Şişli Belediyesi

Şişli Belediyesi

Son dakika şişli belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şişli belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şişli belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şişli Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şişli belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 şişli belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm şişli belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler?
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler? İstanbul’un kalbi, binlerce eski yapının bulunduğu Beyoğlu’nun Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, depreme dayanıklı konutların inşası için 20 yıldır çaba sarf ettiklerini belirtirken ‘İmkânsızın üstünü deniyoruz’ dedi.
30.03.2023 Gündem
Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir?
Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir? Bilecik'te rüşvet soruşturması ile geçici olarak görevden alınan Belediye Başkanı Semih Şahin aralık ayında gelen uzlaştırma yazısıyla şubat ayının sonuna kadar görevden uzak kalacak. Bilecik Belediye Bakanı Semih Şahin’in neden görevden alındığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretinde Bilecik Belediye Başkan Velili Melek Mızrak Subaşı’nın sosyal medyada gündem olmasıyla yoğunluk kazandı. Peki, Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir?
30.01.2023 Gündem
Önce arabayla çarptı sonra da tüfekle ateş ederek öldürdü: Küfretti, sakinleşemedim
Önce arabayla çarptı sonra da tüfekle ateş ederek öldürdü: Küfretti, sakinleşemedim Şişli'de, kayınpederine önce aracıyla çarpıp, daha sonra pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ersin Sertçelik, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, hakim karşısına çıktı. Ersin Sertçelik savunmasında, "Kastım öldürmek değil, korkutmaktı. Küfretti sakinleşemedim, arabayla çarptım yere düştü, yine küfretti. Arabadan babamdan kalma silahı alıp ateş ettim" dedi.
15.12.2022 Yaşam
Şişli'deki tarihi binanın yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi
Şişli'deki tarihi binanın yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi Şişli'de, erken Cumhuriyet dönemine ait olduğu değerlendirilen binanın, tarihi bina olarak tescil edilme çalışmaları sürerken, kepçeyle yıkılması mahalleli tarafından protesto edildi. Basın açıklamasında, binanın orijinaline sadık kalınarak yeniden yapılması talep edildi. Öte yandan, inşaat firmasının isim tabelasının kaldırılmış olduğu görüldü.
12.08.2022 Yaşam
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamayarak hayatını kaybederken, katil ise kısa sürede yakalandı.
23.06.2022 Yaşam
Müfit Can Saçıntı: Evlilikte de emeklilik olması lazım
Müfit Can Saçıntı: Evlilikte de emeklilik olması lazım Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) üyelerinin oylarıyla belirlenen 2021 yılı Türkiye Sineması'nın 'En İyileri', açıklandı. Törene katılanlar arasında Müfit Can Saçıntı da vardı. Usta oyuncu, gecenin sonunda özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
30.03.2022 Magazin
Semih Şahin kimdir, hangi partiden? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden görevden alındı?
Semih Şahin kimdir, hangi partiden? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden görevden alındı? İçişleri Bakanlığı, Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle Belediye Başkanı Semih Şahin'i geçici olarak görevden uzaklaştırdı. Peki, Semih Şahin kimdir, hangi partiden? Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin neden görevden alındı?
25.02.2022 Siyaset
Fatma Girik son yolculuğuna uğurlanıyor!
Fatma Girik son yolculuğuna uğurlanıyor! Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün düzenlenen törenlerle sonsuzluğa uğurlanıyor. Sanatçı için ilk tören 1989-1994 yılları arasında belediye başkanlığı görevini üstlendiği Şişli Belediyesi’nde gerçekleşti.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu!
Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu! Tedavi gördüğü özel hastanede pazartesi günü Covid-19'a bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu.
26.01.2022 Magazin
Fatma Girik için anma törenleri iptal edildi!
Fatma Girik için anma törenleri iptal edildi! Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane isimlerinden Fatma Girik (79) için Şişli Belediyesi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak törenler olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
25.01.2022 Magazin
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek...
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu. Girik için yarın 10.00'da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek.
24.01.2022 Magazin
Sosyal medyada çok konuşulmuştu! Cama sıfır apartman! Gerçek sebep ortaya çıktı
Sosyal medyada çok konuşulmuştu! Cama sıfır apartman! Gerçek sebep ortaya çıktı İstanbul Şişli’de yeni yapılan bir bina, hemen yanındaki binaya dayandı; camların önü tamamen kapandı. Sosyal medyada da tepki çeken olaya ‘1 metrelik işgalin’ neden olduğu ortaya çıktı. 1981’de yapılan binanın ruhsatsız olduğu ve yeni inşaatın yapıldığı parsele tecavüzlü olduğu belirtilirken, yeni inşaatın ruhsatlı olduğu açıklandı.
7.10.2021 Yaşam
6 yıllık evlilik bitiyor! Melis Güven ile Gürkan Şerbetçi boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Melis Güven ile Gürkan Şerbetçi boşanıyor Altı yıllık evli olan şarkıcı Melis Güven ile sanat yönetmeni Gürkan Şerbetçi, boşanma kararı aldı.
21.09.2021 Magazin
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak!
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak! Farklı illerde 11 belediyeye memur alımı yapılacak. Belediyeler resmen duyurdu. Memur alımı başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar belli oldu. Başvurular 2021 Nisan ayında başlıyor. Belediyelere en az 4.000 TL maaşla, 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Peki, Belediyelerde memur olmak için şartlar ne? Belediye memur başvuruları nasıl yapılır? İşte belediyelere memur alımı 2021 başvuru şartları!
19.03.2021 Personel Alımı
Şişli Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte Şişli Belediyesi zabıta alımı başvurusu detayları!
Şişli Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte Şişli Belediyesi zabıta alımı başvurusu detayları! Zabıta alımı 2021 ilanı yayınlandı. Şişli Belediyesi duyurdu. KPSS'den en az 70 puan ile zabıta memuru alınacak. Şişli Belediyesi 50 zabıta memuru alımına ilişkin yayınlanan ilanda başvuru için belirlenen koşullar ve şartlar resmen duyuruldu. Peki, Şişli Belediyesi zabıta memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları ne? Şişli Belediyesi zabıta alımı 2021 başvurusu detayları!
19.03.2021 Personel Alımı
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı gözaltına alınmıştı! Hakkında flaş iddialar...
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı gözaltına alınmıştı! Hakkında flaş iddialar... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un terör örgütü PKK/KCK’nın şehir yapılanmasında, mitingler, açlık grevleri ve ölen örgüt üyelerinin ailelerine yardım yapılması gibi faaliyetlerde bulunduğu öne sürüldü.
26.11.2020 Gündem
bizizmir deprem yardımı: İzmir Belediyesi deprem yardımı nasıl yapılır? Elimi tutar mısın yemeği, gıda paketi, uyku tulumu paketi ve hijyen paleti yardımı…
bizizmir deprem yardımı: İzmir Belediyesi deprem yardımı nasıl yapılır? Elimi tutar mısın yemeği, gıda paketi, uyku tulumu paketi ve hijyen paleti yardımı… İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in talimatıyla deprem yardımı kampanyası başladı. Kampanya talimatıyla harekete geçen İzmir büyükşehir ekipleri, depremzede yardımlarının ‘Biz İzmir’ ve ‘Halkın Bakkalı’ sanal platformları üzerinden yapılabilmesi ve depremzedelere ulaştırılması için organize oldu. Peki, İzmir Belediyesi deprem yardımı nasıl yapılır? bizizmir deprem yardımı detayları…
3.11.2020 Gündem
Biz Varız kampanyası başvuru süreci: İzmir Büyükşehir Belediyesi deprem yardımına nasıl katkı sağlanır?  Askıda İyilik Var bu kez depremzedeler için!
Biz Varız kampanyası başvuru süreci: İzmir Büyükşehir Belediyesi deprem yardımına nasıl katkı sağlanır? Askıda İyilik Var bu kez depremzedeler için! ‘Biz Varız’ kampanyası depremzedeler için revize edildi. Pandemi sürecinde başlatılan 'Biz Varız' kampanyası, 'Askıda İyilik Var' sloganıyla İzmir'deki depremzedeler için revize edildi. 'Biz İzmir' ve 'Halkın Bakkalı' sanal platformları üzerinden yapabileceği yardımlar, belediye organizasyonuyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi deprem yardımı hakkında merak edilenler…
2.11.2020 Gündem
İŞKUR kamu ilanları! Belediyelere ve kamu kurumlarına 574 memur alınacak!
İŞKUR kamu ilanları! Belediyelere ve kamu kurumlarına 574 memur alınacak! Türkiye'nin değişik şehirlerinde belediyelere ve kamu kurumlarına en az lise mezunu memur alımı yapılacak. Belediyelerin ve kamu kurumlarının memur alımı ilanları İŞKUR tarafından yayınlandı. Peki, İŞKUR belediyelere ve kamu kurumlarına memur başvuruları nasıl yapılır? Memur alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR memur alımı şartları ve güncel ilanlar...
7.09.2020 Personel Alımı
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar Farklı illerde belediyelere en az lise mezunlarından memur personel alımı yapılacak. Belediyelere memur alımı ilanları yayınlandı. Peki, İŞKUR Kamu iş ilanlarına başvurular nasıl yapılır? Belediye memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Belediye memur alım şartları ve ilanları...
19.08.2020 Personel Alımı
Şişli Belediyesi'nin otoparklarından çıkar sağlamaya çalışan çeteye operasyon
Şişli Belediyesi'nin otoparklarından çıkar sağlamaya çalışan çeteye operasyon İstanbul Şişli Belediyesi'ne bağlı olarak işletilen otoparklardan çıkar sağlamaya çalışan şüphelilere yönelik sabah erken saatlerde İstanbul ve Ankara'da düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.
18.08.2020 Gündem
Büyük tehlike arz ediyor! İstanbul'un hayalet yapıları
Büyük tehlike arz ediyor! İstanbul'un hayalet yapıları İstanbul’da yıkılmayı bekleyen binalar, büyük tehlike arz ediyor. Küçük bir sarsıntıda çökebilecek binaların altında hâlâ iş yerleri mevcut. Hiçbir önlemin alınmadığı hayalet binalar, çevre sakinlerini tedirgin ediyor.
17.08.2020 Gündem
Mustafa Sarıgül sürprizi! Parti kuruyor...
Mustafa Sarıgül sürprizi! Parti kuruyor... Türk siyasetinde bir parti daha geliyor. Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül de parti kurmaya karar verdi. Parti genel merkezi fotoğrafına ulaşıldı. Sarıgül'ün parti kararını Şırnak ziyaretinde duyurması bekleniyor.
15.08.2020 Siyaset
Şişli Belediyesi 25 zabıta memuru alıyor! Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları!
Şişli Belediyesi 25 zabıta memuru alıyor! Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları! Şişli Belediyesi, KPSS'den en az 65 puanla zabıta memuru alıyor. Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuruları nasıl yapılır? Şişli Belediyesi zabıta alımı başvurusu ve şartları...
13.08.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Şişli Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şişli belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.