardından Nobre, son olarak da Holosko dokunamayınca Başkent’te sessiz bitti maç.. Beşiktaş adına iyi bir şey söylemek zor, 1 puanı onlar ’kurtardı.’ O da rakip forvetlerin ümüğünü sıkan Ferrari sayesinde..

Haberin Devamı