Sırrı Süreyya Önder

Sırrı Süreyya Önder

Son dakika sırrı süreyya önder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sırrı süreyya önder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sırrı süreyya önder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sırrı Süreyya Önder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sırrı süreyya önder gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.004 sırrı süreyya önder haberi bulunmuştur. Tüm sırrı süreyya önder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı?
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı? Yönetmen Sadullah Celen’in pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetmesi, avukat Celal Ülgen beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmesi,  Milletvekili Sırrı Süreyya Önder pıhtı atması sonrası rahatsızlanmasının ardından sosyal medyada pıhtı atma salgını iddiaları dolaşıma girdi. Vatandaşlar Pıhtı atma salgını nedir, sorusuna yanıt ararken yeni bir salgın mı var mı sorusuna sormaya başladı.
4.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçeleri üzerine görüşmeler başladı.
22.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye Cumhuriyet'inin ilan edildiği Meclis'te CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Kurtulmuş, "Yarın burada tarihi bir törene şahitlik edeceğiz. O ilk gün alınan karar metnini de beraber ayağa kalkarak, alkışlarla okuyacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Filistin'de hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 gün milli yas ilan edileceğini belirtti.
18.10.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Temel hedefimiz, enflasyonu tek haneli seviyelere düşürmek
Cevdet Yılmaz: Temel hedefimiz, enflasyonu tek haneli seviyelere düşürmek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyon oranlarını yeniden tek haneli seviyelere düşürmek, önümüzdeki süreçte makroekonomik anlamda temel hedefimiz olacaktır" dedi.
14.07.2023 Ekonomi
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zam oranlarını da içeren yasa teklifinin görüşmelerine başlandı.
12.07.2023 Gündem
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanının, Başkanvekilleri, Katip Üyelikler ve İdare Amirlerine seçilen üyelerin listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
16.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun davetine ilişkin, "Türk demokrasisin en büyük talihsizliği bu. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklaması oldu. Televizyonlara davet ediyor. Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle?" dedi. Sinan Oğan'ın desteğiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Sinan Bey'in bize katılımdaki farklılık herhangi bir pazarlık vs değil. Sinan Bey, yarın akşam diğer akşam bazı televizyon programlarına çıkacak. Yarın da Mevlüt Bey ile bazı ziyaretler yapacak Antalya'da. Cumhur İttifakı'nın elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda." ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ'dan İmralı iddialarına tepki: Akşener yayınlamazsa ben yayınlayacağım
Bakan Bozdağ'dan İmralı iddialarına tepki: Akşener yayınlamazsa ben yayınlayacağım Adalet Bakanı Bekir Bozdağ CNN TÜRK'te gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, The Economist'in bugün paylaştığı kapağa tepki gösterirken, 'Amaç Türkiye'nin tercihine müdahale girişimi.' dedi. Bozdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 17-25 Aralık sürecine ilişkin sözlerine ise "Yıllar sonra da olsa cumhurbaşkanımıza kumpas kurulduğunu, o kasetlerin kurmaca olduğunu, kumpasa destek verdiğini itiraf etti. Kendisini Türk halkından özür dilemeye davet ediyorum" dedi. Bozdağ, Meral Akşener'in 'İmralı' iddialarıyla ilgili de "Orada bir sürü teknik sorun oluyor. Belge dedikleri şey teknik görüşmelerle ilgili yazışma. Bunları yayınlasınlar, yayınlamazlarsa ben yayınlayacağım" ifadelerini kullandı.
5.05.2023 Gündem
TBMM Başkanvekili Celal Adan: Demokrasi sahtekarlığı yapanlar 14 Mayıs'ta perişan olacaklardır
TBMM Başkanvekili Celal Adan: Demokrasi sahtekarlığı yapanlar 14 Mayıs'ta perişan olacaklardır MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında gündeme dair gelen soruları yanıtladı.
23.04.2023 Gündem
HDP'ye af çıkarma sözü mü verildi? Zafer Şahin: PKK, FETÖ ve küresel güçlerle Erdoğan'ın yarışacağı bir seçim
HDP'ye af çıkarma sözü mü verildi? Zafer Şahin: PKK, FETÖ ve küresel güçlerle Erdoğan'ın yarışacağı bir seçim HDP'nin milletvekili adayı Sırrı Süreyya Önder'in açıklamaları siyasette 'HDP'ye af çıkarma sözü verildi' tartışmalarını beraberinde getirdi. CNN TÜRK'te Gündem Masası programında gazeteciler konuyu masaya yatırdı. Önder'in sözlerini yorumlayan Milliyet Yazarı Zafer Şahin, "Burada terör elebaşı başta olmak üzere, 'tutsak arkadaşlarımız bırakılacak' diyor. Bu genel af anlamına geliyor. Bu seçim Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında bir seçim değil. Bu seçim doğrudan 14 Mayıs seçimlerine etki etmeye çalışan PKK ve FETÖ ile, bunların iplerini elinde tutan küresel güçlerin gösterisine sahne oluyor. Bu PKK, FETÖ ve arkasındaki küresel güçlerle Recep Tayyip Erdoğan'ın yarışacağını bir seçim oluyor." ifadelerini kullandı.
22.04.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle!
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle! CHP cumhurbaşkanlığı adaylığı krizi devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan hamleler peş peşe geliyor. İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi sonrası Diyarbakır programı CHP içinde tartışmaları iyiden iyiye alevlendirdi.
18.10.2021 Siyaset
HDP için kritik gün yarın! PKK ve vekillerle ilgili flaş ayrıntılar
HDP için kritik gün yarın! PKK ve vekillerle ilgili flaş ayrıntılar HDP'nin kapatma davasıyla ilgili kritik aşamaya gelindi. Bu kapsamda iddianamede çarpıcı ayrıntıların yer aldığı HDP davasında çok önemli bilgi ve belgelere yer verilirken HDP'nin geleceğini belirleyecek olacak karar için ilk kritik gün yarın.
30.03.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi!
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi! Kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen, 6-8 Ekim 2014’de ülke genelinde yaşanan olaylara ilişkin, aralarından eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 27’si tutuklu 108 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanıkların tamamı 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.
7.01.2021 Gündem
AK Partili Mehmet Muş’tan sert tepki: Bize demokrasi dersi veremez!
AK Partili Mehmet Muş’tan sert tepki: Bize demokrasi dersi veremez! AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Kendisi gibi düşünmeyen sanatçılara hakaret eden, kendisine oy vermeyen öğretmenleri aşağılayan, iktidara gelirse bazı gazetelere el koyacağını söyleyen, AK Parti'ye oy vermenin 'haram' olduğunu iddia eden, Türk Ordusuna 'satılmış' diyen bir anlayış, bize demokrasi dersi veremez." diyerek, Kılıçdaroğlu'na sert bir dille tepki gösterdi.
7.12.2020 Siyaset
Ahmet Türk,  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Ahmet Türk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Kobani eylemleri soruşturması kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
19.10.2020 Yaşam
Gültan Kışanak, Kobani soruşturması kapsamında tutuklandı
Gültan Kışanak, Kobani soruşturması kapsamında tutuklandı Kobani soruşturmasında eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak tutuklanırken, eski HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.10.2020 Gündem
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı
Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında tutuklama kararı Eski HDP Milletvekilleri Aysel Tuğluk ve Sebahat Tuncel hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen 6-7 Ekim Olayları'na ilişkin soruşturması kapsamında tutuklama kararı verildi.
13.10.2020 Gündem
Kobani eylemleri soruşturmasında flaş gelişme
Kobani eylemleri soruşturmasında flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Kobani eylemleri soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheli, tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
1.10.2020 Gündem
Kobani olayları nedir? 6-7 Ekim olayları neden oldu? (Kobani olayları operasyonu 2020)
Kobani olayları nedir? 6-7 Ekim olayları neden oldu? (Kobani olayları operasyonu 2020) Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturması kapsamında, 82 zanlı hakkında gözaltı kararı çıkartılmasının ardından 7 ilde operasyon başlatıldı. Terörle mücadele ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında eski milletvekili ve HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, HDP'li RTÜK üyesi Ali Ürküt, eski HDP milletvekilleri Ayla Akat Ata, Sırrı Süreyya Önder, Altan Tan, Nazmi Gür, Emine Beyza Üstün, Emine Ayna, MYK üyesi Alp Altınörs ile mevcut ve eski HDP yöneticilerinin bulunduğu öğrenildi. Peki, Kobani olayları nedir, neden oldu? 6-7 Ekim olayları ve Kobani olayları operasyonu…
25.09.2020 Gündem
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'teki Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında 7 ilde 82 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
25.09.2020 Gündem
Selahattin Demirtaş: Kritik şehirlerde CHP adaylarını destekledik
Selahattin Demirtaş: Kritik şehirlerde CHP adaylarını destekledik Kasım 2016’dan beri Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, eski HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in İYİ Parti’nin seçimlerde HDP ile işbirliği yaptığı iddialarıyla başlayan tartışmalara, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla katıldı.
14.06.2020 Siyaset
İYİ Parti ve HDP’den gizli ittifak tartışması
İYİ Parti ve HDP’den gizli ittifak tartışması HDP’li Sırrı Süreyya Önder’in, ‘2019 yerel seçim kampanyasında kendilerine aracı gönderen İYİ Partililere fikir verdiklerine’ dair açıklaması yeni bir tartışma başlattı.
12.05.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sırrı Süreyya Önder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sırrı süreyya önder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.