Şişman

Şişman

Son dakika şişman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şişman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şişman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şişman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şişman gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.107 şişman haberi bulunmuştur. Tüm şişman haberleri aşağıda listelenmiştir.
D Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok D Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
D Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok D Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... D vitamini insan vücudu için vazgeçilmez olan vitaminlerden biridir ve sağlıklı bir yaşam için gerekir. D vitamini içeren besinler arasında ton balığı, somon, tatlı patates, uskumru, mantar, ayran, yoğurt ve peynir bulunur.
16.01.2024 Sağlık
Şişman değil susuzsunuz!  En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın!
Şişman değil susuzsunuz! En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın! Su hayattır, su yaşam iksiridir. Nefes almak kadar önemlidir. Ancak su içerek yaşama devam edebiliriz. Fakat aslında en basit yağ yakma yöntemi de su içerek gerçekleşir. Fereydoon Batmanghelidj, şişmanlığın aslında susuz kalmakla ilgisi olduğunu ortaya koydu. Bel çevresini eriyip bitiren su içme formülü haberimizde.
8.01.2024 Yaşam
İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında İBB’nin yardım kartlarını PKK/KCK’nın hedefleri doğrultusunda faaliyet yürüttüğü öne sürülen DİAYDER üyelerine verdiği iddiasıyla 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
30.08.2022 Yaşam
Aslı Samat 100 kilo verdi! 'Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?'
Aslı Samat 100 kilo verdi! 'Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?' Son olarak 'Hercai' ve 'Gülümse Kaderine' dizilerinde kamera karşısına geçen Aslı Samat, tüp mide operasyonu geçirmiş, tam 100 kilo vererek bambaşka biri olmuştu. Kol ve karın bölgesinde bir ameliyat daha olan ve yeni görüntüsüyle herkesi şaşırtan oyuncu, "Estetik operasyonlara ne kadar para harcadınız?" ve "Zayıfladıktan sonra erkeklerin size karşı davranışları değişti mi?" sorularını cevapladı. Samat, "Hiç hesaplamadım ama eskiden bir ev alınabilirdi bu paraya. Ben mecburdum, aslında biz estetik diyoruz ama sağlıkla ilgili bir şey bu" diye konuştu.
10.08.2022 Magazin
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı...
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı... İngiltere'de yaşayan 10 yaşlarındaki Holly Wells ve Jessica Chapman birbirlerinin en iyi arkadaşıydılar, tüm vakitlerini birlikte geçiriyorlardı. O gün ailelerine haber vermeden evden çıktılar. Sokakta yürürken başlarına geleceklerden habersizdiler. Ülkeyi sarsan olayda kilit ipucunu yakalayan kişi ise dikkatli bir gazete okuruydu.
3.08.2022 Dünya
Kız kardeşlerin gizemli ölümü ülkeyi şok etti! Emel ve Esra'nın korkunç sonu...
Kız kardeşlerin gizemli ölümü ülkeyi şok etti! Emel ve Esra'nın korkunç sonu... 24 yaşındaki Esra ve 23 yaşındaki Emel kimseyle gereksiz diyaloglara girmiyor, vakitlerinin çoğunu evin içinde adeta parmak uçlarında hareket ederek geçiriyorlardı. Yepyeni bir başlangıç yapmak için bu ülkede şanslarını denemek istemişlerdi. Başlangıçta her şey yolunda gidiyordu. Fakat son dönemde gitgide daha da tedirgin olmaya başladılar. Sanki başlarına gelecek olan olayı hissetmiş gibiydiler.
2.08.2022 Dünya
14 yıllık bu sırrı öğrendi annesini, bbasını ve 3 kardeşini katletti!
14 yıllık bu sırrı öğrendi annesini, bbasını ve 3 kardeşini katletti! ABD'nin Alabama eyaletinde meydana gelen olay tüm ülkeyi dehşete düşürdü. Yaşı henüz 10'lu yaşların başındayken annesi ve anneannesinin mücevherlerini çaldığında bu olay aile içinde büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Okulunda olay çıkarmak ya da deney amaçlı küçük canlı hayvanları çakmakla yakmak gibi saldırgan tutumlar içindeydi. Bu davranışlar karşısında anne ve babasının elinden hiçbir şey gelmiyordu. Son olay ise ailenin kaderini tamamen değiştirdi.
20.07.2022 Dünya
YÖK'te 6 üyenin görevlerine son verildi, 5 yeni üye seçildi
YÖK'te 6 üyenin görevlerine son verildi, 5 yeni üye seçildi Yükseköğretim Kurulunda (YÖK) 6 üyenin görevlerine son verilmesi ve 5 yeni üyenin seçilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
3.06.2022 Gündem
Ücretli uygulamayla 'poşet kirliliği' yüzde 81 azaldı
Ücretli uygulamayla 'poşet kirliliği' yüzde 81 azaldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, çevre kirliliğinin önlenmesi, plastik poşet ve ambalajların kullanımının azaltılması amacıyla 1 Ocak 2019'da yürürlüğe koyduğu, plastik alışveriş poşetlerinin tüketiciye ücretli verilmesi kararının ardından kirlilik yüzde 81 azaldı.
27.05.2022 Gündem
Savaştan kaçan Ukraynalı kadın bebeği ile birlikte Türkiye'ye sığındı! Rusya'daki kayınpederinin sözleri şoke etti...
Savaştan kaçan Ukraynalı kadın bebeği ile birlikte Türkiye'ye sığındı! Rusya'daki kayınpederinin sözleri şoke etti... Rus ordusunun Ukrayna'yı işgal etmesinden sonra Türkiye'ye gelen Ukraynalılardan biri de Viktoriia Lulka. Genç kadın savaşın başladığı gece patlamayla yataktan fırladıkları anı ve Rusya'da yaşayan kayınpederinin o dakikalardaki sözlerini unutamadığını söylüyor. Eşini Ukrayna'da bırakarak yola çıkmak zorunda kalan Lulka, Timur adlı 5 aylık bebeğiyle İstanbul'a gelirken yolda yaşadıkları dehşeti de anlattı.
18.05.2022 Dünya
İdamı dakika dakika anlattı! Kan donduran sözler...
İdamı dakika dakika anlattı! Kan donduran sözler... ABD'de işlediği cinayetten ötürü ölüm cezasına çarptırılan Clarence Dixon, bu yıl idam edilen altıncı kişi oldu. Dixon'ın idamını gözünü kırpmadan izleyip dakika dakika aktaran muhabirin notları kan dondurdu. Sabah 07.45'te başlayan idam süreci 10.30'da sonuçlandı.
17.05.2022 Dünya
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK başkanı duyurdu...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK başkanı duyurdu... Milyonlarca üniversite öğrencisi bekliyordu. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar resmen duyurdu. YÖK Başkanı Özvar, "Uzaktan eğitimin yeni şeklini önümüzdeki günlerde inşallah üniversitelerle paylaşacağız, duyuracağız." dedi. Dünyada gerçekleşen dijital dönüşümlere paralel olarak, başta Anadolu Üniversitesi olmak üzere birkaç üniversitemizde uygulandığı haliyle açıköğretimin mevcut biçiminin güncellenmeye ve çeşitlendirmeye ihtiyacı olduğunu belirten YÖK Başkanı Özvar,"Bu çerçevede temel amacımız, açık, uzaktan ve hibrit modelleri çeşitlendirmektir” şeklinde konuştu.
14.05.2022 Eğitim
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk...
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk... 1996'nın sıcak bir temmuz günüydü. Kız kardeşiyle birlikte yolda yürüyorlardı. Missouri'deydiler. ABD'nin orta batısındaki bu eyalette yaşıyorlardı. Daha önce de pek çok kez kız kardeşiyle birlikte hareket etmişlerdi. Yine öyle yapacaklardı. Taşra kasabasındaki bir evi kendilerine hedef olarak belirleyip amaçlarına ulaşacaklardı. Yaşadıkları yerden kilometrelerce uzaklıktaki De Soto'ya gittiler. Evleri tek tek gözlediler. Saatleri bulan bu gözlem sonucunda hangi evi seçeceklerine karar verdiler.
5.05.2022 Dünya
Michelin Rehberi nedir? Michelin Yıldızı nedir? Michelin yıldızı değerlendirmesinde İstanbul’da olacak!
Michelin Rehberi nedir? Michelin Yıldızı nedir? Michelin yıldızı değerlendirmesinde İstanbul’da olacak! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Michelin Rehberi toplantısına katıldı. AKM’de düzenlenen toplantıda Michelin Rehberi Uluslararası Direktörü Gwendal Poullennec, İstanbul’da restoranların Michelin yıldız değerlendirmesine gireceğini açıkladı. Turizmin en önemli bileşenlerinden biri olan gastronomi, tüm turizm destinasyonların üzerinde titizlikle çalıştığı konulardan biri haline geldi. Bir turizm destinasyonunda Michelin Yıldızı almış restoranlarının bulunması rekabet gücünü artırıyor. Peki, Michelin Rehberi nedir? Michelin Yıldızı nedir? Michelin yıldızı nasıl alınıyor? Michelin yıldız değerlendirmesine İstanbul’daki restoranlar girecek mi? İşte detaylar…
21.04.2022 Kültür Sanat
Kanserlerin yaklaşık üçte birinden sigara sorumlu
Kanserlerin yaklaşık üçte birinden sigara sorumlu Türkiye'de 2019 yılı verilerine göre her iki kişiden birisi sigara içtiğini belirten uzmanlar, sigaranın bir çok kanser türünde etken olarak önemli rol oynadığını, insanlardaki bütün kanserlerin yaklaşık 3'te 1'inden sigaranın sorumlu olduğunu belirtti.
7.04.2022 Sağlık
Hafif ticari araç taklalar atarak 3 araca çarptı: 5 yaralı
Hafif ticari araç taklalar atarak 3 araca çarptı: 5 yaralı Maltepe'de bir cip önünde ilerleyen hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan hafif ticari araç karşı şeritten gelen üç araca çarparak durabildi. Kaza da 5 kişi yaralandı.
24.03.2022 Yaşam
Ünlü şarkıcı Semiha Yankı'ya hapis şoku! Trans şarkıcı...
Ünlü şarkıcı Semiha Yankı'ya hapis şoku! Trans şarkıcı... İzmir Çeşme ilçesinde, 'Anıl Petek' adıyla tanınan trans şarkıcı Anıl Şişman'ı darbedip, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Semiha Yankı'ya (64) 'kasten basit yaralama suçu'ndan 75 gün hapis cezası verildi. Hapis cezası para cezasına çevrilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Yankı'nın ise darbedildiğini söyleyerek, şikayetçi olması üzerine aynı davada yargılanan Şişman'a da aynı ceza verildi.
20.03.2022 Gündem
En büyük tarihi hata olur! Uzmanlardan Avrupa Birliği'ne Ukrayna uyarısı: Türkiye'ye ihtiyacı var...
En büyük tarihi hata olur! Uzmanlardan Avrupa Birliği'ne Ukrayna uyarısı: Türkiye'ye ihtiyacı var... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girnesiyle başlayan süreç, Ukrayna'nın Avrupa Birliği'ne (AB) alınmasını hızlandırabilir mi? Uzmanlar, barış üzerine inşa edilmiş bir yapı olan AB'ye işgale uğrayan bir ülkenin alınmasının etkileri konusuna dikkat çekerken, AB'nin bir kez daha Türkiye'ye ihtiyaç duyduğunu da vurguladı.
16.03.2022 Dünya
Göbek yağlarını eritmek için 5 öneri!
Göbek yağlarını eritmek için 5 öneri! Genetik, yaşam tarzı ve beslenme hataları, vücuttaki aşırı yağıın nerede depoladığını belirler. Bazı kişilerde yağ kaybının en son gerçekleştiği bölge üst karın bölgesidir. Bu bölgeden yağ kaybetmek zor olsa da, göbekteki yağdan birkaç adımda kurtulmak mümkün. Birçok sağlık sorununa neden olan göbek yağlanması ile ilgili bilgi veren Diyetisyen Betül Merd, göbek eritme yöntemlerini anlattı.
21.03.2022 Sağlık
Obeziteden korunmanın yolları!
Obeziteden korunmanın yolları! Dünya genelinde yaklaşık 800 milyon kişi diyabet, kalp hastalıkları, kanser gibi pek çok sağlık sorununa davetiye çıkaran obezite ile yaşıyor. Obeziteye farkındalık oluşturmak ve dikkati çekmek için belirlenmiş olan 4 Mart, “Dünya Obezite Günü” pek çok sağlık kurumunda bilinçlendirme etkinlikleri ile halka farkındalık sağlıyor. Peki, Obezite tanısı nasıl konuluyor? Obezitenin nedenleri ne? Obezite tedavisi nasıl yapılır? Diyetisyen Şeyma Türköner obeziteden korunmanın yollarını anlattı.
4.03.2022 Sağlık
Bir hayal Katerina Köşkü ile gerçeğe dönüşüyor…
Bir hayal Katerina Köşkü ile gerçeğe dönüşüyor… Yıllardır atıl kalan Sarıkamış’taki Katerina Köşkü otel olarak turizme kazandırılıyor. Köşkü restore edip lüks otele çevirecek olan İş insanı Turgut Torunoğulları, bir hayali de gerçeğe dönüştürüyor. Ata toprağına yatırım yapan ünlü iş insanı annesine verdiği sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.
27.02.2022 Kültür Sanat
Sahte polis ve basın kartı ile 410 bin liralık vurgun!
Sahte polis ve basın kartı ile 410 bin liralık vurgun! Denizli'de, kendi adına sahte 'Türkiye Polis Gazetesi Basın' kartı ve sahte polis kimlikleri yaptırıp, kamu kurumlarındaki işlerini takip etme ve SGK borçlarını sildirme vaadiyle 11 kişiyi 410 bin lira dolandıran Hayrettin Şişman (42), polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen Şişman, mahkemece tutuklandı.
26.02.2022 Yaşam
Kiracı ve ev sahiplerinin korkulu rüyası oldu! Yüzde 150 zam geldi
Kiracı ve ev sahiplerinin korkulu rüyası oldu! Yüzde 150 zam geldi Kiracı ve ev sahiplerinin kabusu oldu. Aidatlarla ilgili son dakika gelişmesi! Aidatlar son dönemde kiralarla yarışır düzeye geldi. Birçok ilçede yüzde 100'lere varan oranlarda aidat artışı yaşandı. Avukat Oğuz Kara, kiracıların kira sözleşmesi yaparken aidatı ödeyeceğine taahhüt ederek imza atıp kira sözleşmesini kabul ettiklerini, aidatı ödemeyen kiracıya ev sahibinin hukuki işlem başlatabildiğini söyledi. Tıpkı kira borcu gibi aidat borcunu ödemeyen kiracıların da tahliye edilebildiğini söyleyen Kara, "Bu durumda kira veya aidat borcunu sözleşmeye göre kararlaştırılan zamanda ödemeyen kiracı aleyhine kiraya veren konut sahibi kiracıya 30 gün ödeme süreli bir ihtarname gönderecektir. İhtarnamenin kiracıya tebliğinden itibaren kiracı borcunu 30 gün içinde ödemezse kiraya veren tahliye davası açabilecektir" bilgisini verdi.
12.02.2022 Ekonomi
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Fazla kilo ve obezite tetikliyor! Risk artıyor!
Fazla kilo ve obezite tetikliyor! Risk artıyor! Fazla kiloların kalp damar sistemi, sindirim, solunum, bağışıklık sistemi gibi pek çok sistemi etkilediğini belirten uzmanlar, obezitenin vücudumuzdaki pek çok hormonal sistem ve hücre yapısını da etkileyerek bazı kanser risklerini artırdığına ve pek çok kanserin gelişmesini tetikleyebileceğine dikkat çekiyor. Uzmanlar, tanı konulan tüm kadın kanserlerinin yüzde 50’sinin, tüm erkek kanserlerinin yüzde 25’inin şişmanlık ve obezite ile ilişkili olduğunu belirtiyor. Uzmanlar, kanser riskini azaltmak için ideal kiloya erişilmesini, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi ve düzenli egzersiz yapılmasını tavsiye ediyor.
2.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Şişman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şişman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.